×
سیاسی
شناسه خبر : 85935
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1400/10/23 ساعت 10:37
بازی جدید آمریکا برای امتیاز گیری در وین

نور نیوز بررسی می کند؛

بازی جدید آمریکا برای امتیاز گیری در وین

در حالی که طی هفته گذشته همه طرفهای حاضر در مذاکرات وین از پیشرفت نسبی مذاکرات خبر داده اند بازی جدید آمریکا برای امتیاز گیری با استفاده از فشارهای سیاسی و رسانه ای با درخواست 110 نماینده مجلس این کشور از بایدن برای خروج از مذاکرات آغاز شد.

نور نیوز- گروه سیاسی: ۱۱۰ نماینده مجلس ایالات متحده امریکا با امضاء نامه ای از جو بایدن رییس جمهور این کشور خواسته اند که به دلیل آنچه آنان بی نتیجه بودن گفتگوها در وین خوانده اند میز مذاکرات را ترک کند.

این نامه از سوی مایکل مک کال عضو ارشد امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا تهیه و به امضاء ۱۰۹ نماینده دیگر رسیده است.

تهیه و انتشار این نامه در شرایطی که طی هفته گذشته همه طرفهای حاضر در مذاکرات وین از پیشرفت نسبی مذاکرات خبر داده اند از بازی جدید آمریکا برای امتیاز گیری با استفاده از فشارهای سیاسی و رسانه ای خبر می دهد.

دولتهای غربی بویژه امریکا از ابتدای آغاز دور جدید مذاکرات با  تاکید بر کلید واژه "محدودیت زمان" تلاش کرده اند تا با وارد کردن فشار روانی به تیم مذاکره کننده ایران ضمن فرار از پذیرش مسئولیت‌ها و تعهداتشان، اراده سیاسی خود را به ایران تحمیل کنند.

این روش نخ نما در ایام مذاکرات منتهی به امضاء موافقتنامه برجام نیز از سوی آمریکا مورد استفاده قرار گرفت.

متاسفانه  بسیاری از نقاط ضعف برجام که مشکلات عدیده ای را برای کشورمان بوجود آورده ناشی از تاثیرپذیری مذاکره کنندگان از فشارهای روانی آمریکا و عجله در امضاء موافقتنامه برجام بوده است.

اگرچه ضلع غربی میز مذاکرات در وین به رهبری آمریکا تلاش می کند که با عبور از ابتکارات ارائه شده از سوی ایران برای ارائه تضامین وایجاد سازوکارهای قابل اجرا برای راستی آزمایی لغو تحریم ها از زیر بار پذیرش تعهدات حداقلی نیز شانه خالی کند لیکن بطور قطع جمهوری اسلامی ایران تحت هیچ شرایطی از مواضع قانونی و منطقی خود عدول نخواهد کرد.

نکته انکه با فرض پذیرش واقعی بودن فشار مجلس نمایندگان امریکا به رییس جمهور این کشور،مواردی از این دست هیچگونه ارتباطی به سایر طرفهای مذاکرات نداشته و مشکل داخلی آمریکا محسوب می شود.

در صورتی که رییس جمهور امریکا قدرت و اختیار کافی برای مدیریت ارکان سیاسی این کشور برای دستیابی به توافق را ندارد اساسا نباید به این فرایند ورود می کرد.ضمن آن که چنین شرایطی بیانگر این واقعیت است که در فرض دستیابی طرفین به توافق، دولت این کشور اختیار و توانائی لازم برای عمل به تعهداتش را ندارد و این موضوع اصل مذاکره برای رسیدن به توافق را زیر سوال می برد.   


نورنیوز
اخبار مرتبط
همه چیز در مورد
شنبه 1400/11/02 ساعت 13:10
نورنیوز بررسی کرد؛
همه چیز در مورد "توافق موقت"
توافق موقت اسم رمز طراحی شده از سوی دولت بایدن برای فرار از اجرای تعهدات برجامی و در عین حال ثبت دستاوردی نمایشی در چارچوب شعارهای مطرح شده از سوی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری 2020است.
تاثیر توافق در وین بر رفع مشکلات اقتصادی کشور
چهارشنبه 1400/10/29 ساعت 16:39
نورنیوز بررسی کرد؛
تاثیر توافق در وین بر رفع مشکلات اقتصادی کشور
درمان معضلات اصلی اقتصاد کشور شامل اصلاح رویه‌های معیوب در نظام پولی، بانکی و مالیاتی، موانع تصنعی در شکوفائی تولید، حکمرانی غیرصحیح و ضعیف بر ریال، ناکارآمدی‌های مدیریتی و فساد، فقدان شفافیت در فرآیندهای اصلی اقتصادی و... هیچ ربطی به نتیجه مذاکرات نداشته و نسخه‌های آن کاملا داخلی است.
دور هشتم مذاکرات و سنجش اراده سیاسی غرب
شنبه 1400/10/25 ساعت 22:31
اختصاصی نورنیوز؛
دور هشتم مذاکرات و سنجش اراده سیاسی غرب
دور هشتم مذاکرات وارد مراحل حساس و نسبتا تعیین‌کننده‌ای شده که خروجی آن می‌تواند تاثیر مهمی در فرجام مذاکرات داشته باشد.
«ترامپ» کلیدواژه بایدن برای توجیه رفتارهای غیر اصولی علیه ایران
شنبه 1400/10/25 ساعت 20:13
نورنیوز بررسی کرد؛
«ترامپ» کلیدواژه بایدن برای توجیه رفتارهای غیر اصولی علیه ایران
بایدن همزمان با ادعای مذاکره، همان سیاست فشار حداکثری ترامپ را اجرا می‌کند با این تفاوت که ترامپ با خروج از برجام این رفتارها را توجیه می‌کرد و بایدن با ادعای جبران خسارت‌های خروج ترامپ از برجام این رویه را ادامه می‌دهد.
تکالیفی که غرب نمی‌تواند به جای امتیاز در وین بفروشد
چهارشنبه 1400/10/22 ساعت 15:30
نورنیوز بررسی کرد؛
تکالیفی که غرب نمی‌تواند به جای امتیاز در وین بفروشد
سیاست غربی‌ها تبدیل حقوق ملت‌ها به امتیاز با هدف باج‌گیری است، حال آنکه تاریخ مصرف این سناریوهای نخ‌نما منقضی شده و غرب مکلف به انجام تعهدات خود در قبال ایران است.
چرا برجام در گذشته منافعی برای کشور نداشت؟
سه‌شنبه 1400/10/21 ساعت 13:02
نورنیوز بررسی می‌کند؛
چرا برجام در گذشته منافعی برای کشور نداشت؟
پیچیدگی دور جدید مذاکرات، علاوه بر اختلاف نظرهای جدی در پیش‌نویس‌های هسته‌ای و تحریم به طراحی راهکارهای عملی برای راستی‌آزمایی و تضامین به عنوان شروط اصلی برای دستیابی به توافقی قابل اتکاء و پایدار مربوط می‌شود.
هنر متوازن‌سازی نقش طرف‌های مذاکره در وین
دوشنبه 1400/10/20 ساعت 13:02
نورنیوز بررسی کرد؛
هنر متوازن‌سازی نقش طرف‌های مذاکره در وین
مذاکره برای تامین منافع ملی و استیفای حقوق ملت، هیچگاه برای جمهوری اسلامی ایران تابو نبوده و همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب روز گذشته بر آن تاکید نمودند حتی «مذاکره، صحبت و تعامل با دشمن در مقطعی به معنی تسلیم شدن نیست.»
رویکرد رسانه‌ای غرب در مذاکرات وین به زبان ساده
شنبه 1400/10/18 ساعت 09:26
نورنیوز بررسی کرد؛
رویکرد رسانه‌ای غرب در مذاکرات وین به زبان ساده
غرب با «روایت‌گری تحریف‌شده» بر آن است تا ایران را در صورت شکست مذاکرات، «مقصر اصلی» و در صورت حصول توافق، «بازنده اصلی» معرفی نموده و در هر دو صورت ضمن دوقطبی‌سازی جامعه موجبات شکاف میان مردم و حاکمیت را رقم بزند.
نظرات

