×
سیاسی
شناسه خبر : 100340
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/04/20 ساعت 17:30
مقام صهیونیست: اسرائیل جرات حمله به ایران را ندارد

مقام صهیونیست: اسرائیل جرات حمله به ایران را ندارد

عاموس گلعاد مدیر سابق اداره سیاسی و امنیتی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اذعان کرد که رژیم صهیونیستی « از بیم واکنش تهران» جرات حمله به ایران را ندارد.

نورنیوز -گروه بین‌الملل: روزنامه رای الیوم  گزارش داد که عاموس گلعاد از حمله یاد شده به عنوان یک "ریسک بسیار خطرناک" نام برده و دلایل و عوامل متعددی برای اینکه رژیم اشغالگر قدس مرتکب چنین ریسکی نشود، برشمرد.

گلعاد، ژنرال ذخیره و رئیس کنونی مرکز سیاسی و راهبردی وابسته به دانشگاه "رایخمان" در پژوهش جدید خود با اشاره به این مطلب در میان عوامل یاد شده  از ترس و نگرانی رژیم صهیونیستی از پاسخ ایران و همپیمانان منطقه‌ای تهران همچون حزب‌الله لبنان به عنوان مهم ترین عامل یاد کرد.

او گفت که فاصله جغرافیایی میان اسرائیل و ایران باعث شده تا ماموریت جنگنده ها جهت انجام عملیات به یک امر تقریبا ناممکن تبدیل شود زیرا به گفته منابع موجود در تل‌آویو جنگنده ها در طول مسیر به سوخت گازوئیل نیاز پیدا می کنند و تا زمانی که اسرائیل پایگاهی برای فرود جنگنده‌ها در اختیار نداشته باشد، چنین عملیاتی به اجرا گذاشته نخواهد شد.

این مقام صهیونیستی افزود : علاوه بر آن از اظهارات مقامات اسرائیلی به ویژه نهادهای امنیتی اسرائیل این گونه فهمیده می‌شود که بدون دستیابی به چراغ سبزی از سوی واشنگتن، اسرائیل به خود اجازه نخواهد داد تا با آمریکا به عنوان حامی شماره یک و همپیمان راهبردی خویش مقابله نماید؛ به‌ویژه آنکه واشنگتن با انجام چنین عملیاتی مخالف است و علیرغم مخالفت دست پرورده خود اسرائیل با توافق هسته‌ای با ایران، در صدد امضای چنین توافقی با تهران است.

گلعاد با انتقاد ضمنی از عملکرد دولت متبوع خود گفت که اسرائیل به جای آنکه به سرعت نیروی نظامی خود را بسازد به دلایل ناشناخته و غیرقابل مفهومی در استفاده از کمک‌های مالی آمریکا در این خصوص تعلل ورزیده است.

این مقام صهیونیست بر لزوم ساخت یک سامانه دفاعی به رهبری آمریکا تاکید کرده و هماهنگی با واشنگتن را یک امر حیاتی و ضروری برای تل‌آویو برشمرده است. او گفت: حتی اگر ارتش اسرائیل از توان تهاجمی مستقل جهت مقابله با ایران برخوردار باشد اما به دلیل پیامدهای احتمالی چنین عملیاتی بدون هماهنگی راهبردی با واشنگتن نمی‌توان در اندیشه بکارگیری آن برآمد. 

گلعاد از ساختار و نظام سیاسی حاکم بر ایران به عنوان " یک ساختار و نظام با ثبات " نام برده و تاکید کرد که رژیم صهیونیستی هم اکنون دچار آشوب سیاسی و مشاجره های بی پایه و اساس شده و این امر انرژی کادر رهبری این رژیم را به فرسایش کشانده است .

این مقام صهیونیستی با اعتراف به اینکه ایران در زمینه ساخت موشک های بالستیک به « پیشرفت چشمگیری» دست یافته اظهار کرد: اسرائیل هم اکنون با کمربند آتش بر پا شده در خود ایران و کشورهایی همچون لبنان، سوریه، یمن و تا اندازه‌ای عراق مواجه است. هم اکنون تقریبا فقط در لبنان ۱۵۰ هزار موشک وجود دارد که به این کشور قدرت زیادی بخشیده است. 

رای الیوم در پایان گزارش خود با اشاره به اینکه این ژنرال صهیونیستی در پژوهش خود به موشک‌های موجود در اختیار گروه‌های فلسطینی در نوار غزه نپرداخته، افزود: این در حالی است که یک پژوهش تلویزیونی در ماه می‌‍گذشته فاش کرد که شاخه نظامی جنبش حماس در نبرد "سیف القدس" (شمشیر قدس) حمله خود را که شامل ۳۶۲ موشک هدف گیری شده به سوی چندین شهر و شهرک اسرائیلی می شد را به حال تعلیق درآورد.


روزنامه رای الیوم
نظرات

آخرین اخبار
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال