×
سیاسی
شناسه خبر : 101676
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/04/29 ساعت 18:53
اسلامی: ایران برای پیشبرد اهداف خود از کسی اجازه نمی‌گیرد

اسلامی: ایران برای پیشبرد اهداف خود از کسی اجازه نمی‌گیرد

رئیس سازمان انرژی اتمی در دومین نشست از مجموعه جلسات یکپارچه مدیران صنعت هسته‌ای گفت: با الطاف الهی جمهوری اسلامی ایران در مسیر اقتدار آفرینی قرار دارد و باید همواره شاکر خداوند متعال باشیم که کشور امروز در این تراز قرار گرفته است.

نورنیوز - گروه سیاست: محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در دومین نشست از مجموعه جلسات یکپارچه مدیران صنعت هسته‌ای گفت: با عرض تبریک به مناسبت دهه امامت و ولایت، از تلاش‌های همکاران در سازمان و ستاد اقامه نماز تشکر می‌کنم که نسبت به برپایی این جلسه اقدام نمودند.

اسلامی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: اکنون مقطع تاریخی بسیار ارزشمندی برای انقلاب اسلامی محسوب می‌شود اما به دلیل اینکه در شرایط فعلی اخبار و گزارش‌ها عمدتاً حول محور معیشت و مشکلات اقتصادی است، ارزش‌ها و افتخارات بزرگی که در زمینه‌های مختلف ازجمله در فناوری هسته‌ای به دست آورده‌ایم، در جامعه کمتر به آن‌ها توجه شده است. انقلاب اسلامی به لطف الهی و به برکت خون شهداء و عنایات مقام معظم رهبری، اکنون در جایگاه ممتاز و ویژه‌ای قرار دارد و خوشبختانه برنامه‌های چندلایه و سناریوهای مختلف دشمنان علیه انقلاب اسلامی ایران مضمحل شده و ناکام مانده است. 

او در ادامه با اشاره به اقدامات اخیر سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: فعالیت‌ها و اقدامات این سازمان که بسیار هوشمندانه و دقیق انتخاب گردید کاملاً مؤثر واقع شد و همان‌گونه که ملاحظه می‌شود، ادبیات کشورهای غربی در مقابل ایران تغییر کرده است و به‌اصطلاح دست برتر را در اختیار داریم و این موضوع دیگر شعار نیست و جنبه واقعیت دارد. نتیجه این روند در اصل ترازی است که کشور به دست آورده و اکنون به سادگی نمی‌توانند با توان ایران در عرصه‌های گوناگون برخورد کنند.

اسلامی تصریح کرد: در بحث هسته‌ای طرف‌های غربی می‌اندیشیدند که با فشار حداکثری می‌توانند ایران را از پای درآوردند و برای رسیدن به این هدف، رنگین‌کمانی از اتهامات و ایرادات با هدف ممانعت از دستیابی به پیشرفت‌ها را داشتند که اکنون اهدافشان در  موضوع هسته‌ای ایران با شکست مواجه شده است. برخورد ایران در مورد دوربین‌های نظارتی سبب شد تا بحث‌ها و هیاهوهای علیه کشورمان کاملاً متفاوت شود زیرا دوربین‌های برجامی به‌عنوان ابزاری که فکر می‌کردند برای همیشه در دسترس است از دست آن‌ها خارج‌شده است.

معاون رئیس‌جمهور درباره مذاکرات برجام بیان کرد: برجام در اصل تفاهمی است برای رفع ابهامات درباره فعالیت‌های صنعت هسته‌ای، که ۲۰ سال است تکرار می‌شود. آن‌ها خودشان به تعهدات برجامی عمل نکردند و از توافق خارج شدند و حال برای جمهوری اسلامی ایران خط‌ونشان می‌کشند. باید توجه داشت که مدارک و مکان‌های ادعایی از قبل بوده و مجدد با بیانی دیگر آن‌ها را طرح می‌کنند. در برجام این موارد مختومه شده است دوباره طرف مقابل قصد دارد تا ایران را در موضوع هسته‌ای در منگنه‌ای بدتر از سال‌های گذشته قرار دهد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: در اصل برای  مأموریت‌های سازمان باید به‌صورت قوی و مقتدرانه حرکت کنیم و برای حصول نتیجه نیازمند برنامه‌ریزی دقیق هستیم؛ باید توجه داشت ظرفیت سازمان در ایجاد و استفاده از فناوری‌های نوین بسیار بالا می‌باشد؛ بنابراین عملکرد همانند گذشته پذیرفته نیست؛ بلکه نیازمند همت بیشتر و خدمات مضاعف هستیم زیرا ما هرچه مقتدرانه‌تر عمل کنیم، موانع ایجادشده نیز با لطف الهی سریع‌تر از بین خواهد رفت.

اسلامی عنوان کرد: دستاوردهای کنونی سبب اقتدار جمهوری اسلامی ایران شده و بستری را فراهم کرده تا نشانه آن این موضوع باشد که بگویند ایران از آمریکا نمی‌ترسد و پیام واضح این است که جمهوری اسلامی ایران برای پیشبرد اهداف خود از کسی اجازه نمی‌گیرد و محتاج کسی نیست بلکه تلاش‌های خود را مضاعف می‌کند تا سهم خود را در این عرصه افزایش دهد.

معاون رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: فارغ از رفتارهای سیاسی، اکنون ایران جزو ۲۰ اقتصاد برتر جهان قرار دارد و البته گزارش‌های بانک جهانی نشان می‌دهد که قابلیت و ظرفیت اقتصاد ایران چه میزان است و ایران را  به‌عنوان مقام سیزدهم و یا چهاردهم اقتصاد جهان برشمرده است. با توجه به پتانسیل‌های موجود در حوزه‌هایی که وارد شده‌ایم، باید قوی‌تر عمل کنیم و نباید در گسترش فناوری هسته‌ای در زندگی مردم کوتاهی کنیم.

او با اشاره به ادعاها و جریان‌سازی اخیر درخصوص اینکه مهاجرت نخبگان به مهاجرت شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شده است، هشدار داد: اعلام‌شده است که اکنون کشور امارات بر روی این مسئله سرمایه‌گذاری کرده و به دنبال جذب شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی است، این کشورها به سراغ مراکز و هسته‌های قدرت آمده‌اند و هدف آن‌ها تولید قدرت با داشته‌های دیگران است. آن‌ها تا پیش‌ از این مهاجرت نخبگان را در دستور کار داشتند و اکنون به دنبال مهاجرت شرکت‌ها هستند تا کشور را از وجود شرکت‌های دانش‌بنیان تهی کنند که با توجه به شرایط فعلی، این مسئله می‌تواند تبعات جبران‌ناپذیری داشته باشد؛ لذا باید در این خصوص مراقبت ویژه انجام شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد: دشمنان از ناامید و مأیوس کردن مردم ما دست برنمی‌دارند و در مقابل ما باید کاری کنیم تا برای حضور نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان؛ دریای بیکران کار را فراهم سازیم و باید توجه داشت که منابع مالی برای این‌گونه برنامه‌ها قابل تأمین و تحصیل است و سازمان انرژی اتمی در درون خود می‌تواند اقدام به خلق منابع مالی بیش از حد تصور، کند و باید این مهم را در سازمان محقق کرد.

اسلامی گفت: حرکت و برنامه‌ها در این زمینه باید با سازوکار متفاوت دنبال شود و لازم است که حرکت آرام، مانند اقدامات پیشین را به دست فراموشی بسپاریم و در نگاه و رویکردهای مدیریتی و اجرایی تحول اساسی ایجاد کنیم.

