×
سیاسی
شناسه خبر : 85935
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1400/10/23 ساعت 10:37
بازی جدید آمریکا برای امتیاز گیری در وین

نور نیوز بررسی می کند؛

بازی جدید آمریکا برای امتیاز گیری در وین

در حالی که طی هفته گذشته همه طرفهای حاضر در مذاکرات وین از پیشرفت نسبی مذاکرات خبر داده اند بازی جدید آمریکا برای امتیاز گیری با استفاده از فشارهای سیاسی و رسانه ای با درخواست 110 نماینده مجلس این کشور از بایدن برای خروج از مذاکرات آغاز شد.

نور نیوز- گروه سیاسی: ۱۱۰ نماینده مجلس ایالات متحده امریکا با امضاء نامه ای از جو بایدن رییس جمهور این کشور خواسته اند که به دلیل آنچه آنان بی نتیجه بودن گفتگوها در وین خوانده اند میز مذاکرات را ترک کند.

این نامه از سوی مایکل مک کال عضو ارشد امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا تهیه و به امضاء ۱۰۹ نماینده دیگر رسیده است.

تهیه و انتشار این نامه در شرایطی که طی هفته گذشته همه طرفهای حاضر در مذاکرات وین از پیشرفت نسبی مذاکرات خبر داده اند از بازی جدید آمریکا برای امتیاز گیری با استفاده از فشارهای سیاسی و رسانه ای خبر می دهد.

دولتهای غربی بویژه امریکا از ابتدای آغاز دور جدید مذاکرات با  تاکید بر کلید واژه "محدودیت زمان" تلاش کرده اند تا با وارد کردن فشار روانی به تیم مذاکره کننده ایران ضمن فرار از پذیرش مسئولیت‌ها و تعهداتشان، اراده سیاسی خود را به ایران تحمیل کنند.

این روش نخ نما در ایام مذاکرات منتهی به امضاء موافقتنامه برجام نیز از سوی آمریکا مورد استفاده قرار گرفت.

متاسفانه  بسیاری از نقاط ضعف برجام که مشکلات عدیده ای را برای کشورمان بوجود آورده ناشی از تاثیرپذیری مذاکره کنندگان از فشارهای روانی آمریکا و عجله در امضاء موافقتنامه برجام بوده است.

اگرچه ضلع غربی میز مذاکرات در وین به رهبری آمریکا تلاش می کند که با عبور از ابتکارات ارائه شده از سوی ایران برای ارائه تضامین وایجاد سازوکارهای قابل اجرا برای راستی آزمایی لغو تحریم ها از زیر بار پذیرش تعهدات حداقلی نیز شانه خالی کند لیکن بطور قطع جمهوری اسلامی ایران تحت هیچ شرایطی از مواضع قانونی و منطقی خود عدول نخواهد کرد.

نکته انکه با فرض پذیرش واقعی بودن فشار مجلس نمایندگان امریکا به رییس جمهور این کشور،مواردی از این دست هیچگونه ارتباطی به سایر طرفهای مذاکرات نداشته و مشکل داخلی آمریکا محسوب می شود.

در صورتی که رییس جمهور امریکا قدرت و اختیار کافی برای مدیریت ارکان سیاسی این کشور برای دستیابی به توافق را ندارد اساسا نباید به این فرایند ورود می کرد.ضمن آن که چنین شرایطی بیانگر این واقعیت است که در فرض دستیابی طرفین به توافق، دولت این کشور اختیار و توانائی لازم برای عمل به تعهداتش را ندارد و این موضوع اصل مذاکره برای رسیدن به توافق را زیر سوال می برد.   


