×
فرهنگی
شناسه خبر : 102494
تاریخ انتشار : شنبه 1401/05/22 ساعت 15:03
هشدار پلیس به موتورسواران؛ "پوشاندن پلاک" منجر به توقیف موتورسیکلت و معرفی به مراجع قضایی

هشدار پلیس به موتورسواران؛ "پوشاندن پلاک" منجر به توقیف موتورسیکلت و معرفی به مراجع قضایی

فرمانده یگان عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از طرح تشدید برخورد با تخلفات موتورسیکلت‌سواران به‌ویژه مخدوشی پلاک در سطح معابر شهر تهران گفت و از انتقال این موتورسیکلت‌ها با کفی به پارکینگ و معرفی به مراجع قضایی خبر داد.

نورنیوز-گروه جامعه: سرهنگ حمید طریقت امروز در برنامه زنده "شهر امن" درباره تخلفات موتورسواران طی دو هفته اخیر و تخلفات پلاک اظهار کرد: بیشترین تخلفاتی که موتورسواران در سطح شهر تهران مرتکب آن می‌شوند، تخلفات پلاک است که مخدوشی و پوشش پلاک را شامل می‌شود‌.

وی افزود‌: البته طی این دوهفته که اطلاع‌رسانی شد که کفی‌ها در سطح شهر تهران مستقر شده‌اند و برخورد با این‌گونه تخلفات بیش از پیش در دستور کار پلیس قرار گرفته است و به‌جهت تشدید برخورد با تخلفات مورد استفاده قرار گرفته است و در این مدت طی بررسی‌های صورت‌گرفته‌، تخلف پلاک (‌پوشش‌، مخدوشی و نداشتن پلاک) کمتر صورت گرفته است.

سرهنگ طریقت تصریح کرد: اگر موتورسیکلتی پلاک ندارد یا اگر مخدوشی پلاک دارند و می‌خواهند در سطح راه قرار بگیرند ابتدا وضعیت پلاک موتورسیکلت خود را مشخص کنند و از ورود به سطح معابر با چنین وضعیتی جداً خودداری کنند تا درگیر سیر مراحل قانونی این تخلف نشوند.

فرمانده یگان عملیات پلیس راهور تهران بزرگ درباره پوشش و مخدوشی پلاک افزود: رانندگانی که از قانون تمکین نمی‌کنند، توقیف موتورسیکلت‌های آنان در دستور کار پلیس قرار دارد و یک سری مراحل قضایی نیز برای برخی رانندگان که مجرم هستند و پلاک را مخدوش می‌کنند، انجام می‌شود.

وی گفت‌: تخلف پلاک را رانندگانی انجام می‌دهند که بتوانند تخلفات دیگر خودشان را انجام دهند مانند اینکه می‌‌خواهند به خط ویژه داخل شوند و قبل از آن پوشش پلاک یا مخدوشی پلاک انجام می‌دهند‌.

چنددرصد از تصادفات فوتی شهر تهران مربوط به موتورسیکلت‌سواران است؟

سرهنگ طریقت درباره ضربات به سر در تصادفات فوتی راکبین موتورسیکلت گفت: با بررسی‌های صورت‌گرفته متأسفانه در سه‌ماهه اول سال 1401 حدود 42 درصد از تصادفات فوتی شهر تهران مربوط به موتورسیکلت‌سواران است.

وی اضافه کرد: علت بیشتر فوت موتورسیکلت‌سواران در تصادفات فوتی، ضربات وارده به سر بوده است که عدم استفاده از کلاه ایمنی باعث این حوادث است که موتورسوار با نگذاشتن کلاه ایمنی استاندارد بر سر، ایمنی خود را کم می‌کند و در تصادفات با ضربه‌ به سر باعث فوت موتورسوار می‌شود.

سرهنگ طریقت گفت: بیشترین تخلفات موتورسواران که موجب تصادفات نیز شده، تغییر مسیرهای ناگهانی و حرکت در خلاف مسیر بوده است که این دسته از تخلفات باعث این آمار 42درصدی فوتی راکبین موتورسیکلت است.

فرمانده یگان عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: متأسفانه آمار تصادفات نشان می‌دهد که سن رانندگان بین 20 تا 35 سال است که اکثر هم فاقد گواهینامه رانندگی هستند و آموزشهای لازم را هم ندیده‌اند و مرتکب تخلفات شده‌اند و آگاهی لازم را در خصوص عواقب این نوع تخلفات هم ندارند و در نهایت موجب بروز آمار 42درصدی تصادفات می‌شوند‌.

