×
سیاسی
شناسه خبر : 138438
تاریخ انتشار :

شمخانی: تنش و درگیری در منطقه قفقاز به نفع هیچ کشوری نیست

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در دیدار همتای ارمنستانی خود در تهران با بیان اینکه تنش و درگیری در منطقه قفقاز به نفع هیچ کشوری نیست، تصریح کرد: هرگونه تغییر در جغرافیای منطقه قفقاز جنوبی اقدامی تنش‌زا و در جهت خواست دشمنان امنیت و ثبات منطقه است.

نورنیوز - گروه سیاسی: «آرمن گریگوریان»، دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان که پیش از ظهر امروز وارد تهران شد با دریابان «علی شمخانی»، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و پیرامون مسائل دو جانبه و منطقه‌ای با او گفتگو کرد.

در این دیدار دریابان علی شمخانی با اشاره به روابط تاریخی دو کشور و پیوندهای فرهنگی میان دو ملت ایران و ارمنستان گفت: پایداری و ثبات در مناسبات سیاسی و اقتصادی دو کشور از ویژگی‌های مهم مناسبات دوستانه تهران و ایروان است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، توسعه همکاری و تعامل با همسایگان را از اصول تغییرناپذیر سیاست خارجی جمهوری اسلامی‌ ایران و از اولویت‌های مهم دولت سیزدهم بر شمرد و تصریح کرد: حسن همجواری و تلاش مشترک برای حل و فصل چالش‌های منطقه‌ای از روش‌های مسالمت‌آمیز، توصیه‌ی مؤکد جمهوری اسلامی به همه طرف‌ها است.

شمخانی با توجه به‌ افق مثبت تعاملات اقتصادی میان تهران و ایروان، افزایش مبادلات تجاری مشترک به میزان ۳ میلیارد دلار را هدفی قابل دستیابی عنوان کرد و گفت: قرار داشتن ایران و ارمنستان در دالان ارتباطی شمال-جنوب، چشم انداز روشنی را برای تعمیق مناسبات تجاری میان دو کشور رقم زده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه  تنش و درگیری در منطقه قفقاز به نفع هیچ کشوری نیست، تصریح کرد: هرگونه تغییر در جغرافیای منطقه قفقاز جنوبی اقدامی تنش‌زا و در جهت خواست دشمنان امنیت و ثبات منطقه است و باید گفتگو و تعامل مستمر جایگزین هرگونه رویکرد سخت برای پایان دادن به چالش‌های منطقه‌ای شود.

 شمخانی با اشاره به اینکه منطقه‌ی قفقاز شرایط حساسی را طی می‌کند؛ اظهار امیدواری کرد جمهوری آذربایجان و ارمنستان با خویشتن‌داری و تدبیر بتوانند تنش‌ها را مدیریت و حل و فصل نمایند.

در این دیدار آرمن گریگوریان، دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان نیز با اشاره به روابط دیرینه تهران-ایروان توسعه و تعمیق همکاری‌‌های همه‌جانبه با جمهوری اسلامی ایران را خواست دولت و ملت ارمنستان و از اولویت‌های کشورش در حوزه سیاست خارجی برشمرد.

دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در توسعه روابط میان کشورهای قفقاز جنوبی و تأمین امنیت منطقه دارد.

او با تمجید از نقش بسیار موثر جمهوری اسلامی ایران در ایجاد صلح و ثبات در منطقه و تبریک توافق اخیر میان تهران و ریاض گفت: تنها راه پایان دادن به بحران‌های منطقه‌ای و جلوگیری از تنش و درگیری گفتگو و تعامل میان کشورهاست.

دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان پروژه‌های انتقال برق بین دو کشور و سوآپ گاز ارمنستان و ترکمنستان را از موضوعات مهم در روابط دو کشور ذکر کرد و بر تسریع در اجرای پروژه‌های اقتصادی میان دو کشور تاکید نمود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
شمخانی: فعال‌سازی مکانیسم ریال-روپیه در پیشبرد اهداف مشترک اقتصادی نقش تعیین کننده‌ای خواهد داشت
دوشنبه 1402/02/11 ساعت 10:40
شمخانی: فعال‌سازی مکانیسم ریال-روپیه در پیشبرد اهداف مشترک اقتصادی نقش تعیین کننده‌ای خواهد داشت
آجیت دوآل مشاور امنیت ملی نخست وزیر هند که به تهران سفر کرده است؛ صبح امروز با دریابان علی شمخانی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون روابط سیاسی، امنیتی به ویژه مسائل اقتصادی دو و چندجانبه و مهم ترین تحولات منطقه‌ای و بین المللی گفتگو کرد.
شمخانی: پایان دادن به سلطه دلار در مبادلات اقتصادی و تجاری شتاب گرفته است
یکشنبه 1402/01/20 ساعت 12:35
در گفتگو با دستیار ویژه پوتین؛
شمخانی: پایان دادن به سلطه دلار در مبادلات اقتصادی و تجاری شتاب گرفته است
دبیر شورای عالی امنیت ملی در گفتگو با دستیار ویژه پوتین گفت: مسیر آغاز شده برای کاهش اثرگذاری دلار در مبادلات اقتصادی منطقه‌ای و بین‌المللی که کشورهای زیادی در حال پیوستن به آن هستند سلطه غرب بر اقتصاد جهانی را به حداقل ممکن تقلیل خواهد داد.
تماس تلفنی مشاور امنیت ملی هند با دریابان شمخانی
دوشنبه 1402/01/07 ساعت 19:02
تماس تلفنی مشاور امنیت ملی هند با دریابان شمخانی
مشاور امنیت ملی هند با دبیر شرای عالی امنیت ملی کشورمان ضمن تماس تلفنی برای کمک به روند توسعه همه‌جانبه همکاری‌های منطقه‌ای اعلام کرد.
شمخانی: هیچ محدودیتی برای تقویت و گسترش مناسبات با کشورهای همسایه قائل نیستیم
دوشنبه 1402/01/07 ساعت 17:27
شمخانی: هیچ محدودیتی برای تقویت و گسترش مناسبات با کشورهای همسایه قائل نیستیم
دریابان شمخانی: در چارچوب راهبرد دیپلماسی همسایگی که در دولت جناب آقای رئیسی پیگیری می‌شود، توسعه همکاری‌های همه‌جانبه با کشورهای همسایه اولویت اصلی ایران در روابط خارجی بوده و ما قائل به هیچ‌گونه محدودیتی در این زمینه نیستیم.
امضاء توافق‌نامه امنیتی میان جمهوری اسلامی ایران و عراق
یکشنبه 1401/12/28 ساعت 16:15
امضاء توافق‌نامه امنیتی میان جمهوری اسلامی ایران و عراق
بعداز ظهر امروز طی مراسمی با حضور نخست وزیر عراق، توافق‌نامه همکاری‌های مشترک امنیتی ایران و عراق از سوی دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و مشاور امنیت ملی نخست وزیر عراق به‌ امضاء رسید.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
برنامه مسابقات امروز 19 اردیبهشت+پخش زنده برنامه مسابقات امروز 19 اردیبهشت+پخش زنده
جزییات پرداخت معوقات فرهنگیان بازنشسته اعلام شد
ساعت اجرای طرح ترافیک اعلام شد
اصلاح آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور در دستور کار سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفت+جزییات
ثبت‌نام غیرحضوری وام 50 میلیونی برای بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد + شرایط دریافت وام
سقوط 25 پهپاد اسرائیلی ارتش هند به دست پاکستان+فیلم
پایان فصل برای بیرانوند؛ تراکتور قهرمان بدون سنگربان اول برابر استقلال خوزستان
پنج‌شنبه‌ها در تهران تعطیل شد؛ قدمی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی
نورنما |فیزیک چقدر میتواند جذاب باشه اگه به درستی تدریس شود
نتایج و جدول لیگ برتر پس از پایان هفته بیست و نهم ! + جدول و نتایج بازی
طمع قاتلان به طلاهای بدلی؛ قتل وحشیانه یک زن در ورامین!
حادثه خونین در جاده نیشابور؛ یک تصادف و پنج مصدوم دیگر!
اموزگار رأفت و رضایت، پیشوای ظلم‌ستیزی و ستمگری
تراکتور(3) -نساجی مازندران(3)/ + لینک پخش زنده
پرسپولیس (1)- خیبرخرم آباد(1) + لینک پخش زنده
زور سپاهان فقط به پرسپولیس می رسد ! هوادار ( 1 ) - سپاهان ( 1 ) +لحظات مهم بازی
دشت یک امتیاز قوهای انزلی در دقایق آخر ! آلومینیوم اراک( 1 ) - ملوان( 1 )+ لحظات مهم بازی
استقلال 0 - چادرملو 0 | بازی بدون گل به پایان رسید + خلاصه بازی
کندوان فردا یکطرفه می‌شود؛ طرح پلیس برای بازگشت امن مسافران
کامبک زیبای فولاد یحیی! استقلال خوزستان ( 1 ) - فولاد خوزستان ( 2 ) + لحظات مهم بازی
نورنما |میلاد مسعود ولی نعمت مان،آقا امام رضا (ع) مبارک باد
خزانه‌داری آمریکا باز هم شمشیر تحریم را کشید
افزایش حقوق کارکنان باسابقه؛ مزایای ویژه برای خدمت‌گذاران 30 ساله
اعلام زمان واریزحقوق بازنشستگان همراه با پرداخت معوقات ومتناسب سازی
معمای بابک زنجانی؛ خیز بلند متهم فساد قرن برای تصاحب سایپا
سیب‌زمینی به صف صادرات برگشت!
ساعت کاری بانک‌ها هم تغییر کرد
مترو تهران هم‌پای تغییر ساعت ادارات حرکت می‌کند
جزئیات اجرای مصوبه تغییر ساعت تدریس معلمان مدارس غیردولتی
اعلام زمان انتشار کلید اولیه آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی
طارمی در جمع بزرگان اروپا؛ تیم منتخب هواسکورد رنگ ایرانی گرفت
ایران(3)- بلاروس(4)/ خداحافظی زودهنگام ایران با جام جهانی + ویدیوی گل ها
ترامپ خبر «خیلی بزرگ» را توییت کرد
آسمان واتیکان همچنان سیاه است
عراقچی: تحریم‌ها مانع اصلی توسعه روابط اقتصادی ایران و هند است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 18 اردیبهشت 1404+ جدول قیمت
تهران گرم و گرم تر می شود!
سه رکورد تاریخ ساز طارمی در فوتبال اروپا
پس از اعتراض باشگاه استقلال کنداکتور صداوسیما تغییر کرد!
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 18 اردیبهشت 1404+ جدول قیمت
هشدار به حاجیان: پاوربانک با خود نبرید!
پایان بازی ذوب آهن 2 - 1 مس رفسنجان ذوب‌آهن به دنبال صعود + فیلم گل ها
جنایت تازه تل‌آویو؛ بمباران بی‌وقفه جنوب لبنان+ فیلم
تور جهانی تنیس به نام "خلیج فارس" سند خورد!
جزییات پرداخت وام مشاغل خانگی اعلام شد
راز سرقت هدفمند از خانه یک خبرنگار برملا شد!
وعده جدید وزارت نیرو در مورد خاموشی ها
جزئیات زلزله در مرز سمنان و خراسان/سمنان 10 بار لرزید
موز به میوه ای برای نخوردن مبدل شده
X
آگهی تبلیغاتی