×
فرهنگی
شناسه خبر : 72979
تاریخ انتشار :

کانادا برای فرار از رسوایی «گورها» پای واتیکان را وسط کشید

نخست وزیر کانادا باید مسئولیت تاریخی دولت کانادا در قبال نسل‌کشی بومیان را پذیرفته و به جای اقدامات نمایشی در پاسداشت یادبود کودکان قربانی، در برابر رفتارهای ضد حقوق بشری دولت کانادا پاسخگو باشد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: کشف دو گور جمعی دیگر و پیدا شدن بقایای نزدیک به یک هزار کودک در کانادا که رسوایی تازه برای این کشور مدعی حقوق بشر محسوب می شود، باعث شده تا «جاستین تردو» نخست وزیر کانادا برای کاستن از فشار ناشی از این رسوایی بر کشورش، از پاپ فرانسیس بخواهد تا در خاک کانادا از بومیان این کشور عذرخواهی کند.

نخست وزیر کانادا در پی پیدا شدن نزدیک به یک هزار جسد دیگر در دو گور دسته جمعی، از پاپ خواست برای عذرخواهی از طرف کلیسای کاتولیک به دلیل اداره مدارس شبانه روزی کودکان بومی به کانادا بیاید.

ترودو به خبرنگاران در اتاوا گفت: من شخصاً و مستقیماً با پاپ فرانسیس صحبت کرده ام تا بر وی فشار بیاورم که تنها عذرخواهی مهم نیست و او باید از بومیان کانادا در همین سرزمین عذرخواهی کند. من می دانم که رهبری کلیسای کاتولیک، بسیار فعال و پیگیر اقدامات بعدی است.

مقامات منطقه کووسس (Cowessess)، جایی که گورهای جمعی کودکان در آنجا پیدا شده، اعلام کرده اند که یک گور دسته جمعی با بقایای 751 جسد بی نام و نشان در محل مدرسه مسکونی ماریوال (Marieval) در استان ساسکاچوان کشف کرده اند. این در حالی است که تنها چند هفته از خبر کشف یک گور دسته جمعی 215 بقایای اجساد بی نام و نشان در یک مدرسه سابق شبانه روزی در استان بریتیش کلمبیا می گذرد.

سیستم مدارس شبانه روزی که بین سالهای 1831 و 1996 فعالیت می کرد، حدود 150 هزار کودک بومی را از خانواده های خود جدا و به مدارس مسکونی مسیحی عمدتاً کاتولیک آورد. این مدارس از سوی دولت فدرال اداره می شدند. گزارش یک کمیسیون فدرال نشان می دهد که سیستم این مدارس شبانه روزی نسل کشی فرهنگی را برای مردم بومی کانادا وضع کرده بود.

در اوایل این ماه، پاپ فرانسیس در پی انتشار خبر کشف گورهای دسته جمعی که گفته می شود حتی کودکان سه ساله نیز در میان آنها بوده، از یک عذرخواهی کوتاه هم دریغ کرد اما گفت که کشف بقایای 215 کودک دردناک بوده و خواستار احترام به حقوق و فرهنگ مردم بومی شد.

در عین حال گرچه نخست وزیر کانادا پاپ و واتیکان را عامل این جنایات تاریخی اعلام میکند اما نباید فراموش کرد که این مهاجران به سرزمین کانادا بوده اند که با بومیان بدرفتاری کرده و رفتارهای فرستادگان واتیکان را با سکوت خود تایید می کرده اند. به همین دلیل نخست وزیر کانادا باید مسئولیت تاریخی دولت کانادا را در این خصوص پذیرفته و به جای اقدامات نمایشی در پاسداشت یادبود کودکان قربانی، در برابر رفتارهای ضد حقوق بشری دولت کانادا پاسخگو باشد.

 


