×
سیاسی
شناسه خبر : 99385
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/03/30 ساعت 20:35
دروغ‌پردازی‌های صهیونیست‌ها علیه ایران و ترکیه

نورنیوز بررسی کرد؛

دروغ‌پردازی‌های صهیونیست‌ها علیه ایران و ترکیه

مقامات رژیم صهیونیستی با طرح ادعاهای دروغین در مورد قصد ایران برای اقدام علیه گردشگران رژیم صهیونیستی که به ترکیه سفر می‌کنند در تلاشند ضمن لطمه وارد کردن به روابط ایران و ترکیه هزینه انتقام‌گیری ایران از شرارت‌های اخیر این رژیم را بالا ببرند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی که با حمایت رسانه‌های غربی و عبری بازتاب رسانه‌ای زیادی نیز داشته است مدعی شده که ایران برای آسیب زدن به اسرائیلی‌ها در مناطق مختلف جهان به‌ویژه گردشگرانی که به ترکیه سفر می‌کنند در حال تلاش است.

«یائیر لاپید» وزیر خارجه، «اسحاق هرتزوگ» رئیس و «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم نیز در مواضعی مشترک مدعی وجود تهدید از سوی ایران علیه صهیونیست‌ها در ترکیه شدند.

با مرور مواضع مقامات صهیونیستی به‌ویژه پس از اقدام تروریستی که منجر به شهادت شهید صیاد خدایی شد می‌توان به اهداف سیاسی، امنیتی و رسانه‌ای که در پس این فضاسازی‌ها نهفته است پی برد.

رژیم صهیونیستی با توجه به تجربیات گذشته از قطعی بودن پاسخ ایران به شرارت‌ها و اقدامات تروریستی این رژیم از جمله شهادت شهید صیاد خدایی به خوبی آگاه هستند.

علاوه بر این مسئولین این رژیم می‌دانند که جمهوری اسلامی ایران هیچگاه در مقام انتقام‌گیری از جنایت‌های دولت صهیونیستی، افراد بی‌گناه را مجازات نخواهد کرد.

گرچه نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ابعاد و شیوه انتقام‌گیری ایران و سطح و گستره تاثیرگذاری آن بی‌اطلاع است اما به‌شدت نگران شکل‌گیری وضعیتی است که طی آن تداوم حیات دولت ائتلافی او که از سوی احزاب سیاسی مخالف تهدید می‌شود دچار مخاطره شود.

چنین رخدادی می‌تواند در حکم وارد شدن آخرین میخ بر تابوت دولت بنت باشد.

بر این اساس؛ سران این رژیم با علم به این واقعیت که تنها عاملان و آمران شرارت‌های تروریستی هدف مجازات ایران خواهند بود، با فضا‌سازی‌های رسانه‌ای در تلاشند ضمن ایجاد حساسیت در افکار عمومی و متهم کردن ایران، هزینه انتقام‌گیری را بالا ببرند.

چنانچه سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به هشدار این رژیم به شهروندانش برای خودداری از سفر به ترکیه از بیم اقدامات تروریستی جمهوری اسلامی در این کشور، گفته بود؛ «مقام‌های اسرائیلی در رختخواب‌های خود نگران باشند و جای دیگر نگران نباشند.»

با این حال این رژیم شرور تلاش می‌کند با طرح این ادعا صرفا در مرکز توجهات قرار بگیرد.

رژیم صهیونیستی با طرح دروغ بزرگ «قصد ایران برای هدف قرار دادن گردشگران رژیم صهیونیستی» به دنبال گسترده کردن زمین بازی تحرکات ضد ایرانی خویش در منطقه است.

مقامات اسرائیل با این ادعاهای واهی به دنبال رودررو قرار دادن تهران و آنکارا هستند، حال آنکه طی روزهای اخیر امیرعبداللیهان وزیر خارجه ایران در تماس تلفنی با «چاووش اوغلو» همتای ترکیه‌ای بر گسترش مناسبات دو کشور تاکید و طرف ترکیه‌ای نیز از این امر استقبال نموده است.

در این خصوص سناریوی گرفتار کردن ترکیه در بازی ضد ایرانی صهیونیست‌ها نیز مطرح است. سوابق تاریخی نشان می‌دهد صهیونیست‌ها برای نفوذ در ساختار امنیتی کشورها به خودزنی می‌پردازند چنانچه پس از حادثه گروگان‌گیری در هتل بمبئی هند در سال ۲۰۰۸ که عده‌ای یهودی در آن بودند، مشخص شد که این حادثه طراحی صهیونیست‌ها برای اعمال فشار بر دهلی‌نو برای تحمیل همکاری‌های امنیتی بوده است.

در خصوص رفتار اخیر تل‌آویو نیز شواهد امر نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی به دنبال سوء استفاده از ظرفیت‌ها و طرح‌های ترکیه برای جمع‌آوری منابع انرژی منطقه و انتقال آن به اروپاست تا در نهایت در کنار توجیه سرقت منابع انرژی مناطقی چون غزه، لبنان، سوریه، اقلیم کردستان عراق، مصر و برخی کشورهای آفریقایی، از این مولفه برای وابسته‌سازی امنیتی اروپا به خویش بهره گیرد.

با این همه؛ میراث ترکیه از رفتار این رژیم چیزی جز زیر سوال رفتن امنیت این کشور و کاهش توجه گردشگران نخواهد بود، آن‌هم در شرایطی که به دلیل مسائل اقتصادی، وابستگی ترکیه به صنعت توریسم از گذشته بیشتر شده است.

مسلما گستردگی بحران داخلی صهیونیست‌ها در اتخاذ این تصمیمات بی‌تاثیر نبوده و از سوی دیگر انتقام‌گیری ایران از دولت تروریست صهیونیست‌‌ها امری قطعی است، لذا اسرائیل با آگاهی بر این امر تلاش می‌کند با طرح تهدید علیه مردم عادی، توجهات را از عاملان اصلی شرارت‌ها منحرف کند.

در نهایت آنکه روابط تاریخی و فراگیر ایران و ترکیه موضوعی نیست که با چند اظهار نظر مقامات رژیم صهیونیستی از هم گسسته شود و این موضع در نهایت چیزی جز سرخوردگی این رژیم به همراه نخواهد داشت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان در جمع مردم
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به 7 شهر
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی