×
سیاسی
شناسه خبر : 102568
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/05/24 ساعت 09:53
اروپا همچنان با آتش‌سوزی‌های گسترده دست‌وپنجه نرم می‌کند

اروپا همچنان با آتش‌سوزی‌های گسترده دست‌وپنجه نرم می‌کند

آتش‌سوزی‌های بزرگ در اروپا در حال حاضر حدود 660 هزار هکتار از زمین‌ها را در سال جاری سوزانده است که بالاترین رقم خسارت از زمان شروع ثبت آن در سال 2006 بوده است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: دویچه‌وله آلمان در مطلبی به آتش‌سوزی‌های گسترده در اروپا پرداخته و نوشت: آتش‌سوزی‌های بزرگ در اروپا در حال حاضر حدود  ۶۶۰هزار هکتار از زمین‌ها را در سال جاری سوزانده است که بالاترین رقم خسارت از زمان شروع ثبت آن در سال ۲۰۰۶ بوده است. این ارزیابی توسط سیستم اطلاعات آتش‌سوزی جنگل‌های اروپا محاسبه شده است.

خبرگزاری فرانسه با اشاره به آخرین جمع آوری داده‌ها توسط سیستم اطلاعات آتش‌سوزی جنگل‌های اروپا (EFFIS) گزارش داد که امسال نه تنها کشورهای بزرگ مدیترانه‌ای، همانطور که معمولاً اتفاق می‌افتد، تحت تأثیر این آتش‌سوزی‌ها قرار گرفته‌اند بلکه سایر مناطق نیز به شدت از این مسئله رنج می‌برند. به عنوان مثال، در ماه جولای هزاران آتش‌نشان برای تقریباً دو هفته با بزرگترین آتش‌‎سوزی جنگلی در تاریخ مدرن اسلوونی مبارزه کردند.

عیسی سان میگل، هماهنگ‌کننده EFFIS، در این باره می گوید: خشکسالی و دمای بسیار بالا تمام اروپا را تحت تأثیر قرار داده است. این خطر آتش‌سوزی جنگل‌ها را به شدت افزایش می‌دهد. او افزود: وضعیت نگران‌کننده است و ما تازه در میانه فصل آتش‌سوزی‌ها هستیم. او افزود: از سال ۲۰۱۰، روند آتش‌‍سوزی‌های بیشتری در اروپای مرکزی و شمالی با آتش‌سوزی در کشورهایی که معمولاً در منطقه خود آتش سوزی ندارند شکل گرفته است. EFFIS از داده‌های ماهواره‌ای سرویس (CAMS) اتحادیه اروپا استفاده می‌کند.

سرویس نظارت ماهواره‌ای اتحادیه اروپا اعلام کرد که اسپانیا بیشترین آسیب را تا کنون در سال جاری از این آتش سوزی‌ها داشته است و ۲۴۵ هزار هکتار جنگل در این کشور در آتش سوخته است. پس از آن رومانی با ۱۵۰هزار و پرتغال با ۷۷ هزار هکتار قرار دارند. بر این اساس امسال آتش‌سوزی در کشورهای اتحادیه اروپا از جمله اتریش، کرواسی، فرانسه، یونان، ایتالیا، پرتغال و اسپانیا بسیاری مردم را مجبور به فرار کرد، ساختمان‌ها را ویران کرد و جنگل‌ها را سوزاند.

بخش‌های بزرگی از اروپا در سال ۲۰۲۲ از موج‌های گرما، آتش‌سوزی‌های جنگلی و خشکسالی فوق‌العاده رنج می برند که به گفته کارشناسان به دلیل تغییرات آب و هوایی ناشی از اقدامات انسانی است. این کارشناسان هشدار می‌دهند که امواج گرمای مکرر و طولانی‌تر در آینده انتظار می‌رود.

در ادامه این گزارش آمده است: در جنوب غربی فرانسه، آتش نشانان موفق به جلوگیری از گسترش آتش سوزی‌هایی در جنگل‌ها شده‌اند که از روز سه‌شنبه شروع شده است. بخشدار محلی روز شنبه در توئیتی نوشت: به لطف نیرو و منابع قابل توجهی که مستقر شده بود، آتش نتوانست بیشتر از این پیش برود. آتش‌نشانان از سراسر اروپا به کمک همکاران خود درمناطق آتش سوزی‌ها آمده بودند.. حدود ۱۰۰۰۰ نفر در جریان این آتش‌سوزی‌ها به محل امن منتقل شدند. این آتش‌سوزی در چند روز گذشته بارها و بارها توسط بادهای شدید و در گرمای طاقت فرسای بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد مجدداً شعله‌ور شد.

آتش‌سوزی‌های بزرگ جنگلی در جنوب غربی فرانسه در ماه جولای هم رخ داده بود که در آن ۲۰۰۰۰ هکتار از جنگل‌ها نابود شد و تقریباً ۴۰۰۰۰ نفر مجبور شدند خانه‌های خود را تخلیه کنند. در فرانسه، ۶۰ هزار هکتار زمین در سال جاری قربانی شعله‌های آتش شده است که شش برابر میانگین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۲۱ است.

فرانسه در تابستان امسال سومین موج گرما را تجربه می‌کند و دمای هوا در حال حاضر به ۳۷ درجه رسیده و خشکسالی شدید بر کشور حاکم است.

در همین حال، دفاع مدنی در پرتغال هم روز شنبه اعلام کرد، این کشورهمچنین موفق شده است آتش‌سوزی‌های جنگلی در پارک طبیعی سرا دا استرلا را تحت کنترل درآورد. میگل کروز، نماینده آژانس حفاظت مدنی این کشور گفت، با این حال، برای جلوگیری از شعله‌ور شدن مجدد آتش هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد. وزش باد شدید همچنان باعث نگرانی آتش‌نشانان شده است. خوزه لوئیس کارنیرو، وزیر کشور پرتغال، آتش‌سوزی روز جمعه را یک تراژدی زیست محیطی توصیف کرد. پرتغال گرمترین جولای تقریباً یک قرن اخیر را ثبت کرده است.

آتش سوزی که از روزها پیش در جزیره توریستی تاسوس یونان هم شعله ور شد صبح یکشنبه تا حدودی کنترل شد. مقامات محلی گفتند، با این حال، خطر مرتفع نشده است، زیرا هنوز منابع آتش سوزی متعددی وجود دارد. چهار هواپیمای آتش نشانی، پنج هلیکوپتر، صدها آتش نشان داوطلب و یگان‌های نظامی برای از بین بردن منبع آتش مستقر هستند. این جزیره در شمال دریای اژه دارای جنگل‌های انبوه است و آتش‌سوزی‌ها در این زمین‌های صعب‌العبور بیداد می‌کند.

بر اساس گزارش حفاظت مدنی، در سال جاری تاکنون بیش از ۱۳ هزار هکتار در یونان در اثر این آتش‌سوزی‌ها سوخته است. به گفته کارشناسان پیش‌بینی هواشناسی، ماه‌ها خشکسالی، دمای بالا و بادهای شدید شرایطی را ایجاد کرده است که می‌تواند هر آتش‌سوزی کوچکی را به آتش‌سوزی عظیم تبدیل کند.


دویچه‌وله
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تامین 3 میلیارد دلار برای واردات ماشین‌آلات و تجهیزات تولید
وزیر جنگ آمریکا: وضعیت کنونی جهان مانند آغاز جنگ جهانی دوم است
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند
تیم ملی والیبال ایران مقابل ترکیه پیروز شد
نفوذ دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
X
آگهی تبلیغاتی