×
فرهنگی
شناسه خبر : 102494
تاریخ انتشار : شنبه 1401/05/22 ساعت 15:03
هشدار پلیس به موتورسواران؛ "پوشاندن پلاک" منجر به توقیف موتورسیکلت و معرفی به مراجع قضایی

هشدار پلیس به موتورسواران؛ "پوشاندن پلاک" منجر به توقیف موتورسیکلت و معرفی به مراجع قضایی

فرمانده یگان عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از طرح تشدید برخورد با تخلفات موتورسیکلت‌سواران به‌ویژه مخدوشی پلاک در سطح معابر شهر تهران گفت و از انتقال این موتورسیکلت‌ها با کفی به پارکینگ و معرفی به مراجع قضایی خبر داد.

نورنیوز-گروه جامعه: سرهنگ حمید طریقت امروز در برنامه زنده "شهر امن" درباره تخلفات موتورسواران طی دو هفته اخیر و تخلفات پلاک اظهار کرد: بیشترین تخلفاتی که موتورسواران در سطح شهر تهران مرتکب آن می‌شوند، تخلفات پلاک است که مخدوشی و پوشش پلاک را شامل می‌شود‌.

وی افزود‌: البته طی این دوهفته که اطلاع‌رسانی شد که کفی‌ها در سطح شهر تهران مستقر شده‌اند و برخورد با این‌گونه تخلفات بیش از پیش در دستور کار پلیس قرار گرفته است و به‌جهت تشدید برخورد با تخلفات مورد استفاده قرار گرفته است و در این مدت طی بررسی‌های صورت‌گرفته‌، تخلف پلاک (‌پوشش‌، مخدوشی و نداشتن پلاک) کمتر صورت گرفته است.

سرهنگ طریقت تصریح کرد: اگر موتورسیکلتی پلاک ندارد یا اگر مخدوشی پلاک دارند و می‌خواهند در سطح راه قرار بگیرند ابتدا وضعیت پلاک موتورسیکلت خود را مشخص کنند و از ورود به سطح معابر با چنین وضعیتی جداً خودداری کنند تا درگیر سیر مراحل قانونی این تخلف نشوند.

فرمانده یگان عملیات پلیس راهور تهران بزرگ درباره پوشش و مخدوشی پلاک افزود: رانندگانی که از قانون تمکین نمی‌کنند، توقیف موتورسیکلت‌های آنان در دستور کار پلیس قرار دارد و یک سری مراحل قضایی نیز برای برخی رانندگان که مجرم هستند و پلاک را مخدوش می‌کنند، انجام می‌شود.

وی گفت‌: تخلف پلاک را رانندگانی انجام می‌دهند که بتوانند تخلفات دیگر خودشان را انجام دهند مانند اینکه می‌‌خواهند به خط ویژه داخل شوند و قبل از آن پوشش پلاک یا مخدوشی پلاک انجام می‌دهند‌.

چنددرصد از تصادفات فوتی شهر تهران مربوط به موتورسیکلت‌سواران است؟

سرهنگ طریقت درباره ضربات به سر در تصادفات فوتی راکبین موتورسیکلت گفت: با بررسی‌های صورت‌گرفته متأسفانه در سه‌ماهه اول سال 1401 حدود 42 درصد از تصادفات فوتی شهر تهران مربوط به موتورسیکلت‌سواران است.

وی اضافه کرد: علت بیشتر فوت موتورسیکلت‌سواران در تصادفات فوتی، ضربات وارده به سر بوده است که عدم استفاده از کلاه ایمنی باعث این حوادث است که موتورسوار با نگذاشتن کلاه ایمنی استاندارد بر سر، ایمنی خود را کم می‌کند و در تصادفات با ضربه‌ به سر باعث فوت موتورسوار می‌شود.

سرهنگ طریقت گفت: بیشترین تخلفات موتورسواران که موجب تصادفات نیز شده، تغییر مسیرهای ناگهانی و حرکت در خلاف مسیر بوده است که این دسته از تخلفات باعث این آمار 42درصدی فوتی راکبین موتورسیکلت است.

فرمانده یگان عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: متأسفانه آمار تصادفات نشان می‌دهد که سن رانندگان بین 20 تا 35 سال است که اکثر هم فاقد گواهینامه رانندگی هستند و آموزشهای لازم را هم ندیده‌اند و مرتکب تخلفات شده‌اند و آگاهی لازم را در خصوص عواقب این نوع تخلفات هم ندارند و در نهایت موجب بروز آمار 42درصدی تصادفات می‌شوند‌.

وی در خصوص اجرای طرح موتوریار نیز گفت: موتورسواران به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی احترام بگزارند و رعایت کنند چرا که [در غیر این‌صورت] اولاً به خود آسیب می‌زنند و در ادامه با اعمال قانون و انتقال به کفی و در نهایت موتورسیکلت‌ها به پارکینگ منتقل خواهند شد و طرح موتوریار نیز از سال 1399 تا امروز در سطح پایتخت در حال انجام است.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
نورنما | یادگار عاشقانه امیر حیدری و همسرش در حرم امام رضا(ع)
مرگ تلخ نوجوان 17 ساله در زاینده‌رود؛ 59 نفر امسال در زاینده رود غرق شدند
پوتین: توقیف کشتی‌های روسیه «دزدی دریایی» است؛ واکنش نشان می‌دهیم
راهنمای اسکان زائران در مشهد؛ آدرس و ظرفیت مراکز موقت
نشت نفت به سواحل جزیره قشم؛ عملیات پاکسازی فوری آغاز شد
پزشکیان در گفت‌وگو با نخست‌وزیر ژاپن؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی عامل ناامنی منطقه هستند
پاکستان از حضور ایران و مصر در توافق مکه استقبال کرد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برندگان و بازندگان نقل‌وانتقالات لیگ برتر چه تیم هایی هستند؟ جدایی پرحاشیه ستاره ها
آتلانتیک: ترامپ تاب‌آوری ایران را دست‌کم گرفته است
فراخوان جهانی تویوتا؛ نقص فنی نمایشگر خودروهای کمری هیبریدی
علی‌اف: کریدور زنگه‌زور و اتصال ریلی به ایران در اولویت باکو است
آخرین گزارشها از تحولات منطقه و مذاکرات ایران و آمریکا امروز 21 مرداد
صف 20 روزه کامیونها در مرز بازرگان؛ بلای جان تجارت ایران و ترکیه
همکاری سایبری ایران و روسیه وارد مرحله تازه شد
آسمان خراسان بارانی می شود
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات باشگاه ملوان امروز 21 مرداد؛ خرید جدید مازیار زارع
تحول بزرگ در خودروسازی ایران؛تدوین سند ملی توسعه خودرو را کلید خورد
قیمت دلار آزاد امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405؛ فاصله دلار آزاد و رسمی چقدر است؟
دریای کاسپین؛ سرمایه‌ای مشترک، مسئولیتی فراگیر
همکاری کشاورزی ایران و افغانستان وارد مرحله تازه شد
چرا هماهنگی میان سیاست‌های مالی، پولی و ارزی یک ضرورت است؟
هزینه حمل نفت از خلیج فارس به چین رکورد زد
رشد هوش مصنوعی با سوخت فسیلی؛ پروژه جنجالی آمازون در تگزاس
چای سبز چقدر بخوریم؟ بهترین زمان مصرف آن چه زمانی است
ایران سربلند؛ قدرت اول منطقه، شکست‌دهنده قدرت اول جهان
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز چهارشنبه 21 مرداد
چین: آمریکا در جایگاه انتقاد از آزمایش‌های موشکی ما نیست
مسافران تهران-شمال 12 ساعت در جاده گرفتار شدند
رسانه عبری ادعای نتانیاهو در مورد جنگ با حماس را زیر سئوال برد
هرمز دیگر فقط تنگه نیست،اهرم ایران برای پایان جنگ است
هوش مصنوعی به جنگ خطاهای علمی رفت
نشست خبری چه تیم های لیگ برتری فردا برگزار می‌شود؟
مورینیو بازنشستگی را رد کرد؛ «می‌خواهم حداقل 10 سال دیگر در فوتبال باشم»
اطلاعیه وزارت رفاه درباره قطع یارانه برخی از افراد حاضر در کشور
فروش ویژه سایپا برای مشتریان عادی بدون قرعه‌کشی از 25 مرداد+ نحوه ثبت نام و زمان تحویل
نوراینفو | 6 راهکار طبیعی برای تقویت حافظه و جوان نگه داشتن مغز
پاکستان؛ به تلاش‌ها برای میانجیگری بین ایران و آمریکا ادامه می‌دهیم
شناسایی پیکر مطهر شهید دفاع مقدس پس از 38 سال
آخرین قیمت لیر ترکیه امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405 / لیر ارزان شد
قیمت نفت و طلا صعودی شد
هشدار غریب‌آبادی درباره امنیت خزر؛ پای قدرت‌های خارجی نباید به این دریا باز شود
اردوغان؛ توافق مکه علیه هیچ کشوری نیست
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 21 مرداد/ خرید این ستاره نهایی شد
آخرین خبر از پرونده قتل حمیدرضا رجب‌زاده؛ قتل سیاسی و امنیتی بود؟
ثبت‌نام عتبات عالیات آغاز شد؛ جزئیات هزینه و بسته‌های سفر
زننده گل قهرمانی جام جهانی 2026 در یک قدمی پاری‌سن‌ژرمن
آخرین وضعیت کیفیت هوای پایتخت؛ تهران امروز هوای قابل قبول دارد
قیمت دینار عراق امروز 21 مرداد 1405؛ دینار درجا زد | جدول قیمت
آماده‌باش هلال احمر خراسان رضوی برای روزهای پایانی صفر