×
سیاسی
شناسه خبر : 102469
تاریخ انتشار :

پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد؛

کشف اسناد محرمانه از اقامتگاه دونالد ترامپ

در حمله روز دوشنبه اف‌بی‌آی به اقامتگاه دونالد ترامپ در فلوریدا حدود 20 جعبه اسناد از جمله 11 مجموعه اسناد سری را کشف و ضبط کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: اف‌بی‌آی در حمله روز دوشنبه خود به اقامتگاه مارئه لاگو دونالد ترامپ در فلوریدا حدود ۲۰ جعبه اسناد از جمله ۱۱ مجموعه اسناد سری را کشف و ضبط کرده است.

بر اساس گزارش این رسانه آمریکایی، پلیس فدرال آمریکا( اف‌بی‌آی) تقریباً ۲۰ جعبه اسناد از جمله مجموعه‌ای از تصاویر، یک یادداشت دست‌نویس که موضوع آن مشخص نیست، دستور اجرایی ترامپ برای بخشش راجر استون و اطلاعاتی درباره امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه را کشف و ضبط کرده است.

بر اساس این گزارش، اف‌بی‌آی همچنین سه مجموعه اسناد محرمانه، سه مجموعه از اسناد سری  و چهار مجموعه از اسناد فوق سری کشف و ضبط کرده است.

پایگاه خبری پولیتیکو نیز اعلام کرد: اف‌بی‌آی در حال تحقیق علیه ترامپ به خاطر حذف و نابودی اسناد، ایجاد ممانعت در مقابل تحقیقات و نقض قانون جاسوسی است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا روز جمعه به وقت محلی در واکنش به گزارش واشنگتن پست که اعلام کرده بود ماموران اف‌بی‌آی در بازرسی اقامتگاه او در فلوریدا به‌دنبال اسناد هسته‌ای بودند، گفت که وجود اسناد هسته‌ای فریب و دروغ است.

ترامپ در رسانه اجتماعی "تروث"، این اتهام را مشابه جنجال‌های پیشین علیه خود در مورد مسائلی چون روسیه، استیضاح و تحقیقات مولر مرتبط دانست و گفت: افراد فاسدی در این مسأله نقش دارند.

با این حال، ترامپ مدرکی برای اثبات ادعای دروغ بودن اتهامات علیه خود ارائه نکرده است.

او در ادامه گفت: چرا اف‌بی‌آی با بازرسی اقامتگاه  "مار ئه لاگو"  با حضور وکلای ما و دیگران موافقت نکرده است.

روزنامه واشنگتن پست گزارش داده است که پلیس فدرال این کشور در جریان بازرسی اقامتگاه ترامپ به‌دنبال اسنادی مخفیانه درباره سلاح‌های هسته‌ای بود.

این رسانه آمریکایی به نقل از منابع آگاه گزارش داده است که پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) بر این باور بود که این اسناد در گاوصندوق اقامتگاه ترامپ در ایالت فلوریدا نگهداری می‌شود.

در این گزارش اشاره‌ای به محتوای این اسناد و ارتباط آنها با زرادخانه هسته‌ای آمریکا یا کشوری دیگر نشده است.

گزارش واشنگتن پست درباره جستجوی اسناد سلاح هسته‌ای در ویلای دونالد ترامپ ساعاتی پس از آن منتشر شد که مریک گارلند، وزیر دادگستری آمریکا از دادگاه خواست تا حکم تفتیش منزل رئیس‌جمهوری پیشین را منتشر کند.

در پی یورش بی‌سابقه روز دوشنبه پلیس فدرال آمریکا به اقامتگاه ترامپ رئیس جمهور پیشین در فلوریدا، مریک گارلند دادستان کل و وزیر دادگستری این کشور گفت که او شخصاً مجوز ورود مأموران به ملک رئیس جمهور پیشین را تأیید کرده‌ است.

 گارلند در بیانیه‌ای تأیید کرد که مأموران پلیس فدرال روز دوشنبه اقامتگاه  "مار ئه لاگو" ترامپ را در "پالم بیچ" فلوریدا مورد تفتیش قرار داده‌اند تا اسنادی که گفته می‌شود این رئیس جمهور سابق هنگام خروج از کاخ سفید با خود برده را بررسی کنند.

ترامپ در پی انتشار این خبر در شبکه اجتماعی خود، "تروث سوشال" نوشت که از انتشار جزئیات این بازرسی استقبال می‌کند.

وزارت دادگستری ایالات متحده در حال تحقیق در مورد کشف جعبه‌های حاوی اسناد محرمانه است که گفته می‌شود ترامپ پس از پایان دوره ریاست جمهوری خود به فلوریدا برده است.

این اسناد اگرچه در ماه ژانویه سالجاری توسط دفتر ملی بایگانی و مدارک آمریکا (NARA) بازیابی شدند، اما پس از این امر از وزارت دادگستری درخواست شد که بررسی کند آیا عملکرد دولت ترامپ در زمان حضور در کاخ سفید ناقض قوانین فدرال بوده است یا خیر.


وال استریت ژورنال
اخبار مرتبط
ترامپ بیش از 300 سند محرمانه را به خانه‌اش برده بود
سه‌شنبه 1401/06/01 ساعت 12:13
ترامپ بیش از 300 سند محرمانه را به خانه‌اش برده بود
نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت که رئیس جمهور سابق آمریکا دست کم 300 فقره اسناد طبقه‌بندی‌شده را در عمارتش نگه داشته بود.
نگرانی مقامات کاخ سفید درباره اسناد کشف شده از عمارت ترامپ
شنبه 1401/05/29 ساعت 15:37
نگرانی مقامات کاخ سفید درباره اسناد کشف شده از عمارت ترامپ
مقامات کاخ سفید نگرانی خود را درباره اسناد طبقه بندی شده‌ای که ترامپ به عمارتش برده بود، ابراز کردند.
ترامپ مدعی تجاوز پلیس فدرال به حقوق قانونی‌اش شد
شنبه 1401/05/29 ساعت 15:01
در پاسخ به بازرسی پلیس از عمارت مارالاگو؛
ترامپ مدعی تجاوز پلیس فدرال به حقوق قانونی‌اش شد
دونالد ترامپ در یک پست در شبکه اجتماعی خود اعلام کرد که به‌زودی اقدامی قانونی را علیه بازرسی از عمارتش توسط اف‌بی‌آی انجام خواهد داد.
پلیس فدرال آمریکا از مشاور ترامپ بازجویی کرد
چهارشنبه 1401/05/26 ساعت 11:54
پلیس فدرال آمریکا از مشاور ترامپ بازجویی کرد
پس از کشف ده‌ها جعبه اسناد محرمانه از عمارت ترامپ در فلوریدا، اف‌بی‌آی به بازجویی از پت سیپولون مشاور سابق او پرداخت.
ترامپ؛ رئیس جمهوری که به حفظ اسناد محرمانه اعتقاد نداشت
یکشنبه 1401/05/23 ساعت 13:40
ترامپ؛ رئیس جمهوری که به حفظ اسناد محرمانه اعتقاد نداشت
پس از آنکه رسانه‌های آمریکایی مدعی شدند رئیس جمهور سابق آمریکا اسناد محرمانه اتمی را با خود به عمارت لوکسش در فلوریدا برده بود، یک رسانه انگلیسی در گزارشی به اقدامات بحث‌برانگیز او در قبال اطلاعات محرمانه آمریکا طی سال‌های گذشته پرداخت.
ترامپ احتمالا شنود مکالماتش با رهبران خارجی را ممنوع کند
جمعه 1398/11/25 ساعت 16:35
ترامپ احتمالا شنود مکالماتش با رهبران خارجی را ممنوع کند
رییس جمهور آمریکا در اظهاراتی از این احتمال که ممکن است دیگر اجازه به شنیدن گفت‌وگوهای تلفنی‌اش با رهبران خارجی را به هیچ یک از مقام‌های دیگر ندهد صحبت کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
X
آگهی تبلیغاتی