آخرین اخبار
قهوه؛ راهی برای درمان سرطان و دیابت
کشف ارتباط شگفت‌انگیز مغز و قلب در بهبود پس از سکته قلبی
کشف راز یک قاتل نامرئی
یک سلبریتی به فضا می‌رود
کرملین: مقامات اروپایی درک درستی از چالش‌های جهان ندارند
سفر رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی به آمریکا
فرمان امیر کویت برای تغییرات در کابینه
تأکید بارزانی و فرمانده قسد بر تحکیم صلح و ثبات سوریه
تمدید ساعت کاری دفاتر ازدواج در نیمه شعبان
هشدار باشگاه پرسپولیس با انتشار یک بیانیه مبهم!
مدودف: قدرت در اروپا توسط گروهی از دیوانه‌ها قبضه شده است
ورود کاروان‌های نظامی آمریکایی از سوریه به عراق
نرخ منفی سرمایه‌گذاری بحرانی آشکار در صنعت نفت ایران
تعداد شهدای جنگ غزه به 71795 نفر رسید
ایران حملات تروریستی در بلوچستان پاکستان را به شدت محکوم کرد
عراقچی: ایران برای توافق عادلانه و منصفانه یا دفاع در برابر تجاوز آماده است
دولت به هرگونه ابهام در زمینه مشخصات جان‌باختگان حوادث اخیر رسیدگی می‌کند
اعلام آمادگی ترامپ برای مذاکره با ایران
روایت سفیر ایران در ریاض از تلاش برای آتش‌افروزی در منطقه
دیدارهای جداگانه سفرای قطر، ارمنستان و هند با معاون قوه قضائیه
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی این بار به «الزهرانی»
چراغ قرمز صمت مقابل خودروسازان
پاپ خواستار گفت‌وگو بین آمریکا و کوبا شد
تنفسی قبل از یک تقابل یا….؟!
هدفگذاری نرخ رشد اقتصادی 8 درصد؛ میزان تحقق منفی 0.6 درصد!
مصاحبه اختصاصی نورنیوز سونیا پوریامین مجری نشست های خبری جشنواره 44ام فیلم فجر
اعتراف رسانه انگلیسی به برداشت غلط غرب نسبت به تحولات ایران
نماینده ویژه آمریکا در امور عراق برکنار شد/ ساویا: کذب است/وزیرخارجه عراق: خبر درست است
انتقال 450 داعشی از سوریه به عراق
ترامپ: به امید توافق با ایران هستم
انصارالله: تجاوز علیه ایران یا یمن به یک منطقه محدود نخواهد شد
مذاکرات اوکراین در ابوظبی به‌ تعویق افتاد
ساپینتو: نمی‌توانیم به تنهایی با همه مشکلات بجنگیم
توضیح سرپرست دادسرای امور جنایی تهران درباره فوت 2 دانشجوی پزشکی
ترامپ بر سر دوراهی؛ عواقب فاجعه‌بار حمله به‌ایران یا بی‌آبروی عقب‌نشینی
مبینا نعمت‌زاده تنها طلایی تکواندوی بانوان ایران در تورنمنت امارات
گزارش تصویری | روز دوم چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
عارف: دولت از اقتدار خود استفاده خواهد کرد
تکذیب مخالفت شورای فرهنگی زنان و خانواده درباره گواهینامه موتورسیکلت بانوان
پاسخ ایران به هرگونه شرارت دشمن پشیمان‌کننده خواهد بود
اسرائیل فعالیت «پزشکان بدون مرز» در غزه را پایان داد
ایران صدرنشین آسیا شد
حزب‌الله اتهامات وزارت کشور سوریه را رد کرد
اسرائیل به‌دنبال مهندسی افکار عمومی ایران است
کاخ سفید: ترامپ در مورد اخراج مهاجران جدی است
بررسی دلایل افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در کمیسیون صنایع مجلس
عراقچی: در صورت شکست مذاکرات، آماده جنگ هستیم
تاکید مصر و عربستان بر ضرورت توقف تنش‌ها در منطقه
دیدار معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدای حوادث اخیر
کاپیتان آبی‌پوشان پایتخت مصدوم شد