×
سیاسی
شناسه خبر : 234860
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/04 ساعت 14:59

نورنیوز بررسی می کند؛

عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران

حمله تروریستی امروز به دادگستری زاهدان، تنها یک اقدام کور نظامی نبود، بلکه حلقه‌ای از زنجیره جنگ ترکیبی علیه ایران است؛ جنگی با محوریت ناامن‌سازی، عملیات روانی، و تطهیر رسانه‌ای که با هدف برهم زدن انسجام داخلی و تضعیف اقتدار منطقه‌ای طراحی شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: حمله تروریستی امروز (شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۴) در زاهدان در کنار تحرکات هم‌زمان در سردشت، در شرایطی صورت گرفت که رسانه‌های معاند، با فضاسازی درباره بحران آب و برق، تلاش دارند تا چالش‌های اجتماعی را به بحران‌های امنیتی و سیاسی بدل کنند. دشمن با فعال‌سازی گسل‌های اجتماعی، اقتصادی و امنیتی در پی آن است که همزمان با موفقیت‌های راهبردی ملت ایران، مانند پیروزی در جنگ ۱۲ روزه غزه و پرتاب ماهواره ناهید به فضا، احساس تلخی و ناامیدی را در افکار عمومی تزریق کند. این عملیات روانی پیش‌تر نیز تجربه شده و تنها با اتکا به وحدت ملی و اقتدار درونی بی‌اثر شده است. امروز نیز همین مؤلفه‌های وحدت و اقتدار، اصلی‌ترین سد در برابر جنگ ادراکی دشمن محسوب می‌شوند.

بازی تروریست‌ها برای اربابان بحران‌ساز

در حالی که رژیم صهیونیستی تحت فشار مقاومت غزه و بحران‌های داخلی در تنگنا قرار گرفته و آمریکا با مشکلات داخلی و پرونده‌های مفتوح حقوقی برای ترامپ درگیر است، گروه‌های تروریستی همچون جیش‌الظلم به ابزاری برای انحراف افکار عمومی و فشار بر ایران تبدیل شده‌اند. هدف این عملیات، ایجاد ناامنی و به چالش کشیدن موقعیت منطقه‌ای ایران است تا از آن برای امتیازگیری در مذاکراتی مانند نشست استانبول استفاده شود. سناریویی هماهنگ که در آن تروریست‌ها به‌عنوان عوامل نیابتی برای پیشبرد اهداف شکست‌خورده غرب و صهیونیسم جهانی به کار گرفته می‌شوند.

آزمونی برای صداقت ادعایی غرب

غرب اگر صادق است، باید حمله تروریستی زاهدان را محکوم کند. این یک آزمون جدی برای راستی‌آزمایی ادعاهای آنان درباره مبارزه با تروریسم و دوستی با ملت ایران است. در حالی که غرب همواره از اقدامات ضدایرانی خود با شعار دفاع از حقوق بشر و ملت ایران سخن گفته، امروز با سکوت در برابر این جنایت یا توجیه آن، بار دیگر ماهیت دوگانه خود را عیان می‌سازد. اگر کشورهای غربی خواهان تعامل واقعی با ایران هستند، باید از حمایت از تروریسم در منطقه دست بردارند، عاملان این جنایات را بازداشت و محاکمه کنند و رسانه‌های حامی آن‌ها را به پاسخگویی وادارند. در غیر این صورت، ادعای حقوق بشر و مبارزه با تروریسم به ابزاری سیاسی و بی‌اعتبار بدل خواهد شد.

راهبرد وحدت منطقه‌ای در برابر تروریسم نیابتی

امنیت منطقه‌ای بدون همکاری و همگرایی کشورهای همسایه ممکن نیست. جنایت در زاهدان، تحرکات گروه‌های تروریستی در پاکستان، افغانستان، آسیای مرکزی و قفقاز، همگی نشان می‌دهد که دیگر نمی‌توان امنیت را به‌صورت جزیره‌ای تصور کرد. کشورهای منطقه باید با انعقاد قراردادهای امنیتی مشترک پایه‌های یک امنیت بومی و پایدار را بنا گذارند. مشارکت کشورهای جنوب خلیج فارس در این همگرایی، به ویژه با پرچم‌داری مسئله فلسطین، فرصت تاریخی برای شکل‌گیری ائتلافی مستقل و منطقه‌محور علیه تروریسم و دخالت بیگانگان است. تنها با تکیه بر منافع مشترک و هویت منطقه‌ای می‌توان به صلح و امنیت واقعی دست یافت.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پلیس فتا: «جراح قلابی» را شناسایی کرده و گزارش دهید +سایر مشخصات
جهانگیر: دستور قوه قضائیه به دادگستری‌های مرزی برای تأمین تسهیلات رفاهی زائران ابلاغ شد
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
اولین واکنش وزارت خارجه ایران به توافق آذربایجان و ارمنستان و راه‌اندازی کریدور زنگزور
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(66)؛ «بلداجی»
استاد فرشچیان درگذشت
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی فردا برگزار می‌شود +جزئیات
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
جاده ترامپ و اختناق ایران؟
وقتی مجری الجزیره عضو پارلمان اسرائیل را ادب می‌کند
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از 6 سال باز می شود
شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد
ونس: برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نداریم
کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: اسرائیل تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه است
دفتر نتانیاهو ادعای بگو‌مگوی لفظی با ترامپ را تکذیب کرد
راهپیمایی میلیونی دوباره یمنی ها در حمایت از مردم غزه
شبکۀ ان‌بی‌سی‌نیوز آمریکا: اسرائیل با همه‌گیری جاسوسی برای ایران روبه‌رو شده است+فیلم
جاده ترامپ و اختناق ایران؟!
لوکاشنکو: ترامپ خیلی وراج است
بلومبرگ: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان روابط آنها را تیره کرد
ایران طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه را به شدت محکوم کرد
اشغال غزه؛ از فاجعه انسانی تا خودکشی استراتژیک اسرائیل
ادعای نتانیاهو: قصد اشغال نظامی غزه را نداریم
گزارش تصویری | رشد نیروگاه های خورشیدی
پویش یک تیک‌تاکر معروف عراقی در حمایت از موشک‌های ایرانی+فیلم
سلاح مقاومت یا خلأ امنیتی؛ لبنان در دوراهی تاریخی
نویسندگان هالیوود در نامه ای به ترامپ استبداد به آزادی بیان را محکوم کردند
افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی
شهادت مأمور پلیس هنگام دستگیری سارق کابل برق در شفت گیلان
ووشو ایران در بازی‌های جهانی صاحب مدال طلا شد
X
آگهی تبلیغاتی