نورنیوز https://nournews.ir/n/301595
کد خبر: 301595
23 اسفند 1404

کارلسون: کنترل جنگ با ایران، از دست آمریکا خارج شده است


یک روزنامه‌نگار آمریکایی به مسئولان این کشور هشدار داد که تداوم جنگ با ایران، می‌تواند پیامدهای وخیمی برای واشنگتن به همراه داشته باشد.

نورنیوز- گروه بین الملل: «تاکر کارلسون»، بر این باور است که این کشور در حال از دست دادن توانایی خود برای تأثیرگذاری بر روند جنگ جاری علیه ایران است. کارلسون در جریان مصاحبه‌ با «پیرس مورگان»، چهره مشهور رسانه‌ای انگلیس، گفت: «ادامه این جنگ آسیب شدیدی به آمریکا وارد خواهد کرد؛ اوضاع نباید به این سمت پیش برود.»

آمریکا که با هدف سرنگونی جمهوری اسلامی و تجزیه ایران طی مدت زمان کوتاهی، وارد این جنگ شده بود، اکنون هیچ دورنمایی برای خروج از آن، پیش روی خود نمی‌بیند.عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان ساعتی پیش خبر داد که آمریکاییها برای اینکه بتوانند تنگه هرمز را باز کنند، دست به دامن چینیها شده‌اند.خبرگزاری رویترز هم به نقل از منابعی گزارش داد که ایران هرگونه احتمال آتش‌بس را تا زمانی که حملات آمریکا و اسرائیل متوقف نشود، رد کرده است.

کارلسون در ادامه با بیان اینکه هر جنگی باعث تغییرات گسترده و غیرمنتظره‌ می‌شود، ادامه داد: این ویژگیِ هر جنگ بزرگی است؛ طبیعت جنگ همین است. به محض اینکه کشتار آغاز شود، اتفاقات زیادی رخ می‌دهد که هرگز پیش‌بینی نمی‌کردید و نمی‌توانید آن‌ها را کنترل کنید؛ آنجاست که کنترل کلِ جریان امور از دست شما خارج می‌شود.»این روزنامه‌نگار آمریکایی ابراز تردید کرد که آمریکا بتواند در تقابل ایران، به «پیروزی قاطع» دست یابد و گفت: خودِ آمریکا هم، به طور دقیق، از میزان توانمندی خود در چنین جنگی آگاه نیست.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / آمریکا / جنگ / کارلسون