×
فرهنگی
شناسه خبر : 100145
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/04/15 ساعت 13:32
تولید واکسن ایرانی کرونا جهانیان را شگفت زده کرد

تولید واکسن ایرانی کرونا جهانیان را شگفت زده کرد

رئیس قوه قضاییه گفت: تولید واکسن ایرانی کرونا و نجات جان انسان‌ها از طریق تولید این دارو بسیاری از جهانیان را نیز به شگفتی واداشت.

نورنیوز-گروه جامعه: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا صبح امروز چهارشنبه ۱۵ تیر با حضور در مجموعه گروه دارویی برکت در استان البرز، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد.

در این بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ابتدا با حضور در ساختمان شرکت شفا فارمد، از نزدیک در جریان روند تولید واکسن کوو ایران‌ برکت قرار گرفت.

رئیس قوه قضاییه در جریان این بازدید سوالاتی را در زمینه شروع طرح تحقیقاتی ساخت واکسن کوو ایران‌برکت و استقرار و جانمایی تجهیزات برای ساخت این واکسن مطرح کرد.

رئیس دستگاه قضا همچنین تولید واکسن بومی کرونا را از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: تولید واکسن ایرانی کرونا به جوانان ما اعتماد و قدرت بخشید و ثابت کرد که می‌توان علی‌رغم وجود محدودیت‌ها و فشارهای فراوان، یک کار بزرگ و به‌ظاهر انجام نشدنی را به نتیجه رساند.

در خلال این بازدید، مسئول گروه تحقیقاتی تولید واکسن ایرانی کرونا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ضمن بیان پیشرفت‌های و توانمندی‌های متخصصان کشورمان در زمینه تولید واکسن، به ارائه توضیحاتی از روند تولید واکسن کوو ایران برکت پرداخت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این ظرفیت وجود دارد که هر نوع ویروس دیگری به کشور وارد شود، فوراً و در عرض یک مدت بسیار کوتاه واکسن بومی آن ساخته شود، گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور تا مطالعه بالینی فاز نخست واکسن بومی کرونا حدود ۱۱ ماه زمان سپری شد اما از زمان ورود امیکرون به کشور تا زمان تولید واکسن آن تنها ۲۹ روز گذشت.

رئیس قوه قضاییه همچنین گفت: کارشناسان سازمان بهداشت جهانی در فروردین امسال از  خط تولید واکسن کوو ایران برکت بازدید کردند و در گزارش خود به تجهیزات بی‌نظیر این خط تولید و ارزش علمی بالای این مجموعه تولیدات اذعان کردند.

پس از این بازدید، با حضور رئیس دستگاه قضا و مسئولان مجموعه گروه دارویی برکت و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)، خط تولید واکسن محصولات بیولوژیک و پپتیدی شرکت بیوسان فارمد افتتاح شد.

رئیس قوه قضاییه پس از افتتاح این خط تولید، موضوع طب، دارو و داروسازی را مقوله‌ای دارای اهمیت بالا دانست که بشر از ابتدای خلقت خود بدان نیاز داشته و این نیاز همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه دانش و علم تولید دارو دانشی نیست که در یک مقطع زمانی کاربرد داشته باشد و در زمان دیگر به آن احتیاجی نباشد، گفت: اینکه روند تولید دارو در مجموعه گروه دارویی برکت روندی مستمر و ادامه‌دار است و مقطعی و زودگذر نیست، موضوعی مهم و دارای اهمیت است.

 محسنی اژه‌ای ادامه داد: تولید واکسن ایرانی کرونا و نجات جان انسان‌ها از طریق تولید این دارو در دوره نسبتا کوتاه با توجه به فشارهای ظالمانه تحریم ها علاوه بر آنکه تراز کشور ما را در دنیا بالا برد و در ردیف کشورهای بسیار پیشرفته در زمینه تولید این نوع واکسن قرار داد، بسیاری از جهانیان را نیز به شگفتی واداشت.

رئیس قوه قضاییه همچنین تاکید کرد: تولید علم و ساخت محصولات دارویی در حوزه‌های مختلف، برای کشور ما تولید قدرت می‌کند و این تولید قدرت، کشور ما را در برابر تهدیدات و دشمنی‌های دشمنان ایمن می‌کند.

محصولات دارویی شرکت بیوسان فارمد که امروز خط تولید آن با حضور رئیس قوه قضاییه افتتاح شد، در زمینه‌های مقابله با سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری ام‌اس، ناباروری وبیماری‌های‌خونی کاربرد دارند.

در حالیکه عمده دانش فنی تولید محصولات بیولوژیک، پپتیدی و واکسن در اختیار تعداد کمی از کشورهای پیشرفته دنیا است، شرکت بیوسان فارمد به عنوان یک شرکت دانش بنیان با بهره گیری از زیرساخت های تولیدی و اتکاء به دانش محققین و متخصصین داخلی هم تراز با شرکت های داروسازی مطرح جهان اقدام به توسعه دانش فنی تولید این محصولات کرده است.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد
بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شوراهای اسلامی روستا افزایش یافت
مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران طبق انتظار پیش رفت
نمایندگان مجلس: برای جانفشانی آماده‌ایم