×
سیاسی
شناسه خبر : 160418
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/10/13 ساعت 15:54
تعداد شهدا ی حادثه تروریستی  کرمان به 91 تن رسید

آخرین اخبار از جنایت تروریستی کرمان؛ این خبر به روز می‌شود ...

تعداد شهدا ی حادثه تروریستی کرمان به 91 تن رسید

رئیس اورژانس کرمان اعلام کرد که ،با شهادت طا‌ها شادکام کودک 8 ساله و سعید شهنوازی دیگر مجروح 60 ساله این حادثه، تعداد شهدا به 91 تن رسید.

نورنیوز ـ گروه سیاست: ۲ انفجار تروریستی عصر چهارشنبه در جریان مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، در مسیر گلزار شهدا رخ داد که گروه تروریستی داعش مسئولیت این انفجارهای انتحاری را برعهده گرفت.

روز گذشته، احمد وحیدی در حاشیه عیادت از مجروحان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان در بیمارستان شهید باهنر کرمان، گفت: طبق آمار پزشکی قانونی تاکنون، 85 نفر در حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، به شهادت رسیده و 284 نفر در این واقعه مصدوم شده‌اند.

مراسم بزرگداشت و تشییع پیکر شهدا از ساعت ۱۰ امروز (جمعه) در محل مصلای شهر کرمان برگزار می‌شود و پیکرهای شهدا از طریق خودرو به گلزار شهدای این شهر برای خاکسپاری انتقال می یابند.

از مردم خواسته شده برای تشییع و خاکسپاری شهدا شهروندان به گلزار شهدای کرمان مراجعه نکنند.

براساس گزارش‌ها پیکرهای شهدای اهل دیگر شهرستان‌های استان کرمان و نیز خارج از استان نیز به سمت زادگاهشان برای خاکسپاری انتقال یافته است. یکی از مسئولان متولی در این زمینه گفت که تعداد شهدا پس از شهادت برخی مجروحان به ۸۹ نفر رسیده که ۱۲ نفر آنان زیر ۱۵ سال هستند.

۱۲ نفر از شهیدان نیز از اتباع افغانستان هستند.

او افزود: دو انفجار، شدیدالانفجار با موج شدید به همراه مواد شدیدالانفجار در بین مردم اتفاق افتاده است و این بمب ها ترکش و ساچمه داشتند که بخش اعظم صدمات وارد شده ناشی از همین ترکش‌ها و ساچمه ها بوده است که به سر عزیزان ما اصابت و منجر به شهادتشان شده است.

در پی عملیات تروریستی در کرمان و شهادت جمعی از هموطنانمان، سه روز عزای عمومی در استان کرمان و یک روز عزای عمومی سراسری اعلام شد.

یک منبع آگاه: انفجار اول حادثه کرمان انتحاری بوده است

یک منبع آگاه گفت: بررسی صحنه انفجار گلزار شهدای کرمان در ساعات اولیه، حکایت از عملیات بمب‌گذاری با بسته‌های انفجاری داشت اما بررسی شواهد و قرائن از جمله فیلم دوربین‌های مداربسته نشان می دهد که قطعا انفجار اول در نتیجه اقدام عامل انتحاری بوده است.

این منبع مطلع عصر امروز(پنجشنبه) افزود: نحوه انفجار دوم نیز در دست بررسی است که به احتمال زیاد این عملیات نیز انتحاری بوده است.

او اظهار داشت: عامل انتحاری در حادثه اول، یک مرد بود که در نتیجه انفجار کاملا تکه تکه شده و کار شناسایی عامل انتحار در دست بررسی است.

محل انفجارها به ترتیب در فاصله ۱.۵ کیلومتری و ۲.۷ کیلومتری مزار شهید حاج قاسم سلیمانی بوده که علت انفجار در این اماکن عدم امکان عبور از گیت‌های بازرسی در آن محدوده بوده است.