معاون رئیس‌جمهور بیان کرد: برای رسیدن به اهداف تعریف‌شده باید بحث نیروگاه‌ها، سامانه‌های پرتودهی، ساخت شتاب‌دهنده‌ها، سامانه‌های حوزه پلاسما و لیزر را در دستور کار قرار گیرد و همچنین تغییر و تحول اساسی در پژوهش‌های موجود ایجاد شود و در این زمینه ضرورت دارد تا واحدهای عملیاتی با پژوهشگاه هم‌افزایی و همکاری بیشتری داشته باشند. برنامه‌های پژوهشی باید نتیجه گرا باشد و استفاده از ظرفیت پژوهشکده‌ها  باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خاطرنشان کرد: برای نیل به اهداف موردنظر، باید «معاونت فردا» را در این سازمان به وجود آوریم تا بتواند برنامه‌ها و فناوری‌های آینده را ساماندهی کنیم و موضوع بسیار مهم دیگر، منابع انسانی است و باید توجه داشت که خوشبختانه این سازمان نیروهای شایسته فراوانی برای محقق نمودن اهداف عالی در اختیار دارد.

او افزود: ساختارهای هرمی و سلسله مراتبی که محیط رشد نخبگان را محدود می‌کند باید به‌زودی کنار بگذاریم و از ساختارهای بهینه مدیریتی برای گسترش بهره‌برداری از ظرفیت منابع انسانی استفاده کنیم.

او عنوان کرد: نیازمند تحول در رفتار نیروی انسانی هستیم و باید توجه ویژه‌ای به بسط دانش و مسائل فرهنگی در خانواده و همکاران داشته باشیم؛ بهتر آن است که در هر شرکت، مشاور فرهنگی حضور داشته باشد تا بتواند در جهت تقویت معنویت و همسو با اجرای سیاست‌های سازمان، اقدامات فرهنگی انجام دهد.

اسلامی در پایان اظهار کرد: امروز مردم و مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران انتظار دارند تا سازمان انرژی اتمی بتواند برای سایر سازمان‌ها و دستگاه‌ها؛ الگوهای موفق خود را به نمایش بگذارد.


تسنیم
اخبار مرتبط
اسلامی: ایران آماده صادرات مشتقات آب سنگین است
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 15:07
اسلامی: ایران آماده صادرات مشتقات آب سنگین است
رئیس سازمان انرژی اتمی از آمادگی و توان ایران برای صادرات مشتقات آب سنگین ایران خبر داد.
اسلامی: از پروژه‌های نوآورانه و فناورانه هسته‌ای رونمایی خواهد شد
سه‌شنبه 1402/01/01 ساعت 16:13
اسلامی: از پروژه‌های نوآورانه و فناورانه هسته‌ای رونمایی خواهد شد
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در پیامی گفت: همه بخش‌های صنعت هسته‌ای بیش از 150 طرح دانشی، نوآورانه و فناورانه، خلاقانه، تحقیقاتی و صنعتی را به عنوان دستاورد خویش ثبت کردند.
اسلامی: حرکت پرسرعت و پرشتاب به‌سمت توسعه نیروگاه‌های اتمی آغاز شد
شنبه 1401/09/12 ساعت 10:40
اسلامی: حرکت پرسرعت و پرشتاب به‌سمت توسعه نیروگاه‌های اتمی آغاز شد
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه حرکت پرسرعت و پرشتاب به‌سمت توسعه نیروگاه‌های اتمی آغاز شده است، گفت: سهم انرژی هسته‌ای در سبد برق کشور باید به 20 درصد برسد.
اسلامی: فعلاً سفری از آژانس به ایران در دستور کار نیست
چهارشنبه 1401/08/25 ساعت 12:49
اسلامی: فعلاً سفری از آژانس به ایران در دستور کار نیست
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: فعلاً سفری از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران در دستور کار نیست.
اسلامی: پرونده اتهامات علیه برنامه هسته‌ای ایران باید بسته شود
سه‌شنبه 1401/08/10 ساعت 13:31
اسلامی: پرونده اتهامات علیه برنامه هسته‌ای ایران باید بسته شود
رئیس سازمان انرژی اتمی در گفتگو با یک رسانه عربی بر لزوم بسته شدن پرونده اتهامات علیه برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌ها تأکید کرد.
نظرات

آخرین اخبار
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان