نورنیوز https://nournews.ir/n/313371
کد خبر: 313371
8 اردیبهشت 1405

اذعان آمریکا به ناتوانی به دفاع در برابر موشک‌های پیشرفته


معاون وزیر جنگ آمریکا در امور سیاست فضایی در جلسه‌ای از کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا اذعان کرد که ارتش آمریکا در حال حاضر هیچ راهکاری برای دفاع در برابر سلاح‌های هایپرسونیک یا موشک‌های کروز پیشرفته ندارد.

نورنیوز- گروه بین الملل: به گزارش  خبرگزاری «تاس» «مارک برکوویتز» گفت: «امروز ما یک سامانه دفاع داخلی زمینی بسیار محدود و تک‌لایه داریم که مشخصا برای مقابله با یک حمله کوچک‌مقیاس از سوی کره شمالی طراحی شده است.»

وی افزود: «ما در برابر هر نوع حمله دیگری با موشک‌های بالستیک توانایی بسیار محدودی داریم و امروز هیچ دفاعی در برابر سلاح‌های هایپرسونیک یا موشک‌های کروز پیشرفته نداریم.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: «مارک برکوویتز» / سلاح‌های هایپرسونیک / سیاست فضایی / معاون وزیر جنگ آمریکا / نیروهای مسلح سنای آمریکا