×
سیاسی
شناسه خبر : 101809
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/05/02 ساعت 18:57
اینترنشنال؛ واحد X در سازمان موساد!

نورنیوز بررسی کرد؛

اینترنشنال؛ واحد X در سازمان موساد!

با اعلام خبر روز گذشته وزارت اطلاعات در مورد انهدام یک شبکه جاسوسی و خراب‌کاری حرفه‌ای وابسته به موساد در داخل کشور، مشخص شد که هدف اینترنشنال از اقدام شتاب‌زده و کاملا غیر حرفه‌ای چند روز گذشته برای القاء اقتدار موساد، اقدامی پیش‌دستانه برای حفظ آبروی رژیم صهیونیستی بوده است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: چند روز قبل شبکه تلویزیونی اینترنشنال در اقدامی سوال برانگیز خبری سوخته را که مربوط به چند ماه قبل بود با ترفندهای رسانه‌ای تبدیل به گزارشی اختصاصی کرد و با ادعای اینکه عوامل موساد یک فرد (به ادعای این رسانه وابسته به سپاه) را در داخل ایران بازجویی کرده و اطلاعات مهمی را از او به‌دست آورده‌اند.

رپرتاژ خبری اینترنشنال برای مقتدر نشان دادن سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در حالی پخش شد که چند ماه قبل نهادهای اطلاعاتی ایران با اعلام خبر دستگیری شبکه‌ای از اراذل و اوباش که با گرفتن پول از سرویس موساد قصد ربایش برخی افراد و گرفتن اطلاعات از آنها را داشتند، همه ابعاد این رخداد را کاملا منتشر کرده بودند.

با اعلام خبر روز گذشته وزارت اطلاعات در مورد انهدام یک شبکه جاسوسی و خراب‌کاری حرفه‌ای وابسته به موساد در داخل کشور، مشخص شد که هدف اینترنشنال از اقدام شتاب‌زده و کاملا غیر حرفه‌ای چند روز گذشته برای القاء اقتدار موساد چه بوده است.

بسیار روشن است که ضربه به شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی و دستگیری کلیه عوامل عملیاتی آن که قصد انجام اقدامی پر سر و صدا را داشتند، موساد را به صورت کامل دچار بهت و انفعال نمود و از این رو رسانه‌های همکار سرویس جاسوسی این رژیم برای تحت‌الشعاع قرار دادن عملیات بزرگ سربازان گمنام امام زمان(عج)، اقدام به کنش پیش‌دستانه کردند تا اعتبار ادعایی سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی یک باره فرو نریزد.

مدت‌هاست که رژیم صهیونیستی به کمک بازوهای رسانه‌ای ضد ایرانی به ویژه شبکه‌های معاند فارسی‌زبان، ضمن سانسور یا کم‌رنگ نشان دادن ضربات مهلک اطلاعاتی، سایبری و امنیتی متحمل شده، سعی در القاء برتری اطلاعاتی خود و ناتوانی ایران در مواجهه با اقدامات آنها دارد.

این در حالی است که شواهد متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد در تقابل طرفین به ویژه در حوزه اطلاعاتی، امنیتی و سایبری، این رژیم صهیونیستی بوده که متحمل ضربات و خسارات به مراتب بزرگ‌تر شده است. روشن‌ترین شاهد مثال اثبات کننده این حقیقت، فرجام دولت «نفتالی بنت» است.

بنت نخست وزیر مدعی رژیم صهیونیستی که در هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس این رژیم جعلی با نگارش نامه‌ای تعجب برانگیز خطاب به ساکنین سرزمین‌‌های اشغالی ضمن تشریح کامل وضعیت خطرناک سیاسی، اجتماعی و اقتصادی این رژیم سعی کرد تا در مقام یک منجی ظاهر شود، در فاصله کوتاهی پس از ادعاهای گزاف عنوان شده به‌دلیل ضربات پی‌درپی دریافت شده که شرایط حاکم بر این رژیم را وخیم‌تر از گذشته کرد، سرنوشتی جز سقوط را تجربه نکرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
بارش باران و رعد و برق در 18 استان
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ در هتل واشنگتن هیلتون+ فیلم تیراندازی
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان