×
اقتصادی
شناسه خبر : 102295
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/05/16 ساعت 11:29
افزایش دو برابری سود سهام عدالت در سال جاری

افزایش دو برابری سود سهام عدالت در سال جاری

دبیرکل کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت گفت: پیش‌بینی می‌شود سود سهام عدالت که در پایان سال جاری پرداخت خواهد شد نسبت به سال گذشته دو برابر شود.

نورنیوز - گروه اقتصاد: محمد خزائی کوهپر در مورد سود سهام عدالت برای عملکرد سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود سودی که امسال برای سهامداران عدالت جمع‌آوری و پرداخت می‌شود نسبت به سال گذشته حداقل دو برابر شود و با تلاش اعضای کمیته سه نفره سهام عدالت امسال تلاش می‌شود که شرکت‌های سرمایه‌پذیر عدالت که طرح توجیهی قابل قبولی ندارند بتوانند سود حداکثری را بین سهامداران عدالت توزیع کنند و پیش‌بینی می‌شود میزان سود سهام عدالت نسبت به سال گذشته صددرصد افزایش یابد. یعنی سود سهام عدالت حداقل دو برابر سال قبل شود.

دبیرکل کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت افزود: طبق تأکید مقام معظم رهبری در آیین‌نامه آزادسازی سهام عدالت مردم به ماندگاری در سهام عدالت باید تشویق شوند و باید شرایط ماندگاری مردم در این سهام فراهم شود تا مردم سهام ارزشمند خود را نفروشند و یکی از این شرایط پرداخت سود نقدی به سهامداران است که امسال دو برابر می‌شود.

او در مورد اینکه پرتفوی و ترکیب سبد سهام عدالت امسال چه تغییری پیدا کرده است، گفت: وقتی یک شرکت سود پرداخت می‌کند بخشی از سود کسب شده را به سهامداران می‌دهد و بخش دیگری صرف افزایش سرمایه در شرکت می‌شود که در نتیجه قیمت سهام آن در بازار افزایش می‌یابد یعنی علاوه بر اینکه سود عدالت امسال دو برابر می‌شود قیمت سهام عدالت نیز به طور میانگین ۴۰ تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد. بنابراین از مردم می‌خواهیم سهام عدالت خود را نگه دارند و این سهام طی یکی دو سال آینده بسیار بهتر می‌شود. 

خزائی خاطرنشان کرد: هنوز سهامداران عدالت در روش مستقیم دسترسی به سیستمی ندارند که بتوانند سهام عدالت را در پرتفوی خود ببینند بنابراین سود سهام عدالت مانند سال قبل تجمیع شده و برای همه سهامداران روش مدیریت مستقیم و غیر مستقیم به صورت متمرکز واریز می‌شود.

به گفته خزائی، نماینده سهامداران عدالت که توسط کمیته سه نفره انتخاب می‌شود به نمایندگی از حدود ۳۰ میلیون سهامدار عدالت در روش غیر مستقیم است که در مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر حضور پیدا می‌کنند.

دبیرکل کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت در مورد گفته سخنگوی دولت مبنی بر اختصاص سهام به متولدان ۱۴۰۰-۱۴۰۱ گفت: این طرحی است که از سوی دولت مصوب شده و سهام برای سهامداران جدید در اختیار دولت است. در دولت گذشته هم تصمیم گرفته شد مبالغ نقدی به متولدان جدید بدهند و این سیاست‌ها برای تشویق فرزندآوری تصویب می‌شود بنابراین دولت مشکلی ندارد چون سهام و اختیار آن دست دولت است و ما از این طرح استقبال می‌کنیم. 

خزائی در مورد طرح اختصاص سهام عدالت به جا ماندگان دو دهک کم درآمدی گفت: کارهای مقدماتی این طرح در حال انجام است. وزارت رفاه و تأمین اجتماعی با سازمان خصوصی‌سازی در حال جمع‌بندی اسناد و مدارک است و تلاش بر این است که بدون کوچک‌ترین دغدغه و بدون مراجعه مردم سهام عدالت به شکل مستقیم به جا ماندگان دو دهک کم درآمد اختصاص پیدا کند.

او عنوان کرد: همچنین برای تعیین تکلیف سهام عدالت فوت شدگان براساس آنچه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرده است قرار است تا پایان شهریور امسال تکلیف ورثه متوفیان سهام عدالت روشن شود و به صورت متمرکز سهام عدالت متوفیان به صورت متمرکز بین وراث تقسیم شود.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
اذعان پنتاگون به قدرت موشکی ایران
نصب 750 هزار کنتور هوشمند در پایتخت
معاریو: ایران پیروز بلامنازع است
گزارش خواندنی رسانه معتبر آمریکایی از توان نظامی وهسته ای ایران پس از جنگ چهل روزه
افت تولید گندم در جهان؛ کاهش 42 میلیون تنی در راه است
صرفه‌جویی بزرگ در شبکه برق با اجرای طرح مهتاب
کولین؛ سپر دفاعی بدن در برابر آلزایمر و عوارض قلبی‌کبدی
بررسی وضعیت اقتصاد و انرژی در دستورکار امروز مجلس
ثبت 2.6 میلیون جریمه رانندگی در پایتخت از 9 اسفند 1404
جام جهانی در انتظار یوزها؛ ایران فردا وارد لس‌آنجلس می‌شود
جزئیات حمله سایبری محدود به چهار بانک + توضیح مسئولین در مورد وضعیت اطلاعات مشتریان
امنیت مرزهای کشور در چه شرایطی قرار دارد؟
اجرای طرح پایلوت پزشک خانواده و نظام ارجاع
ادامه مقاومت در توافق
رئیس کمیسیون انرژی: با همکاری مردم خاموشی نداریم
همکاری های جدید روسیه و ایران در دیدار مسئولین دو کشور مورد توافق قرار گرفت
استحکام توافق احتمالی با انسجام ملی
آیا تفاهم با آمریکا به ثمر می رسد؟
حکمرانی در ترازوی منافع ملی
اعلام زمان توزیع کارت آزمون سمپاد و نمونه دولتی
رمزگشایی از میناب 168 و روایت کفشهایی که پیام مظلومیت مردم ایران شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 24 خرداد 1405+ جدول پخش رقابت های جام جهانی
پیش بینی قیمت طلای جهانی / اونس از فشار نزولی رها می‌شود؟
شگفتی در جام جهانی؛ استرالیا ترکیه را غافلگیر کرد + فیلم گل های بازی
واکنش تل‌آویو به توافق احتمالی ایران و آمریکا
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 24 خرداد 1405
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 24 خرداد 1405
اروپا در چهارراه تاریخ؛ ماندن در غرب یا بازگشت به موازنه؟
آخرین تصمیمات وزارت آموزش وپرورش در مورد برگزاری امتحانات نهایی
بازیگر «زیر آسمان شهر» چشم از جهان فروبست + علت مرگ
فردا کالابرگ چه خانوارهایی شارژ می شود ؟
مدار دیپلماسی | روایت رسمی از یک تفاهم
دومین شگفتی جام جهانی 2026؛ برزیل در گام نخست امتیاز از دست داد + فیلم گل ها
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 24 خرداد + جدول
اطلاعیه مهم وزارت علوم درباره امتحانات دانشگاه‌ها
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 24 خرداد 1405 + وضعیت استانها
بهترین راه برای نجات زمین؛ جلوگیری از هدررفت 30 درصد غذای تولیدی جهان
اندازه‌گیری فشار خون تنها با یک ساعت هوشمند
چرا برخی مردان نابارور می‌شوند؟ دانشمندان به سرنخ تازه‌ای رسیدند
باند پزشکی هوشمندی که در حضور باکتری ها آنتی بیوتیک آزاد می کند
ربات‌های باهوش در برابر احساسات انسان کم آوردند
کشف عجیب تاریخی؛ باستان‌شناسان به ردپای یک جامعه مادرتبار رسیدند
دانشمندان هندی پلاستیک را به گرافن ارزشمند تبدیل کردند
وزیرخارجه لبنان: ما نمی پذیریم ایران به جای ما مذاکره کند!
تیراندازی در کارولینای جنوبی / زخمی شدن چندین نفر در مرکز خرید هیوود
انتقاد وزیر ارشاد از مواضع تفرقه‌افکنانه
ارتش اسرائیلی آماده توقف تجاوزات زمینی در لبنان شد
تحرکات تازه واشنگتن در یمن؛ نیروهای آمریکایی وارد حضرموت شدند
نیروگاه برق دیمونا در فلسطین اشغالی طعمه حریق شد
بقایی: دشمن با حمله به ایران سرافکنده شد