×
سیاسی
شناسه خبر : 101977
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/05/06 ساعت 15:50
رئیسی: تعرض به ایران اسلامی با پاسخی پشیمان‌کننده مواجه خواهد بود

در جمع افسران پایگاه نوژه و خانواده‌ آنها؛

رئیسی: تعرض به ایران اسلامی با پاسخی پشیمان‌کننده مواجه خواهد بود

ئیس جمهور با تأکید بر اینکه با تلاش‌های نیروهای مسلح حقیقتاً سطح بالایی از بازدارندگی در کشور بوجود آمده است، گفت: با قدرت امروز ایران اسلامی، حتی فکر تعرض به خاک ایران هم از ذهن کسی خطور نمی‌کند. امروز ملت‌های منطقه به قدرت ایران افتخار و به خاطر این قدرت احساس امنیت می‌کنند.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه با حضور در پایگاه شکاری شهید نوژه ضمن سان دیدن از یگان های حاضر و خلبانان F۴ این پایگاه، از دو دستاورد دفاعی نیروی هوایی ارتش رونمایی کرد.

رئیسی در جمع افسران و خانواده‌های آنها در پایگاه نوژه با بیان اینکه این پایگاه در دفاع مقدس خیلی خوب درخشید، گفت: هوشیاری پایگاه نوژه، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی در جهت خنثی‌سازی توطئه‌ها و فتنه‌ها علیه انقلاب اسلامی بود.

رئیسی اظهار کرد: خلبانان سرافراز این پایگاه با شجاعت و خطرکردن در عرصه‌های مختلف پشتیبان بزرگی در دفاع مقدس بودند. یکی از دلخوشی‌های رزمندگان در جبهه‌های دفاع مقدس، پس از توکل به خداوند، پشتیبانی از آنها، بویژه از پایگاه نوژه بود.

آیت‌الله رئیسی با گرامیداشت یاد شهیدان این استان به ویژه شهید همدانی، گفت:‌ در دنیایی که خیلی‌ها برای تبلیغات و بلندآوازگی هزینه‌های کلان می‌کنند، نام ائمه اطهار و شهدا، با عنایت خداوند و محبتی که در دل مردم نسبت به آنها وجود دارد، همیشه بر سرزبان‌ها است.

رئیس جمهور همچنین با گرامیداشت یاد شهدای ارتش همچون شهیدان قرنی، بابایی، صیاد شیرازی و خلبانان شهید ارتش، اظهار کرد: شهدا بلندآوازه بودند و خداوند دل‌ها را متوجه آنها کرد.

رئیسی با ابراز خرسندی از بازسازی دقیق نیروهای مسلح پس از پایان جنگ، تصریح کرد: حقیقتاً با درایت فرمانده کل قوا، پس از سال‌های دفاع مقدس نیروهای مسلح دوباره به خوبی بازسازی و برای دفاع از کیان ایران اسلامی آماده شدند. نکته مهم در این روند این بود که این آماده‌سازی بدون نیاز به کارشناسان خارجی و با تکیه بر توان متخصصین و نخبگان نیروهای مسلح انجام شد که روی پای خود ایستادند و صنایع دفاعی را تا مرز خودکفایی پیش بردند.

رئیس جمهور با اشاره به اقدامات فنی و تخصصی انجام شده در پایگاه نوژه اظهار کرد: این اقدامات در جهت خودکفایی کشور است. با وجود اینکه بیشترین تحریم و تهدید در حوزه‌هایی چون صنعت دفاعی و انرژی اتمی است، بیشترین پیشرفت را نیز در این دو حوزه شاهد هستیم و معلوم می‌شود نیروهای مسلح نه فقط تحریم را دور زدند، بلکه تحریم‌ها را خنثی کردند.

رئیسی با اشاره به ویژگی‌های پایگاه نوژه در دوران انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و در زمان بازسازی نظامی پس از جنگ تحمیلی گفت: پرنده‌های این پایگاه باید همیشه آماده پرواز باشند. نقاطی که به هر شکل تهدید کننده نظام و کشور ما هستند بدانند که از نگاه تیزبین نیروهای مسلح ما خارج نیستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه پیشرفت‌های نظامی باعث تولید قدرت در کشور شده است، خاطر نشان کرد: دشمن تحرکات و آمادگی نیروهای مسلح را رصد می‌کند و نه اینکه نخواهد علیه ما اقدامی انجام دهد، بلکه نمی‌تواند این کار را انجام دهد، زیرا در نیروهای مسلح ما توانایی، حضور به موقع و اراده وجود دارد.

رئیسی تأکید کرد: فرمانده معظم کل قوا و ما به عنوان دولت بارها اعلام کرده‌ایم؛ هر کسی را که بخواهد تعرضی به کشور داشته باشد، شدیدا پشیمان خواهیم کرد.

 او همچنین با اشاره به اهمیت حضور نیروهای مسلح در آب‌های آزاد و بین‌المللی، این اقدام را امنیت‌آفرین و قدرت‌آفرین برشمرد.

