×
اقتصادی
شناسه خبر : 120797
تاریخ انتشار : جمعه 1401/09/25 ساعت 18:49

وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛

فراخوان بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات ساخت مسکن از شنبه

وزیر راه و شهرسازی گفت: از روز شنبه به همه بانک‌های کشور فراخوان دادیم و هر کدام از بانک‌های کشور متعهدند که پرداخت تعداد مشخص شده تسهیلات را بر عهده بگیرند تا عملیات اجرایی طرح‌های ساختمانی سرعت بگیرد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «مهرداد بذرپاش» در سفر به شهرستان طبس اظهار کرد: مدل جدید در حوزه طرح نهضت ملی مسکن واگذاری زمین و احداث واحد‌های یک طبقه است که به الگوی ایرانی اسلامی نزدیک‌تر است.

او گفت: واگذاری زمین و احداث واحد‌های یک طبقه را در دستور کار قرار دادیم و در همه‌ی شهر‌ها آغاز کردیم.

وزیر راه وشهرسازی با اشاره به الصاق وام بانکی به زمین گفت: در فاز اول شهر‌های زیر ۵۰ هزار نفر انجام شده و در روز‌های آینده واگذاری زمین آغاز می‌شود که زمین‌ها آماده و تحویل آغاز می‌شود.

بذرپاش افزود: در برخی از شهر‌ها هنوز درصددیم که زمین را فراهم کنیم و طبق ماده ۱۰ قانون جهش تولید همه‌ دستگاه‌ها موظفند زمین در اختیار بگذارند و هر جا که راه و شهرسازی مناسب دانست برای اجرای طرح با سرعت انجام می‌شود.

وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه در نهضت ملی مسکن چند مدل را دنبال می‌کنیم گفت: در این روش با واگذاری زمین رایگان و تسهیلات بانکی و آورده متقاضی خانه ساخته می‌شود.

بذرپاش افزود: همچنین طرح نهضت ملی نیز در شهر‌های جدید صورت می‌گیرد که حدود ۳۰۰ هزار نفر هموطنان ثبت نام کرده‌اند.

او گفت: از روز شنبه به همه بانک‌های کشور فراخوان دادیم و هر کدام از بانک‌های کشور متعهدند که تعداد قابل توجهی از تعهدات را بر عهده بگیرند و آورده‌ای که بر عهده بانک‌ها بوده سریعتر تأمین کنند و وارد اجرا شویم.

او گفت: همچنین در خود مالکی در شهرداری‌ها، در شهر‌ها و محدوده‌های شهر‌ها مکانیزم‌های تشویقی قرار دادیم که در هفته‌های آینده اعلام می‌شود تا به رونق ساخت و ساز در بافت فرسوده و سایر بخش‌ها و شهر‌ها کمک شود.

وزیر راه وشهرسازی گفت: برای اتمام واحد‌های مسکن مهر نیز تعداد قابل توجهی از تعهدات مسکن مهر باقی مانده که در تلاشیم از صندوق ملی مسکن تأمین اعتبار شود. او افزود: در این راستا واحد‌هایی که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت داشتند در اولویت هستند که امیدواریم بتوانیم تا پایان سال بخش اعظمی تحویل هموطنانمان شود.

بذرپاش گفت: عقب ماندگی‌های زیادی در سال‌های قبل بوده که سریع باید جبران کنیم و سالانه ساخت یک میلیون مسکن نیاز جامعه است که در قانون مصوبات مجلس شورای اسلامی نیز آمده است.

مهرداد بذرپاش در اولین سفر از دور دومین سفر‌های استانی امروز پنج شنبه ۲۴ آذرماه در بدو ورود به استان خراسان جنوبی، در گلزار شهدای شهرستان طبس حضور یافت و با ذکر فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

در این سفر علاوه بر آغاز عملیات اجرایی و آماده‌سازی ۳۵۰ هکتاری طبس، برنامه تحویل کلید یک واحد مسکونی از پروژه ۳۸۸ واحدی، حضور در راهدارخانه ثمن شاهی در حاشیه بیرجند و بهره برداری از ۵۰ کیلومتر راه‌های اصلی و فرعی و رفع چهارنقطه پرحادثه به ارزش ۱۱۰۰ میلیارد ریال انجام خواهد شد.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رکوردی تازه در میزان مصرف برق کشور
هند به حمایت مالی از روسیه متهم شد!
حمله پهپادی یمن به اهداف صهیونیستی
عضو کمیته استیناف: پرونده ساپینتو به ما مربوط نیست!
تأمین مالی بازار سرمایه با مشارکت بانک‌ها کلید خورد
محسن رضایی: اسرائیل با اقداماتش دشمنی‌اش با کل منطقه را نشان داد
قاچاقچیان سوخت به 90 سال حبس محکوم شدند
درخشش کوراش‌کاران ایران با 7 مدال آسیایی در کره جنوبی
گزارش تصویری | دومین روز سفر رئیس جمهور به پاکستان
کشف 844 ریزپرنده قاچاق در بوشهر و تهران
عکس های منتخب جهان، 3 آگوست 2025
عنوان نایب قهرمانی جهان به آزادکاران نوجوان ایران رسید
پزشکیان: ایران و پاکستان دوست روزهای سخت یکدیگر هستند
وزارت امور خارجه هتک حرمت مسجدالاقصی را محکوم کرد
دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد؛ تاسیس شورای دفاع کشور تصویب شد
پاپ با جوانان غزه ابراز همدردی کرد
برای پاسخ به فعال‌سازی مکانیسم ماشه با چین و روسیه هماهنگ هستیم
سازمان توسعه تجارت: واردات سگ و گربه کذب است
حذف 4 صفر از پول ملی نهایی شد؛ «ریال» ماند، «تومان» حذف شد
سقوط قیمت مسکن در شمال تهران؛ خریداران عقب‌نشینی کردند
تهدید هسته‌ای ترامپ؛ آشکارشدن ترس از شکست در اوکراین
شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی دیگر به بن گورین نمی آیند
چهارشنبه ها به مدت 2 هفته در اصفهان تعطیل شد
کمیسیون اجتماعی همچنان به دنبال تعطیل کردن پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت‌کاری در هفته
تا 10 روز آینده 50 همت از مطالبات گندمکاران پرداخت می‌شود
معاون اول رئیس جمهور: عملکرد دولت چهاردهم باید شفاف به مردم گزارش شود
وزیر جهادکشاورزی: تعاونی‌ها بازار برنج را به دست می‌گیرند
حماس و جهاد اسلامی خواستار واکنش فوری امت اسلامی شدند
استعفای صدیقی، بهنگام یا دیرهنگام؟
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز یکشنبه 12 مرداد 1404
فوران آتشفشان پس از 6 قرن سکوت+فیلم
ایران در پنجمین سال خشکسالی؛ بارش‌ها 41 درصد کاهش یافت
حکم قطعی اعدام برای متهم ردیف اول پرونده رضایت خودرو
چگونه از کلاهبرداری‌های اینترنتی در سفر اربعین جلوگیری کنیم؟
نوراینفو | نکات سلامتی و تغذیه‌ای بریا حضور در پیاده‌‌روی اربعین
ایران در رتبه 97 کیفیت اینترنت؛ افت سرعت و اختلالات اینترنت ادامه دارد
آیین‌نامه جدید بانک مرکزی درباره تحول در سیستم وثیقه‌گذاری بانکی
طرح مجلس برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به دولت فرستاده شد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 12 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
ایران و پاکستان 12 سند همکاری در حوزه‌های مختلف امضا کردند
نتانیاهو با خلبانان اسرائیلی جنگ 12 روزه عکس گرفت؛ ایران نام و آدرس آن‌ها را منتشر کرد
4 مورد از تسهیلات ارزی برای واردات کالاهای اساسی اعلام شد +جزئیات
یاسر آسانی به استقلال پیوست
تصاویر منتشرنشده از حمله اسرائیل در مستند «به وقت اوین»؛ شهادت سربازان 18 تا 19 ساله
بولتون: ترامپ حتی نمی‌داند زیردریایی‌های هسته‌ای چگونه کار می‌کنند!
بن‌گویر در کنار تعرض‌ شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی +فیلم
آیت‌الله سیستانی نصب تصاویرش در مسیر پیاده‌روی اربعین را منع کرد
فرصت‌‌های همکاری با اسلام‌آباد
کاهش تعداد برگه‌های دسته چک؛ حرکت به‌ سوی حذف چک‌های کاغذی
ایران‌هراسی نسخه انگلیسی؛ فریب افکار عمومی با دروغ هسته‌ای
X
آگهی تبلیغاتی