×
سیاسی
شناسه خبر : 101905
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/05/04 ساعت 18:53
پیام‌های تعطیلی آژانس یهود در روسیه

نورنیوز بررسی می‌کند؛

پیام‌های تعطیلی آژانس یهود در روسیه

مسکو در اقدامی بی‌سابقه یکی از آژانس‌های مهم صهیونیست‌ها در روسیه را تعطیل کرده و به برخی دیگر از سازمان‌های مشابه هشدار داده که در صورت ادامه فعالیت مداخله جویانه صهیونیست‌ها، تعطیل خواهند شد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: وزارت دادگستری روسیه طی حکمی تعطیلی «آژانس یهود» در مسکو را اعلام کرد. آژانس یهود سال ۱۹۲۹ به عنوان بخشی از «سازمان جهانی صهیونیستی» تأسیس شد که مهاجرت به اسرائیل را ترویج می‌کرد.

«یائیر لاپید»، نخست وزیر موقت صهیونیست‌ها تأکید کرده است که بستن دفتر تشکل مهاجرتی یهودیان در مسکو بر روابط دو کشور تأثیری سوء خواهد داشت. روزنامه «جروزالم پست» نیز در این باره گزارش داد چند سازمان یهودی دیگر در روسیه نامه هشدار دریافت کرده‌اند.

بر اساس آنچه جروزالم پست نوشته این هشدارها به دلیل شناسایی این سازمان‌ها به عنوان عوامل مداخله کننده خارجی به آنها داده شده است.

به نظر می‌رسد مسکو با توجه به همگرایی اطلاعاتی صهیونیست‌ها در مناطق مختلف جهان و مواضع حمایتی رژیم صهیونیستی از کی‌یف در جنگ جاری میان اوکراین و روسیه، به این جمع‌بندی رسیده است که فعالیت‌های آژانس یهود و سایر نهادهای وابسته به صهیونیست‌ها بر ضد مسائل امنیتی روسیه است.

در این خصوص آژانس یهود متهم شده که اطلاعاتی درباره شهروندان روس جمع‌آوری و قوانین روسیه را نقض کرده است.

البته هشدارهای روسیه به رژیم صهیونیستی طی ماه‌های پس از آغاز جنگ اوکراین صرفاً محدود به مسئله فعالیت آژانس یهود نبوده و مشمول موضوعات و حوزه‌های جغرافیایی دیگر نیز شده است.

اگرچه رژیم جعلی اسرائیل در ابتدای بروز جنگ میان روسیه و اوکراین تلاش داشت تا با اتخاذ مواضع اعلامی دو پهلو خود را در این جنگ بی‌طرف اعلام کند اما نحوه عملکرد این رژیم به‌ویژه ارسال کمک‌های تسلیحاتی برای اوکراین موجب آشکار شدن مواضع واقعی تل‌آویو شد.

اخیرا «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه با انتقاد از حضور مستقیم صهیونیست‌ها در جنگ اوکراین گفته بود: مزدوران اسرائیلی در کنار جنگجویان هنگ آزوف در اوکراین می‌جنگند.

در همین چارچوب روزنامه «یدیعوت احارونوت» در گزارشی درباره نقش فعال صهیونیست‌ها در اوکراین نوشته است: ده‌ها اسرائیلی اوکراینی الاصل، برای کمک به ارتش اوکراین در مقابل روسیه، سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند. همچنین تیمی از افسران نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی، شهروندان داوطلب اوکراینی را برای جنگیدن علیه روسیه آموزش می‌دهند.

پایگاه خبری «صفا» در فلسطین نیز به نقل از روزنامه صهیونیستی «معاریو» نوشت: به رغم مخالفت روسیه با اقدام تل‌آویو، اسرائیل یک فروند هواپیما حامل تجهیزات و تسلیحات نظامی به سمت کشورهای اروپای شرقی اعزام کرد تا محموله آن از آنجا به اوکراین ارسال شود.

مسکو در کنار محدود سازی شدید سازمان‌های وابسته به صهیونیست‌ها در این کشور اقدامات مهمی را نیز برای تحت فشار قراردادن تل‌آویو در موضوعات راهبردی مربوط به این رژیم دنبال می کند. دعوت از سران مقاومت برای حضور در مسکو و نیز شتاب دادن به روابط همه جانبه با تهران و دمشق، حاوی پیام‌های بسیار مهمی برای رژیم صهیونیستی است که قطعاً از نگاه سران این رژیم پنهان نخواهد ماند.

علی‌رغم تیرگی روابط میان مسکو و تل‌آویو، این احتمال وجود دارد که مسکو به‌دلیل برخی ملاحظات از جمله ایفای نقش در روند صلح خاورمیانه، حفظ منافع یهودیان ساکن در کشورش و نیز جمعیت قابل توجه روس‌تبارها در سرزمین‌های اشغالی، روند افزایشی اقدامات تنبیهی علیه رژیم صهیونیستی را پس از تعدیل مواضع این رژیم در موضوع جنگ اوکراین کاهش بدهد اما، بعید است سطح روابط به دوران گذشته بازگردد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
رئال مادرید 3-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا
کرملین دیدار پوتین با رئیس سیا را تکذیب کرد
رونق موسیقی در دو سال اخیر
رونمایی یمن از ویدئوهای حملات پهپادی به نیروهای سعودی + فیلم
کاهش جمعیت اتباع خارجی در ایران؛ ساماندهی مهاجران ادامه دارد
فیلیپین سد راه تیم بسکتبال ایران شد
ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
تاکر کارلسون: ترامپ باید فورا از سمت خود برکنار شود
القسام در سالروز شهادت ابوعبیده: راه مقاومت ادامه دارد
تداوم تجاوز اسرائیل در سوریه؛ نفوذ نیروهای اشغالگر به قنیطره
نشست ترکیه، عربستان و پاکستان برای بررسی توافق مکه در استانبول
پیش‌بینی بورس دوشنبه 9 شهریور؛ شاخص به صعود ادامه می‌دهد؟
فرماندهان پنتاگون به هگست درباره جنگ ایران هشدار دادند
خسروپناه: انسجام اجتماعی راه تحقق تمدن نوین اسلامی است
پیش بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 9 شهریور؛ صعود ادامه‌دار یا توقف؟
7 شایعه که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد
مخالفت بغداد با تمدید ماموریت نیروهای ائتلاف آمریکایی
تشکیل مجمع نمایندگان ملت مبعوث در مجلس
ایران دوباره قهرمان بدمینتون آسیای میانه شد
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای دوشنبه 9 شهریور؛ سکون یا آغاز موج تازه؟
آمریکا در G20 با چالش چین و تعرفه‌ها روبه‌رو شد
تشدید حملات اسرائیل به جنوب لبنان
ورود اسطوره تنیس به تالار مشاهیر
جدول خاموشی برق کرمانشاه دوشنبه 9 شهریور 1405 + برنامه قطعی برق
چرا ترامپ روی ونزوئلا و خلیج فارس دست گذاشت؟
قیمت بنزین در سرزمینهای اشغالی رکورد زد
سفر پزشکیان به بیشکک برای شرکت در اجلاس شانگهای
ترکیب احتمالی رئال و مالاگا
مصرف طولانی‌مدت ملاتونین با افزایش خطر نارسایی قلبی مرتبط است
نخستین نشست کمیته توافق دفاعی مکه در استانبول