 

هویت ۷۰ درصد شهدا شناسایی شد‌

استاندار کرمان:روز گذشته پیکر مطهر تعدادی از شهدای ‌ دوباره‌شماری شده بودند و تا کنون ۷۰ درصد آنها شناسایی شده ‌و عمدتاً مربوط به کرمان هستند.

پیکر مطهر شهدای حادثه تروریستی کرمان فردا ساعت ۹:۳۰ از چهارراه غزه به سمت مصلی بزرگ امام علی علیه السلام کرمان انجام می‌شود و پس از آن شهدای کرمان برای تدفین می‌روند و بقیه شهدا به سمت دیگر شهرستان‌ها و استان‌ها اعزام می‌شوند.


تکذیب شهادت فرمانده ارشد سپاه در کرمان

در پی ۲ انفجار تروریستی در کرمان، برخی اکانت‌های اسرائیلی مدعی شدند در این انفجار یکی از فرماندهان ارشد سپاه کشته شده است که پیگیری خبرنگار تسنیم نشان داد این خبر کذب بوده و هیچ کدام از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران در حوالی منطقه انفجار حضور نداشته‌اند. 
 

اکثر شهدا و مجروحان مربوط به انفجار دوم هستند

احمد وحیدی اعلام کرد که ساعت ۳ بعدازظهر اولین انفجار رخ داده و وقتی مردم برای کمک‌رسانی جمع شدند انفجار دوم رخ داد. اکثر شهدا و مجروحان در انفجار دوم دچار حادثه شدند.
 

۲۸ مجروح حادثه تروریستی کرمان زیر ۱۵ سال هستند

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه ۲۸ نفر از مصدومان انفجارهای روز گذشته (چهارشنبه) کرمان زیر ۱۵ سال سن دارند، گفت: روند درمانی تمام بیمارانی که در ۱۲ بیمارستان شهر کرمان پذیرش شدند به خوبی در حال طی شدن است.

مهدی احمدی‌نژاد روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: هم اینک ۴۷ بیمار در بخش‌های ویژه و ۱۳۳ بیمار در بخش‌های عادی بستری هستند و روند درمانی در حال انجام شدن است.

پدر بیمارستان شهید باهنر کرمان که مرکز اصلی بستری بیماران این حادثه است، ۶۱ بیمار بستری هستند که از صبح تا کنون نزدیک به ۳۴ عمل جراحی روی این بیماران انجام شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیماران با حال مساعد در حال ترخیص هستند خاطرنشان کرد: کارها به صورت معمولی در حال انجام است و شرایط قابل قبولی وجود دارد؛ از نظر جنسیتی، ۷۵ نفر از بیماران خانم، ۷۷ نفر آقا و متاسفانه ۲۸ نفر زیر ۱۵ سال بودند که هم اکنون در بخش‌های مختلف تحت درمان هستند.
 

 

 

 

 


نورنیوز
اخبار مرتبط
ابعاد حادثه تروریستی کرمان و الزامات جلوگیری از رخدادهای مشابه
جمعه 1402/10/15 ساعت 21:00
نورنیوز بررسی کرد؛
ابعاد حادثه تروریستی کرمان و الزامات جلوگیری از رخدادهای مشابه
رخدادهای تروریستی حرم شاه‌چراغ(ع) که هر دو از سوی داعش و با یک روش انجام شد و یا حادثه کرمان که احتمال وقوع آن با توجه به مجاورت این استان با مرزهای شرقی و حقد و کینه دشمنان از ملت غیور ایران و قهرمان ملی آنان قابل پیش‌بینی بود، نشان می‌دهد که حوزه شناسایی و مقابله با تهدیدات تروریستی باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
گزارش تصویری | تشییع شهدای انفجار تروریستی کرمان
جمعه 1402/10/15 ساعت 12:11
گزارش تصویری | تشییع شهدای انفجار تروریستی کرمان
رئیس‌جمهور در گلزار شهدای کرمان حضور یافت
جمعه 1402/10/15 ساعت 09:59
این خبر به روز رسانی می‌شود ...
رئیس‌جمهور در گلزار شهدای کرمان حضور یافت
آیت الله رئیسی که برای شرکت در آیین تشییع شهدای جنایت تروریستی 13 دیماه از صبح امروز جمعه وارد کرمان شده است؛ در بدو ورود در گلزار شهدای این شهر حضور یافت.
داعش مسئولیت حمله تروریستی در کرمان را برعهده گرفت
پنج‌شنبه 1402/10/14 ساعت 20:59
داعش مسئولیت حمله تروریستی در کرمان را برعهده گرفت
گروه تروریستی تکفیری داعش در بیانیه‌ای رسما مسئولیت حمله تروریستی دیروز در کرمان را بر عهده گرفت.
هنرِ همدردی؛ چهره‌های شاخص هنر و ورزش به حادثه تروریستی کرمان واکنش نشان دادند
پنج‌شنبه 1402/10/14 ساعت 13:30
هنرِ همدردی؛ چهره‌های شاخص هنر و ورزش به حادثه تروریستی کرمان واکنش نشان دادند
جمعی از هنرمندان حوزه های مختلف کشور، در پی وقوع حادثه تروریستی کرمان، واکنش نشان دادند و ضمن محکومیت آن، به هموطنان تسلیت گفتند.
سپاه: اقدام کور تروریستی کرمان برای القای ناامنی در کشور است
پنج‌شنبه 1402/10/14 ساعت 12:23
سپاه: اقدام کور تروریستی کرمان برای القای ناامنی در کشور است
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به شهادت جمعی از زائران مزار شهید سلیمانی در مسیر گلزار شهدای کرمان، این اقدام تروریستی را کور و کینه توزانه برای القای ناامنی در کشور و انتقام از عشق و ارادت ملت عظیم‌الشأن ایران به ویژه نسل جوان غیور و غیرتمند به آن شهید دانست.
سردار قاآنی: جنایات تروریستی کرمان نشانه استیصال دشمن است
چهارشنبه 1402/10/13 ساعت 21:24
سردار قاآنی: جنایات تروریستی کرمان نشانه استیصال دشمن است
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهادت سید رضی و جنایت کرمان نشان می‌دهد دشمن مستأصل شده است و نمی‌داند مقاومت تا ریشه‌کن کردن رژیم صهیونیستی همچنان باقی خواهد بود.
سفر رئیس جمهور به ترکیه به زمان دیگری موکول شد
چهارشنبه 1402/10/13 ساعت 21:15
در پی وقوع جنایت تروریستی در کرمان؛
سفر رئیس جمهور به ترکیه به زمان دیگری موکول شد
معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور از تغییر برنامه سفر رئیس‌جمهور به ترکیه در پی حادثه تروریستی کرمان خبر داد.
رهبر انقلاب: جنایتکاران بدانند که از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود
چهارشنبه 1402/10/13 ساعت 20:21
رهبر انقلاب: جنایتکاران بدانند که از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درپی شهادت جمعی از زائران مزار شهید سلیمانی در حادثه تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان پیامی صادر کردند.
موج جهانی محکومیت‌ اقدام تروریستی در کرمان
چهارشنبه 1402/10/13 ساعت 18:38
این خبر به روز می‌شود ...
موج جهانی محکومیت‌ اقدام تروریستی در کرمان
به دنبال تروریستی در مراسم چهارمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در کرمان که به شهادت 84 تن و مجروح شدن بیش از 284 تن منجر شده است؛ کشورها، سازمان‌ها و شخصیت‌های بین‌المللی این اقدام جنایت کور و بزدلانه را محکوم کردند.
نظرات

آخرین اخبار
واللا: ایده حمله اسرائیل به دمشق در ارتش مطرح شده است
پیاتزا: هرگز بازی را رها نکردیم؛ به تیمم افتخار می‌کنم
اعلام موجودیت سومالی‌لند با آمادگی اعزام 2 هزار نیرو به غزه!
رده‌بندی نهایی والیبال قهرمانی آسیا اعلام شد
پیراهن دو تیم تراکتور و شباب الاهلی برای دیدار فردا در لیگ نخبگان آسیا + عکس
سردار رادان: بیرانوند سرباز است؛ باید به ملوان یا فجر برود
استیو بنن: ترکیه بزرگترین خطر برای آمریکا است
ابو ساهر، رهبر داعش در کرکوک دستگیر شد
سرمربی ژاپن: برای شکست ایران خیلی سخت جنگیدیم
ترکیب مس شهر بابک در بازی با نساجی مازندران
تأکید بر توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران در قالب بریکس
کانادا در مسیر اروپا؛ ایده عضویت وابسته در اتحادیه اروپا
کشف تاریخی در اهر؛ کتیبه 10 سطری اورارتویی به فهرست آثار ملی رفت
آمادگی ژاپن برای خمایت از کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا
کشف 41 ماینر غیرمجاز در خرمشهر؛ فعالیت استخراج رمزارز در 6 خانه متوقف شد
اعلام زمان بازگشایی کامل مرزهای ایران و عراق؛ کدام گذرگاه‌ها فعال شدند؟
جزئیات نجات معجزه‌آسای کودک 10 ساله در پارس‌آباد
فرودگاه ویلنیوس به‌دلیل تهدید پهپادی بسته شد
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در شهرکرد
خبر خوش استقلال برای هواداران؛ سقر رایگان از شلمچه تا ورزشگاه بصره
خیز دموکرات‌ها برای پایانِ ترامپ
صف‌آرایی بارسلونا ولوانته+ترکیب دو تیم
220 ماینر غیرمجاز در شهرک صنعتی شیراز توقیف شد
سکوت دانشگاه در برابر شبهات فاصله با دانشجو را بیشتر می‌کند
کشف 15 تن برنج احتکارشده در لاهیجان
شروع فاجعه‌بار تاتنهام در لیگ برتر
نشست سرنوشت‌ساز وزرای خارجه ایران و کشورهای خلیج فارس؛ امنیت هرمز در کانون مذاکرات
غرب آسیا در آستانه تغییر موازنه؛ از هرمز تا باب‌المندب
مرگ «براید» در ساحل بندر لنگه؛ کارشناسان وارد بررسی می‌شوند
3 ستاره والیبال ایران در تیم رویایی آسیا
تیم والیبال ژاپن یازدهمین قهرمانی آسیا را جشن گرفت؛ مدال المپیک آرزوی ایشیکاوا
دروغ گوبلز آنتروپیک درباره یمن
قطعی برق مازندران فردا دوشنبه 23 شهریور؛ برنامه خاموشی ساری، آمل و رامسر را ببینید
تاج :دربی زنان با VAR برگزار می‌شود
رویکرد انصارالله برای پایان دادن به جنگ داخلی در یمن
برنامه قطعی برق اردبیل برای دوشنبه 23 شهریور منتشر شد؛ ساعات خاموشی مشگین‌شهر و خلخال
تقدیر مجلس از 200 روز ایستادگی مردم
اختیار جدید برای پلیس مدرسه
هشدار وزارت بهداشت درباره افزایش کرونا
لحظه به لحظه با دربی جذاب شهر منچستر
ژاپن 3 - ایران صفر؛ قهرمانی آسیا از دست رفت، جنگ برای المپیک ادامه دارد+ فیلم خلاصه بازی
سقوط تاریخی محبوبیت مکرون در فرانسه
ابن‌الرضا: تهدیدهای تکراری نشانه ضعف دشمن است
31 شهریور؛ آخرین مهلت مالیات اشخاص حقوقی
هشدار پلیس در پیک پایانی سفرهای تابستانی
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 22 شهریور 1405+جدول قیمت ها
قطعی برق آذربایجان غربی فردا دوشنبه 23 شهریور؛ برنامه خاموشی ارومیه، مهاباد و ماکو
ساعت بازی و ترکیب احتمالی منچسترسیتی و منچستریونایتد
حمل‌ و نقل عمومی تبریز یک ماه رایگان شد
دستگیری 3 مالخر گوشی‌های سرقتی