نورنیوز
اخبار مرتبط
همه چیز در مورد
شنبه 1400/11/02 ساعت 13:10
نورنیوز بررسی کرد؛
همه چیز در مورد "توافق موقت"
توافق موقت اسم رمز طراحی شده از سوی دولت بایدن برای فرار از اجرای تعهدات برجامی و در عین حال ثبت دستاوردی نمایشی در چارچوب شعارهای مطرح شده از سوی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری 2020است.
تاثیر توافق در وین بر رفع مشکلات اقتصادی کشور
چهارشنبه 1400/10/29 ساعت 16:39
نورنیوز بررسی کرد؛
تاثیر توافق در وین بر رفع مشکلات اقتصادی کشور
درمان معضلات اصلی اقتصاد کشور شامل اصلاح رویه‌های معیوب در نظام پولی، بانکی و مالیاتی، موانع تصنعی در شکوفائی تولید، حکمرانی غیرصحیح و ضعیف بر ریال، ناکارآمدی‌های مدیریتی و فساد، فقدان شفافیت در فرآیندهای اصلی اقتصادی و... هیچ ربطی به نتیجه مذاکرات نداشته و نسخه‌های آن کاملا داخلی است.
دور هشتم مذاکرات و سنجش اراده سیاسی غرب
شنبه 1400/10/25 ساعت 22:31
اختصاصی نورنیوز؛
دور هشتم مذاکرات و سنجش اراده سیاسی غرب
دور هشتم مذاکرات وارد مراحل حساس و نسبتا تعیین‌کننده‌ای شده که خروجی آن می‌تواند تاثیر مهمی در فرجام مذاکرات داشته باشد.
«ترامپ» کلیدواژه بایدن برای توجیه رفتارهای غیر اصولی علیه ایران
شنبه 1400/10/25 ساعت 20:13
نورنیوز بررسی کرد؛
«ترامپ» کلیدواژه بایدن برای توجیه رفتارهای غیر اصولی علیه ایران
بایدن همزمان با ادعای مذاکره، همان سیاست فشار حداکثری ترامپ را اجرا می‌کند با این تفاوت که ترامپ با خروج از برجام این رفتارها را توجیه می‌کرد و بایدن با ادعای جبران خسارت‌های خروج ترامپ از برجام این رویه را ادامه می‌دهد.
تکالیفی که غرب نمی‌تواند به جای امتیاز در وین بفروشد
چهارشنبه 1400/10/22 ساعت 15:30
نورنیوز بررسی کرد؛
تکالیفی که غرب نمی‌تواند به جای امتیاز در وین بفروشد
سیاست غربی‌ها تبدیل حقوق ملت‌ها به امتیاز با هدف باج‌گیری است، حال آنکه تاریخ مصرف این سناریوهای نخ‌نما منقضی شده و غرب مکلف به انجام تعهدات خود در قبال ایران است.
چرا برجام در گذشته منافعی برای کشور نداشت؟
سه‌شنبه 1400/10/21 ساعت 13:02
نورنیوز بررسی می‌کند؛
چرا برجام در گذشته منافعی برای کشور نداشت؟
پیچیدگی دور جدید مذاکرات، علاوه بر اختلاف نظرهای جدی در پیش‌نویس‌های هسته‌ای و تحریم به طراحی راهکارهای عملی برای راستی‌آزمایی و تضامین به عنوان شروط اصلی برای دستیابی به توافقی قابل اتکاء و پایدار مربوط می‌شود.
هنر متوازن‌سازی نقش طرف‌های مذاکره در وین
دوشنبه 1400/10/20 ساعت 13:02
نورنیوز بررسی کرد؛
هنر متوازن‌سازی نقش طرف‌های مذاکره در وین
مذاکره برای تامین منافع ملی و استیفای حقوق ملت، هیچگاه برای جمهوری اسلامی ایران تابو نبوده و همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب روز گذشته بر آن تاکید نمودند حتی «مذاکره، صحبت و تعامل با دشمن در مقطعی به معنی تسلیم شدن نیست.»
رویکرد رسانه‌ای غرب در مذاکرات وین به زبان ساده
شنبه 1400/10/18 ساعت 09:26
نورنیوز بررسی کرد؛
رویکرد رسانه‌ای غرب در مذاکرات وین به زبان ساده
