×
چندرسانه‌ای
شناسه خبر : 152699
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/01/09 ساعت 08:45
مهرماه 1402 | طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!

مهرماه 1402 | طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!

عملیات طوفان الاقصی علاوه بر به رخ کشیدن قدرت مقاومت و ضعف صهیونیست‌ها، از دو بُعد تاثیرگذاری بر نیروهای سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم و همچنین کشورهایی که در طرح ابراهیم هدف اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابطشان با تل‌آویو هستند نیز قابل توجه است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: روز گذشته یعنی شنبه هفتم اکتبر، گروه‌های مقاومت فلسطینی با اجرای عملیات «طوفان الاقصی»، انتقامی تاریخی از جنایات رژیم کودک‌کش و غاصب صهیونیستی گرفتند تا بر همگان آشکار شود که معادله قدرت در غرب آسیا و به ویژه در خصوص پرونده فلسطین سمت و سویی دیگر به خود گرفته است.

این اتفاق بزرگ دارای ابعاد گوناگونی است که باید در ارزیابی موضوع بدان توجه داشت:

نخست؛ عملیات طوفان الاقصی در طول ۶۰ سال گذشته بی‌سابقه بود، چه، پیش از این اقدامات جریان مقاومت عمدتا دفاعی و یا به صورت عملیات‌های ویژه و محدود در برابر تهاجم و تجاوز رژیم صهیونیستی صورت می‌گرفت، اما این عملیات از نقطه‌نظر استفاده از اصل غافل‌گیری، عملیات در عمق، استفاده از سلاح‌های مختلف، پیش‌روی زمینی، تصرف سرزمین، گرفتن تلفات بالا از اشغال‌گران و به اسارت گرفتن صدها صهیونیست قطعا بی‌نظیر است و نشان از قدرت‌افزایی مستمر جبهه مقاومت دارد.

دوم؛ برای تدارک و اجرای چنین عملیاتی، بدون شک اقدامات اطلاعاتی، شناسایی و امنیتی بسیار دقیق و پیچیده‌ای انجام شده که با توجه به سرمایه‌گذاری سنگین اشغال‌گران در ایجاد و فعال‌سازی دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی بسیار، در نوع خود بسیار مهم و ارزشمند است.

سوم؛ از زمان روی کار آمدن دولت جدید نتانیاهو که از ائتلاف راست افراطی با راست افراطی مذهبی تشکیل شد، محافل سیاسی داخل سرزمین‌های اشغالی و همچنین کارشناسان و مسئولان سیاسی غربی نسبت به افزایش رویکردهای افراطی و توسعه خشونت در سرزمین‌های اشغالی هشدار داده بودند، اما سران جریان‌های افراطی درون کابینه ضمن بی‌توجهی به اثرات تخریبی و نابودکننده افراط‌گرایی، دست به اقداماتی علیه فلسطینیان زدند که کم‌سابقه بود.

هتک حرمت مسجدالاقصی، اهانت و هتک حرمت به بانوان فلسطینی، ایجاد محدودیت‌های شدید علیه فلسطینیان و تداوم آزار، دستگیری و شکنجه مردم مظلوم فلسطین از جمله اقدامات شنیعی بود که جریان افراط‌گرای مذهبی با هدف افزایش فشار علیه ملت مظلوم فلسطین انجام داد.

چهارم؛ رفتارهای جاه‌طلبانه نتانیاهو به‌ویژه در موضوع لایحه اصلاحات قضایی که رفتاری کاملا شخصی برای فرار از مجازات قانونی فسادهای خود و خانواده‌اش بود نیز از جمله موضوعات مهم دیگری است که افزایش چند دستگی در جامعه غیر منسجم، چندپاره و متزلزل صهیونیستی را به‌دنبال داشت.

بروز تجمعات و راهپیمایی‌های گسترده و سراسری مخالفان نتانیاهو طی ماه‌های اخیر که به همین بهانه صورت گرفت، شرایط سیاسی و اجتماعی کاملا ناپایداری را به این رژیم تحمیل کرد که حتی موجب ایجاد چند دستگی در بخش‌های امنیتی، نظامی و اطلاعاتی این رژیم شد.

پنجم؛ عملیات مقاومت پاسخی کاملا مشروع، حساب شده، قدرتمند و امیدآفرین به ساختاری بود که گرچه خشونت، افراط‌گرایی و تضییع حقوق حقه فلسطینیان را سرلوحه فعالیت‌هایش قرار داده اما از نظر سیاسی و اجتماعی بیش از هر زمان دیگری ضعیف شده است، به همین دلیل، هر چند عملیات طوفان الاقصی از نظر اطلاعاتی و نظامی کاملا غافل‌گیرانه بود اما به‌دلیل شرایط پیش گفته، وقوع آن کاملا قابل پیش‌بینی بود.

ششم؛ این عملیات از دو بُعد تاثیرگذاری بر نیروهای سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم و همچنین کشورهایی که در طرح ابراهیم هدف اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابطشان با تل‌آویو هستند نیز قابل توجه است، زیرا به‌طور طبیعی نیروهای نظامی، اطلاعاتی و هواداران سیاسی رژیم که تاکنون همواره در جنایت، زورگویی و کشتار دست برتر را داشته‌اند، اکنون و پس از مشاهده سرنوشت فرماندهان و هم‌قطاران خود روحیه لازم برای تداوم مسیر گذشته را نخواهند داشت و در شرایط انفعالی قرار می‌گیرند.

