×
اقتصادی
شناسه خبر : 130366
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/12/01 ساعت 23:42
جزئیاتی جدید از طرح محدودیت سوختگیری بنزین

جزئیاتی جدید از طرح محدودیت سوختگیری بنزین

سخنگوی جایگاه‌دارن کشور جزئیات جدید از طرح محدودیت سوختگیری بنزین ارائه کرد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: رضا نواز سخنگوی جایگاه‌دارن کشور دوشنبه شب در مورد طرح محدودیت سوختگیری بنزین گفت: از حدود شهریور ماه طرحی در جایگاه‌های سوخت اجرا شد و این را به صورت میدانی مشاهده کردیم. به رغم اینکه در تصمیم‌سازی در مورد سهمیه و قیمت هیچ نقشی نداریم، ولی این موضوع را از شهریور ماه در میدان‌های مختلف کشور تجربه کردیم و اکنون این طرح محدودیت در سوخت‌گیری بجز تهران در همه نقاط کشور اجرا می‌شود.

نواز در توضیح جزییات طرح گفت: بر اساس برآورد‌ها بیش از ۶۵ درصد مردم هنگام مراجعه به جایگاه‌های سوخت در هربار سوختگیری بین ۳۰ تا ۴۰ لیتر سوخت دریافت می‌کنند که در کلان‌شهر‌ها نزدیک به عدد ۴۰ و در شهر‌های کوچک نزدیک به عدد ۳۰ است. البته این عدد در برخی روز‌های سال متفاوت است.

نواز افزود: در گذشته هر نفر می‌توانست با مراجعه به جایگاه سوخت تا ۶۰ لیتر بنزین دریافت کند و این روند را روزانه سه بار تکرار کند. اتفاقی که اکنون افتاده این است که در استان‌ها افراد در بار اول سوخت‌گیری می‌توانند ۳۰ یا ۴۰ لیتر با کارت سوخت خود (از سهمیه شخصی یا سهمیه آزاد) دریافت کنند.

او ادامه داد: برای سوختگیری دوم باید حدود چهار ساعت از سوختگیری اول گذشته باشد تا فرد بتواند دوباره سوختگیری انجام دهد. این موضوع در مورد همه استان‌ها و شهر‌ها صادق است. در مورد کارت جایگاه سوخت نیز میزان بنزین دریافتی از ۶۰ لیتر به ۳۰ لیتر تقلیل پیدا کرده است. به این شکل که وقتی با استفاده از کارت جایگاه ۳۰ لیتر سوخت دریافت کردید دیگر محدودیت زمانی وجود ندارد و فرد می‌تواند دوباره سوخت دریافت کند.

نواز گفت: ۳۰ درصد از افرادی هم که بیش از ۴۰ لیتر بنزین دریافت می‌کنند محدودیتی در میزان سوختگیری ندارند. این محدودیت تنها از نظر میزان هر بار سوختگیری است. یعنی اگر با کارت خود ۴۰ لیتر بنزین گرفتند می‌توانند ۱۰ یا ۲۰ لیتر دیگر را از کارت جایگاه سوخت دریافت کنند. در واقع این بخش از مردم می‌توانند به میزان ظرفیت باک خودرو خود، سوخت دریافت بکنند، اما تعداد دفعات سوختگیری آن‌ها افزایش می‌یابد.

او ادامه داد: درصورتی که از استان خارج و به استان دیگری وارد شوند محدودیت زمانی در سوخت‌گیری ندارند.

نواز با اشاره به وضعیت خودرو‌های عمومی اظهار داشت: این خودرو‌ها نیز همان شرایط را دارند با این تفاوت در روز می‌توانند دوبار سوخت‌گیری انجام بدهند نه ۳ بار.

سخنگوی جایگاه دارن کشور با اشاره به افرادی که فاقد کارت سوخت هستند نیز گفت: اینگونه افراد می‌توانند دو بار سوختگیری کنند و در هر بار با کارت جایگاه ۳۰ لیتر بنزین دریافت کنند.

نواز افزود: بر اساس برآورد‌هایی که انجام داده‌ایم این طرح زمان لازم برای سوختگیری را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهد.

سخنگوی جایگاه دارن کشور ادامه داد: به عنوان بخش خصوصی از دولت و تصمیم‌سازان انتظار داریم که قبل از اجرای طرح با ما مشورت بکنند. ما رفتار مراجعه‌کنندگان را می‌شناسیم و می‌توانیم اطلاعات خوبی به دولت ارائه بدهیم تا این طرح‌ها درست اجرا بشود. طرح‌های مقطعی را به صلاح نمی‌دانیم. یعنی طرح‌های حوزه سوخت باید اصلاحاتی و زیرساختی انجام بشود.

نواز در باره تداوم طرح یاد شده گفت: زمان پایان طرح معلوم نیست، اما قرار بر این است که اطلاعات لازم ظرف ۶ ماه گردآوری شود تا مسئولین تصمیم بگیرند که طرح ادامه پیدا کند یا خیر.

سخنگوی جایگاه دارن کشور افزود: مردم انتقادات و پیشنهادات و شکایات خود را با شماره‌های ۰۹۶۲۷ و ۰۲۱۷۷۵۲۲۶۷۸ با ما در میان بگذارند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پایان بازی تیم فوتسال ایران 2 _ 2 تیم ملی فوتسال
بازگشت امباپه به آنفیلد؛ فرصتی برای جبران یا تکرار شکست؟
احیای سپاهان در واپسین ثانیه؛ محرم در آسیا ماند
برگزاری کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان
امیرآبادی: در قرعه‌کشی تقلب نشد؛ استقلال متخصص قهرمانی در جام‌حذفی است
اختلاف جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس ستاد کل ارتش
ارتباط هواداران آشوب گر تیم فوتبال اسرائیلی با ارتش رژیم صهیونیستی فاش شد
توقف فعالیت فرودگاه واشنگتن به دلایل امنیتی
آمریکا تحریم‌هایی جدید علیه کره شمالی وضع کرد
نخست‌وزیر آلبانی: روسیه به هیچ کشور اروپایی دیگری حمله نخواهد کرد
اعلام نتایج آزمون دفتریاری دفتر اسناد رسمی 1404
اهانت ترامپ به یهودیان طرفدار «ممدانی» در انتخابات نیویورک
تهدید بمب‌گذاری در حوزه‌های انتخاباتی نیوجرسی آمریکا
ورود جهان به عصر جدیدی از تسلیحات اتمی
عارف: اقتدار غذایی پیش‌نیاز اقتدار ملی است
پزشکیان: مساجد بهترین کانون برای ساماندهی امور اجتماعی هستند
«پوتین» دستور توسعه مراکز لجستیک در مرز با چین و کره شمالی را صادر کرد
تایید گزارش خالی فروشی 22 هزار میلیاردی توسط رییس قوه قضاییه+فیلم
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون انتخاب حسابدار رسمی سال 1404
حکم حبس رئیس جمهور سابق موریتانی تأیید شد
واکنش وزیر امور خارجه به تمجید برنده نوبل صلح از جنایاتکاران صهیونیستی
سپاهان (2)- آخال (2) | تساوی شاگردان نوید کیا مقابل رقیب ترکمنستانی + خلاصه بازی
هشدار رسانه عبری نسبت به اتحاد نظامی قاهره و ریاض
بکهام، شوالیه شد
ابعاد جدید از جنایت در سودان
دستور عارف برای توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی
سید عبدالملک الحوثی: آمریکا و اسرائیل سرمنشا شر هستند
رئیس جمهور لبنان: مذاکره گزینه من برای پایان اشغالگری است
دستگیری کلاهبردار 5000 میلیاردی در یزد
اعلام زمان برگزاری دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی/پرسپولیس-تراکتور 30 آبان
آب سد لتیان به زیر 10درصد رسید
ترامپ در حال تکرار اشتباه بایدن است!
خط قرمزی که به زندگی رسید
لهستان به دنبال احداث دیوار پهپادی مستقل از اروپا
هوای تهران سه درجه گرم می‌شود
عراقچی: ایران آماده کمک‌رسانی فوری به زلزله‌زدگان افغانستان است
کشف جسد یکی دیگر از نظامیان اشغالگر
اعلام اسامی محرومان هفته دهم لیگ برتر فوتبال
هشدار دادستان تهران به ارسال‌کنندگان پیامک جعلی ثبت شکایت
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در نبطیه لبنان
زلزله 4.5 ریشتری تنب بزرگ را لرزاند
واکنش ستادکل نیروهای مسلح به ادعای همکاری نظامی با دیگر کشورها
نقویان: برای بازپخش سریال‌های پژمان جمشیدی مشکلی نداریم
89 استاد دانشگاه تهران در جمع دو درصد دانشمندان برتر جهان
افشاگری خواهر پژمان جمشیدی از شاکی برادرش ! + عکس و فیلم
امیر قطر خواستار حمایت گسترده برای بازسازی غزه شد
پوتین دستور توسعه مراکز لجستیکی هم مرز با کره شمالی و چین را صادر کرد
کشف 216 تن برنج احتکاری از یک شرکت معروف! + فیلم
فردا بزرگترین ابرماه را از سال 2019 از دست ندهید
پلیس: اجاره واحدهای مسکونی به صورت ساعتی و روزانه ممنوع است
X
آگهی تبلیغاتی