×
فرهنگی
شناسه خبر : 100145
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/04/15 ساعت 13:32
تولید واکسن ایرانی کرونا جهانیان را شگفت زده کرد

تولید واکسن ایرانی کرونا جهانیان را شگفت زده کرد

رئیس قوه قضاییه گفت: تولید واکسن ایرانی کرونا و نجات جان انسان‌ها از طریق تولید این دارو بسیاری از جهانیان را نیز به شگفتی واداشت.

نورنیوز-گروه جامعه: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا صبح امروز چهارشنبه ۱۵ تیر با حضور در مجموعه گروه دارویی برکت در استان البرز، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد.

در این بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ابتدا با حضور در ساختمان شرکت شفا فارمد، از نزدیک در جریان روند تولید واکسن کوو ایران‌ برکت قرار گرفت.

رئیس قوه قضاییه در جریان این بازدید سوالاتی را در زمینه شروع طرح تحقیقاتی ساخت واکسن کوو ایران‌برکت و استقرار و جانمایی تجهیزات برای ساخت این واکسن مطرح کرد.

رئیس دستگاه قضا همچنین تولید واکسن بومی کرونا را از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: تولید واکسن ایرانی کرونا به جوانان ما اعتماد و قدرت بخشید و ثابت کرد که می‌توان علی‌رغم وجود محدودیت‌ها و فشارهای فراوان، یک کار بزرگ و به‌ظاهر انجام نشدنی را به نتیجه رساند.

در خلال این بازدید، مسئول گروه تحقیقاتی تولید واکسن ایرانی کرونا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ضمن بیان پیشرفت‌های و توانمندی‌های متخصصان کشورمان در زمینه تولید واکسن، به ارائه توضیحاتی از روند تولید واکسن کوو ایران برکت پرداخت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این ظرفیت وجود دارد که هر نوع ویروس دیگری به کشور وارد شود، فوراً و در عرض یک مدت بسیار کوتاه واکسن بومی آن ساخته شود، گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور تا مطالعه بالینی فاز نخست واکسن بومی کرونا حدود ۱۱ ماه زمان سپری شد اما از زمان ورود امیکرون به کشور تا زمان تولید واکسن آن تنها ۲۹ روز گذشت.

رئیس قوه قضاییه همچنین گفت: کارشناسان سازمان بهداشت جهانی در فروردین امسال از  خط تولید واکسن کوو ایران برکت بازدید کردند و در گزارش خود به تجهیزات بی‌نظیر این خط تولید و ارزش علمی بالای این مجموعه تولیدات اذعان کردند.

پس از این بازدید، با حضور رئیس دستگاه قضا و مسئولان مجموعه گروه دارویی برکت و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)، خط تولید واکسن محصولات بیولوژیک و پپتیدی شرکت بیوسان فارمد افتتاح شد.

رئیس قوه قضاییه پس از افتتاح این خط تولید، موضوع طب، دارو و داروسازی را مقوله‌ای دارای اهمیت بالا دانست که بشر از ابتدای خلقت خود بدان نیاز داشته و این نیاز همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه دانش و علم تولید دارو دانشی نیست که در یک مقطع زمانی کاربرد داشته باشد و در زمان دیگر به آن احتیاجی نباشد، گفت: اینکه روند تولید دارو در مجموعه گروه دارویی برکت روندی مستمر و ادامه‌دار است و مقطعی و زودگذر نیست، موضوعی مهم و دارای اهمیت است.

 محسنی اژه‌ای ادامه داد: تولید واکسن ایرانی کرونا و نجات جان انسان‌ها از طریق تولید این دارو در دوره نسبتا کوتاه با توجه به فشارهای ظالمانه تحریم ها علاوه بر آنکه تراز کشور ما را در دنیا بالا برد و در ردیف کشورهای بسیار پیشرفته در زمینه تولید این نوع واکسن قرار داد، بسیاری از جهانیان را نیز به شگفتی واداشت.

رئیس قوه قضاییه همچنین تاکید کرد: تولید علم و ساخت محصولات دارویی در حوزه‌های مختلف، برای کشور ما تولید قدرت می‌کند و این تولید قدرت، کشور ما را در برابر تهدیدات و دشمنی‌های دشمنان ایمن می‌کند.

محصولات دارویی شرکت بیوسان فارمد که امروز خط تولید آن با حضور رئیس قوه قضاییه افتتاح شد، در زمینه‌های مقابله با سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری ام‌اس، ناباروری وبیماری‌های‌خونی کاربرد دارند.

در حالیکه عمده دانش فنی تولید محصولات بیولوژیک، پپتیدی و واکسن در اختیار تعداد کمی از کشورهای پیشرفته دنیا است، شرکت بیوسان فارمد به عنوان یک شرکت دانش بنیان با بهره گیری از زیرساخت های تولیدی و اتکاء به دانش محققین و متخصصین داخلی هم تراز با شرکت های داروسازی مطرح جهان اقدام به توسعه دانش فنی تولید این محصولات کرده است.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک