×
فرهنگی
شناسه خبر : 127800
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/11/20 ساعت 18:48
فیلم را به تمام مادران ایرانی تقدیم می‌کنم

در نشست «در آغوش درخت» مطرح شد؛

فیلم را به تمام مادران ایرانی تقدیم می‌کنم

نشست مطبوعاتیِ فیلم سینمایی «در آغوش درخت» امروز در سانس اول برای اصحاب رسانه و جامعه منتقدان در سینمای رسانه برگزار شد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: نشست مطبوعاتیِ فیلم سینمایی «در آغوش درخت» روز پنج‌شنبه ۲۰ بهمن در سانس اول برای اصحاب رسانه و جامعه منتقدان در سینمای رسانه (پردیس سینمایی ملت) با حضور عوامل فیلم در حال برگزاری است.

در نشست خبری فیلم سینمایی «در آغوش درخت»، بابک خواجه‌پاشا (کارگردان)، سجاد نصرالهی نسب (تهیه‌کننده)، محمد فکوری (مدیر فیلمبرداری)، رویا اکبرزاده (طراح لباس)، ایمان کرمیان (طراح جلوه‌های ویژه)، جواد قامتی، بابک خواجه‌پاشا، رایان لطفی، اهورا لطفی و روح‌الله‌ زمانی از جمله بازیگران این فیلم هستند که در این نشست حضور دارند.

در ابتدای این جلسه، سجاد نصراللهی تهیه کننده فیلم «در آغوش درخت» گفت: ما از اوایل امسال کار طرح و نوشتن را آغاز و از تیرماه فیلمبرداری فیلم را شروع کردیم.

بابک خواجه‌پاشا کارگردان فیلم «در آغوش درخت» اظهار کرد: عرض سلام خدمت اهالی رسانه که کارتان این مدت بسیار سخت بود. شماها کاری کردید که جشنواره فیلم فجر زنده بماند. این فیلم تقدیم به تمام مادران ایرانی می‌کنم‌. درباره موضوع فیلم هم بگویم که خانواده موضوعی که برای من همواره دغدغه بوده‌. از خانواده می‌توان اجتماع و سیاست را درست کرد. حتی برای شما مثالی بزنم. ما باید روی مسئله طلاق که رشد چشمگیری در کشور ما دارد، کار کرد و فیلم ساخت.

نصرالهی نسب در ادامه گفت: خانم بنی آدم گفتند راه افتادند, تهران نبودند و الان در برف گیر کردند و بعید می دانم که به برنامه برسند.

کارگردان ادامه داد: پیام فیلم فقدان است‌. احساس می‌کنم هیچ نعمتی بزرگ‌تر از فرزند و کودکان نیست. کودکان بسیار در زیست ما تاثیرگذار است. یک کودک فوق‌العاده‌ است و می‌تواند جهان را تغییر دهد. کودکان نیاز به احترام دارند. گاهی ما برای ساختن فیلم، به سراغ حرف‌های گنده می‌رویم درحالی که می‌توانیم از چیزهای ساده، فیلم‌هایی را خلق کرد که به سینمای ما هم نزدیک است.

اهورا لطفی بازیگر کودک اثر گفت: من به بازیگری خیلی علاقمندم و به اقای خواجه پاشا هم این را گفتم و ایشان هم صمیمت من و پسرعمومیم را دید و ما را انتخاب کرد. ما همدیگر را داداش صدا می کنم. من یازده سالم است. یک هفته قبل از فیلمبرداری ما دیالوگ ها را تمرین کردیم و استرس مان کم شد و توانستیم جلوی دوربین خوب حرف بزنیم.

روح‌الله زمانی از بازیگران فیلم سینمایی «در آغوش درخت» عنوان کرد: امیدوارم از فیلم ما لذت برده باشید. در مدتی که وارد حوزه بازیگری شدم، تمام تلاشم را کردم. حفظ کردن موقعیت مهم است و من هم سعی کردم تا موقعیتی را که به دست آورده‌ام را حفظ کنم.

وی افزود: قبل از این‌ که فیلم «خورشید» را بازی کنم، مجبور به کار کردن بودم و فرصتی برای درس خواندن نداشتم. پس از اینکه در آن فیلم بازی کردم، مجدد به سراغ درس خواندن رفتم و حتی در حوزه بازیگری هم کلاس‌هایی می‌روم.

در ادامه جواد قامتی بازیگر فیلم گفت: سلام ویژه دارم خدمت مردم شریف ارومیه. اگر فیلمسازان بدانند ارومیه چه بهشتی است برای ساخت فیلم از ان جدا نشوند. همچنین ما به یاد و فکر مردم عزیز خوی که این روزها در سختی هستند هستیم و امیدواریم زودتر همه چیز درست شود.

وی درباره سختی کار با بچه ها گفت: اگر شما همبازی خوب داشته باشید نصف راه رفته اید. اینجا هم همه همبازی های من خیلی خوب بودند. یک هفته با بچه ها به استخر می رفتیم و با هم ارتباط برقرار کردیم

بچه های تهیه و تولید ارومیه خیلی زحمت کشیدند. اقای مصباح عزیز خیلی کمک کردند. از اینکه در این فیلم هستم خیلی احساس خوبی دارم، این فیلم پر از احساس و صمیمی است و فکر می کنم مردم هم با آن ارتباط برقرار کنند.

محمد فکوری مدیر فیلمبرداری «در آغوش درخت» برای فرایند تولید این فیلم توضیح داد: آرزو می‌کنم فیلم به درستی از لحاظ فیلمبرداری روایت شده باشد و تاثیر خودش را بگذارد. من و آقای کارگردان، دوست چند ساله بودیم و حدود ۱۶ سال پیش هم در حوزه فیلم‌های کوتاه با هم همکار بودیم. من از ایده و طرح با بابک خواجه‌پاشا همراه بودم و از جزییات خبر داشتم. پروژه‌هایی بوده که من پس از پیش‌تولید به آن‌ها اضافه شده‌ام و می‌توانم بگویم که در این فیلم حتی در انتخاب لوکیشن‌ها ما با هم به توافق رسیدیم.

وی اضافه کرد: فیلمبرداری این اثر یک و ماه و نیم طول کشید اما من از ابتدا با این گروه بودم. «در آغوش درخت» در ستاسش خانواده است؛ چیزی که همه دنیا دارند از آن محروم می‌شوند. این مسئله بسیار اهمیت دارد.

در ادامه جلسه، «رویا اکبرزاده» طراح لباس فیلم «در آغوش درخت» بیان‌داشت: این اولین تجربه من در سینما بود. امیدوارم این فیلم را دیده باشید و لذت برده باشید. من بچه طبیعتم و کاراکترها را از روی طبیعت الهام گرفتم و با مشورت کارگردان آنها را اجرا کردم.

ایمان کرمیان مدیر جلوه‌های ویژه نیز درباره این پروژه تشریح کرد: من وظیفه‌ای سنگین‌تر در این فیلم داشتم و علاوه‌ بر کارهای جلوه‌های میدانی، جلوه‌های ویژه را هن برعهده داشتیم. من تلاش کردم کارم را درست انجام دهم و شرمنده مخاطبان و کارگردان نشوم. امیدوارم که مردم هم این فیلم را بپسندند.

