نورنیوز https://nournews.ir/n/302005
کد خبر: 302005
25 اسفند 1404

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا: به ترامپ هشدار داده بودیم


رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، قبل از تجاوز نظامی آمریکا به ایران، به ترامپ درباره محدودیت‌های ارتش آمریکا در مقابله با ایران در یک چنین جنگی هشدار داده بود.

نورنیوز- گروه بین الملل: روزنامه نیویورک تایمز فاش کرد «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در پی انتشار گزارشی درباره اینکه ارتش ایالات متحده، توان در اختیار گرفتن تنگه هرمز را ندارد، این ارتش را تحت فشار قرار داده است.

این در حالی است که «دن کین»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، قبل از تجاوز نظامی آمریکا به ایران، به ترامپ درباره محدودیت‌های ارتش آمریکا در مقابله با ایران در یک چنین جنگی هشدار داده بود.

در این میان گزارش شده که رئیس جمهور آمریکا همچنین در پی همراهی نکردن کشورهای دوست مانند کره جنوبی، ژاپن، استرالیا و کانادا با تمایلات واشنگتن برای حفاظت از تنگه هرمز فشار خود را به چین و ناتو افزایش داده است.

 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / تنگه هرمز / رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا