×
سیاسی
شناسه خبر : 42986
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/29 ساعت 16:01
کمتر از 30 درصد شهروندان اسرائیلی به سران این رژیم اعتماد دارند

بر اساس نظرسنجی یک موسسه صهیونیستی؛

کمتر از 30 درصد شهروندان اسرائیلی به سران این رژیم اعتماد دارند

بر اساس یک نظرسنجی داخلی، اعتماد شهروندان اسرائیلی به حکومت و کنیست (پارلمان) کمتر از 30 درصد است و در این بین فقط 14 درصد از شهروندان رژیم صهیونیستی به احزاب اعتماد دارند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: موسسه دموکراسی اسرائیل نتایج نظرسنجی شاخص دموکراسی در این رژیم در سال 2019 را اعلام و آن را طی یک گزارش رسمی به رئیس دولت اشغالگر صهیونیستی ارائه کرده است.

مطابق آمار این نظرسنجی، 58 درصد اتباع این رژیم معتقدند که نظام حاکم بر اسرائیل فاسد است و 55 درصد نیز اعتقاد دارند که دموکراسی در اسرائیل با خطر واقعی و جدی روبرو است.
بنابر این گزارش؛ اختلافات بین راست و چپ سیاسی در اسرائیل خطرناک‌ترین شکاف اجتماعی را در این رژیم ایجاد کرده و پس از آن اختلافات بین یهودی‌ها و عرب‌های ساکن سرزمین‌های اشغالی دومین خطر محسوب می‌شود.

این گزارش در روز هفتم ژانویه 2020 توسط «یوحنان بلسنر» رئیس مرکز مطالعات دموکراسی اسرائیل و «تمار هیرمان» رئیس مرکز مطالعات افکار عمومی و سیاست گوتمان (وابسته به مرکز دموکراسی) به «رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی ارائه شده است.

نظرسنجی شاخص دموکراسی نزدیک به 17 سال است که سالانه توسط مرکز مذکور تهیه می‌شود و هدف آن مشخص شدن نظرات جامعه صهیونیستی درباره تحقق اهداف دموکراسی و کیفیت فعالیت سازمان‌های دولتی و مسئولین سیاسی و میزان رضایت مردم از دولت و خدمات ارائه شده است.

رئیس دولت غاصب صهیونیستی در دیدار با مسئولین این مرکز گفته است: بیش از یک سال است که یک دولت انتقالی حاکم است و این بدین معناست که ما با چالش‌های بزرگ اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و دیپلماتیک مواجه هستیم.

او می‌افزاید: جامعه اسرائیل اکنون از دایره اهتمام مناسب و ایجاد راه حل برای این مشکلات از سوی دولت خارج شده است.
رئیس رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهد: اگر فردی هم کارشناس نباشد به خوبی می‌فهمد که این بحران سیاسی و حزبی و انتخاباتی اکنون یک مشکل بزرگ شده و باعث شده است به نسبت بسیار بزرگی اعتماد مردم را نسبت به موسسات دموکراتیک و پارلمان و احزاب و انتخابات از دست بدهیم و این جمود سیاسی حزبی و ناتوانی از عوامل از دست دادن اعتماد مردم نسبت به زندگی و کارکردن با هم شده است.

مهمترین آمارهای این گزارش نشان می‌دهد که تنها 44 درصد شهروندان به پلیس این رژیم اعتماد دارند و 55 درصد اصلا هیچ اعتمادی ندارند. تنها 36 درصد از صهیونیست‌ها به رسانه‌های اسرائیلی اعتماد دارند.

همچنین اعتماد مردم به حکومت و کنیست (پارلمان) کمتر از 30 درصد است و در این بین فقط 14 درصد از شهروندان رژیم صهیونیستی به احزاب اعتماد دارند.
از سوی دیگر 59 درصد از یهودیان و 52 از شهروندان عرب ساکن مناطق اشغالی و در مجموع 58 درصد معتقد هستند که دولت فاسد است.

تنها نیمی از اسرائیلی‌ها یعنی 50 درصد معتقدند که وضع به طور عمومی خوب است و این شاخص شاهد افت 40 درصدی نسبت به سال گذشته آن است. در این بین 31 درصد معتقدند وضعیت متوسط است و 17 و نیم درصد معتقدند خیلی بد است.

درباره وضعیت دموکراسی در اسرائیل، تنها 34 درصد از مردم معتقدند وضع خوب است و 35 درصد معتقدند وضع خوب نیست.
بر اساس داده‌های این نظرسنجی، حامیان راست‌گرایان دیدگاه مثبت‌تری نسبت به دموکراسی دارند، اما حامیان چپ‌گرایان و جریان وسط، معتقدند که دموکراسی در اسرائیل با خطر واقعی مواجه است.
جالب آنکه؛ در زمینه رفاه عمومی، 64 درصد از اسرائیلی‌ها معتقدند دولت در این زمینه عاجز بوده است.

در پایان این گزارش آمده است: 37 و نیم درصد از اسرائیلی‌ها معتقدند که اختلافات موجود بین جریان‌های چپ و راست سیاسی بزرگترین خطر اجتماعی در اسرائیل است که این موضع نشان می‌دهد که در مقایسه با شاخص‌های سال‌های گذشته، امروز شاخص‌های مربوط به بحران در جامعه اسرائیل بسیار بزرگ‌تر، عمیق‌تر و خطرناک‌تر شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»