×
ورزشی
شناسه خبر : 275327
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/28 ساعت 08:05
اسکوچیچ از تراکتور جدا شد؛ گزینه اصلی جانشینی در تراکتور مشخص شد

اسکوچیچ از تراکتور جدا شد؛ گزینه اصلی جانشینی در تراکتور مشخص شد

سرانجام بعد از مذاکرات اخیر دراگان اسکوچیچ با سران باشگاه تراکتور توافق برای جدایی وی از جمع تبریزی‌ها حاصل شد و مربی کروات در آستانه دیدار این تراکتور برابر الغرافه، اردو قرمزپوشان را ترک کرد.بعد از جدایی اسکوچیچ مسئولان باشگاه هدایت این تیم را به محمد ربیعی سپردند و قرار است وی امروز راهی قطر شود تا دیدار این تیم مقابل الغرافه را تماشا کند.

نورنیوز- گروه ورزشی:  سرانجام بعد از مذاکرات اخیر دراگان اسکوچیچ با سران باشگاه تراکتور توافق برای جدایی وی از جمع تبریزی‌ها حاصل شد و مربی کروات در آستانه دیدار این تراکتور برابر الغرافه، اردو قرمزپوشان را ترک کرد.

این خبر لحظاتی قبل در یک برنامه تلویزیونی اعلام شد اما باشگاه تراکتور تاکنون واکنش رسمی به این خبر نشان نداده است.

پس از شکست ۲ بر صفر تیم فوتبال تراکتور برابر السد، شایعه‌ای جنجالی در رسانه‌ها دست‌به‌دست شد؛ درگیری لفظی میان دراگان اسکوچیچ و شجاع خلیل‌زاده. شایعه‌ای که خیلی زود به موجی از حواشی تازه برای تیم تبریزی تبدیل شد.

در ادامه این فضاسازی، گمانه‌هایی درباره احتمال کنار گذاشتن خلیل‌زاده از سوی سرمربی کروات و حتی جدایی خود اسکوچیچ از تراکتور مطرح شد. همزمان، نام تیم‌های مقصد احتمالی اسکوچیچ و گزینه‌های جانشینی او نیز در محافل فوتبالی شنیده شد؛ حاشیه‌هایی که تنها در یک روز، فضای باشگاه را به شدت ملتهب کرد.
این اتفاقات در شرایطی رخ می‌دهد که تراکتور در آستانه آخرین دیدار مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا قرار دارد و در رقابت‌های لیگ برتر نیز یکی از مدعیان جدی قهرمانی به شمار می‌رود.
در تازه‌ترین نشانه از این بحران، اسکوچیچ دقایقی قبل نام «تراکتور» را از پروفایل شخصی خود در فضای مجازی حذف کرد؛ اقدامی که به‌عنوان سیگنالی معنادار، شایعه جدایی او از این تیم را تقویت کرده است.
این سرمربی کروات در هفته‌های اخیر نیز تحت فشارهای متعددی قرار داشت؛ از جمله هشدار سفارت کرواسی درباره احتمال شرایط جنگی در ایران و گمانه‌زنی‌هایی پیرامون خروج کادر فنی خارجی. حالا بسیاری معتقدند کنار رفتن اسکوچیچ، می‌تواند ضربه‌ای جدی به پروژه موفق تراکتور در این فصل وارد کند.
باید دید اختلافات درونی باشگاه و تیم تراکتور به کجا ختم خواهد شد؛ آیا حذف یک نام از پروفایل، پیش‌درآمد یک جدایی رسمی است یا تنها واکنشی احساسی در میانه طوفان شایعات؟

با توجه به حواشی و تنش‌های اخیر در تیم فوتبال تراکتور و همچنین دریافت دو پیشنهاد داخلی و خارجی از سوی دراگان اسکوچیچ، احتمال جدایی این سرمربی کروات از جمع سرخ‌پوشان تبریزی افزایش یافته است.

