×
فرهنگی
شناسه خبر : 102023
تاریخ انتشار : شنبه 1401/05/08 ساعت 17:06
هشدار قرمز بارش‌های رگباری در نیمه جنوبی کشور

سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد؛

هشدار قرمز بارش‌های رگباری در نیمه جنوبی کشور

سازمان هواشناسی درباره ادامه، گسترش و تشدید فعالیت رگبار‌های موسمی و همچنین وقوع رگبار و رعدوبرق در استان‌های جنوبی کشور هشدار داد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سازمان هواشناسی با صدور هشدار قرمز رنگ از رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید، تگرگ و صاعقه، خیزش گردوخاک شدید از شنبه تا دوشنبه (۸ تا ۱۰ مرداد ماه) در استان‌های خوزستان، یزد، فارس، سیستان و بلوچستان و برخی استان‌های دیگر خبر داد.


برای امروز در نیمه شرقی خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب یزد، فارس، بوشهر، کرمان، شمال و غرب هرمزگان و جنوب و مرکز سیستان و بلوچستان؛ رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی را داریم.

همچنین فردا یکشنبه علاوه بر این مناطق، در نیمه جنوبی خوزستان هم این شرایط را خواهیم داشت.

روز دوشنبه شدت ناپایداری‌ها در مرکز سیستان و بلوچستان کم می‌شود، اما در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان و غرب و مرکز کرمان؛ رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی را پیش بینی می‌کنیم.

رگبار‌های موسمی کماکان در جنوب شرق و غرب کشورمان تا اواخر روز دوشنبه ادامه دارد و شدت این بارش‌ها در حد هشدار قرمز است و ضروری است هموطنانمان در این مناطق تمهیدات لازم را داشته باشند.

در این شرایط جوی خطر وقوع سیلاب، طغیان رودخانه ها، آبگرفتگی گسترده، اختلال در ناوگان حمل و نقل و احتمال تخریب پل و مسدود شدن جاده دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب‌های احتمالی؛ به همه دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با خسارت احتمالی آماده باش داده است و اجتناب از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها را توصیه می‌کند.

هشدار هواشناسی - سطح نارنجی شماره ۶۲ شنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ سازمان مرکزی + فایل

هشدار نارنجی هواشناسی نسبت به وزش باد شدید در ۱۵ استان کشور

سازمان هواشناسی درباره تداوم و گسترش رگبار‌های موسمی و همچنین فعالیت سامانه بارشی در برخی استان‌های کشور هشدار داد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی رنگ از رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید، تگرگ و خیزش گردوخاک از شنبه تا سه شنبه (۸ تا ۱۱ مرداد ماه) در ۱۵ استان کشور خبر داد.

برای امروز در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، نیمه غربی اصفهان، هرمزگان، نیمه شرقی لرستان، گلستان، غرب یزد، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی، جنوب خوزستان، دامنه و ارتفاعات مازندران، زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان؛ رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی شده است.

روز سه شنبه شدت ناپایداری‌ها در نیمه غربی اصفهان و دامنه و ارتفاعات مازندران کم می‌شود، اما در دامنه و ارتفاعات تهران رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی را پیش‌بینی می‌کنیم.

رگبار‌های موسمی کماکان در برخی استان‌های کشورمان تا سه شنبه ادامه دارد و شدت این بارش‌ها در حد هشدار نارنجی است و ضروری است هموطنانمان در این مناطق تمهیدات لازم را داشته باشند.

در این شرایط جوی خطر آب گرفتگی معابر، سیلابی شدن رودخانه ها، خسارت بر اثر باد شدید و کاهش شعاع دید دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب‌های احتمالی؛ به همه دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با خسارت احتمالی آماده باش داده است و اجتناب از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل ها، عدم صعود به ارتفاعات و عدم پرواز با هواپیما‌های سبک را توصیه می‌کند.

هشدار هواشناسی - سطح زرد شماره ۸۰ شنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ سازمان مرکزی + فایل

هشدار زرد هواشناسی نسبت به رشد ابر‌های همرفتی همراه با بارندگی

سازمان هواشناسی با پیش‌بینی گسترش رگبار‌های موسمی درطی روز‌های شنبه تا چهارشنبه، درباره باران، وزش باد شدید و رگبار و رعدوبرق در مناطق مختلف کشور هشدار داد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد رنگ از رشد ابر‌های همرفتی همراه با بارش‌های شدید از شنبه تا چهارشنبه (۸ تا ۱۲ مرداد ماه) در ۱۸ استان‌کشور خبر داد.

برای امروز در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، همدان، لرستان، مرکزی، گیلان، مازندران، گلستان، سمنان، تهران، قم، قزوین، زنجان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان؛ رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی شده است.

همچنین برای چهارشنبه در خراسان شمالی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، دامنه و ارتفاعات تهران، البرز و سمنان این شرایط را خواهیم داشت.

رگبار‌های موسمی کماکان در برخی استان‌های کشورمان تا پایان هفته ادامه دارد و شدت این بارش‌ها در حد هشدار زرد است و ضروری است هموطنانمان در این مناطق تمهیدات لازم را داشته باشند.

این مخاطره جوی احتمال صاعقه و آب گرفتگی معابر، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال تاخیر در پرواز را به دنبال دارد.

به توصیه سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب‌های احتمالی؛ احتیاط در صعود به ارتفاعات، احتیاط در عبور از حاشیه مسیل‌ها و عدم پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره در دستور کار قرار گیرد.


صداوسیما
نظرات

آخرین اخبار
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی