×
سیاسی
شناسه خبر : 101956
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/05/05 ساعت 21:08
نشریه آمریکایی: دموکراسی در انگلیس یک رویاست

نشریه آمریکایی: دموکراسی در انگلیس یک رویاست

یک نشریه آمریکایی پادکستی را تحت عنوان «دیده‌بان» منتشر کرده است که در آن حقایقی از خاندان سلطنتی انگلیس و وضعیت واقعی بریتانیا فاش می‌کند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: نشریه «مینت‌پرس» پادکستی را تحت عنوان «دیده‌بان» به میزبانی «لوکی» هنرمند موسیقی انگلیسی-عراقی منتشر کرده است که در آن حقایقی از خاندان سلطنتی انگلیس و وضعیت واقعی بریتانیا فاش می‌کند.

در این گزارش آمده است، افسانه‌ای که به‌خوبی تبلیغ می‌شود این است که بریتانیا دموکراتیک عمل می‌کند. البته این در مقابل سیستمی است که در آن سلطنتی که توسط نورمن‌ها در سال ۱۰۶۶ تأسیس شد هنوز در جامعه اهمیت دارد.

این گزارش با این مقدمه ادامه داد، اعضای خاندان سلطنتی انگلیس، بیش از یک‌هزار قانونی را که در پارلمان بریتانیا به تصویب درمی‌آید وتو می‌کنند.

بر اساس این گزارش، ۷۹۲ عضو مجلس اعیان انگلیس انتخاب نمی‌شوند و انتصابی هستند و ۲۶ اسقف انتصابی نیز در مجلس اعیان انگلیس حضور دارند و تنها ۶۵۰ عضو از اعضای پارلمان انگلیس انتخابی هستند.

این گزارش سپس با اشاره به این موارد توضیح داد که پارلمان انگلیس برای به دست آوردن همین سطح محدود از نمایندگی که تمامی مردم انگلیس بتوانند صرف‌نظر از مالکیت اموال خود رأی بدهند، ۳۰۰ سال جدال کرده است. به دست آوردن این حق همچنین مستلزم قربانی شدن افراد برای به دست آوردن حق رأی آن‌ها بوده است و معترضانی در منچستر در همین راستا در فاجعه‌ای که امروز به فاجعه بدنام پیترلو معروف است، قتل عام شدند.

این گزارش می‌افزاید، قرن‌ها آشوب، زندان، تبعید به مستعمرات کیفری و جنگ جهانی اول طول کشید تا تشکیلات بریتانیا حق رأی همگانی را اعطا کند و تا همین سال ۱۹۲۸ بود که تمامی افراد بالای ۲۱ سال اجازه پیدا کردند تا برای نمایندگی سیاسی در پارلمان رأی دهند.

این گزارش با اشاره به این موارد نوشت، اما مردم بریتانیا هنوز هم در یک جامعه مدیریت شده زندگی می‌کنند. امروز لوکی به همراه «کیت کلارنبرگ» روزنامه‌نگار تحقیقی در پادکست دیده‌بان در مورد راه هایی بحث کردند که عناصر درون تشکیلات بریتانیا توانسته‌اند از آن طریق اراده خود را بر نظام دموکراتیک فرضی در بریتانیا در ۱۰۰ سال گذشته تحمیل کنند.

این گزارش با «رمزی مک دونالد» نخست‌وزیر حزب کارگر انگلیس شروع کرد که با یک نامه جعلی در دهه ۱۹۲۰ به «هارولد ویلسون» سیاستمدار حزب کارگر لکه‌دار شد و ویلسون در آن زمان طی عملیاتی تحت جاسوسی نیروهای اطلاعاتی انگلیس بود. سرویس‌های اطلاعاتی یک حوزه حیاتی برای هر رهبر سیاسی بوده است که می‌توانسته آن را در کنار خود قرار داد.

این گزارش سپس ادامه داد که کنار گذاشتن «بوریس جانسون» به‌عنوان نخست‌وزیر انگلیس به صدر اخبار سراسر دنیا تبدیل شده است و این در حالی است که چهره‌های هم حزبی جانسون یعنی حزب محافظه کار انگلیس برای به دست آوردن این نقش کلیدی در کشور نبرد می‌کنند. با این حال، به نظر می‌رسد که در شش ماه گذشته بیش از آن‌چه که به نظر می‌رسد، جریان داستان‌های منفی درباره جانسون وجود داشته است.

مینت پرس در پایان گزارش خود نوشت که لوکی و کیت کلارنبرگ شواهدی از دخالت احتمالی در نظام سیاسی انگلیس برای دستیابی به هدف برکناری بوریس جانسون از قدرت را بررسی کردند.

طبق آن چه در این گزارش نوشته شده است کلارنبرگ یک روزنامه نگار تحقیقی است که نقش سرویس‌های اطلاعاتی در شکل‌دهی سیاست و ادراکات را کشف می‌کند.


نشریه مینت پرس
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات تغییرات در نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان اعلام شد
سی‌بی‌اس نیوز: لبنان در دستور کار مذاکرات سوئیس قرار گرفت
شهیدی که یکسال قبل شهادت نامه خود را منتشر کرد
افزایش 142 هزار نفری یارانه بگیران دهک 4 تا 9
ونس وارد سوئیس شد؛ بحران لبنان نخستین دستور کار مذاکرات ایران و آمریکا
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 + وضعیت استانها
قلعه‌نویی: همه فرصت‌ها را از ما گرفتند، اما تسلیم نمی‌شویم
انتقال انرژی خورشیدی از فضا؛ موفقیت جدید محققان چینی
فستینگ چطور به سلامت لثه ها کمک می کند؟
چرا زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند؟
نقش کلیدی ویتامین C در حفظ سلامت مغز
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است