باشگاه تراکتور در صورت نهایی شدن جدایی اسکوچیچ، گزینه‌هایی را برای جانشینی او مدنظر دارد. در این میان، نام یحیی گل‌محمدی به عنوان جدی‌ترین گزینه هدایت این تیم مطرح شده است. گفته می‌شود پس از جدایی گل‌محمدی از فولاد خوزستان، مذاکرات ابتدایی میان طرفین انجام شده و در صورت فراهم شدن شرایط، این گفت‌وگوها با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.

همچنین برخی بازیکنان تراکتور که سابقه همکاری با گل‌محمدی را دارند، موافقت اولیه خود را برای همکاری دوباره با این مربی اعلام کرده‌اند؛ موضوعی که می‌تواند روند انتخاب او را تسهیل کند.

در کنار گل‌محمدی، نام محمد ربیعی نیز به عنوان یکی دیگر از گزینه‌های احتمالی مطرح شده، هرچند شانس او نسبت به گل‌محمدی کمتر ارزیابی می‌شود.

البته جدی‌تر شدن مذاکرات با گزینه‌های جانشینی، منوط به تعیین تکلیف وضعیت قرارداد اسکوچیچ است. گفته می‌شود این سرمربی برای جدایی، خواستار دریافت کامل مبلغ قرارداد خود شده؛ موضوعی که تاکنون با موافقت مدیران باشگاه همراه نبوده است.


اخبار مرتبط
سرمربی جدید تراکتور: اسکوچیچ دورانی طلایی برای تراکتور رقم زد
شنبه 1404/12/02 ساعت 20:47
سرمربی جدید تراکتور: اسکوچیچ دورانی طلایی برای تراکتور رقم زد
سرمربی جدید تراکتور تبریز از دراگان اسکوچیچ به‌عنوان چهره‌ای برجسته از لحاظ شخصیتی و فنی یاد کرد.
جدایی اسکوچیچ از تراکتور در نیمه راه + علت کناره گیری
سه‌شنبه 1404/11/28 ساعت 17:25
جدایی اسکوچیچ از تراکتور در نیمه راه + علت کناره گیری
دراگان اسکوچیچ از سرمربیگری تیم فوتبال تراکتور کناره‌گیری کرد.
اختلاف دقیقه نودی تراکتور با ربیعی/ رسول خطیبی جایگزین می‌شود؟
سه‌شنبه 1404/11/28 ساعت 11:41
اختلاف دقیقه نودی تراکتور با ربیعی/ رسول خطیبی جایگزین می‌شود؟
با جدایی دراگان اسکوچیچ، اختلاف دقیقه نودی تراکتور با محمد ربیعی باعث شد رسول خطیبی به‌عنوان گزینه جایگزین مطرح شود، اما ربیعی هنوز گزینه اصلی باشگاه است.
اسکوچیچ نقره داغ شد!
دوشنبه 1404/11/27 ساعت 22:21
اسکوچیچ نقره داغ شد!
سرمربی تراکتور به دلیل غیب در نشست خبری پیش از بازی برابر الغرافه حداقل 5 هزار دلار جریمه خواهد شد.
تهدید مدیران باشگاه تراکتور توسط اسکوچیچ
جمعه 1404/11/24 ساعت 23:01
تهدید مدیران باشگاه تراکتور توسط اسکوچیچ
گفته می‌شود اسکوچیچ به مدیران باشگاه تراکتور گفته اگر برخورد جدی با طغیان خلیل‌زاده نکند از هدایت تراکتور استعفا خواهد داد.
نظرات

