نورنیوز https://nournews.ir/n/301956
کد خبر: 301956
25 اسفند 1404

آلمان: مذاکره با ایران، راه تضمین امنیت در تنگه هرمز است


وزیر امور خارجه آلمان ضمن اعلام مخالفت کشورش با هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، تأکید کرد که بهترین راه برای تضمین امنیت در تنگه هرمز، مذاکره با ایران است.

نورنیوز-گروه بین الملل: «یوهان واده‌فول»، وزیر امور خارجه آلمان در مصاحبه‌ای گفت برلین با اعمال مداخله نظامی غرب در تنگه هرمز مخالف بوده و طرف درگیری با ایران نخواهد شد.

وزیر امور خارجه آلمان با تاکید بر بی‌اثر بودن عملیات اتحادیه اروپا برای مقابله با حملات یمن در دریای سرخ (اسپیدس) بیان داشت، این ماموریت به تنگه هرمز گسترش نخواهد یافت.

واده‌فول در پاسخ به این سوال که آیا امکان گسترش ماموریت دریایی اسپیدس اتحادیه اروپا به تنگه هرمز وجود دارد، به شبکه ای‌آردی گفت: «آیا قرار است ما به زودی به یک طرف فعال در جنگ (آمریکا و اسرائیل علیه ایران) تبدیل شویم؟ خیر. ما طرف این جنگ نخواهیم شد.»

او تصریح داشت تنها راه تضمین امنیت در تنگه هرمز، انجام مذاکره با ایران است.

ماموریت اروپایی «اسپیدس» توسط اتحادیه اروپا به ادعای محافظت از دریای سرخ و «تجارت آزاد دریایی» در مقابل انصارالله یمن و محافظت از منافع رژیم صهیونیستی ایجاد شده بود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آلمان / تنگه_هرمز / امنیت_دریایی / مذاکره_با_ایران / وزیر_خارجه_آلمان