تهیه‌کننده فیلم بااشاره به تولید این فیلم گفت: کار کردن با بچه‌ها بسیار دشوار است. دغدغه ما در تولید این بود که بازی بچه‌ها به اصطلاح در بیاید و آن چیزی که در ذهنمان بود اتفاق بیفتد. خوشبختانه همه عوامل کمک کردند و توانستیم از این دغدغه عبور کردیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مسکو: برای رفع تحریم‌های ایران در کنار تهران خواهیم بود
قیمت جهانی طلا امروز 28 خرداد 1405
لغو یک میلیون بلیت پرواز در دوران جنگ
نخست وزیر پاکستان، به عنوان میانجی، یادداشت تفاهم اسلام آباد را امضا کرد
تمرکز پلیس آگاهی بر هوشمندسازی و کنترل مجرمان سابقه‌دار
بازیگر فیلم «حلقه» چشم از جهان فروبست
توافق ایران و قزاقستان برای ایجاد کریدور ترانزیتی شرق به غرب
سوئیس میزبان دور جدید مذاکرات ؛ ایران و آمریکا از فردا وارد فاز اجرای توافق می‌شوند
نوراینفو | کاهش نرخ بیکاری در ایران
عارف: درخشش دانشجویان ایرانی پیام‌آور امید برای آینده کشور است
148 جان‌باخته در حوادث آبی از ابتدای سال
فیدان: رویکرد تهاجمی اسرائیل به تهدیدی جهانی تبدیل شده است
وصول 361 هزار میلیارد تومان مطالبات بانکی
انتقام، صلح و خیر عمومی
بازگشت 89 درصد واحدهای پتروشیمی به مدار تولید
رسانه پاکستانی: شهباز شریف امروز عازم سوئیس می شود
اعترافی که واشنگتن دوست نداشت جهان آن را بشنود
این «یک» از آن 99 بزرگ‌تر است!
پیام تبریک امامعلی رحمان به پزشکیان
سقف افزایش اجاره در تهران 27 درصد تعیین شد
بیداری از شعله عاشورا
آزمون سمپاد و نمونه دولتی فردا برگزار می‌شود
پیش‌ بینی قیمت دلار پنجشنبه 28 خرداد 1405 / فریز دلار در مدار احتیاط معامله‌‌گران
سه گلوله و دو قربانی؛ جزئیات تکان‌دهنده قتل خانوادگی در زبرخان
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 28 خرداد 1405+جدول پخش
وعده رئیس بانک مرکزی ؛ گشایش‌های اقتصادی در راه است
شب طوفانی جام جهانی؛سه‌شیر غرید، رونالدو گیر افتاد، کی‌روش خندید
توافق ایران و آمریکا؛ پایان بحران یا آغاز یک رقابت پیچیده‌تر؟
وضعیت ترافیک جاده های کشور ؛ تردد روان در محورهای شمالی
پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 28 خرداد 1405
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 28 خرداد 1405+ جدول
محرّم، فصل اخلاق و وحدت نه موسم تفرقه و نفرت؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 28 خرداد 1405 +جدول
از حفظ وحدت ملی تا عدالت اجتماعی اولویت‌های پساجنگ
بهای جهانی نفت کاهش یافت
روایت‌های جنگ و صلح
کشف کریستالی با رفتاری دوگانه؛ گذار میان شفافیت شیشه‌ای و درخشش فلزی
آیا سیاره نهم واقعاً وجود دارد؟/ کشف جدید در کمربند کویپر
کدام‌ شیر برای سلامت کودکان بهتر است؟ حیوانی یا گیاهی
چگونه الگوی خواب شما بر روند پیری بدن اثر می‌گذارد؟
14 بند برای پایان جنگ؛ جزئیات توافق ایران و آمریکا در اسلام‌آباد
سرطان ریه در انتظار مصرف کنندگان سیگار الکترونیکی
امضای تاریخی در بامداد تهران؛ پزشکیان و ترامپ یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کردند
شهباز شریف: توافق تاریخی اسلام‌آباد میان ایران و آمریکا امضا و لازم‌الاجرا شد
چگونه در تابستان از سلامت پاهای خود محافظت کنیم؟
قالیباف: ایران پیروز میدان و مذاکره شد
راز بقای خیره‌کننده خیار دریایی؛ بافتی که مرگ را شکست داد!
فرانسه استفاده از تلفن همراه در دبیرستان‌ها را ممنوع می‌کند
هشدار دادگستری تهران نسبت به دریافت پیامک‌های مشکوک
درخشش ستاره جوان در جام جهانی؛ ژوائو نوس تاریخ‌ساز شد