آخرین اخبار
طوفان سهمگین شهر گوئیانگ در جنوب غربی چین را درنوردید
نماینده کنگره آمریکا: آسمان ایران در اختیار آمریکا نیست
مشاور پیشین کلینتون‌ها: دست و پای ترامپ بسته شده، اما دهانش نه!
حملات حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی در جنوب لبنان
توقف تولید آلومینیوم در امارات و بحرین پس از حملات ایران
تحلیل‌گر آمریکایی: فقط شکست در انتظار ماست!
گری سیک: ناکامی در پیش‌بینی وقوع انقلاب اسلامی، بزرگترین شکست اطلاعاتی آمریکا بود
وال‌استریت‌ژورنال: آمریکا جمعه متحمل یک شکست دوگانه شد
کنایه نماینده کنگره به ترامپ: به لانه زنبور لگد زدی!
جلسه فوری تیم امنیت‌ ملی ترامپ در پی سرنگونی جنگنده‌های آمریکایی
آغاز موج 93 عملیات وعده صادق 4/ وحشت صهیونیست‌ها با حملات سنگین موشکی ایران
سفارت ایران: انگلیس در سمت درست تاریخ بایستد
عضو مجلس نمایندگان آمریکا: ترامپ نمی‌داند چگونه به جنگ علیه ایران پایان دهد
جنگ طولانی در خلیج فارس حتمال بروز قحطی در جهان را به دنبال دارد
مقام روس: جنگ با ایران یک اشتباه ژئوپلیتیک جدی از سوی ایالات متحده و اسرائیل است
گزارش جدید نیویورک تایمز از وضعیت ذخایر موشکی ایران
زلزله 3.3 عسلویه را لرزاند
سناتور روس نسبت به عواقب تداوم درگیری‌ها در خاورمیانه هشدار داد
شکاف در اردوگاه ترامپ بر سر برکناری رئیس ستاد ارتش آمریکا
نیروی دریایی سپاه: وقت برکناری فرمانده نیروی هوایی آمریکا رسیده
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید
ایران با خلبانان امریکایی به شیوه عصر حجر برخورد کند یا متمدنانه!
پرسش معنادار قالیباف دربارهٔ سهم تنگهٔ باب المندب در تجارت جهانی
نگرانی سناتور آمریکایی از تداوم جنگ با ایران
نظامیان صهیونیستی زیر ضربات مقاومت لبنان
3 دلیل تراکتور برای نرفتن به عربستان در نامه به AFC
نشریه آمریکایی از تلاش پنتاگون برای پنهان‌سازی تلفات جنگ با ایران پرده برداشت
واکنش پزشکیان به ادعای مذاکره آمریکایی‌ها
آیت الله فاضل لنکرانی به پویش «جانفدا برای ایران» پیوست
تشریح جزئیات روز سی و پنجم عملیات وعده‌ صادق 4
حساب جدید سردار سیدمجید موسوی در شبکه اجتماعی ایکس
تاسیسات گازی ابوظبی دچار خسارت جدی شد
روز سیاه نیروی هوایی آمریکا و رژیم صهیونیستی در آسمان ایران
سفر ملونی به خاورمیانه با هدف تامین انرژی مورد نیاز ایتالیا
سردار محبی مسئول جدید روابط عمومی سپاه شد
خلبان مفقودشده همچنان پیدا نشده است/ ادامه عملیات جستجو در کهگیلویه و بویراحمد
سازمان جهانی بهداشت خواستار حمایت فوری از ایران و کشورهای جنگ‌زده منطقه شد
فرید زکریا: جنگ آمریکا علیه ایران یک گل به خودی راهبردی است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/درگیری متفاوت پدافند هوایی در تهران با جنگنده ها
گفت و گوی تلفنی وزیران خارجه ایران و ترکیه
پدافند ایران 2 بالگرد آمریکایی را حین عملیات نجات هدف گرفت
واکنش ترامپ به سقوط جنگنده‌های آمریکایی
قدردانی ویژه عباس جمشیدی‌فر از هلال احمر، آتش‌نشانی و کادر درمان
داودمیرباقری: ملت ایران از یورش دشمن سرافراز بیرون می‌آید
حمله اسرائیل به مناطق مرزی قنیطره سوریه
رئیس دانشگاه تهران خواستار مقابله به مثل در قبال حمله به دانشگاه بهشتی شد
مدرسه تلویزیونی برای دانش آموزان از فردا روی آنتن می رود
اعتراف رسانه عبری به انهدام کامل کارخانه پهپادهای اسرائیل
مکرون: فرانسه زیر سلطه آمریکا نمی‌رود
اعتراف ارتش اسرائیل به شکست در مقابل حزب‌الله