×
سیاسی
شناسه خبر : 141123
تاریخ انتشار :

«اسلامی» بخش ممتاز عملکرد سازمان انرژی اتمی را اعلام کرد

رئیس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه در سال 1401، سازمان انرژی اتمی توانست فرآیند «تبدیل ایده به محصول» را عملیاتی کند و این یک کار بزرگ بود، گفت: در بخش پرتودهی طرح های مطالعاتی انجام گرفت تا کل کشور را پوشش دهد.

نورنیوز - گروه سیاست: محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در گفتگویی تلویزیونی با اشاره به دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هسته‌ای با مقام معظم رهبری و نمایشگاهی که در حضور ایشان برگزار شد، اظهار کرد: دیدار با مقام معظم رهبری سعادت و یک توفیق برای همکاران ما بود که آخرین بار ۱۰ سال پیش این دیدار را داشتند.

او با بیان اینکه این دیدار فرصتی بود تا بتوانیم آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای را در محضر ایشان تقدیم کنیم،افزود: به همین خاطر نمایشگاه و گزارشی که ارائه شد به معنی واقعی کلمه تبلور عینی «ما می توانیم و توانستن» بود. جلوه ممتازی از خودباوری که به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا در کشور به وجود آمده و سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای نماد موفق این خودباوری است.
 
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به خرسندی مقام معظم رهبری در طول بازدید از نمایشگاه صنعت هسته‌ای کشور،تاکید کرد این خودباوری، مأیوس کننده برای دشمنان و امیدبخش برای مردم عزیزمان به خصوص جوانان که در راه اعتلا و پیشرفت کشور شوق خدمت و تلاش دارند، است.

اسلامی درباره آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور که به سمع و نظر مقام معظم رهبری رسید، گفت: سرفصل هایی که در سازمان انرژی اتمی دنبال می‌شود، متنوع، فوق‌العاده و گسترده است.

او با بیان اینکه سال ۱۴۰۱ عبارتی را در همین برنامه به کار بردیم و اعلام کردیم که سال پرنشاط و پرتلاشی را سازمان انرژی اتمی تجربه کردیم،افزود: سال گذشته سال سختی را در کشور داشتیم که فضای ایجاد شده، بر خیلی از روندها سایه انداخته بود.

رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد با این حال در سازمان انرژی اتمی یک جریان فوق العاده متفاوت از گذشته را تجربه کردیم و ۱۵۹ دستاورد داشتیم. دستاوردهایی که تعدادی از آن ها به عنوان طرح برتر برای ۲۰ فروردین آماده شد و به تدریج معرفی شدند.

اسلامی گفت: در این زمینه مطلب حایز اهمیت این بود که بتوانیم هرچه بیشتر و با سرعت بالاتر زمان دستیابی به نتایج و سرفصل‌هایی را که می‌خواهیم در زندگی مردم تاثیرگذار باشند، سریعتر به ثمر برسانیم.

او با بیان اینکه این مهم برای ما این تکلیف را ایجاد می‌کرد که زمان تبدیل ایده به محصول را کوتاه کنیم و بخش ممتاز این کوتاه کردن، عملکرد فوق‌العاده در حوزه طراحی و ساخت سامانه‌های پرتودهی بود،تاکید کرد: سامانه‌های پرتودهی یک نیاز مبرم برای کشور است که در حوزه سلامت و امنیت غذایی می تواند تاثیر بسزایی برای مردم داشته باشد.

رئیس سازمان انرژی اتمی  گفت: پرتودهی محصولات تاثیر مهمی در سلامت و معیشت مردم داشته و با جلوگیری از ضایعات در اقتصاد ملی اثرگذار خواهد بود. برای اولین بار در این زمینه سامانه پرتودهی گاما با ظرفیت ۲۰ تن را از یک نمونه خارجی الگوبرداری کردیم و آن را ساختیم.

اسلامی افزود: این طراحی ۲۰ تن، بومی و هوشمند بود و برای پاسخگویی بیشتر همکاران من افزایش ظرفیت را هدفگذاری کردند و سامانه‌های ۵۰ و ۱۰۰ تن ساخته شدند. سامانه‌هایی که به فاصله ۴ ماه از یکدیگر به نتیجه رسیدند و قابل بهره‌برداری شدند.

او تاکید کرد: آفت زدایی در بحث مایکرویو هم مطلب دیگری بود که برای آن وقت گذاشته شد. ظرف ۳ تا ۴ ماه فرآیند طراحی و ساخت آن به پایان رسید و نمونه تولیدی آن ساخته شد. طرحی که ۱۰ روز پیش در مراسمی با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، این سامانه‌ها رونمایی شدند. همچنین سامانه پرتودهی اشعه ایکس برای عقیم سازی حشرات که مورد نیاز بخش کشاورزی بود هم در همین مراسم رونمایی شد.

 رئیس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه در سال ۱۴۰۱، سازمان انرژی اتمی توانست فرآیند تبدیل ایده به محصول را عملیاتی کند و این یک کار بزرگ بود، تاکید کرد: در بخش پرتودهی طرح های مطالعاتی انجام گرفت تا کل کشور را پوشش دهد. کانون‌های تولید که مرکز تولید مواد غذایی و کشاورزی است را در ۱۲ منطقه تعریف کردیم.

اسلامی افزود این قطب‌ها با مشارکت بخش خصوصی و دستگاه‌های مرتبط با سازمان انرژی اتمی و با توجه به تکالیف علمی، پژوهشی و قانونی که داشتیم، ظرفیتی را ایجاد می‌کند تا در خدمت مردم عزیز کشورمان باشد.

او گفت: در حال حاضر سایت‌های مدنظر و طرف‌های مشارکت برای این موضوع در استان ها انتخاب شدند و با امضای تفاهمنامه، زمین‌ها با حفاظ‌گذاری‌های مورد نیاز به مجتمع‌های مدنظر تبدیل شده‌اند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پاکستان، هند را به بی‌توجهی به آتش‌بس متهم کرد
وداع با گوشت وارداتی؛ دولت به تولید داخل چشم دوخته است
بالاخره لحظه طلایی فرا رسید؛ هری کین جام را بالا برد!
پیش‌فروش بلیت قطار برای تعطیلات؛ بدون دغدغه سفر کنید
پاسخ ایران به رویترز: دست از اتهام‌زنی بردارید!
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (28)«اصلاندوز»
توماس مولر و پایان باشکوه یک افسانه
شیرینی قهرمانی در شب خداحافظی و لحظه بدرقه مولر + خلاصه بازی
تساوی دراماتیک در المپیکو؛ لاتزیو و یوونتوس امتیازات را تقسیم کردند + ویدیو گل ها
نورنما | دوستی غیر منتظره ای که وایرال شد
پاسخ قاطع هند به توهین فرد هندی به عراقچی؛ این اظهارات موضع ما نیست
هشدار صریح عراقچی: حقوق هسته‌ای ایران قابل معامله نیست + ویدیو
پایان هزینه‌های درمانی کودکان؛ هدیه طلایی دولت چهاردهم به خانواده‌ها
عکس های منتخب ایران، شنبه 20 اردیبهشت
تور جهانی تنیس خلیج فارس: یزدانی به فینال رسید
واشنگتن: جنگ اوکراین باید همین حالا تمام شود
جزییات پرداخت حقوق اردیبهشت ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی /صدور احکام جدید
جزئیات درگذشت یکی‌ از دانش آموزان حادثه دیده ارومیه
پادکست | اثر مرکب
بر لبه گفتگو؛ رقص سایه‌ها و سیگنال‌ها
ستاره هلندی در آستانه ورود به مدیریت آبی‌ها
روزنامه‌نگار صهیونیست نتانیاهو را زیر تیغ برد
میدان دیپلماسی به جده رسید؛ ایران با چه پیامی رفت؟
تعیین شعب ویژه و ابلاغ بخش‌نامه جدید برای فعالیت رسانه‌ها
باستان‌شناسی در قلب بلوچستان؛ ابزارهایی از هزاران سال پیش!
ساختمان‌های بتنی متزلزل دربرابر زلزله!
سیاست جدید عربستان برای حجاج 2025
مازندران دیجیتالی می‌شود؛ اینترنت به دل روستاها رسید
بانک آینده؛ متهم ردیف اول در بحران تورم و نقدینگی کشور
حریق‌ها زاییده تخلفات ساختمانی بی‌صدا!
افزایش مسمومیت با قارچ‌های سمی؛ 143 نفر مسموم و یک فوتی تا 19 اردیبهشت سال جاری
هدیه متفاوت روز معلم؛ ابتکار درخشان دانش‌آموزان ارومیه
تهران در انتظار وزش باد شدید؛ هشدار هواشناسی برای چهار روز
اولین روز کاهش ساعات کاری ادارات چگونه سپری شد؟+ فیلم
وام ودیعهٔ مسکن به مجردها هم رسید/جزییات ثبت نام + سقف وام
عراقچی وارد جده شد؛ مقصد بعدی، اجلاس دوحه+ فیلم
گزارش تصویری | در دیدار هزاران نفر از کارگران سراسر کشور با رهبر انقلاب
آتش سوزی در اسلامشهر
بازی با زمان؛ ابزار نرم واشنگتن در مذاکرات هسته‌ای با ایران
پشتیبانی تمام قد رهبر انقلاب از جامعه کارگری
قیمت خودرو امروز 20 اردیبهشت 1404+ جدول
هفته سرنوشت‌ساز برای اقتصاد ایران؛ مدنی‌زاده رای اعتماد می‌گیرد؟
نورنما | هنرمندی که پیاده رو ها را شادتر می کند
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 20 اردیبهشت 1404/ کاهش قیمت طلا 18 عیار+ جدول
آیا ساعت طرح ترافیک تغییر می کند؟
طرح «کاهش سن و سابقه بازنشستگی» در مجلس؛ آینده بازنشستگان چه خواهد شد؟
دستور خاموشی کولرها در ادارات صادر شد!
شیر رایگان به مدرسه‌ها برگشت!
سه‌ضلعی تهران، ریاض، دوحه؛ بازتعریف معادلات منطقه
تاریخ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در عمان قطعی شد
X
آگهی تبلیغاتی