×
سیاسی
شناسه خبر : 102572
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/05/24 ساعت 10:26

رئیسی: دغدغه‌های جامعه به دقت شناسایی و تأمین شوند

رئیس جمهور در نشست مشترک دولت، هیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اقتضائات و دغدغه‌های جامعه باید بسیار دقیق شناسایی و در جهت تأمین و حل‌وفصل آنها گام برداشته شود.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی عصر یکشنبه در نشست مشترک دولت، هیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت مردمی در شرایطی خاص مسئولیت اداره کشور را بر عهده گرفت، گفت: ۴۳ سال بعد از استقرار نظام جمهوری اسلامی، انتظار این است که کارها با همگرایی، همدلی و وفاق همه ارکان نظام حکمرانی پیش برود.

رئیس جمهور وفاق موجود میان دولت و مجلس را فرصتی برای غلبه بر مشکلات دیرپای کشور دانست و با تأکید بر همدلی میان دو قوه مجریه و مقننه، گفت: مسئولیت مشترک همه اجزای جمهوری اسلامی، گره‌گشایی از زندگی مردم، جبران عقب‌ماندگی‌ها و حرکت پرشتاب به سوی پیشرفت و تعالی کشور است.

رئیس جمهور افزود: برای طی این مسیر، سند گام دوم انقلاب اسلامی را در اختیار داریم که وضع موجود، وضع مطلوب و گام‌های لازم برای رسیدن به سبک زندگی شایسته انقلاب اسلامی را بسیار دقیق ترسیم کرده است.

رئیسی با بیان اینکه دولت و مجلس به عنوان وضع‌کننده و مجری قوانین کشور مسئولیت مشترکی برای باز کردن گره‌های زندگی مردم و ایجاد گشایش در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارند، اظهار کرد: اقتضائات و دغدغه‌های جامعه باید بسیار دقیق شناسایی و در جهت تأمین و حل‌وفصل آنها گام برداشته شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: نمایندگان مجلس همانگونه که با بررسی و دقت‌نظر خود در زمان بررسی صلاحیت وزرا از دولت حمایت کردند، هم اکنون نیز از دولت به عنوان تجلی اراده مردم در مسیر توسعه و پیشرفت کشور حمایت کنند.

رئیسی با بیان اینکه همه بر یک کشتی سوار هستیم و ناکامی هر کدام از ما به پای نظام جمهوری اسلامی نوشته می‌شود، گفت: بنده به سهم خود در دولت هر قانونی را که در مجلس تصویب می‌شود، بدون معطلی برای اجرا ابلاغ می‌کنم و باور دارم حتی اگر قانونی از نظر ما نقص یا ضعفی دارد، نباید در اجرا با تأخیر مواجه شود، بلکه باید تلاش کرد در حین اجرا اشکالات آن در خود مجلس برطرف شود.

رئیس جمهور دولت و مجلس را دو بازوی حکمرانی در کشور معرفی کرد و افزود: ضرورت دارد دولت و نمایندگان مجلس به ویژه درباره طرح‌هایی که دارای بار مالی است، هماهنگی بیشتری داشته باشند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه امروز همه ارکان کشور موظف به امیدآفرینی هستند، تصریح کرد: دشمنان جمهوری اسلامی همه توان خود را به کار بسته تا مردم را از نظام مأیوس کنند و در این زمینه از هیچ کارشکنی، دروغ و فریبی دریغ ندارند. در مقابل این جریان دولت و مجلسی قرار دارند که می‌گویند مسائل جامعه را به خوبی شناخته و به دنبال رفع آنها هستند. مقتدای ما سخنی دارد که ما کاملاً به آن باور داریم و آن این است که هیچ مشکلی در کشور نداریم که راه‌حل آن در داخل وجود نداشته باشد.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش با بیان اینکه نظارت مجلس بر عملکرد دولت امری پسندیده و شایسته است، خاطرنشان کرد: نظارت البته باید به شکلی اعمال شود که شجاعت مدیران را از آنان نگیرد، چرا که اگر این اتفاق افتاد دیگر یک مدیر نمی‌تواند به خوبی از عهده ماموریت‌های خود برآید.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه همکاری دولت و مجلس تاکنون نتایج سازنده‌ و مهمی داشته است، افزود: اصلاحات اقتصادی که در این دولت با حمایت مجلس آغاز شد، از جمله کارهایی بود که سال‌ها معطل مانده و دولت‌ها و مجالس قبل از زیر بار اجرای آن شانه خالی کرده بودند. رئیس جمهور افزود: امروز فرصتی در اختیار دولت و مجلس است که می‌توانیم و باید از آن به نفع کشور و مردم بهره ببریم.

رئیسی در خاتمه سخنانش از برگزاری جلسات تخصصی میان وزرا و کمیسیون‌های مجلس استقبال کرد و گفت این جلسات می‌تواند به فهم مشترک دولت و مجلس از مسائل کشور کمک کند و به هماهنگی بیشتر دو قوه بینجامد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
رئیسی: امکانات دولت در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
جمعه 1401/04/10 ساعت 13:51
دستور رئیس‌جمهور در حمایت از ازدواج آسان:
رئیسی: امکانات دولت در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
رئیس جمهور در آیین گرامیداشت هفته ازدواج خطاب به مسئولان مربوط دستور داد که مراکز و امکانات تفریحی دولت و سازمان‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد.
رئیس‌جمهور: هیچ واحد تولیدی نباید تعطیل یا مختل شود
یکشنبه 1401/03/22 ساعت 21:10
رئیس‌جمهور: هیچ واحد تولیدی نباید تعطیل یا مختل شود
آیت‌الله رئیسی با اشاره به استقبال مقامات کشورهای دوست منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای از دستاوردهای ایران در عرصه دانش‌بنیان از مسئولان دستگاه‌های مسئول در این حوزه خواست برنامه‌ریزی لازم برای صدور محصولات دانش‌بنیان ایران به این کشورها را در دستور کار قرار دهند.
رئیس‌جمهور: با بسیج امکانات، تلاش برای تامین سلامت مردم را مضاعف کنید
دوشنبه 1398/12/05 ساعت 12:32
رئیس‌جمهور: با بسیج امکانات، تلاش برای تامین سلامت مردم را مضاعف کنید
رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با استانداران قم و گیلان، ضمن دریافت تازه‌ترین گزارش‌ها و اقدامات انجام شده برای کنترل و ریشه کنی بیماری کرونا در این دو استان، دستورات لازم را برای تسریع در پیشبرد روند برنامه‌های ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ابلاغ کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آمریکا نزدیکترین قلمرو خود را در برابر موشک‌های چین تقویت می‌کند
رزمایش موشکی اقتدار پایدار 1404 ارتش از فردا آغاز می‌شود
آغازپرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان کشوری از عصر امروز /واریز مبلغ متناسب سازی
بنزین یا خودرو؟
نمایش اتحاد امت اسلامی در همایش اهل سنت در حرم مطهر رضوی
امیر سرتیپ نصیرزاده: موشک‌های پیشرفته ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند
اجرای طرح ویژه «100 شب، 100 بازدید» برای شناسایی و برخورد با مصارف غیرمجاز
آسمان ایران بار دیگر میزبان ایرلاین‌های خارجی شد
زمان آزمون صلاحیت حرفه‌ای پرستاری مشخص شد+لینک سامانه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین با بن‌سلمان و رئیس‌جمهور برزیل درباره اوکراین
واریز حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی آغاز شد+جدول واریز
کشف 80 کیلوگرم مواد مخدر و دستگیری قاچاقچی سابقه‌دار در مشهد
شهادت ستاره سابق تیم ملی بسکتبال فلسطین در غزه
هشدارمدیرعامل شرکت ملی گاز نسبت به ناترازی گاز
جزییات حادثه دلخراش اتوبوس در هرات+فیلم و آمار فوتی ها
نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی پایه دهم اعلام شد+لینک سامانه
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
جزئیات کشف پرونده‌های طلاق صوری در تأمین اجتماعی
پرداخت معوقات مربوط به فروردین ماه مستمری‌بگیران به زودی آغاز می شود
ساعت کاری ادارات تا 15 شهریور تغییر نمی‌کند
ادای احترام پزشکیان به یادبود «سرباز وطن» در مینسک
اتهام نتانیاهو به ماکرون درباره دامن زدن به یهودستیزی
27 کشته در حمله تروریستی به نمازگران یک مسجد در شمال نیجریه
سازمان ملل خواستار ادامه مذاکرات فراگیر برای تحقق صلح در اوکراین شد
رتبه نخست دانشگاه‌های کشور به دانشگاه علوم پزشکی تهران رسید
پزشکیان: تهران و ایروان در مسیر تقویت دوستی و همکاری‌های راهبردی هستند
تلاویو روادید دیپلمات‌های استرالیایی را لغو کرد
پزشکیان وارد بلاروس شد + فیلم
کاهش جایگاه ایران در رتبه‌بندی سرعت اینترنت موبایل
شهادت و مجروح شدن چند کودک درانفجار مهمات عمل‌نکرده جنگ دوازده‌روزه/ حال مجروحان مساعد است
ایران، چین و روسیه خواستار پایان به‌موقع قطعنامه 2231 شدند
جدول لیگ برتر در پایان هفته اول
سفر پزشکیان به ارمنستان؛ از تجارت تا ثبات قفقاز
کاخ سفید: هیچ نیروی آمریکایی در اوکراین مستقر نخواهد شد
حذف یارانه 3 دهک جامعه تا پایان سال
کدام استان ها شنبه تعطیل هستند؟
چادرملو در دقیقه 90 به رستگاری رسید؛ فولاد با 10 نفر مقاومت کرد
نورویدیو | کودتای 28 مرداد و درس‌هایش
تاکسی هوایی در این 5 شهر راه‌اندازی شد + جزئیات
خانواده‌های اسرای صهیونیست مدعی شدند: نتانیاهو حقیقت را پنهان می‌کند
مرگبارترین سال امدادگران خارجی؛ نیمی از امدادگران در غزه کشته شدند
شروع شهریور ماه با وضعیت قرمز اشعه فرابنفش و افزایش دما
ثبت رکورد ورود 1.6 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی در چهار روز اخیر
افتخارآفرینی مهدی یوسفی در کشتی آزاد جوانان جهان
حضور طارمی در تمرین تیم زیر 23 سال اینتر
ضرورت ارتقاء وضعیت شبکه و ارتباطات کشور
جریمه نانوایان متخلف تا 10 برابر افزایش می‌یابد
فوران شدید آتشفشان اتنا در سیسیل مردم را به وحشت انداخت + فیلم
معاون شهردار: قبور منافقین در بهشت زهرا به پارکینگ تبدیل خواهد شد
ماکرون در اظهاراتی هشدارآمیز، پوتین را تهدید کرد
X
آگهی تبلیغاتی