کشورهای مورد هدف در طرح ابراهیم نیز که بعضا رژیم صهیونیستی را بازیگری قدرتمند و تاثیرگذار در معادلات سیاسی، نظامی و امنیتی منطقه می‌دانستند و احیانا تمایلی برای عادی‌سازی روابط خود با این رژیم داشتند، ضمن آنکه مجبور به بازبینی محاسبات قبلی هستند، با فشار بیشتر افکار عمومی کشورهای اسلامی برای خودداری از گام نهادن در سراب ساخته شده از سوی رژیمی که خود در سراشیبی زوال و انحطاط قرار دارد، مواجه خواهند شد و احتمالا در شرط بستن روی «اسب بازنده» تردید خواهند کرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
«مقاومت ترکیبی»؛ باطل‌السحر «جنگ ترکیبی» صهیونیست‌ها
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 11:32
نورنیوز بررسی کرد؛
«مقاومت ترکیبی»؛ باطل‌السحر «جنگ ترکیبی» صهیونیست‌ها
گرچه جنگ ترکیبی علیه جبهه مقاومت سال‌هاست که آغاز شده، اما اکنون به حساس‌ترین مرحله خود رسیده و صهیونیست‌ها درست در زمانی که فکر می‌کردند همه چیز مهیای تحقق رویای شوم «از نیل تا فرات» است، بیش از هر زمان دیگری متوجه مهارناپذیر بودن قدرت مقاومت شده‌اند.
سیر توسعه موشک‌های مقاومت فلسطین در غزه
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 16:17
سیر توسعه موشک‌های مقاومت فلسطین در غزه
مقاومت فلسطین در غزه که نخستین موشک آن برد یک کیلومتری داشت، با توسعه توانمندی‌های خود در این حوزه توانست موشک‌هایی را تولید کند که برد آن به 250 کیلومتر می‌رسد.
طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 12:10
نورنیوز بررسی کرد؛
طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
عملیات طوفان الاقصی علاوه بر به رخ کشیدن قدرت مقاومت و ضعف صهیونیست‌ها، از دو بُعد تاثیرگذاری بر نیروهای سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم و همچنین کشورهایی که در طرح ابراهیم هدف اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابطشان با تل‌آویو هستند نیز قابل توجه است.
گنبدهای پوشالی بر فراز قلعه شنی!
شنبه 1402/07/15 ساعت 16:05
گنبدهای پوشالی بر فراز قلعه شنی!
عملیات بی‌سابقه و غافل‌گیرانه اخیر در سرزمین‌های اشغالی نشان داد که رژیم جعلی صهیونیستی برخلاف ادعاهای مکرر در خصوص تسلط اطلاعاتی و امنیتی بر جریان مقاومت، حتی توان پیش‌بینی احتمال عملیات مقاومت را ندارد و این‌گونه با غافل‌گیر شدن در مقابل چشم جهانیان مفتضح می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
کارشناسان سازمان ملل: توافق تجاری اروپا با رژیم صهیونیستی باید فوری تعلیق شود
اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز
شمار زخمی‌های ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران به 415 نفر افزایش یافت
برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند
مرندی: یکی از مطالبات اصلی ایران برای مذاکرات رفع محاصره دریایی است
تحلیلگر استرالیایی: جنگ علیه ایران به تقویت جایگاه تهران انجامید
دکلمه پرویز پرستویی خطاب به مادر شهید ماکان نصیری+فیلم
انتقاد سناتور آمریکایی از فساد بی‌سابقه در دولت ترامپ
رویترز: پاکستان فروش 1.5 میلیارد دلار سلاح به سودان را پس از مخالفت عربستان متوقف کرد
عبور 26 کشتی ناوگان سایه ایران از محاصره آمریکا
قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم
در 12 ساعت گذشته تنها 3 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند
گروسی: بدون مشارکت آژانس، توافق ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز نخواهد بود
اطلاعیه‌ی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید درباره‌ فعالیت‌های تبلیغی‌، ترویجی درباره ایشان
نشست چارچوب هماهنگی برای انتخاب نخست‌وزیر عراق به تعویق افتاد
واکنش تهران به تحولات سومالی‌لند: اقدام اسرائیل مغایر حقوق بین‌الملل است
عبدالباری عطوان: سه روز آینده تعیین‌کننده روند تنش‌ها و تحولات منطقه است
ابراز امیدواری پاکستان برای برقراری گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا در هفته جاری
ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است
شرط جدید ایران بار دیگر قیمت نفت را صعودی کرد
ترامپ با انتشار پست طولانی مدعی «پیشتازی در جنگ» شد
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
40 صهیونیست در فرودگاه مسکو بازداشت شدند؛ ماجرا چه بود؟
کمک هزینه رزیدنت‌های پزشکی 20 درصد افزایش یافت
الاهلی عربستان فینالیست لیگ نخبگان آسیا شد
بارگیری نفت از ینبع به کمترین میزان در یک ماه رسید
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
نورنما | یکم اردیبهشت روز بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی گرامی باد
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و عراق
اعلام جزئیات شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه
تمدید شد؛ مترو و اتوبوس تا اطلاع ثانوی رایگان است
انفجار کنترل شده در تبریز و کیش
سفیر ایران در هلند: اقدامات دفاعی ما محدود به مراکز منشأ حملات بوده است
حماس: بسته شدن گذرگاه رفح، نقض آشکار توافقات است
سفیر روسیه در آلمان احضار شد
انتخاب پرواز همای به عنوان خواننده ترانه تیم ملی فوتبال در جام جهانی
نگرانی روسیه از افزایش ایده هسته‌ای شدن متحدان غیرهسته‌ای آمریکا
ادامه انتقاد دموکرات‌ها؛ ابزار مهار ترامپ در دست کنگره
پیش بینی میزان هزینه بازسازی غزه از سوی آسوشیتدپرس
مجارستان در پی بازداشت نتانیاهو در بوداپست
آمادگی مسکو برای کمک به توافق بین ایران و کشورهای عربی
جوزف عون خواهان دیدار با ترامپ بدون حضور نتانیاهو است
پس از رأی دیوان عالی؛ دولت آمریکا واریز غرامت ها را آغاز کرد
حمله پهپادی به جنوب لبنان/واکنش ها به تخریب مجسمه حضرت عیسی
روسیه پرواز بر حریم هوایی ایران را برقرار کرد
جریمه دو بازیکن پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی
تحول در تشخیص زودهنگام سرطان با کیت غیرتهاجمی محققان ایرانی
برنامه‌های جدید روس‌اتم در نیروگاه بوشهر
خبر اینترنشنال تکذیب شد
برگزاری اولین تمرین تیم ملی فوتبال زیر نظر قلعه نویی