نورنیوز
اخبار مرتبط
کانادا 4 فرد و 2 نهاد ایرانی را تحریم کرد
دوشنبه 1401/08/09 ساعت 21:48
کانادا 4 فرد و 2 نهاد ایرانی را تحریم کرد
وزارت خارجه کانادا در بیانیه‌ای از قرار دادن نام 4 فرد و 2 نهاد ایرانی در فهرست تحریم‌ها خبر داد.
کشف یک گور جمعی دیگر با 182 قبر کنار یک مدرسه شبانه در کانادا
پنج‌شنبه 1400/04/10 ساعت 13:56
کشف یک گور جمعی دیگر با 182 قبر کنار یک مدرسه شبانه در کانادا
جوامع محلی در کانادا روز چهارشنبه اعلام کردند که یک گور جمعی دیگر با 182 قبر در این کشور کشف کرده‌اند.
تناقض‌های کانادایی؛ از نسل‌کشی بومیان تا ادعاهای حقوق بشری!
شنبه 1400/04/05 ساعت 13:36
نورنیوز بررسی کرد؛
تناقض‌های کانادایی؛ از نسل‌کشی بومیان تا ادعاهای حقوق بشری!
دولت‌مردان کانادایی در حالی همچنان با زیر سوال بردن گزارش ایکائو به عنوان مرجع بین‌المللی هوانوردی، به دنبال سیاسی کردن روند پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی در ایران هستند که خود تا گلو در لجن‌زار نسل‌کشی بومیان آن کشور فرو رفته‌اند.
کشف یک گور جمعی جدید از کودکان بومی در کانادا
پنج‌شنبه 1400/04/03 ساعت 11:10
کشف یک گور جمعی جدید از کودکان بومی در کانادا
برگ تاریک دیگری از دموکراسی غربی این بار با کشف صدها گور بی نام و نشان جدید از کودکان بومی کانادا، به روی جهانیان گشوده شد.
مدرن سازی با چاشنی نسل‌کشی در کانادا
دوشنبه 1400/03/10 ساعت 12:07
نورنیوز بررسی کرد؛
مدرن سازی با چاشنی نسل‌کشی در کانادا
مدرسه شبانه روزی کملوپس که به تازگی اخباری مبنی بر کشف گور دسته جمعی مربوط به کودکان بومی در آن رسانه ای شده یکی از هزاران مدرسه ای بوده است که در سال 1890 میلادی توسط کلیسای رومن کاتولیک برای آموزش کودکان بومی تاسیس و در سال 1978 تعطیل شد.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حکم تتلو شکست!
دستگیری جنجالی ستاره کشتی آمریکا
قیمت دلار امروز سه شنبه 23 اردیبهشت چند؟
ترامپ وارد ریاض شد/ ایلان ماسک هم آنجاست!+ فیلم
قالیباف: مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند
تمرکز آمریکا در مذاکرات با ایران: جلوگیری از دستیابی به سلاح هسته‌ای
پایان لیگ، آغاز بازی پول و دلالی
تخت‌روانچی: هنوز وارد جزئیات درباره سطح و میزان غنی‌سازی نشده‌ایم
ویدئوی باشکوه معارفه سیدورف دل‌ها را برد + ویدیو معارفه
رکورد جدید بورس امروز 23 اردیبهشت
آمار اعزام به سرزمین وحی در حال افزایش است
انحلال بانک آینده در دستور کار سران قوا
رئیس انرژی اتمی: علم هسته‌ای ایران قابل معامله نیست!
علائم کرونا تغییر کرد؛ بدن درد و دل‌پیچه را جدی بگیرید
قیمت روز سکه و طلا امروز سه شنبه 23 اردیبهشت/ کاهش قیمت
قهرمانی فجر سپاسی؛ صعودی باشکوه به لیگ برتر + ویدیو قهرمانی
ارتش پاکستان آمار تلفات جنگ 4 روزه را منتشر کرد
تمامی آزمون ها در نوبت صبح برگزار خواهد شد
سود 30 میلیارد دلاری ایران از معادن افغانستان!
اشرار مسلح حسن آباد فشافویه در دام پلیس +فیلم
12 قلم جدید زیر چتر ارز ترجیحی
نقش جهان، فولاد آره‌نا یا کرمان؟ فینال بزرگ در راه است +‌جدول نیمه نهایی
عارف: تصمیم نظام برای رفع فیلترینگ نهایی شد
نرخ جریمه‌های تخلفات سرعت چقدر است؟
اسکورت هواپیمای ترامپ توسط جنگنده‌های سعودی قبل از فرود در ریاض + فیلم
حذف 4 صفر از پول ملی در آستانه اجرا
کار با هوش مصنوعی؛ میان‌بر موفقیت یا برچسب تنبلی؟
کریدور آیمک: چشم‌انداز اقتصادی یا سرابی در دل بحران‌ها؟
مکانیسم ماشه؛ پیام هشدارآمیز اروپا به ایران و آمریکا
قیمت خودرو امروز 23 اردیبهشت 1404/ بازار پرنوسان ماند
واکنش مهاجرانی به سئوال نور نیوز درباره علت بازگشت بابک زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی+فیلم
اتهامات تازه علیه ایران؛ تهران به‌دنبال ساخت سامانه‌های پرتاب هسته‌ای است
تاثیر انحلال پ ک ک بر امنیت منطقه
ساعت مدارس هم مانند ادارات تغییر کرد! +جزئیات
در ناامیدی بسی امید است
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ هویت 55 جان‌باخته‌ ‌‌انفجار بندر ‌رجایی محرز شد
هشدار باقری به همسایگان، هم‌زمان با سفر ترامپ: از بی طرفی عبور کنید!
آفساید میلی‌متری در آستانه حذف
میثاقی: استقلال با دو گزینه سرشناس برای قلب دفاع مذاکره کرد + فیلم
آمار قابل توجه جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی
برد قاطعانه شاگردان عطایی در آسیا
اثرات هم‌افزایی پیوند دیپلماسی عمومی با رسمی...
فروش جنگ‌افزار و سرمایه‌ میلیاردی؛ پشت‌پرده توافق 1.45 میلیاردی ترامپ
وزیر کار: اشتباهاتم قابل اصلاح است، فقط مستندات می‌خواهم +فیلم
واکنش تند ترامپ به سوال درباره جت لوکسی که به عنوان هدیه شخصی به او اهدا شده بود +فیلم
امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا
سیاست نامه | بابک زنجانی، از حبس و حکم اعدام تا بازگشت به قراردادهای میلیاردی
گیگابایت‌های طلایی! افزایش نجومی قیمت بسته‌های اینترنت
روند تجلی اسلام سیاسی
معلمان در صف استخدام؛ 85 هزار نیروی جدید در راه آموزش و پرورش
X
آگهی تبلیغاتی