نورنیوز https://nournews.ir/n/337610
کد خبر: 337610
19 مرداد 1405

عربستان راه‌اندازی مجدد پالایشگاه جازان را به تعویق انداخت


شرکت آرامکو عربستان ازسرگیری فعالیت پالایشگاه جازان با ظرفیت 400 هزار بشکه در روز را به نیمه اول شهریور موکول کرد. این پالایشگاه از 27 ژوئیه پس از حمله متوقف است و خسارت‌هایی به تأسیسات آن وارد شده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: شرکت آرامکو عربستان ازسرگیری فعالیت پالایشگاه نفت جازان را به تعویق انداخت. بر اساس این گزارش، یادداشت صادره از سرویس نظارت بر صنعت نفت «IIR» نشان می‌دهد شرکت آرامکو عربستان زمان اولیه برای ازسرگیری فعالیت پالایشگاه نفت جازان با ظرفیت تولید ۴۰۰ هزار بشکه در روز را به نیمه اول شهریورماه موکول کرد.

طبق اطلاعیه قبلی سرویس IIR ، فعالیت این پالایشگاه از ۲۷ جولای (۵ مرداد) که هدف حمله قرار گرفت، همچنان متوقف است. پیشتر رویترز گزارش داد که این حمله خسارت‌هایی به مجتمع سیکل ترکیبی گازسازی یکپارچه و منطقه مخازن نفت آسیب رسانده است.

نصر الدین عامر، عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن نیز در واکنش به این حملات گفته بود: حجم و سطح حملات قبل را از ذهن خود پاک کنید، این بار وضعیت به طور کامل متفاوت است و حمله یمن در پاسخ به حملات و تنش های عربستان گسترده خواهد بود؛ تسلیم کردن ملت یمن غیرممکن است و عربستان باید محاصره را بردارد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: عربستان سعودی / قیمت نفت / انصارالله یمن / آرامکو عربستان / پالایشگاه جازان