وی در خصوص اجرای طرح موتوریار نیز گفت: موتورسواران به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی احترام بگزارند و رعایت کنند چرا که [در غیر این‌صورت] اولاً به خود آسیب می‌زنند و در ادامه با اعمال قانون و انتقال به کفی و در نهایت موتورسیکلت‌ها به پارکینگ منتقل خواهند شد و طرح موتوریار نیز از سال 1399 تا امروز در سطح پایتخت در حال انجام است.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
چرا تامین واکسن آنفلوآنزا سخت شده است؟ / توضیح وزیر بهداشت درباره موانع تحریمی
14 کشته و زخمی در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد + فیلم حادثه
پاسخ گسترده ایران به تجاوز آمریکا؛ انهدام پایگاه های دشمن در اردن و کویت و بحرین
نورنما | تصاویر هوایی از قبل و بعد سیل نپال
پایان هژمونی آمریکا؛ چرا جهان آرزوی شکست واشنگتن در برابر ایران را دارد؟
مخالفت قاطع مجلس با افزایش 100 درصدی تعرفه واردات خودرو
ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز «مضحک» است؛ ایران کنترل را در دست دارد
خشم ترامپ از واکنش ایران به تجاوزهای آمریکا
عارف: جنگ اقتصادی دشمن را با «فرماندهی واحد» خنثی می‌کنیم
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به مناسبت روز پدافند هوایی: آسمان ایران نفوذناپذیر است
هراس در سفارت آمریکا؛ هشدار امنیتی فوری به شهروندان آمریکایی در خاورمیانه
تهدید متقابل وزیر خارجه اسرائیل علیه بریتانیا؛ بالا گرفتن تنش‌ها
آژانس اتمی مدعی عدم دسترسی به سایت‌های هسته‌ای ایران شد
شمس آذر 0 - تراکتور 0؛ ترمز تراکتور کشیده شد
چرخش برلین به سمت الجزایر برای پایان دادن به وابستگی گازی
پهپاد «وتر»؛ شکارچی با سرعت 260 کیلومتری روسیه از راه رسید
فراتر از سخت‌افزار؛ ضربه به توان پردازشی و هوش مصنوعی ارتش آمریکا در بحرین
پاسخ صریح عراقچی به بدعهدی آمریکا: توپ در زمین واشنگتن است
فروپاشی اقتصاد ایران، واقعیت یا جنگ روانی؟
بررسی تعطیلی کنسولگری روسیه در بن؛ آیا روابط آلمان و روسیه قطع می‌شود؟
آیا تونس به سمت انقلاب جدید می‌رود؟
پزشکیان در گفتگو با گوترش: آمریکا ناقض قوانین بین‌المللی است
پوتین در بیشکک: ترکیه شریک ممتاز روسیه است
گزارش تصویری | دومین روز سفر رئیس جمهور به قرقیزستان
قیمت نجومی بلیت دربی؛ هواداران تا 7 میلیون تومان می‌پردازند
قانون ملی هوش مصنوعی ایران نهایی شد؛ تولد «سازمان ملی هوش مصنوعی»
حماس: آمریکا و کشورهای میانجی برای توقف نقض توافق آتش‌بس اقدام کنند
تبعات جنگ ایران برای بریتانیا؛ هزینه بدهی انگلیس رکورد زد
امنیت میراث جهانی؛ توقف فعالیت معدن در حریم تخت‌جمشید
تله‌گذاری مرگبار اشغالگران؛ شکار شهروندان سوری با نقاب امدادرسانی
انگلیس اسرائیل را تحریم کرد؛ لندن علیه شهرک‌سازی صهیونیست‌ها
پنتاگون در چالش مدیریتی؛ اختلاف هگست و دریسکول به کجا ختم می‌شود؟
توقیف محموله سنگین مهمات جنگی؛ 181 قبضه سلاح غیرمجاز کشف شد
واکنش سازمان سنجش به توقف TOEFL و GRE برای ایرانی‌ها
تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405
چرخش راهبردی اردوغان در بیشکک؛ تاکید بر نظم جهانی چندقطبی
آخرین جزئیات از تحولات جنگ ایران و آمریکا 10 شهریور ؛ از ادعای ترامپ تا توقیف نفتکش سعودی
امامعلی رحمان: بحران‌های منطقه و ایران باید از راه دیپلماتیک حل شوند
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ سکه به مرز 222 میلیون تومان رسید
بازار خودرو منفجر شد؛ رکوردشکنی تارا با 515 میلیون تومان گرانی
خاموشی‌ها چه زمانی تمام می‌شوند؟ پاسخ مدیرعامل توانیر
غزه در آتش؛ نقض دوباره آتش‌بس با حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی
علت اصلی افزایش قیمت حج اعلام شد
هشدار السیسی درباره خاورمیانه؛ جنگ نباید گسترده‌تر شود
تعلیق امتیاز منفی اعتبارسنجی مشتریان 4 بانک
تورم انرژی، موتور محرک گرانی در اروپا
رونق دیپلماسی علمی ایران؛ رشد چشمگیر همکاری‌های بین‌المللی
قیمت نقره امروز سه شنبه 10 شهریور 1405/ افت 6200 تومانی قیمت‌ها+جدول قیمت ها
انهدام انبار شیرآلات قاچاق در جنوب تهران با ارزش 40 میلیارد تومان
قالیباف: کنترل کامل تنگه هرمز در دست نیروهای مسلح ماست