×
فرهنگی
شناسه خبر : 101924
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/05/05 ساعت 12:08
وحشت اشغالگران از تهدیدات دبیرکل حزب‌الله

وحشت اشغالگران از تهدیدات دبیرکل حزب‌الله

کارشناسان و محافل صهیونیستی که همواره سخنان سید حسن نصرالله را به دقت زیر نظر دارند تاکید کردند که تهدیدات اخیر وی از سال 2006 تاکنون بارزترین و شدیدترین تهدیدات در نوع خود بوده و باید آن‌ها را جدی گرفت.

نورنیوزـگروه بین‌الملل: رسانه‌های رژیم صهیونیستی که طبق معمول گذشته سخنان سید «حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله را زیر نظر داشتند، تهدیداتی که او دوشنبه شب در گفتگوی خود با شبکه المیادین علیه اسرائیل مطرح کرد را بسیار جدی گرفتند. به ویژه جایی که دبیرکل حزب الله صراحتا تاکید کرد، هیچ هدفی برای اسرائیل در خشکی و دریا وجود ندارد که در تیررس موشک‌های مقاومت نباشد.

نصرالله نقطه ضعف اسرائیل را می‌داند

«اشنایدر عمیدرو» کارشناس امور عربی در شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این زمینه گفت، حسن نصرالله تنها تهدید به حمله به میدان کاریش نکرد بلکه اعلام کرد که همه سکوهای گازی اسرائیل در دریای مدیترانه مورد هدف حزب الله است و این نشان می‌دهد که تهدیدات حسن نصرالله در چند درجه افزایش یافته است. همچنین دبیرکل حزب الله در حالی این تهدیدات را مطرح کرد که مقدماتی برای انجام مذاکرات غیر مستقیم بین اسرائیل و لبنان با میانجیگری آمریکا فراهم شده است و به نظر می‌رسد این مذاکرات در حال نزدیک شدن به مرحله تفاهم و اجماع است.

«اوهاد حامو» دیگر کارشناس صهیونیست در همین شبکه اسرائیلی اعلام کرد که این اظهارات حسن نصرالله بارزترین و شدیدترین نوع تهدیدات وی از سال 2006 تاکنون است و ما از یک دوره زمانی بسیار حساس میان اسرائیل و حزب الله صحبت می‌کنیم و مطمئنا نباید از کنار این تهدیدات ساده بگذریم. این دوره زمانی بسیار مهم است و در حال حاضر ما درباره کابینه انتقالی در اسرائیل صحبت می‌کنیم که نصرالله آن را نقطه صعف اسرائیل می‌داند. از طرفی دیگر کل جهان درگیر بحران انرژی شده و حسن نصرالله این مسئله را یک فرصت خوب برای به حداکثر رساندن دستاوردهای خودش تلقی می‌کند. به طور کلی در یک ماه و نیم اخیر مشاهده کردیم که نصرالله تهدیدات خود را افزایش داده و این بسیار خطرناک است.

سال‌هاست که نصرالله این گونه صحبت نکرده بود

«امیر بارشالوم» یکی دیگر از کارشناسان و تحلیلگران رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات اخیر سید حسن نصرالله اعلام کرد، سال‌هاست که نصرالله اینگونه صحبت نکرده بود. نصرالله در سخنرانی اخیر خود تاکید کرد اگر قبل از اینکه لبنان حق خود را بگیرد، اسرائیل شروع به استخراج نفت و گاز در میدان کاریش کند به سمت یک مشکل می‌رویم و حزب‌الله هدفی را تعیین کرده که بدون هیچ تردیدی در حال حرکت به سمت آن است و از هر ابزاری برای رسیدن به این هدف استفاده خواهد کرد.

از طرف دیگر رسانه‌های صهیونیستی به نقل از کارشناسان و محافل این رژیم نسبت به عدم آمادگی نیروی زمینی و هوایی ارتش اسرائیل در صورت تشدید تنش‌ها در جبهه شمالی هشدار دادند. روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم در این زمینه گزارش داد که افسران نیروی زمینی ارتش اسرائیل از عدم آمادگی عناصر خود بسیار هراس دارند و همه شاخص‌ها نشان می‌دهد که نیروی زمینی ارتش به هیچ وجه برای جنگ بعدی آماده نیست.

