×
سیاسی
شناسه خبر : 101905
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/05/04 ساعت 18:53
پیام‌های تعطیلی آژانس یهود در روسیه

نورنیوز بررسی می‌کند؛

پیام‌های تعطیلی آژانس یهود در روسیه

مسکو در اقدامی بی‌سابقه یکی از آژانس‌های مهم صهیونیست‌ها در روسیه را تعطیل کرده و به برخی دیگر از سازمان‌های مشابه هشدار داده که در صورت ادامه فعالیت مداخله جویانه صهیونیست‌ها، تعطیل خواهند شد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: وزارت دادگستری روسیه طی حکمی تعطیلی «آژانس یهود» در مسکو را اعلام کرد. آژانس یهود سال ۱۹۲۹ به عنوان بخشی از «سازمان جهانی صهیونیستی» تأسیس شد که مهاجرت به اسرائیل را ترویج می‌کرد.

«یائیر لاپید»، نخست وزیر موقت صهیونیست‌ها تأکید کرده است که بستن دفتر تشکل مهاجرتی یهودیان در مسکو بر روابط دو کشور تأثیری سوء خواهد داشت. روزنامه «جروزالم پست» نیز در این باره گزارش داد چند سازمان یهودی دیگر در روسیه نامه هشدار دریافت کرده‌اند.

بر اساس آنچه جروزالم پست نوشته این هشدارها به دلیل شناسایی این سازمان‌ها به عنوان عوامل مداخله کننده خارجی به آنها داده شده است.

به نظر می‌رسد مسکو با توجه به همگرایی اطلاعاتی صهیونیست‌ها در مناطق مختلف جهان و مواضع حمایتی رژیم صهیونیستی از کی‌یف در جنگ جاری میان اوکراین و روسیه، به این جمع‌بندی رسیده است که فعالیت‌های آژانس یهود و سایر نهادهای وابسته به صهیونیست‌ها بر ضد مسائل امنیتی روسیه است.

در این خصوص آژانس یهود متهم شده که اطلاعاتی درباره شهروندان روس جمع‌آوری و قوانین روسیه را نقض کرده است.

البته هشدارهای روسیه به رژیم صهیونیستی طی ماه‌های پس از آغاز جنگ اوکراین صرفاً محدود به مسئله فعالیت آژانس یهود نبوده و مشمول موضوعات و حوزه‌های جغرافیایی دیگر نیز شده است.

اگرچه رژیم جعلی اسرائیل در ابتدای بروز جنگ میان روسیه و اوکراین تلاش داشت تا با اتخاذ مواضع اعلامی دو پهلو خود را در این جنگ بی‌طرف اعلام کند اما نحوه عملکرد این رژیم به‌ویژه ارسال کمک‌های تسلیحاتی برای اوکراین موجب آشکار شدن مواضع واقعی تل‌آویو شد.

اخیرا «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه با انتقاد از حضور مستقیم صهیونیست‌ها در جنگ اوکراین گفته بود: مزدوران اسرائیلی در کنار جنگجویان هنگ آزوف در اوکراین می‌جنگند.

در همین چارچوب روزنامه «یدیعوت احارونوت» در گزارشی درباره نقش فعال صهیونیست‌ها در اوکراین نوشته است: ده‌ها اسرائیلی اوکراینی الاصل، برای کمک به ارتش اوکراین در مقابل روسیه، سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند. همچنین تیمی از افسران نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی، شهروندان داوطلب اوکراینی را برای جنگیدن علیه روسیه آموزش می‌دهند.

پایگاه خبری «صفا» در فلسطین نیز به نقل از روزنامه صهیونیستی «معاریو» نوشت: به رغم مخالفت روسیه با اقدام تل‌آویو، اسرائیل یک فروند هواپیما حامل تجهیزات و تسلیحات نظامی به سمت کشورهای اروپای شرقی اعزام کرد تا محموله آن از آنجا به اوکراین ارسال شود.

مسکو در کنار محدود سازی شدید سازمان‌های وابسته به صهیونیست‌ها در این کشور اقدامات مهمی را نیز برای تحت فشار قراردادن تل‌آویو در موضوعات راهبردی مربوط به این رژیم دنبال می کند. دعوت از سران مقاومت برای حضور در مسکو و نیز شتاب دادن به روابط همه جانبه با تهران و دمشق، حاوی پیام‌های بسیار مهمی برای رژیم صهیونیستی است که قطعاً از نگاه سران این رژیم پنهان نخواهد ماند.

علی‌رغم تیرگی روابط میان مسکو و تل‌آویو، این احتمال وجود دارد که مسکو به‌دلیل برخی ملاحظات از جمله ایفای نقش در روند صلح خاورمیانه، حفظ منافع یهودیان ساکن در کشورش و نیز جمعیت قابل توجه روس‌تبارها در سرزمین‌های اشغالی، روند افزایشی اقدامات تنبیهی علیه رژیم صهیونیستی را پس از تعدیل مواضع این رژیم در موضوع جنگ اوکراین کاهش بدهد اما، بعید است سطح روابط به دوران گذشته بازگردد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وزیر انرژی آمریکا: از ادعاهای ترامپ درباره نفت ایران اطلاعی ندارم
رئیس کمیسیون امنیت ملی: این‌بار جنگ محدود به منطقه نخواهد بود
مقاومت آلمان در تحریم صهیونیست ها
دبیر ستاد ملی آیین تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب معرفی شد
تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام و هشدار جدی تهران به آمریکا و اروپا
وقتی ترامپ در رویاهایش نفت ایران را مصادره می‌کند
شکست پروژه ضدایرانی در لندن؛ چرا 60 درصد اعضای آیمو به درخواست امارات «نه» گفتند؟
رأی بدوی پرونده آتش‌سوزی پارکینگ طالقانی اهواز صادر شد
بقائی: حمله به مخازن آب ایران حمله به نبض زندگی ایرانیان است
فرانسه از برگزاری کنفرانس بین‌المللی حمایت از لبنان خبر داد
حقوق اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد چقدر زیاد شد؟ زمان دقیق واریز مابه‌التفاوت‌ها
انتخابات شوراها برگزار نمی‌شود
گوترش خواستار گفت‌وگو درباره پرونده هسته‌ای ایران شد
وصل مجدد آب سیریک 12 ساعت پس از حمله آمریکا
یاسین بخشیده شد، مدافع مجارستانی رسید
شمال‌گردی در آخر هفته؛ جزئیات دقیق یک‌طرفه شدن جاده چالوس و هراز از امروز تا شنبه
ماجرای حمله به نفتکش هند و احضار مقام آمریکایی چه بود؟
ادامه اقدامات خصمانه آمریکا و تحریم‌های جدید علیه ایران
ماجرای توقف یک نفتکش در دریای عمان از زبان سنتکام
پاسخ پزشکیان به تهدید بمباران زیرساخت‌ها توسط ترامپ
جی‌دی ونس از احتمال توافق بلندمدت با ایران سخن گفت
اعتراف رسمی اسرائیل به آسیب‌دیدن «رامات‌دیوید» در حمله ایران
ادامه بمباران مناطق مسکونی در جنوب لبنان
اطلاعیه جدید تامین اجتماعی برای بازماندگان مستمری بگیر
ترامپ: ایران مدام ما را احمق جلوه می‌دهد/در حال کار روی یک توافق با ایران هستیم
تخفیف مالیاتی برای اجاره‌نامه‌های بلندمدت در تهران اعلام شد
علت دود سیاه جنوب تهران چه بود؟
پرداخت خسارت به 20 هزار خودروی آسیب‌دیده از جنگ رمضان
5 نفتکش ایرانی محاصره دریایی آمریکا را درهم شکستند
تغییر مهم در کنکور 1405 با دستور رئیس جمهور
نورنما | تمامی تشریفات صدور گواهینامه موتور بانوان انجام شده
ترافیک سنگین در چالوس؛ تردد در این جاده یکطرفه است
معامله پرسود خانواده ترامپ در بازار رمزارز خبرساز شد
سهم فناوری داخلی از بازار داروی ایران به 1.5 میلیارد دلار رسید
یاوه‌گویی‌های دوباره غرب علیه ایران و باز هم اتهام به سپاه
خط و نشان سردار شکارچی برای ترامپ
بقائی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای تبعیض و آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود
حمله تند مفتی جعفری لبنان به دولت بیروت: به این دولت اعتماد نداریم
انتقاد تند طارمی و جهانبخش از ترامپ
سازمان حج تاریخ آخرین پرواز حجاج ایرانی را اعلام کرد
تبعیض ورزشی در خاک آمریکا؛ سیاست باز هم گریبان‌گیر فوتبال ایران شد
انگلیس 6 نهاد و شخصیت صهیونیست را تحریم کرد
حمله لفظی نتانیاهو و اردوغان به همدیگر
آمریکا مانع قضاوت بهترین داور آفریقا در جام جهانی شد/واکنش داور سومالیایی به ممنوعیت ورودش
پشت پرده قطعنامه ضدایرانی در وین؛ افشاگری دیپلمات روس از «نمایش مضحک» غرب
نسخه وزیر بهداشت برای درمان گرانی دارو
گزارش تصویری | عکس‌های منتشرنشده از حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 1998 فرانسه
حمله پهپادی حزب الله به مقر فرماندهی تیپ 401 زرهی ارتش اسرائیل
هدف از مذاکرات واشنگتن از زبان جوزف عون
مستمری خرداد مددجویان واریز شد+ جزئیات پرداخت