×
سیاسی
شناسه خبر : 102514
تاریخ انتشار : شنبه 1401/05/22 ساعت 18:20
آتشی که سران انگلیس به جان شهروندانشان انداختند

نورنیوز بررسی کرد؛

آتشی که سران انگلیس به جان شهروندانشان انداختند

درحالی که بر اساس آمارهای رسمی، مردم انگلیس بیشترین فشارها را بر اثر جنگ اوکراین متحمل شده‌اند، دولت این کشور با حمایت از تداوم جنگ و مخالفت با مذاکرات سیاسی، یکی از عوامل اصلی تداوم بحران در اوکراین به حساب می‌آید‌.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: نشست وزرای دفاع اروپایی با محوریت بررسی تحولات جنگ اوکراین برگزار شد. در این نشست وزیر دفاع انگلیس اعلام کرد؛ موشک‌های دقیق هدایت شونده با برد ۸۰ کیلومتر و سامانه‌های راکتی چندگانه به اوکراین ارسال می‌شود.

«والاس» گفت: علاوه بر این، موشک‌های هدایت شونده، سامانه‌های راکتی چندگانه موسوم به (MLRS) به اوکراین تحویل خواهد داد.

او اواخر تیر گفته بود که کشورش تعداد زیادی تسلیحات توپخانه‌ای و بیش از ۱۶۰۰ سلاح ضدتانک را به اوکراین خواهد فرستاد.

این اقدامات در حالی صورت می‌گیرد که لندن پس از آمریکا بالاترین نقش را در ایجاد و استمرار بحران اوکراین داشته ‌است.

جانسون نخست وزیر انگلیس نیز در سفرهای متعدد به اوکراین رسما مخالفت خود را با روند سیاسی برای حل این بحران اعلام کرده و خواستار ادامه جنگ اوکراین علیه روسیه شده بود.

نشست وزرای دفاع اروپایی و حمایت‌های نظامی انگلیس از اوکراین در حالی برگزار شد که اخیرا در اقدامی برای کمک به رفع بحران غذایی در جهان، توافقاتی میان روسیه و اوکراین صورت گرفته است.

با این همه؛ آمارها نشان می‌دهد انگلیسی‌ها بیش از هر کشوری از ادامه یافتن جنگ متضرر شده‌اند. داده‌های مؤسسه خدمات برق و گاز آسویچ نشان می‌دهد که خانوارهای انگلیسی پیش از فصل زمستان به تامین کنندگان انرژی خود به میزان بی‌سابقه ۱.۳ میلیارد پوند (۱.۵ میلیارد دلار) بدهکار هستند.

تا ماه ژوئیه بدهی‌های مربوط به انرژی بیش از دو برابر سطح سپتامبر بوده است. به گفته این مؤسسه خدماتی، حدود ۶.۵  میلیون خانوار به طور متوسط ۲۰۶ پوند (۲۵۲ دلار) به شرکت‌های برق و گاز بدهی دارند.

این گزارش توضیح می‌دهد که از سال ۲۰۱۸، زمانی که سقف قیمتی در بریتانیا اعلام شد، هر سال بدهی خانوارها به تدریج در تابستان کاهش یافته است. با این حال، بدهی امسال خانوارها به دلیل افزایش شدید قیمت گاز و برق بین ماه‌های آوریل و ژوئیه ۱۰درصد افزایش یافته است.

«گوردون براون» نخست‌وزیر پیشین انگلیس در مصاحبه با شبکه «اسکای نیوز» با هشدار درباره رسیدن فقر در انگلیس به سطحی تاریخی گفت: «شکی نیست که اگر اکنون دست به اقدام نزنیم، ماه اکتبر مردم بدون غذا و در گرسنگی و سرما خواهند بود.»

به گزارش وبگاه شبکه خبری «بلومبرگ» دولت انگلیس در حال بررسی طرحی است که ممکن است به قطع برق برای صنایع و حتی خانوارها منجر شود.

نتایج مطالعات به‌عمل آمده در انگلیس نشان می‌دهد که نیمی از مردم این کشور به طور روزانه نگران افزایش سرسام‌آور هزینه‌های معیشتی هستند و از پس مخارج زندگی بر نمی‌آیند.

بر اساس گزارش مرکز آمار ملی انگلیس ۷۷ درصد بزرگسالان در مورد افزایش هزینه‌های زندگی بسیار نگران هستند.

این نگرانی در میان اقشار آسیب‌پذیر بیشتر ارزیابی شده است. بر اساس آمارهای به دست آمده، بیش از ۸۰ درصد از معلولان و ۹۰ درصد از افراد دارای فرزند نسبت به وضع موجود ابراز نگرانی کرده‌اند.

بی‌بی‌سی که کوچکترین چالش اقتصادی در سایر کشورها را بزرگ‌نمایی کرده و در چارچوب ماموریت محوله از سوی هیئت حاکمه انگلیس، به دامن زدن و تبدیل آن به مولفه‌ای برای ناکارآمد نشان دادن دولت‌ها و ناامیدسازی مردم از آینده می‌پردازد، پس از ماه‌ها توجیه مشکلات اقتصادی انگلیس و مبرا ساختن دولت‌مردان این کشور از اتهام ناکارآمدی، اخیرا به گوشه‌ای از پیامدهای این بحران اشاره کرده است.

این بنگاه خبرپراکنی در گزارشی عنوان می‌کند که با افزایش هزینه‌های زندگی در بریتانیا به بالاترین میزان در ۴۰ سال اخیر، بسیاری از مردم برای گذران زندگی خود به شغل دوم یا سوم روی آورده‌اند.

بنابر اعلام رسانه‌های انگلیسی این شرایط منجر به افزایش شمار جوانانی شده که در کنار کار روزانه‌شان، در ازای ۲۰۰ دلار محتوای جنسی از خود منتشر می‌کنند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، این کسب و کار جدید که آثار اجتماعی نگران کننده‌ای به‌دنبال خواهد داشت در میان جوانان در حال افزایش است.

 مشخص نیست در شرایطی که جنگ اوکراین تبعات اقتصادی نگران‌کننده‌ای را در سطح جهان به‌دنبال داشته، چرا دولت انگلیس با تداوم سیاست‌های جنگ‌طلبانه به گسترش دامنه بحران که شرایط معیشتی مردم این کشور را نیز وخیم‌تر خواهد کرد دامن می‌زند؟


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
X
آگهی تبلیغاتی