رسانه‌های صهیونیستی همچنین به نقل از منابع امنیتی اسرائیل گزارش دادند که طی ماه‌های اخیر ارتش اسرائیل مانورهایی را انجام داده که شامل سناریوهایی از جمله حمله موشکی به اهدافی در منطقه دریایی بوده است.

«آلون بن دیوید» تحلیلگر امور نظامی در شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این زمینه گفت، برای همگان روشن است که ما تا ماه سپتامبر وارد یک مرحله پر تنش می‌شویم. به همین دلیل اسرائیل آماده است آنچه را که لبنانی‌ها می‌خواهند به آن‌ها بدهد. نکته جدید در پرونده ترسیم مرزهای دریایی اسرائیل و لبنان این است که طی ماه اخیر حسن نصرالله به ویژه در شرایط بحران اقتصادی لبنان اعلام کرده که برای رفتن به سمت هر گزینه خطرناکی آمادگی دارد.

«حزی سمنتوف» کارشناس امور عربی در شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز که مانند دیگر تحلیلگران اسرائیلی اظهارات سید حسن نصرالله را تحت نظر داشت، گفت، من از 20 سال گذشته تاکنون سخنان نصرالله را دنبال می‌کنم و این بار متوجه شدم که او به شکل کاملاً قاطع و حساب‌شده صحبت می‌کند.

از آن گذشته رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که بعد از تهدیدات سید حسن نصرالله شهرک‌نشینان اسرائیلی در حالتی از رعب و وحشت به سر می‌برند و نگران جنگی همه جانبه از هوا و زمین و دریا هستند و این سطح از ترس را در میان مقامات اسرائیل نیز می‌توان دید.

«تسوی یحزکیلی» از دیگر تحلیلگران مسائل عربی در شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که عدم پاسخگویی اسرائیل به عملیات پهپادی حزب‌الله در میدان کاریش این حزب را به تکرار اقدامات آن تشویق می‌کند.

این کارشناس صهیونیست که نزدیک به محافل تصمیم گیری در تل‌آویو است تاکید کرد، در مرحله بعدی ممکن است شاهد جنگ هوایی بین اسرائیل و حزب الله باشیم و آنچه که در ابتدای این ماه اتفاق افتاد و ارسال پهپادهای حزب الله به فراز میدان کاریش می‌تواند آغاز نبرد هوایی میان دو طرف باشد. ما و حسن نصرالله در چند میدان درگیر هستیم و این تنش‌ها از ابتدای ماه جاری نیز وارد خط هوایی شده و اسرائیل باید به این مسئله توجه زیادی داشته باشد؛ چرا که این موضوع در آینده نزدیک ما را مشغول خواهد کرد.

وی همچنین با اشاره به تهدیدات اخیر سید حسن نصرالله علیه رژیم صهیونیستی، درباره ارتقای توان هوایی حزب الله و پیشرفت‌های آن به ویژه در زمینه ناوگان پهپادی هشدار داد.

باید تهدیدات نصرالله را جدی گرفت

«عاموس گلعاد» افسر ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به تهدیدات اخیر سید حسن نصرالله اعلام کرد که این تهدیدات باید جدی گرفته شود. اگر حزب‌الله به سکوی کاریش یا هر سکوی دیگری حمله کند، به یک رویارویی منجر خواهد شد که می‌تواند ابعاد بسیار گسترده‌ای پیدا کند.

وی در گفتگو با شبکه کان رژیم صهیونیستی اعلام کرد، اگر هر توافقی در پرونده ترسیم مرزهای دریایی لبنان و اسرائیل حاصل شود حسن نصرالله می‌خواهد نشان ‌دهد که او تنها مدافع لبنان بوده و به لطف حضور وی لبنانی‌ها در رویارویی مستمر با اسرائیل امتیازات زیادی به دست می‌آورند.