غرب با «روایت‌گری تحریف‌شده» بر آن است تا ایران را در صورت شکست مذاکرات، «مقصر اصلی» و در صورت حصول توافق، «بازنده اصلی» معرفی نموده و در هر دو صورت ضمن دوقطبی‌سازی جامعه موجبات شکاف میان مردم و حاکمیت را رقم بزند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بومی‌سازی چرخه فناوری تحریک عمقی مغز
تصرف شهر راهبردی سیئون یمن توسط شورای انتقالی تحت حمایت امارات
خروش مردم سویدا علیه اسرائیل / تظاهرات گسترده در جنوب سوریه
هشدار گوترش به ترامپ درباره ونزوئلا و اوکراین
ترکیه اعلام نیاز به گاز روسیه و ایران را علنی کرد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا
سازمان ملل: نیازهای بشردوستانه افغانستان همچنان بالا است
ادامه حمایت‌های غرب از ارتش اوکراین
رفح صحنه درگیری صهیونیست‌ها با رزمندگان فلسطینی
حملات دوباره عربستان به شهر مرزی صعده در یمن
درگذشت احمدعلی دهقانی؛ هنرمندی که نشان درجه یک هنر داشت
نتانیاهو طرح ترامپ را تحریم کرد
راه‌اندازی اولین سامانه دفاعی موشک بالستیک آلمان
دستور پزشکیان برای تسریع در توسعه پروژه‌های ریلی حومه تهران
هشدار درباره آمار معلولیت 4 هزار نفری تصادفات جاده‌ای
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + عیادت رئیس جمهور
افشاگری معاریو؛ آمریکا پهپادهای ایرانی را کپی کرد
ترامپ آماده رونمایی از کمیته اداره غزه
ادعای تازه ناتو : چین سلاح روسیه در جنگ اوکراین را تأمین می‌کند
تبعید مادورو به قطر؛ سناریوی تازه ترامپ برای ونزوئلا
ماجرای مرموز شیوع سرطان در بین زنان گروهک منافقین
عزم آموزش و پرورش برای تحول در نظام آموزشی
کرملین جزئیات سفر پوتین به هند را اعلام کرد
کدام خودروها در تهران از شنبه حق تردد ندارند؟
بازیگر ایرانی به جمع داوران جشنواره فیلم روتردام پیوست
تصمیم نهایی اروپا برای پایان وابستگی به گاز روسیه
تکرار ادعاهای شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر ایرانی
ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک
نخست‌وزیر بلژیک: شکست روسیه امکان‌پذیر نیست
تأکید پزشکیان بر اجرای روش‌های نوین آموزشی در مدارس
کیم کئون هی به 15 سال زندان محکوم می‌شود
دیپلمات ارشد انگلیس: حامی دیپلماسی با ایران هستیم
مدال برنز برای امیرمحمد اشرافی
تصویب مجوز سامانه معامله برخط طلا و نقره
واکنش قاهره به ادعاهای کذب درباره بازگشایی گذرگاه رفح
خط قرمز ایران درباره خلیج فارس و تنگه هرمز
لحظات تحویل دادن جسد یک اسیر صهیونیستی + تصاویر
چرا چین، مقصد رییس جمهور فرانسه شد؟
ایتالیا: توافق معتبر با ایران ضرورت دارد
تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا
باکو سرکنسول جدیدش را به تبریز فرستاد
ابلاغ استفاده از 6 هزار شناور برای تقویت صیانت از دریا
عارف: نگاه دقیق راهبردی، لازمه توسعه علم و فناوری است
ادامه فعالیت پایگاه‌های نظامی روسیه در سوریه
افزایش عجیب مراجعه بیماران قلبی به اورژانس در روزهای آلوده
ابوالفضل زندی قهرمان تکواندو جهان شد
تغییر ساعت دیدار تراکتور و استقلال خوزستان
استرداد دو متهم به قتل توسط پلیس بین الملل
بازیگر فیلم «نُه» درگذشت
سفیر جدید آلمان در ایران مشخص شد
X
آگهی تبلیغاتی