نورنیوز https://nournews.ir/n/301162
کد خبر: 301162
22 اسفند 1404
سردار رمضان شریف در حاشیه راهپیمایی روز قدس:

آمریکا و اسرائیل صحنه را باخته‌اند


سردار رمضان شریف، رئیس ستاد مرکزی روز جهانی قدس، در حاشیه راهپیمایی این روز اعلام کرد که حضور پرشور مردم، پیامی روشن به آمریکا و اسرائیل مبنی بر نشناختن ملت ایران است. وی تاکید کرد که شعارها و مصاحبه‌های مردم نشان‌دهنده مطالبه شدید آنها در برخورد با دشمن است و این حضور موجب یاس دشمن و افزایش انگیزه رزمندگان در خط مقدم می‌شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار رمضان شریف در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس در گفت‌وگو با خبرنگار با بیان اینکه امروز روز قدس است و این روز یک سابقه تاریخی برای حضور ملت ما داشته و نیز یک انگیزه عبادی، سیاسی و دینی و انجام تکلیف محسوب می‌شود، گفت: از ابتدای شروع جنگ تحمیلی، شاهد حضور ملت در شرایط بسیار سخت آب و هوایی و ساعت‌های متمادی در محلات مختلف و همه شهرهای مختلف بوده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد:یکی از قله‌های امروز، حضور در راهپیمایی ۲۲ اسفند است که در تداوم راهپیمایی ۲۲ بهمن و ۲۲ دی ارزیابی می‌شود و امروز این سلسله راهپیمایی‌ها تکمیل خواهد شد.

رئیس ستاد مرکزی روزجهانی قدس گفت: راهپیمایی امسال پیام خیلی مشخص و روشن دارد و آن اینکه مشخص می‌کند که آمریکایی ها و صهیونیست‌ها مردم ایران را نشناخته‌اند.

سردار شریف با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی روز قدس خطاب به دشمن متجاوز، تاکید کرد: ملت ایران این‌ها هستند. آنها سرباز چه کسانی هستند و چه می‌کنند و مطالبه آنها چیست؟

وی تصریح کرد: باور کنید شدیدترین مطالبه  در برخورد با دشمن را همین مردم دارند و شعارها و مصاحبه های آنها را می‌بینید و می‌شنوید. خداوند این ملت را حفظ کند که برای دین، فرهنگ، کشور و خاک خود هوشمندانه و با بصیرت در میدان حضور دارند و این انگیزه فوق العاده‌ای به رزمندگان که درخط مقدم هستند می‌دهد و موجب یاس و ناامیدی  دشمن می‌شود.

رئیس ستاد مرکزی روزجهانی قدس درباره پایان جنگ، گفت:معمولا استراتژی آنها این است که درگیرهای کوتاه مدت منجر به نتیجه قاطع و برنده بودن آنها می‌شود اما طبیعی است، وقتی صحنه را باخته‌اند باید فکری برای جمع و جور کردن آن کنند.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آمریکا / اسرائیل / بصیرت / روز_قدس / سردار_شریف