×
فرهنگی
شناسه خبر : 161466
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/10/26 ساعت 11:44

بازتاب عملیات موشکی ایران علیه مواضع تروریست ها دررسانه های خارجی

عملیات موشکی بامداد سه شنبه ایران بر علیه پایگاه‌های جاسوسی و تروریستی در منطقه بازتاب گسترده ای در رسانه های جهان داشته که در ادامه بخش‌های از آن ارائه می شود؛

نورنیوز-گروه بین الملل: پلیتیکو: در عملیات موشکی سپاه علیه مواضع و محل تجمع تروریست های ضد ایرانی در منطقه، 8 ناحیه در نزدیکی کنسولگری آمریکا در اربیل عراق آماج موشک های بالستیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفتند. این حملات به مرگ 4 نفر انجامیده است. هیچ یک از نیروها و تاسیسات آمریکایی مورد هدف سپاه قرار نگرفته اند.

الجزیره: بامداد سه شنبه، حداقل 8 انفجار در اقلیم کردستان عراق شنیده شده اند. همه پرواز های فرودگاه اربیل به حالت تعلیق در آمده اند. در حملات موشکی سپاه، پیشرو دیزایی، فردی وابسته به سرویس های اطلاعاتی ها نیز کشته شده است. کارشناس الجزیره نیز گفت: از شروع جنگ غزه که به کشتار 24 هزار فلسطینی منجر شده است، ایران همواره در تلاش بود تا از هرگونه تنش دوری و از منطقه تنش زدایی کند. اکنون، برای اولین بار، درحال مشاهده اقدامات ایران و رویکرد های جدید این کشور هستیم.

تایمز آو اسرائیل به نقل از یک مقام امنیتی آمریکایی ناشناس: آمریکا همه موشک ها را ردیابی کرد و هیچ یک از تاسیسات آمریکایی مورد هدف این حملات قرار نگرفته اند. این حملات غیر دقیق و غیرمحتاطانه بوده اند.

نشریه تایم: به نقل از منابع عراقی، 10 موشک به مناطق نزدیک به کنسولگری آمریکا اصابت کرده اند. نیروهای ائتلاف در انهدام 3 پهپاد در نزدیکی فرودگاه اربیل عراق نیز موفق بوده اند، اما همه فعالیت های فرودگاه به حالت تعلیق در آمده است. در بیانیه ای، وزارت امور خارجه آمریکا عملیات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را غیر محتاطانه توصیف کرد و اعلام کرد: این حملات، تهدیدی علیه امنیت و ثبات عراق هستند. در چنین شرایطی و با توجه به جنگ نیابتی ایران و آمریکا ( جنگ بین اسرائیل و حماس) نگرانی های بسیاری درباره وقوع جنگی منطقه ای در خاورمیانه شدت گرفته است.

سی ان ان: در واپسین ساعات روز دوشنبه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در عملیاتی"پایگاه های موساد" واقع در شمال عراق و "پایگاه های تروریست های ضد ایرانی" در سوریه را آماج موشک های بالستیک خود قرار داد. این عملیات به تشدید تنش ها در منطقه و شدت گرفتن هرچه بیشتر احتمال وقوع جنگی منطقه ای خواهد انجامید. سی ان ان به دنبال کسب نظر دفتر نخست وزیر اسرائیل درباره عملیات سپاه بوده، اما تاکنون، موفق به دریافت پاسخی نبوده ایم.

اکسیوس: دولت بایدن عملیات موشکی سپاه پاسداران ایران علیه اقلیم کردستان عراق را محکوم و از دولت های عراق و اقلیم کردستان حمایت کرد.

فوربز: مقامات آمریکایی عملیات موشکی سپاه را غیرمحتاطانه و بی دقت توصیف کرده اند، اما، شاید این عملیات واقعا غیرمحتاطانه بوده باشد، اما به طور قطع، تازه ترین عملیات موشکی سپاه پاسداران ایران غیر دقیق نبوده است و همواره، در سال های اخیر، ایران دقت موشک های بالستیک خود را به رخ کشیده است.

رویترز: مسرور بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق، عملیات موشکی سپاه پاسداران ایران را جنایتی علیه کرد ها توصیف کرد.

آسوشیتدپرس: یک مقام وابسته به شبه نظامیان تحت حمایت ایران در عراق، به شرط ناشناس باقی ماندن گفت: مناطق نزدیک کنسولگری آمریکا در اربیل عراق، آماج ده موشک قرار گرفته اند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جهانگیر: دستور قوه قضائیه به دادگستری‌های مرزی برای تأمین تسهیلات رفاهی زائران ابلاغ شد
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
اولین واکنش وزارت خارجه ایران به توافق آذربایجان و ارمنستان و راه‌اندازی کریدور زنگزور
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(66)؛ «بلداجی»
استاد فرشچیان درگذشت
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی فردا برگزار می‌شود +جزئیات
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
جاده ترامپ و اختناق ایران؟
وقتی مجری الجزیره عضو پارلمان اسرائیل را ادب می‌کند
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از 6 سال باز می شود
شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد
ونس: برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نداریم
کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: اسرائیل تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه است
دفتر نتانیاهو ادعای بگو‌مگوی لفظی با ترامپ را تکذیب کرد
راهپیمایی میلیونی دوباره یمنی ها در حمایت از مردم غزه
شبکۀ ان‌بی‌سی‌نیوز آمریکا: اسرائیل با همه‌گیری جاسوسی برای ایران روبه‌رو شده است+فیلم
جاده ترامپ و اختناق ایران؟!
لوکاشنکو: ترامپ خیلی وراج است
بلومبرگ: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان روابط آنها را تیره کرد
ایران طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه را به شدت محکوم کرد
اشغال غزه؛ از فاجعه انسانی تا خودکشی استراتژیک اسرائیل
ادعای نتانیاهو: قصد اشغال نظامی غزه را نداریم
گزارش تصویری | رشد نیروگاه های خورشیدی
پویش یک تیک‌تاکر معروف عراقی در حمایت از موشک‌های ایرانی+فیلم
سلاح مقاومت یا خلأ امنیتی؛ لبنان در دوراهی تاریخی
نویسندگان هالیوود در نامه ای به ترامپ استبداد به آزادی بیان را محکوم کردند
افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی
شهادت مأمور پلیس هنگام دستگیری سارق کابل برق در شفت گیلان
ووشو ایران در بازی‌های جهانی صاحب مدال طلا شد
اکبر عبدی: حالم خوب است/به زودی از بیمارستان مرخص می‌شوم
X
آگهی تبلیغاتی