×
سیاسی
شناسه خبر : 57149
تاریخ انتشار : شنبه 1399/09/15 ساعت 16:19
فرار به جلوهای نتانیاهو و کوهن دیگر موثر نیست!

نورنیوز بررسی کرد؛

فرار به جلوهای نتانیاهو و کوهن دیگر موثر نیست!

جنجال‌ها و دروغ‌پردازی‌ها در فضای داخلی و بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت از یک سو و تحرکاتی چون ترور شهید فخری‌زاده از سوی دیگر، نمونه‌هایی از این دست است که نتانیاهو با انجام آنها سعی کرده فضا را امنیتی نشان داده و از کناره‌گیری از قدرت و به تبع آن پاسخ‌گویی درباره مفاسدش طفره برود.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: اوضاع و شرایط سیاسی در سرزمین‌های اشغالی به دلایل متعدد از جمله بحران گسترده و عمیق اقتصادی و معیشتی، موضوع تبعیض نژادی، فساد گسترده دولت حاکم، ناکارآمدی در مدیریت بحران کرونا، درگیری‌های ادامه‌دار و شدید سیاسی میان جریان‌های مختلف و... ماه‌هاست که به هم ریخته است.

روز چهارشنبه هفته گذشته نیز پارلمان رژیم صهیونیستی با ۶۱ رأی موافق در مقابل ۵۴ رأی مخالف، منحل شد تا برای چهارمین بار در کمتر از دو سال اخیر، در سرزمین‌های اشغالی انتخابات برگزار شود.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یوسی کوهن» رئیس موساد از سوی جریان‌های اعتراضی مسبب اصلی این شرایط قلمداد می‌شوند.

این شرایط به هم ریخته و شکاف سیاسی ـ اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی در حالی است که نتانیاهو ماه‌هاست برای فرار به جلو تلاش می‌کند با درگیر کردن رژیم در پروژه‌های امنیتی دیگر جریان‌های سیاسی و شهروندان را مجاب کند که کسی جز او نمی‌تواند بر این شرایط غلبه کند.

جنجال‌ها و دروغ‌پردازی‌ها در فضای داخلی و بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت از یک سو و تحرکاتی چون ترور شهید فخری‌زاده از سوی دیگر، نمونه‌هایی از این دست است که نتانیاهو با انجام آنها سعی کرده فضا را امنیتی نشان داده و از کناره‌گیری از قدرت و به تبع آن پاسخ‌گویی درباره مفاسدش طفره برود.  

در ماجرای تلخ ترور دانشمند هسته‌ای کشورمان ماجرا آن‌قدر بالا گرفت که بعد از موج محکومیت بین‌المللی، برخی جناح‌های سیاسی و روزنامه‌های اسرائیلی مانند هاآرتص در این خصوص به نتانیاهو حمله کرده و او را مسبب این شرایط دانستند.

جوسازی‌های موساد در این خصوص مانند آنچه در مورد قتل چند شهروند اسرائیلی طی هفته گذشته رخ داد نیز بیش از آنکه بهره‌ای از حقیقت برده باشد، تلاش برای پنهان کردن عمق شکاف سیاسی ـ اجتماعی در داخل سرزمین‌های اشغالی است که نتانیاهو و کوهن متهمان ردیف اول آن هستند.

ناتوانی موساد در این پنهان‌سازی در حدی بوده که حتی دختر یوسی کوهن ماه مارس گذشته پرچم سیاه یکی از گروه‌های مخالف نتانیاهو را به صفحه شخصی خود در فیسبوک اضافه کرده و 4 اکتبر نیز پس از گسترش دامنه اعتراضات، شعار معترضین را در صفحه کاربری خود منتشر کرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای گفتگو درباره ایران به بروکسل می‌رود!
یکشنبه 1402/02/10 ساعت 22:36
تل‌آویو دوباره اسیر مشکلات داخلی‌اش شد؛
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای گفتگو درباره ایران به بروکسل می‌رود!
«الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی قرار است روز سه‌شنبه هفته جاری به مقر اتحادیه اروپا در بروکسل سفر کند و اعلام کرد که در این سفر روی برنامه‌های ایران متمرکز خواهد بود.
رجزخوانی مجدد گانتس برای نتانیاهو
یکشنبه 1399/09/23 ساعت 13:07
رجزخوانی مجدد گانتس برای نتانیاهو
وزیر جنگ دولت رژیم صهیونیستی در سخنانی گفته است؛ در صورت برگزاری انتخابات در اراضی اشغالی، نتانیاهو دیگر نخست وزیر نخواهد بود.
هنوز هیچ عملیاتی علیه عوامل موساد انجام نشده است
شنبه 1399/09/15 ساعت 15:38
هنوز هیچ عملیاتی علیه عوامل موساد انجام نشده است
در روزهای اخیر هیچ عملیات مستقیم و یا غیر مستقیمی علیه عوامل موساد در سرزمینهای اشغالی انجام نشده و فهمی هیناوی یک عرب تبار و شهرک نشین رژیم صهیونیستی است که هیچ ارتباطی با موساد نداشته و اخبار منتشره درباره او در منابع مجازی فاقد صحت است.
تکرار انحلال در پارلمان رژیم ‌صهیونیستی
چهارشنبه 1399/09/12 ساعت 18:39
تکرار انحلال در پارلمان رژیم ‌صهیونیستی
پارلمان رژیم صهیونیستی با 61 رأی موافق در مقابل 54 رأی مخالف، منحل شد تا برای چهارمین بار در کمتر از دو سال اخیر، در سرزمین‌های اشغالی انتخابات برگزار شود.
دختر رئیس موساد در مقابل نتانیاهو!
چهارشنبه 1399/08/28 ساعت 12:08
دختر رئیس موساد در مقابل نتانیاهو!
دختر رئیس موساد ماه مارس گذشته پرچم سیاه یکی از گروه‌های مخالف نتانیاهو را به صفحه شخصی خود در فیسبوک اضافه کرده و 4 اکتبر نیز پس از گسترش دامنه اعتراضات، شعار معترضین را در صفحه کاربری خود منتشر کرد.
نظرات

آخرین اخبار
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»