رئیس جمهور با تقدیر از خانواده کارکنان حاضر در پایگاه نوژه تصریح کرد: سهم زیادی از موفقیت افسران و کارکنان این پایگاه مدیون حمایت‌های خانواده‌های آنها است.

 رئیسی با اشاره به نقش نیروهای مسلح در رفع مشکلات مردم، اظهار کرد: امروز در کشور جنگ نداریم، اما ارتش و سپاه در سیل و زلزله و کرونا به مردم خدمت می‌کنند؛ امروز ارتش و سپاه در کنار مردم هستند.


پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری
نظرات

آخرین اخبار
آغاز رسمی فاز دوم پزشکی خانواده
قطعی برق خوزستان فردا سه شنبه 13 مرداد 1405
تلاش رئیس فیفا برای ماندن در قدرت؛ دیدار با مقامات دولت ترامپ
اسرائیل خواب خلع سلاح مقاومت را هم نخواهد دید
بحران در فیفا؛ اینفانتینو برای حفظ ریاست به کاخ سفید رفت
جزییات تعطیلی ادارات و بانک های کرمانشاه در روز چهارشنبه 14 مرداد اعلام شد
گفت‌وگوی صریح پزشکیان با مردم به‌زودی پخش و منتشر می‌شود
سند جدید درباره طرح کوچ فلسطینیان غزه
افتتاح پالایشگاه جدید بنزین تا پایان سال
آخرین وضعیت سدهای کشور؛ 40 درصد سدها خالی‌اند
وزنه‌برداری جهان با اوزان تازه آغاز شد
قربانی اصلی جنگ‌افروزی ترامپ کشورهای خلیج فارس هستند
بورس تهران در مسیر صعود؛ ورود 5.8 هزار میلیارد تومان پول حقیقی به بازار
دستگیری زوج قاچاقچی مواد مخدر با 18 کیلو حشیش
دموکرات‌های چپ آمریکا اوکازیو-کورتز را برای انتخابات 2028 آماده می‌کنند
جنگ ایران چگونه اقتصاد اروپا را تحت تأثیر قرار داد؟
زمان پرداخت مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ اعلام شد
حبس، جریمه و توقیف در انتظار رانندگان دارای پلاک مخدوش
نوراینفو | چرا با وجود خستگی خوابتان نمی‌برد؟ راهکارهای مؤثر برای خواب راحت
پایان یک پرونده جنجالی؛ حکم قصاص قاتل زن تهرانی تأیید شد
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها چهارشنبه 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
نورنما | سقوط یک فروند جنگنده F-35B
درخشش ستاره‌های ایران در لیگ ملت‌های والیبال 2026؛ چند ملی‌پوش در جمع برترین‌ها
3 کشتی اوکراینی در دریای سیاه هدف قرار گرفتند
مواضع وزارت خارجه بر اساس منافع و امنیت ملی است نه خوشایند جناح های سیاسی
انفجار کنترل‌شده در صفه و بهارستان اصفهان تا ساعاتی دیگر
زمان آزمون‌های نهایی هرمزگان تغییر نکرد
ایران دست برتر را در تقابل با ترامپ به دست آورده است
رامین رضاییان در آستانه جدایی از استقلال؛ مخالفت بختیاری‌زاده با بازگشت
سپاه از رهگیری پهپاد MQ-9 بر فراز تنگه هرمز خبر داد
عارف: فرهنگ با بخشنامه اصلاح نمی‌شود
پیش‌بینی هواشناسی تهران؛ رگبار، باد شدید و گرد و خاک در راه است
ایرانی‌ها روزی چند ساعت آنلاین هستند؟
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های تخصصی پزشکی تمدید شد+ جزئیات برگزاری آزمون
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 12 مرداد 1405 +جدول قیمت ها
سبدغذایی رایگان برای 262 هزار کودک شارژ شد
انفجار کنترل‌شده در پارچین؛ مردم نگران نباشند
واریز وام 75 میلیونی بازنشستگان کشوری آغاز شد+ نحوه بازپرداخت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 12 مرداد 1405
آخرین اخبار تامین اجتماعی در 24 ساعت گذشته؛ امروز دوشنبه 12 مرداد
نورنما | ز کودکی خادم این تبار محترمم
نحوه ثبت سفارش کتاب درسی دانش‌آموزان اعلام شد+جزئیات
مهلت انتخاب واحد دانشگاه علمی کاربردی تمدید شد
تردد زائر اربعین از مرز خوزستان از 1.7 میلیون گذشت
گیلان گرم‌تر می‌شود؛ دما تا پایان هفته بالا می‌رود
خاموشی برق ایلام امروز دوشنبه 12 مرداد 1405
برگزاری آیین رونمایی از نشان چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی
قدرت‌سازی در بسیج؛ میراث شهید غلامرضا سلیمانی است
بحران انتخاباتی در کلمبیا؛ ادعای دخالت سایبری اسرائیل
قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه 12 مرداد 1405