×
سیاسی
شناسه خبر : 100455
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

قهرمان‌سازی از بایدن؛ گام جدید آمریکا برای توسعه نظامی‌گری در منطقه

ادعای آمریکا مبنی بر هدف قرار دادن سرکرده داعش در سوریه، تکرار همان ادعاهای پیشین است که با هدف قهرمان‌سازی از بایدن و جلوگیری از کاهش شدید محبوبیت او در داخل آمریکا و توجیه تحرکات نظامی آینده در منطقه انجام می‌شود.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: ارتش آمریکا با انتشار خبری کشته شدن یکی از رهبران داعش به‌وسیله حمله پهپادی در سوریه را اعلام کرده است.

در بیانیه ارتش آمریکا آمده: «ماهر عقل یکی از پنج رهبر اصلی پیکارجویان (تروریست‌ها) در سراسر جهان بوده و به شدت توسعه شبکه‌های داعش را در خارج از خاورمیانه دنبال می‌کرد.»

تقارن چنین ادعایی با سفر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به منطقه جای تامل دارد.

بی‌تردید یکی از ادعاهای بایدن در آستانه این سفر بیان پیروزی‌هایش بر تروریسم و طرح‌های جدید دولت او برای استمرار این روند است.

یادداشت رئیس‌جمهور آمریکا در روزنامه واشینگتن پست نیز چنین مدعایی را تایید می‌کند: «در عراق حضور نظامی خود را برای تمرکز بر آموزش عراقی‌ها تغییر دادیم در حالی که ائتلاف جهانی علیه دولت اسلامی (داعش) را که در زمان معاونت ریاست‌جمهوری‌ام تشکیل داده بودیم، حفظ کردیم و اکنون به جلوگیری از ظهور مجدد داعش اختصاص داده‌ایم.»

او با اشاره به هدف قرار دادن رهبر داعش عنوان کرده است: «ما همچنین به تهدیدات علیه آمریکایی‌ها پاسخ داده‌ایم و توانایی آمریکا برای از بین بردن تهدیدات تروریستی را بدون توجه به جایی که آنها بخواهند مخفی شوند، نشان دادیم.»

پروژه قهرمان‌سازی از بایدن به‌ویژه در موضوع مبارزه دولت او با تروریسم در حالی در دستور کار دستگاه تبلیغاتی کاخ سفید قرار گرفته که اصلی‌ترین بخش از سفر خاورمیانه‌ای او به اسرائیل به عنوان مظهر تروریسم دولتی انجام شده است.

افکار عمومی با استناد به گزارش‌های سازمان‌های بین‌المللی که موارد متعدد نقض حقوق بشر از سوی رژیم صهیونیستی را ثبت کرده‌اند خواستار لغو سفر بایدن و خودداری آمریکا از تسلیح  رژیم‌ صهیونیستی شده‌اند.

گروهی از سناتورهای دموکرات کنگره آمریکا نیز پیش از سفر او به سرزمین‌های اشغالی با انتشار نامه‌ای از او خواستند که موضوع قتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار تلویزیون الجزیره قطر توسط نظامیان رژیم صهیونیستی را به صورت جدی پیگیری کند.

چنین مطالباتی در شرایطی مطرح می‌شود که یکی از اهداف بایدن در سفر به منطقه، تسلیح رژیم تروریست صهیونیستی و فروش تسلیحات تهاجمی به این رژیم عنوان شده است.

چنین اطلاعاتی نشان می‌دهد که آمریکا با ادعای مبارزه موفق با داعش و تروریسم به‌دنبال استمرار روند حمایت از تروریست‌های صهیونیست و توجیه اهداف نظامی سفر بایدن به منطقه است.

از سوی دیگر در سالگرد اخراج مفتضحانه آمریکا و ناتو از افغانستان، انتقادها به عملکرد این کشورها در افغانستان به عنوان زمینه‌ساز تشدید بحران انسانی و گسترش تروریسم نیز شدت گرفته است.

افکار عمومی نیز با یادآوری شکست آمریکا در افغانستان خواستار پایان حضور نظامی این کشور در عراق و سوریه شده است.

حضور نظامی طولانی‌مدت آمریکا در عراق و سوریه که به بهانه مبارزه با تروریسم انجام شده عملا بسترساز توسعه تروریسم در این کشورها بوده و فضاسازی‌های اخیر نیز تنها با هدف توجیه تداوم حضور نظامی آمریکا در منطقه صورت می‌پذیرد.

چنین کارنامه تاسف‌باری ناقض ادعای آمریکا در کسب دستاوردهای بزرگ در مبارزه با تروریسم است.

ادعای مبارزه با تروریسم از جانب آمریکا با وجود رسوایی تروریسم‌پروری این کشور در اعتراف «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه سابق آمریکا که القاعده را محصول مستقیم آمریکا در افغانستان نامید و اظهارات ترامپ رئیس جمهور پیشین که اوباما را مسئول ایجاد داعش معرفی کرد، به طنز بیشتر شباهت دارد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
سفر بایدن به خاورمیانه؛ افول یکجانبه‌گرایی در جهان
یکشنبه 1401/04/26 ساعت 21:47
نورنیوز بررسی می‌کند؛
سفر بایدن به خاورمیانه؛ افول یکجانبه‌گرایی در جهان
نتایج واقعی از حواشی پیرامون سفر بایدن به غرب آسیا را می‌توان اتمام یک‌جانبه‌گرایی آمریکا در جهان دانست.
تکرار ضرب‌الاجل‌هایی که غرب را سودی نمی‌بخشد!
شنبه 1401/04/25 ساعت 20:31
نورنیوز بررسی کرد؛
تکرار ضرب‌الاجل‌هایی که غرب را سودی نمی‌بخشد!
غرب در حالی در فضای رسانه‌ای سناریوی گرفتارسازی افکار عمومی ایران در بازی «رو به پایان بودن زمان توافق» را دنبال می‌کند که عملا در مقابل منطق مذاکراتی ایران زانو زده و اگر بخواهد عاقلانه عمل کند، برای برون رفت از وضعیت شکننده خود چاره‌ای جز پذیرش این روند تا حصول توافق ندارد.
لفاظی و اتهام‌زنی مجدد رئیس جمهور آمریکا علیه ایران
شنبه 1401/04/25 ساعت 16:22
این بار در نشست جده مطرح شد؛
لفاظی و اتهام‌زنی مجدد رئیس جمهور آمریکا علیه ایران
رئیس‌جمهور آمریکا در حضور تعدادی از سران کشورهای عربی حاضر در نشست جده مدعی شد که فعالیت‌های ایران باعث بی ثباتی منطقه شده است.
تهدیدات ناشی از تغییر در نظم امنیتی در غرب آسیا
چهارشنبه 1401/04/22 ساعت 18:59
نورنیوز بررسی می‌کند؛
تهدیدات ناشی از تغییر در نظم امنیتی در غرب آسیا
هرگونه اقدام برای بر هم زدن نظم امنیتی فعلی در غرب آسیا، ممکن است بر سایر حوزه‌ها از جمله حمل‌ونقل و ترانزیت و انتقال انرژی تاثیرگذار باشد و بر بحران فعلی غذا و انرژی در جهان بیافزاید.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتانیاهو به پناهگاه رفت
تعطیلی یک هفته‌ای مسابقات فوتبال تهران
صدای مهیب انفجار در نزدیکی ستاد کل نیروهای مسلح در خیابان معلم تهران
تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو
آسمان کشور تا ساعت 14 روز شنبه بسته است
عراقچی: دعوت به خویشتن‌داری را نمی‌پذیریم
نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد
فرار خبرنگار و فیلمبردار فاکس نیوز حین پخش زنده
خلبان یکی از دو جنگنده رژیم صهیونیستی که ساقط شد زن بود
بیانیه سپاه پاسداران در پی انجام عملیات وعده صادق 3
گزارش تصویری | حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
آغاز دور جدید عملیات «وعده صادق 3»؛ ایران قلب سرزمین‌های اشغالی را موشک‌ باران کرد+ تصاویر
ارتش: 8 جنگنده رژیم صهیونیستی و چندین پهپاد متجاوز سرنگون شدند
ضربه مستقیم یا نمایندگی تجاوز؟
سایت هسته‌ای «یو سی اف» مورد حمله قرار گرفت
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
راهنمای بقا در شرایط جنگی در پنج قدم
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
ره‌گیری موفق پرتابه‌ها در آسمان تهران
شلیک به فرمول موازنه
ساقط شدن پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در آسمان قم
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
فعال‌شدن پدافند هوایی در مرکز تهران+ فیلم
محدوده ستارخان همین الان+فیلم
واکنش اعضای تیم ملی فوتبال به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی
اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
حمله رژیم صهیونیستی به محدوده سایت فردو +فیلم
شهادت دریابان شمخانی تکذیب شد
حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطقی در حوالی چیتگر +فیلم
فعال شدن پدافند پارچین در شرق تهران +فیلم
دقایقی قبل؛ انفجار و مشاهده دود در منطقه گرمدره +فیلم
به درخواست ایران امشب شورای امنیت سازمان ملل تشکیل می‌شود
سرلشکر پاکپور: به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم کودک‌کش گشوده می‌شود
راه‌آهن: هیچ اختلالی در حرکت قطارها نداریم
فراجا هشدار داد: از جابجایی موشک‌ها فیلم نگیرید
عراقچی: ایران از اروپا انتظار دارد صهیونیست‌ها را محکوم کنند
واکنش محسن چاوشی به حمله دیشب رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی ...
آیت‌الله جوادی آملی: سنگ را از همان‌جا که آمده، برگردانید
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
ایران هیچ حمله پهپادی انجام نداده است
فرماندهان شهید ایران را بیشتر بشناسید
پاسخ سنگین ایران در راه است؛ شهادت تنی چند از فرماندهان سپاه+فیل
درخواست مردم همدان از نیروهای مسلح
در شرایط جنگی حواسمان به علائم هشدار دهنده روان کودکان باشد
بمباران سنگین اطراف تبریز توسط رژیم صهیونیستی +فیلم
ویتکاف خواهان دیدار با عراقچی شد؛ ایران نپذیرفت!
توقف واریز و برداشت در پلتفرم‌های طلا با دستور بانک مرکزی
مجمع روحانیون مبارز: ذات رژیم صهیونیستی دشمن صلح است
پزشکیان: پاسخ ما دشمن را پشیمان می‌کند
آمار غیررسمی شهدا و زخمی شدگان در حملات دیشب اسرائیل به ایران
X
آگهی تبلیغاتی