×
فرهنگی
شناسه خبر : 100439
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/04/22 ساعت 18:28
کمپین حجاب بی حجاب و حقایقی  که از حجاب بیرون افتاد

نور نیوز بررسی کرد؛

کمپین حجاب بی حجاب و حقایقی که از حجاب بیرون افتاد

رسانه‌های بیگانه با استفاده از تعداد زیادی از اکانت‌های بی هویت در فضای مجازی تلاش کردند پروژه‌ای تحت عنوان «حجاب بی حجاب» را در داخل کشور فعال و برجسته کنند اما چون همیشه در ایجاد این موج مصنوعی ناکام ماندند

نورنیوز-گروه جامعه: در روزهای گذشته جریان‌های سیاسی معاند با میدان داری برخی عناصر ضد انقلاب خارج نشین تلاش کردند کارزاری با هشتگ «حجاب بی حجاب» در داخل کشور راه‌اندازی کنند و آن را با کمک رسانه‌های ضد ایرانی به عنوان موج اعتراض سیاسی علیه نظام جمهوری اسلامی در جهان معرفی نمایند. در حالی که طی روزهای گذشته رسانه‌های معاندبا تولید و پخش د‌ه‌ها گزارش، میزگرد ، مصاحبه و... مجموعه  ظرفیت خود را برای ایجاد و گسترش موج اجتماعی آن هم در روز ۲۱ تیرماه که به عنوان روز حجاب و عفاف در کشور نامگذاری شده به میدان آوردند اما همان گونه که پیش‌بینی می‌شد نه تنها موفق به پیشبرد این پروژه ضد ایرانی نشدند بلکه برگزاری مراسم‌های پرشور با حضور بانوان ایرانی در بزرگداشت حجاب و عفاف در سراسر کشور به جریان عظیمی بر علیه فراخوان ضد انقلاب تبدیل شد.

این کارزار نه تنها در فضای اجتماعی نتوانست  موج مورد نظر ضدانقلاب را بوجود آورد، بلکه حتی در فضای مجازی و با وجود استفاده از ربات‌های اینترنتی نیز ناکام بود. داده‌ کاوی فضای مجازی نشان می‌دهد که هشتگ حجاب_بی_حجاب در اینستاگرام کمتر از ۶۰۰۰  بار مورد استفاده قرار گرفته است که عدد بسیار کمی به حساب می‌آید. این نتیجه در حالی است که تعداد  زیادی اکانت‌های حامی این هشتگ پراکنی، را کاربران بی هویت و غیرواقعی تشکیل می‌دادند.

در میان افراد و گروه‌های ضدانقلاب که تلاش کردند با حمایت از این پروژه جایگاه خود در میان مردم ایران را به رخ رقبا بکشند که نقش آفرینی فرزند شاه مخلوع ایران نیز جالب توجه بود. در حالی که رضا پهلوی با انجام مصاحبه و در خواست از هواداران خود برای شرکت در کمپین حجاب بی حجاب سنگ تمام گذاشت اما بی‌پاسخ گذاشتن مطالبه او از سوی شهروندان ایرانی نشان داد که او و دار و دسته متوهمش نه تنها از نقطه نظر سیاسی هیچ جایگاهی میان مردم ایران ندارند بلکه حتی در موضوعات به ظاهر اجتماعی که ضدانقلاب امید زیادی به آن برای تحریک جوانان بسته نیز توجهی به سمت آنان نیست.

همزمانی این حرکت در خارج و برگزاری جشن‌های مردمی روز حجاب و عفاف در سراسر کشور نیز در نوع خود جالب بود. در واقع این حرکت‌ها نشان داد واقعیت‌های جامعه ایران با تصورات فانتزی گردانندگان این کمپین های بی محتوا فرسنگ‌ها فاصله دارد. 

نکته بسیار مهم در باره این فعالیت‌ها تلاش بی حد رسانه‌های خارج نشین برای ایجاد تصویری پیروزمندانه از این کمپین شکست خورده بود. اینترنشنال، بی‌بی‌سی، العربیه و رادیو فردا که در راس این شبکه‌ها طی روزهای اخیر با تمام توان برای تحریک جامعه به میدان آمده بودند پس از ناکامی در پیشبرد این پروژه تلاش کردند با تکرار چندین باره چند مورد کشف حجاب آن هم در مکان های خلوت و بی‌تردد اینگونه القا کنند که جامعه بانوان ایران از این کمپین استقبال کرده‌اند.

این رسانه‌ها با تیتر‌هایی مانند «استقبال گسترده از کارزار مخالفان حجاب» تلاش کردند از دل اندک محتوای موجود در فضای مجازی خبر تولید کنند. در واقع این رسانه‌ها در حالی از استقبال گسترده حرف می‌زنند که محتوای آن‌ها محدود به چند فیلم و عکس از چسباندن این شعار به تنه درخت یا عکس‌هایی در محیط‌های خلوت بود.

نکته مهم آنکه رسانه‌های مذکور که در کارزار ادعایی خویش در برابر زنان ایران با شکست مواجه شدند با حاکمیتی عنوان کردن محل گردهمایی بانوان در روز حجاب و عفاف سعی کردند از این حماسه بزرگ و بصیرت حجاب و عفاف خواهی زنان ایران اهمیت زدایی کنند حال آنکه این اصل و رویه‌ای معمول در جهان است که حاکمیت‌ها در چارچوب تحقق مطالبات قانونی و خواسته‌های عمومی مردم، ظرفیت‌های و مکان‌ها و امکانات لازم را  در اختیار مردم قرار می دهند و این امر منافاتی با مردمی بودن برگزاری مراسم‌ها و تجمعات ملی ندارد.

صرف نظر از شکست معنی دار ضدانقلاب در بهره‌گیری از موضوعی فرهنگی برای ایجاد موج اجتماعی موضوع قابل توجه در این مقوله تلاش همه جانبه دشمن برای پیوند زدن برخی اعتراض‌ها به مشکلات معیشتی و مطالبات صنفی به کمپین حجاب بی حجاب بود تا از این طریق زمینه موج سازی تصنعی و تبدیل آن به جریان سیاسی اعتراضی فراهم شود. 

واکنش سرد جامعه هوشمند ایران به تلاش ضدانقلاب برای تشنج زائی و ایجاد ناامنی در کشور بار دیگر نشان داد که آحاد مردم حتی گروه‌هایی که به هر دلیل اعتراضاتی نسبت به حاکمیت دارند خود را اعضای خانواده بزرگ ایران می‌دانند و هرگز حاضر نیستند به ابزار دست معاندین خارج نشین در مسیر تأمین اهداف ضد ملی آنان تبدیل شوند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
ایران حمله در سیدنی را محکوم کرد
زلنسکی: از عضویت در ناتو منصرف شدیم
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد سال 1405 تمدید شد
پرداخت سود سهام عدالت 1403 منوط به پرداخت شرکت‌های سرمایه‌پذیر
ورود سامانه بارشی جدید از فردا/ هوای پایتخت 5 درجه سرد می‌شود
قتل هولناک کودک 13 ساله در چابهار؛ جسد پشت زندان پیدا شد/مثله‌ شدن جسد کودک صحت ندارد
انفجار پهپادی در لبنان؛ خودرویی هدف قرار گرفت
نخستین ارائه VoLTE در رومینگ بین‌الملل توسط همراه اول
نشست تهران و بازتعریف نقش همسایگان افغانستان
آماده‌باش تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر/اسکان اضطراری هزار حادثه‌دیده در برف و سیلاب
آماده‌باش در پایگاه‌های نظامی آمریکا در سوریه
X
آگهی تبلیغاتی