علاوه بر آن کارشناسان و محافل صهیونیستی معتقدند که تهدیدات سید حسن نصرالله در زمان بدی برای اسرائیلی‌ها مطرح شده است. «اسحاق برک» افسر ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا در روزنامه هاآرتص اعلام کرد که علاوه بر عدم آمادگی نیروی زمینی ارتش اسرائیل نیروی هوایی نیز آمادگی مقابله با یک جنگ چند جانبه که در آن پایگاه‌های هوایی مورد هدف قرار خواهند گرفت را ندارد.

این ژنرال صهیونیست تاکید کرد که در جنگ بعدی موشک‌های دقیق با کلاهک‌های صدها کیلوگرمی به پایگاه‌های نیروی هوایی اسرائیل شلیک خواهند شد و با وجود اینکه نیروی هوایی اسرائیل سال‌هاست تلاش کرده تصویری قهرمانانه به عنوان بهترین نیروی هوایی جهان از خود به نمایش بگذارد اما واقعیت کاملاً متفاوت است.

دقیقا بعد از این اعترافات اسحاق برک بود که سید حسن نصرالله در گفتگو با شبکه المیادین تاکید کرد، همه اهداف اسرائیل در دریا و خشکی در تیررس موشک‌های حزب‌الله هستند.

اسرائیلی‌ها به سخنان نصرالله بیشتر از مقامات خودشان اعتماد دارند

دکتر «نورمان فنکلشتاین» کارشناس یهودی- آمریکایی که در علوم سیاسی تخصص دارد در یک سخنرانی برای شاگردان خود گفت، حسن نصرالله همه چیز را درباره جامعه اسرائیل می‌داند. نصرالله تنها رهبر سیاسی در جهان است که شما از سخنان او چیزی یاد می‌گیرید. نصرالله یک معلم است. اسرائیلی‌ها دروغ‌های زیادی می‌گویند و ما باید همه این‌ها را افشا کنیم، نصرالله در مورد دشمنان خود یعنی اسرائیلی‌ها زیاد می‌خواند و نقاط ضعف آنها را جستجو می‌کند تا از آنها استفاده کند.

وی در مقاله‌ای که درباره تحلیل شخصیت سید حسن نصرالله آماده کرده بود و در روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت منتشر شد اعلام کرد، بنا به همین دلایل بسیاری در جهان علیه حسن نصرالله توطئه می‌کنند. اینکه بسیاری در جهان می‌خواهند او را از بین ببرند بنا به دلایل مذهبی نیست بلکه به این خاطر است که نصرالله یک فرد متخصص و باهوش بوده و دشمنانش را می‌ترساند. اسرائیلی‌ها بیشتر از سخنان رهبران سیاسی و نظامی خود به سخنان نصرالله اعتماد دارند.

همچنین نتایج نظرسنجی از افکار عمومی شهرک‌نشینان صهیونیست نشان می‌دهد که سخنان سید حسن نصرالله برای اسرائیلی‌ها مهمتر از سخنان مقامات صهیونیست است و شهرک‌نشینان اسرائیلی به صحت و سقم اظهارات دبیرکل حزب الله بیشتر از اظهارات مقامات سیاسی و نظامی خودشان اعتماد دارند.

