نورنیوز https://nournews.ir/n/279371
کد خبر: 279371
13 اسفند 1404

اسپانیا خواستار پایبندی آمریکا به قوانین بین‌المللی شد


دولت اسپانیا سه‌شنبه شب به تهدید دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای قطع روابط تجاری میان 2 کشور پاسخ داد و هشدار داد که بازنگری در مناسبات اقتصادی باید مطابق قوانین بین‌المللی و توافقنامه‌های دوجانبه انجام شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از نیویورک تایمز، دولت اسپانیا در بیانیه‌ای تاکید کرد که تغییر در روابط آمریکا و اسپانیا نمی‌تواند به صورت یکجانبه انجام شود اما «اگر دولت آمریکا خواهان بازنگری در این روابط است باید به استقلال شرکت‌های خصوصی، قوانین بین‌المللی و توافقنامه‌های دوجانبه میان اتحادیه اروپا و ایالات متحده احترام بگذارد.»

این بیانیه افزود: دولت اسپانیا همواره برای تجارت آزاد و همکاری اقتصادی با کشورها بر اساس احترام متقابل و پایبندی به قوانین بین‌الملل آماده بوده و هست. شهروندان شایسته رونق و شکوفایی بیشتر هستند، نه مشکلات بیشتر.

ترامپ سه‌شنبه شب در واکنش به خودداری اسپانیا از در اختیار گذاشتن پایگاه‌هایش برای استفاده واشنگتن در تجاوز به ایران، مادرید را به قطع روابط تجاری تهدید کرد.

رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه «اسپانیا گفته که نمی‌توانیم از پایگاه‌هایشان استفاده کنیم» افزود: اسپانیا به جز مردم عالی، هیچ چیزی ندارد که ما به آن نیاز داشته باشیم.

اسپانیا حمله به ایران را محکوم و اعلام کرده است که به هیچ وجه اجازه استفاده از پایگاه‌های خود را در اقدام نظامی جاری علیه ایران نخواهد داد


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / اسپانیا / حمله به ایران / قوانین بین‌الملل