نورنیوز https://nournews.ir/n/300797
کد خبر: 300797
20 اسفند 1404

انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد


هم‌زمان با افزایش نگرانی‌ها در غرب از پیامدهای اقتصادی تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و رشد بهای نفت در بازارهای جهانی، دولت انگلیس اعلام کرد که در چارچوب اقدام هماهنگ کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی، 13.5 میلیون بشکه از ذخایر اضطراری نفتی خود را روانه بازار می‌کند.

نورنیوز- گروه بین الملل: وزارت امنیت انرژی انگلیس امروز(چهارشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که لندن همراه با سایر کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی تصمیم گرفته‌اند بخشی از ذخایر راهبردی نفت خود را برای مهار نوسان قیمت‌ها و جلوگیری از اختلال در عرضه جهانی وارد بازار کنند.

بر اساس این تصمیم، در مجموع ۴۰۰ میلیون بشکه نفت از ذخایر کشورهای عضو در اختیار بازار قرار می‌گیرد که سهم انگلیس ۱۳.۵ میلیون بشکه است.

در این بیانیه آمده است که هدف از این اقدام، جلوگیری از اختلال در عرضه جهانی نفت و مهار نوسان قیمت‌هاست؛ تحولاتی که در سایه تشدید ناامنی در منطقه، نگرانی‌های تازه‌ای را درباره فشار بر اقتصاد جهانی و معیشت خانوارها در کشورهای غربی برانگیخته است.

اد میلیبند وزیر امنیت انرژی انگلیس در همین زمینه اعلام کرد: «با این اقدام، انگلیس در کنار متحدان بین‌المللی خود برای مقابله با اختلال در بازارهای نفت همکاری می‌کند.»

وی افزود: دولت لندن در حال بررسی پیامدهای تحولات اخیر بازار انرژی است و تلاش می‌کند از طریق همکاری با شرکای بین‌المللی از شوک‌های قیمتی جلوگیری کند.

این در حالی است که مقام‌های انگلیس طی روزهای اخیر نسبت به پیامدهای اقتصادی جنگ علیه ایران هشدار داده‌اند.

کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس پیش‌تر اذعان کرد که ادامه درگیری‌ها در خاورمیانه احتمالاً بر هزینه‌های زندگی در انگلیس تأثیر خواهد گذاشت و دولت در حال ارزیابی تبعات اقتصادی این تحولات است.

همچنین ریچل ریوز وزیر دارایی انگلیس نیز با اشاره به نوسان بازارهای انرژی هشدار داد که تشدید تنش‌ها در منطقه می‌تواند فشارهای تورمی را افزایش دهد و بر هزینه‌های معیشتی خانوارها و فعالیت کسب‌وکارها اثر بگذارد.

داده‌های آماری نیز نشان می‌دهد که ۷۴ درصد مردم انگلیس نگران پیامدهای جنگ بر اقتصاد و معیشت خود هستند.

نزدیک به نیمی از مردم این کشور نیز با تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران مخالفند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: انگلیس / نفت / تنگه هرمز / ذخایر اضطراری نفت