×
سیاسی
شناسه خبر : 114381
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/08/23 ساعت 13:21
فرمانده نیروی زمینی سپاه: درباره امنیت خودمان با هیچکس تعارف نداریم

جزئیات جدید از عملیات سپاه علیه تروریست‌ها؛

فرمانده نیروی زمینی سپاه: درباره امنیت خودمان با هیچکس تعارف نداریم

سردار پاکپور تأکید کرد: بار دیگر تأکید می‌کنم ما در رابطه با امنیت خودمان با هیچکسی تعارف نداریم و چندین بار هم این نکته را اعلام کرده‌ایم. چندین مکان است که من از آنها اسم می‌برم که بدانند ما نسبت به همه آنها اشراف داریم و قبلاً هم به مسئولان اقلیم شمال عراق و دولت مرکزی عراق اسامی آنها را اعلام کرده‌ایم.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سردار پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه درباره دومین عملیات موشکی و پهپادی نیروی زمینی سپاه علیه تروریست‌های تجزیه‌طلب اقلیم شمال عراق گفت: قبل از عملیات ربیع که در ششم مهر ماه امسال انجام شد ما به طور مرتب به اقلیم شمال عراق و دولت مرکزی عراق هشدار داده بودیم که گروهک‌های تجزیه‌طلبی که در شمال اقلیم عراق هستند و مقرهای مختلفی در منطقه شمال عراق دارند را یا اخراج و خلع سلاح و یا اردوگاه‌نشین کنند؛ اما به هر شکل این اتفاق رخ نداد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه افزود: گروهک‌های تجزیه‌طلب هم اقدامات تروریستی خود را هم در داخل ایران از مبدأ عراق انجام دادند و هم در برخی از اغتشاشاتی که در منطقه شمال‌غرب کشور به وقوع می‌پیوست ما همیشه جا پای عناصر ضد انقلاب و تجزیه‌طلبی که در شمال عراق مقرهای مختلفی داشتند را مشاهده می‌کردیم.

سردار پاکپور با اشاره به عملیات ربیع نیروی زمینی سپاه که ۶ مهر ماه سال جاری علیه تروریست‌های اقلیم شمال عراق انجام شد، تأکید کرد:  عملیات ربیع را در یک حجم گسترده انجام دادیم که مقرهای آن‌ها به طور کامل آسیب دید و تعدادی هم به هلاکت رسیدند. پس از عملیات ربیع هم به طور مرتب با دولت مرکزی عراق و مسئولان اقلیم شمال عراق ارتباط داشتیم. مسئولان  وزارت امور خارجه  کشورمان و عناصری که قرار بود با این افراد مذاکره کنند با برگزاری جلساتی در جهت خلع سلاح و اخراج گروه‌های تروریست از شمال عراق ارتباطمان برقرار بود و جلسات مختلفی هم وجود داشت. آنها هم قول دادند و در این جهت گام‌های اساسی را برداشته و اقدامات عملی را در محل استقرار تروریست‌ها شاهد باشیم. هم مقرهای تروریست‌ها در حاشیه مرزهای ما و هم مقرهای عمقی آن‌ها که تا ۱۲۰ کیلومتری عمر شمال عراق مستقر هستند، قرار بود اتفاقاتی رخ بدهد و آنها را جمع کنند. 

فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به تاکتیک تروریست‌ها برای مستقر شدن در میان مردم عادی تصریح کرد: اکنون حدود ۵۰ روز از آن موضوع گذشته و متأسفانه هیچ اقدام عملی در این راستا صورت نگرفته و همچنان مقرهایی که در آن عملیات آسیب دیدند و منهدم شدند را تخلیه کردند و با رفتن به میان جمعیت در میان آن‌ها مستقر شدند. این موضوعی است که برای امنیت مردم شمال عراق بسیار مهم است.

او افزود: تروریست‌ها در میان جمعیت مستقر شدند و ما برخی از مقرهای آنها که تراکم جمعیتی در اطراف آنها وجود نداشت را امروز طی یک برنامه‌ریزی دقیق علیه برخی از این مقرها عملیات انجام دادیم. 

سردار پاکپور با بیان اینکه هم دولت مرکزی عراق و هم اقلیم شمال عراق مسئول امنیت مردم خودشان هستند، بیان کرد: از طرفی هم ما مسئول امنیت مردم خودمان هستیم و اگر عناصر تجزیه‌طلب و تروریست بخواهند با فرصت در محلی تجهیز شده، تمرین و طرح‌ریزی کنند و از طرف آمریکایی‌ها پشتیبانی شوند و برای اقدامات ضد امنیتی در داخل و اقدامات تروریستی برنامه‌ریزی کنند؛ همان طور که در سنوات قبل هم مطرح کردیم این را برنمی‌تابیم و این مقرها را در هر نقطه‌ای که باشند مورد هدف قرار می‌دهیم.

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: پس از عملیات ربیع شاهد بودیم در بسیاری از اتفاقاتی که در شمال غربی کشورمان رخ می‌دهد، اینها یا با هدایت و یا اعزام تیم‌هایی که برای هدایت اغتشاشگران جهت تخریب اموال عمومی می‌فرستند یا برخی اقدامات تروریستی که منجر شده به برخی ترورهایی که در داخل استان‌های آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه رخ داده عمدتاً دستگیری‌هایی که داشتیم اکثریت آنها از گروه‌های ضد انقلاب و تجزیه‌طلبی هستند که در اقلیم شمال عراق هستند.

سردار پاکپور با بیان اینکه ما درباره امنیت خودمان با هیچکسی تعارف نداریم گفت: بار دیگر تأکید می‌کنم ما در رابطه با امنیت خودمان با هیچکسی تعارف نداریم و چندین بار هم این نکته را اعلام کرده‌ایم. چندین مکان است که من از آنها اسم می‌برم که بدانند ما نسبت به همه آنها اشراف داریم و قبلاً هم به مسئولان اقلیم شمال عراق و دولت مرکزی عراق اسامی آنها را اعلام کرده‌ایم.

او افزود: منطقه‌ای به نام بکر جو در منطقه سلیمانیه یکی از مناطقی است که پس از اینکه ما مقررهای آنها را منهدم کردیم در این منطقه مستقر شدند. اینجا منطقه‌ای است که جمعیت عادی هم در آن حضور دارند. مردم بکر جو باید این تروریست‌ها را طرد کنند تا امنیتشان برقرار شود.

فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به سایر مناطقی که تروریست‌ها در آنجا مستقر هستند، بیان کرد: توپوزآباد دیگر منطقه‌ای است که یک روستا است که در کنار این روستا آمده‌اند یک اردوگاه‌ای ایجاد کردند و در آنجا مستقر هستند که حتماً اینها را در عملیات‌های بعدی مورد هدف قرار خواهیم داد. خود کوی سنجق هم شهر کوی‌ سنجق و هم روستاهای اطراف آن و قلعه‌ای که تروریست‌ها دارند؛ برخی نقاط مانند آزادی و امیریه هستند که در آن‌جا مستقر شدند که مراکز جمعیتی هستند.

او با بیان اینکه هدف از حضور تروریست‌ها در میان جمعیت استفاده از مردم عادی به عنوان سپر دفاعی برای خودشان است، تصریح کرد: ما قطعاً ملاحظاتی داریم تا مردم بی‌گناه و خانواده‌ها مورد اصابت قرار نگیرند. هم اکنون نیز به همه این عزیزان اعلام می‌کنیم که ما نمی‌دانیم مناطقی که این افراد حضور دارند خانواده‌ای مستقر هست یا خیر؟. ما بالاخره برای امنیت خودمان این‌ها را هدف قرار می‌دهیم.

سردار پاکپور ضمن برشماری سایر نقاط استقرار تروریست‌ها گفت: زرگوییز، گرد چال، جژنه‌کال و پاکشهر جزو مناطقی است که هم روستا هستند و هم جزو مناطق شهری و شهرکی. تروریست‌ها در کنار این روستاها و شهرک‌ها مستقر هستند و ما حتماً در عملیات‌های بعدی آنها را مورد هدف قرار می‌دهیم. ما از مردم این روستاها و شهرها می خواهیم و تقاضا داریم که یا تروریست‌ها را طرد کنند و یا اطراف مقرهای آن‌ها حضور نداشته باشند تا دچار آسیب نشوند. این نکته‌ای است که هم بایستی مردم منطقه هم دولت اقلیم شمال عراق و هم دولت مرکزی عراق به آن توجه جدی داشته باشند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه ما بنا نداریم حتی خانواده‌های تروریست‌ها دچار آسیب نشوند، تأکید کرد: همین ها هم باید به شکلی باشد که مقرهای آنها در خانه‌های سازمانی آنها نباشد. اکنون در برخی مناطق شاهد هستیم که تیم‌های ترور این گروهک‌ها در خانه‌های سازمانی مستقر هستند  و ما به طور دقیق از جزئیات آنها مطلع هستیم و اینکه در چه منطقه‌ای قرار دارند.

وی افزود: اما، به لحاظ ملاحظه ای که درباره افراد بی‌گناه و خانواده ها داریم از منهدم کردن آن‌ها پرهیز داریم. اما بعداً نمی دانیم که این‌ها اطرافشان خانواده هست یا نیست و حتماً مورد هدف قرار خواهیم داد. ان‌شاءالله هم مردم منطقه، هم دولت مرکزی عراق و هم دولت اقلیم شمال عراق نسبت به این موضوعات حساسیت نشان بدهند و اقداماتی که در جهت امنیت مردم خودشان است را انجام بدهند که اخراج و خلع سلاح این گروهک‌های تجزیه طلب و تروریستی از اقلیم شمال عراق است.

سردار پاکپور با اشاره به جزئیات عملیات امروز نیروی زمینی سپاه علیه تروریست‌های تجزیه‌طلب اقلیم شمال عراق بیان کرد: ما در این عملیات مقرهایی را هدف قرار دادیم که در جوار جمعیت نبود و مقرهایی بود که در عملیات ربیع برخی جاها مورد اصابت قرار گرفته بود، تروریست‌ها مجدداً در آن‌ها مستقر شده بودند را با موشک و پهپادهای انتحاری و رزمی هدف قرار دادیم. همچنین، مقرهای حاشیه مرز را هم با توپخانه هدف قرار دادیم.


فارس
اخبار مرتبط
اطلاعیه سپاه درباره حمله‌ موشکی به اقلیم کردستان
دوشنبه 1401/08/30 ساعت 13:07
اطلاعیه سپاه درباره حمله‌ موشکی به اقلیم کردستان
روابط عمومی نیروی زمینی سپاه از آغاز دور جدید حملات موشکی و پهپادی قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام به مقرهای باقیمانده تروریست‌های تجزیه طلب ضد ایرانی در مناطقی از اقلیم شمال عراق خبر داد.
جزئیات حمله سپاه به مقر تروریست‌ها در اقلیم شمال عراق
دوشنبه 1401/08/23 ساعت 14:53
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدای سپاه اعلام کرد؛
جزئیات حمله سپاه به مقر تروریست‌ها در اقلیم شمال عراق
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدای سپاه گفت: تا زمانی که اقلیم کردستان یا دولت مرکزی عراق خواسته‌های جمهوری اسلامی مبنی بر خلع سلاح گروهک‌ها و اخراج آنان را عملی نکند همچنان این اقداماتمان ادامه می‌یابد.
ایران وادامه پروژه تاریخی تجزیه
شنبه 1401/08/14 ساعت 10:57
محمود نقدی‌پور
ایران وادامه پروژه تاریخی تجزیه
در اعتراضات اخیر شاهد پرچم های تجزیه طلبان در کنار سایر پرچم ها بودیم. گویی بر سر تقسیم ایران به توافق رسیده اند و جمهوری اسلامی مانع نهایی است.
سردار سلامی: از خویشتنداری نظام سوءاستفاده نکنید
شنبه 1401/08/07 ساعت 13:44
در آیین تشییع شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ؛
سردار سلامی: از خویشتنداری نظام سوءاستفاده نکنید
فرمانده کل سپاه در آیین تشییع شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ گفت: این انقلاب ریشه در عمق و احساس این مملکت دارد، مهره‌ سیاسی شطرنج دشمن نشوید.
پیام رزمایش ما این است که به منطقه حساس هستیم/ دشمنان اینجا لانه نکنند
پنج‌شنبه 1401/07/28 ساعت 19:21
سردار پاکپور:
پیام رزمایش ما این است که به منطقه حساس هستیم/ دشمنان اینجا لانه نکنند
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: پیام رزمایش ما به دوستان و همسایگان این است که به منطقه حساس هستیم دشمنان ما اینجا لانه نکنند ممکن است لانه کردن دشمنان دودش به چشم شما هم برود این یکی از پیام‌های رزمایش ما هست.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابرهای عجیب ماموتی در ترکیه
ابرها به آسمان کشور بازمی‌گردند!
فایده آسپرین برای مبتلایان به دیابت نوع 2
کنترل تشنج با امواج صوتی و ژن درمانی
اجباری کردن ورزش برای سلامت روان دانش آموزان
چرا عرق‌کردن معیار مطمئنی برای سنجش میزان سختی ورزش نیست؟
وزیر نیرو اختیاراتش را به استاندار کرمان واگذار کرد
تکذیب احداث پایگاه نظامی آمریکا در غزه
فرود اضطراری پرواز تهران-ماهشهر در اهواز
نخست‌وزیر عراق از آغاز روند گفت‌وگوها برای تشکیل دولت کارآمد خبر داد
کاهش قابل توجه رضایت آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ
رئیس موساد خواستار کناره‌گیری از سمتش شد
قالیباف قانون حذف چهارصفر از پول ملی را به دولت ابلاغ کرد
آیا آب جیره‌بندی می‌شود؟+فیلم
درگیری پلیس آمریکا با حامیان فلسطین
علت توقیف لنج در آب‌های جاسک چه بود؟
جمعه اگر روی موبایل‌تان پیام هشدار گرفتید، نترسید+علت هشدار
صعود تیم ملی والیبال به فینال دربازی‌های کشورهای اسلامی
سومین طلای کاراته برای ایران
مرتضی نعمتی به مدال نقره کاراته رسید
اسماعیل سقاب اصفهانی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی شد
عکس های منتخب جهان، 12 نوامبر 2025
جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال یکطرفه و پرترافیک
محصولات فناورانه مشمول معافیت‌های گمرکی و مالیاتی می‌شود
جدول نتایج رتبه بندی تیم ملی کاراته ایران در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
نوه جان اف. کندی، وارد عرصه سیاست در آمریکا شد
تاکید وزرای خارجه ایران و روسیه بر تداوم هماهنگی میان تهران، مسکو و پکن
در پی خشکسالی در عربستان پادشاه این کشور خواستار اقامه نماز باران شد
بومی‌سازی اینورترهای خورشیدی وارد فاز اجرایی شد
راههای جایگزین طالبان برای کاهش وابستگی تجاری به پاکستان
ادامه بحران در صنعت هوایی آمریکا؛ لغو 1200 پرواز دیگر
شهادت یکی از مجروحان حادثه تروریستی جاده خاش زاهدان
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
هند انفجار دهلی‌نو را حمله تروریستی اعلام کرد
پزشکیان: همه دستگاه‌ها در زمینه رفع ناترازی‌ها اقدام کنند
السودانی صدرنشین انتخابات بغداد شد
دستگیری کلاهبرداری با اسکناس جعلی در تهران
حماس: تخریب خانه‌ها در قدس برای یهودی‌سازی است
باشگاه استقلال به بیانیه پرسپولیس واکنش نشان داد
کانادا 13 فرد و 11 نهاد روسیه را تحریم کرد
روسیه آماده از سرگیری مذاکرات صلح با اوکراین
رسوایی بی بی سی و دروغی به نام «استقلال و آزادی بیان» در غرب
وزیر نیرو: 100 حلقه چاه شهرداری تهران برای شرب مناسب هستند
تاج: هنوز هیچ دیدار دوستانه فوتبال قطعی نشده است
بحران رهبری در حزب کارگر انگلیس؛ استارمر برکنار می‌شود؟
تجاوز گروهی سه فوتبالیست اسرائیلی به توریست آمریکایی
رأی عراق، طلوع استقلال در غروب اشغال
مناطق شمالی پایتخت باران می بارد
ادعای آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
اعلام زمان رونمایی رسمی روادید کارگری برای اتباع خارجی
X
آگهی تبلیغاتی