×
فرهنگی
شناسه خبر : 102058
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/05/09 ساعت 12:47
برنامه‌های سازمان سینمایی در دهه محرم

برنامه‌های سازمان سینمایی در دهه محرم

سازمان سینمایی با پیش بینی نمایش بیش از 30 عنوان فیلم سینمایی، کوتاه و مستند در کنار برنامه‌های تحلیلی و گفتمانی و مناسبتی به استقبال دهه محرم رفت.

نورنیوز-گروه فرهنگ: به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی و سمعی بصری، سازمان سینمایی با پیش بینی نمایش بیش از ۳۰ عنوان فیلم سینمایی، کوتاه و مستند در کنار برنامه‌های تحلیلی و گفتمانی و مناسبتی به استقبال دهه محرم رفت. اجرای این برنامه‌ها از امروز مقارن با اولین روز دهه محرم آغاز می‌شود.

بر این اساس، مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی نیز به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفایش، ۱۰ محصول مستند خود با موضوع عاشورا را  از امروز شنبه ۸ مردادماه در پلتفرم هاشور به صورت رایگان به نمایش می‌گذارد. این مستند‌ها عبارتند از  «عاشورا در ماسوله» (پیمان زندی، حسین مکرمی)، «اربعین» (محمدتقی یازرلو)، «دهوم» (نیما مشهدی مهدی)، «مخالف خوان» (ماکان عاشوری)، «نقل نخل» (علی محمد ناصر بافقی)، «تکیه کن» (محسن خانجهانی)، «اینجا خورشید می‌درخشد» (الله‌کرم رضایی زاده)، «نامیرا» (پناه بر خدا رضایی)، «شیرپوشان» (نرگس آبیار) و «تکیه دولت» (علیرضا قاسم‌خان).

همچنین، انجمن سینمای جوانان ایران با اکران ۱۰ فیلم کوتاه قدیمی با موضوع محرم از ۱۰  فیلمساز کشور، برگزاری هیئت سوم محرم، برپایی نمایشگاه عکس در تعدادی از دفاتر به اجرای مراسم دهه محرم پرداخته است و با تفاهمات انجام شده در نظر دارد نسبت به برگزاری مشترک آفرین‌واره عاشورا زنجان اقدام نماید.

همچنین مجموعا ۱۶ فیلم سینمایی با محوریت محرم و عاشورا در روز‌های آتی در دو مجموعه موزه سینما و بنیاد سینمایی فارابی به نمایش در می‌آیند. فیلم‌های «روز واقعه» به کارگردانی شهرام اسدی، «شب دهم» به کارگردانی جمال شورجه، «به خاطر هانیه» به کارگردانی کیومرث پوراحمد، «دست‌های خالی» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی، «عصر روز دهم» به کارگردانی مجتبی راعی، مستند‌های «اربعین» به کارگردانی ناصر تقوایی،   «کربلا جغرافیایی یک تاریخ» به کارگردانی داریوش یاری، هیهات به کارگردانی هادی نائیجی- دانش اقباشاوی- روح الله حجازی و هادی مقدم‌دوست، پرواز در شب و افق به کارگردانی زنده یاد رسول ملاقلی پور، ناسور به کارگردانی کیانوش دالوند، من و زیبا به کارگردانی فریدون حسن پور، سینه سرخ به کارگردانی پرویز شیخ طادی،   بال‌های سپید به کارگردانی مهدی و ناصر هاشمی از جمله فیلم‌های پیش بینی شده برای نمایش در این ایام، در دو مرکز سازمان سینمایی (فارابی و  ‌موزه سینما) خواهد بود.

 در این میان ۱۰ عنوان از این آثار در محوطه باز  موزه سینمای ایران هر شب از ساعت ۲۰ به صورت رایگان برای عموم به نمایش گذاشته می‌شود.

«سینما تکیه»، محفل عاشورایی سینمای ایران، پرده خوانی عاشورایی، تحلیل فیلمنامه و نشانه‌شناسی عاشورا در سینمای ایران، تحلیل و بررسی فیلم‌های منتخب عاشورایی، تجلیل از خالقان آثار و انتقال تجربه سازندگان فیلم‌ها همچنین، «سینما - محرم» نمایش فیلم‌های سینمایی از جمله این برنامه‌ها است.
همچنین، برنامه «سینما تکیه» با نمایش ۶ فیلم به همراه برنامه هایی، چون پرده‌خوانی عاشورایی، تحلیل فیلمنامه، نشست نشانه‌شناسی عاشورا در سینمای ایران، تحلیل و بررسی فیلم‌های منتخب عاشورایی، برنامه تجلیل از خالقان آثار و انتقال تجربه سازندگان فیلم‌ها هم، از امروز شنبه ۸ تا پنجشنبه ۱۳ مردادماه از ساعت ۱۷ الی ۲۰  در مکان ساختمان شماره یک بنیاد سینمایی فارابی، سالن زنده‌یاد عباس کیارستمی برپا خواهد شد.


خبرگزاری صدا و سیما
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
X
آگهی تبلیغاتی