در همین زمینه روزنامه یدیعوت آحارانوت به نقل از «یوری لبل» پژوهشگر موسسه بن گوریون گزارش داد، نتایج یک مطالعه بعد از جنگ سال 2006 نشان می‌دهد که افکار عمومی اسرائیل در این جنگ بیشتر به گزارش‌های صادر شده از سوی حسن نصرالله اعتماد داشتند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
واکنش بقائی به ساقط شدن پهپاد یک کشور همسایه در شیراز
اختصاصی/آخرین جزییات مربوط به وضعیت خلبان جنگنده ساقط شده در ایران
سی‌ و چهارمین تجمع شبانه مردمی امشب در این میادین تهران برگزار می‌شود
احمدیان: گام اول اخراج آمریکا از ایران بود، ‎گام دوم اخراج از ‎منطقه
آمریکا باید اقدامات نظامی علیه ایران را متوقف کند
رویکرد آمریکا نه «پُل زدن بر شکاف‌ها»، بلکه گسترش آنهاست
اسلامی: سکوت آژانس همدستی آشکار با جنایتکاران است
دانشمندان ایرانی، انستیتو پاستوری مجهزتر خواهند ساخت
بیانیه مشترک فرانسه و کره جنوبی برای کاهش تنش‌ها و بازگشایی تنگه هرمز
تمدید مهلت صدور برگ تشخیص اظهارنامه‌های میان‌سالی
واکنش صریح ایران به سکوت آژانس بین المللی انرژی اتمی مقابل حملات آمریکا
آسیب خانه مارال فرجاد در حملات آمریکا
دستگیری جاسوس مرتبط با شبکه‌های معاند در تهران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به دانشگاه شهیدبهشتی تهران، قم و بندرچارک
رسانه آمریکایی سقوط اف35 در ایران را تایید کرد
اهداف جدید ترامپ علیه ایران از زبان لوکاشنکو
آخرین آمار شهدای کودک و نوجوان در حملات آمریکا
واکنش مسعود پزشکیان به ادعاهای اخیر ترامپ
5 عامل مرتبط با موساد در آذربایجان غربی به دام افتادند
واکنش مشاور سابق اوباما به ادعای آکسیوس برای توجیه حمله به پل کرج
تجهیزات و اردوگاه نظامیان دشمن در اردن، کویت و بحرین هدف قرار گرفت
آغاز موج 92 عملیات وعده صادق 4/ سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری آمریکا هدف قرار گرفت
یک سوخت‌رسان آمریکایی دیگر دچار حادثه شد
نورویدیو | چرایی ایراد یک سخنرانی با حاصل جمع صفر
مدیرعامل بنادر: عملیات خروج کالاها به‌صورت شبانه‌روزی و بی‌وقفه در حال انجام است
تماس 138 هزار نفر با سامانه 4030 در شرایط جنگ
اعلام آخرین وضعیت ادارات تهران از فردا؛ پرداختی دورکاران تغییر می‌کند؟
وداع اروند با فرزند خروشانش؛ حماسه‌ای از جنس دریا و غیرت آبادان
جزییات اجرای طرح ترافیک تهران در روزهای 15 و 16 فروردین اعلام شد
قدرت بالنده ایران ماشین جنگی آمریکا را متوقف کرد
صنعت پتروشیمی در یکی از درخشان‌ترین دوره‌های خود
بقائی: خراب‌کردن پل‌های بزرگ، خرابکاران را بزرگ نمی‌کند
وزارت اقتصاد: تسهیلات ویژه گمرکی در شرایط اضطرار ادامه دارد
اسکان بیش از 5 هزار آسیب دیده از جنگ در 32 هتل تهران
موج 92 عملیات وعده صادق 4 /سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری دشمن هدف قرار گرفت
عصبانیت ترامپ از عملکرد وزیران کار و بازرگانی خود
بازداشت 28 تروریست تکفیری در جنوب شرق ایران
مشاور و دستیار رهبری به پویش جانفدا پیوست
تلاش شخصیت‌های اپوزیسیون رژیم صهیونیستی برای ممانعت از مداخله ترامپ در انتخابات این رژیم
آموزش‌های غیرحضوری تمامی دانش‌آموزان تا 31 فروردین
فرمانده نزاجا: سربازان شما را به ماقبل حجر می‌فرستیم
رئیس انستیتو پاستور: باوجود آسیب‌های جدی، تولید متوقف نشده است
انفجار در حیفا به دنبال حمله موشکی ایران
انهدام یک موشک کروز پیشرفته پنهان کار سرجنگی 1000 پوندی در آسمان زنجان
زلزله بی‌سابقه در پنتاگون؛ پشت پرده اخراجهای زنجیره ای ژنرالهای 4 ستاره
شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌ها در ایام جنگ ابلاغ شد
اخلال در زنجیره تامین آلومینیوم آمریکا با حمله ایران تایید شد
هشدار ایران به آمریکا درباره زیرساخت‌ها
در 24 ساعت گذشته کدام مناطق غیرنظامی هدف حملات دشمن قرار گرفت؟
مرحله جدید توزیع کالابرگ از فردا آغاز می‌شود