×
سیاسی
شناسه خبر : 113135
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/08/17 ساعت 11:43
سهم‌خواهی احزاب افراطی مذهبی؛ چالش امنیتی جدید در سرزمین‌های اشغالی

نورنیوز بررسی کرد؛

سهم‌خواهی احزاب افراطی مذهبی؛ چالش امنیتی جدید در سرزمین‌های اشغالی

پس از موفقیت ائتلاف احزاب راست افراطی به رهبری لیکود که در مجموع با کسب 64 کرسی اکثریت کنست را به دست آوردند، نگرانی‌ها در مورد تصدی پست‌های حساس از جمله وزارت جنگ و وزارت امنیت داخلی از سوی افراد افراطی که می‌تواند مشکلات امنیتی رژیم را تشدید کند، به شدت افزایش یافته است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: وب‌سایت صهیونیستی والانیوز روز گذشته دوشنبه اعلام کرد: «بن گاویر» رهبر حزب راست افراطی قدرت یهود در جریان دیدار با «بنیامین نتانیاهو» رهبر حزب لیکود از او خواسته که سه وزارت‌خانه شامل بهداشت، حمل‌ونقل و وزارت امنیت داخلی به حزب او اختصاص یابد.

حزب «قدرت یهود» به رهبری بن گاویر که از احزاب افراطی مذهبی است در ائتلاف گروه‌های راست افراطی (مذهبی و سیاسی) که اکثریت آراء در انتخابات اخیر کنست را به دست آورده‌اند، حضور دارد.

احزاب راست افراطی مذهبی دیگری نیز در این ائتلاف حضور دارند که در مجموع موفق به کسب ۳۲ کرسی شده‌اند.

حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو که رهبری این ائتلاف را بر عهده دارد به تنهایی ۳۲ کرسی را به دست آورده است.

تلاش بن گاویر برای تصدی وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ضمن ایجاد نگرانی‌های جدی در محافل سیاسی و امنیتی این رژیم، اعتراضات علنی مقامات انتظامی و امنیتی را نیز به‌دنبال داشته است. 

بن گاویر وکیل ۴۶ ساله که به رویکرد شدیداً ضد فلسطینی معروف است، معتقد است که همه فلسطینی‌ها باید از سرزمین‌های اشغالی اخراج شوند. او بارها در اظهارنظرهای علنی اعلام کرده که «جواب سنگ، گلوله است.»

رویکرد به شدت افراطی او موجب شده که پس از طرح نام او به عنوان کاندیدای اصلی پست وزارت امنیت داخلی، دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی به صورت علنی با این انتخاب مخالفت کرده و آن را مخل امنیت ملی رژیم اعلام نمایند.

بن گاویر بر تغییر وضعیت امنیتی مسجدالاقصی تأکید دارد و معتقد است یهودی‌ها باید به آسانی و در هر زمانی بتوانند به آنجا تردد داشته باشند.

او همچنین بارها اعلام کرده که زندان‌های اسراییل برای فلسطینی‌ها مانند هتل بوده و باید با شدت عمل بیشتر در زندان‌ها شرایط سخت‌گیرانه‌تری را برای زندانیان ایجاد کنیم!

در شکل‌گیری وقایع بهار سال گذشته در منطقه شیخ جراح که درگیری‌های گسترده‌ای را میان فلسطینی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی رقم زد، احزاب راست افراطی مذهبی به‌ویژه حزبی که بن گاویر رهبری آن را برعهده دارد نقش اصلی را ایفا کردند.

پس از موفقیت ائتلاف احزاب راست افراطی به رهبری لیکود که در مجموع با کسب ۶۴ کرسی اکثریت کنست را به دست آوردند، نگرانی‌ها در مورد تصدی جایگاه‌های حساس از جمله وزارت جنگ و وزارت‌خانه‌های امنیتی از سوی افراد افراطی که می‌تواند مشکلات امنیتی رژیم را تشدید کند، به شدت افزایش یافته است.

در حالی که رخدادهای کم‌سابقه در کرانه باختری که از آن به انتفاضه سوم یاد می‌شود، عملاً دستگاه سرکوب رژیم را در برابر اقدامات ابتکاری گروه‌های فلسطینی موسوم به بیشه شیران فلج کرده است، شکل‌گیری تغییرات جدید در بخش‌های امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی و حاکمیت جریان‌های راست افراطی بر این مراکز می‌تواند آبستن توسعه ناامنی و بی‌ثباتی فراگیر در سرزمین‌های اشغالی و حتی منطقه باشد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شنبه 1401/08/28 ساعت 11:20
نورنیوز بررسی کرد؛
تحلیل معنادار نشریه صهیونیستی از وضعیت نتانیاهو
شرایط ایجاد شده برای نتانیاهو با توجه به پیش شرط‌هایی که افراطیون مذهبی برای مشارکت در کابینه از او داشته‌اند تا جایی پیش رفته که حتی رسانه‌های داخلی را در تحلیل‌های خود به این نقطه رسانده که عمر این دولت را بیش از چند ماه ارزیابی نمی‌کنند.
چرایی مشارکت بالای افراطیون مذهبی در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
سه‌شنبه 1401/08/17 ساعت 15:30
نور ویدئو؛
چرایی مشارکت بالای افراطیون مذهبی در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
نتایج انتخابات اخیر در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که تمایل به افراط‌گرایی مذهبی به عنوان یکی از عوامل اصلی در شکل‌گیری بی‌ثباتی، ناامنی و حتی سقوط در میان صهیونیست‌ها به‌شدت در حال افزایش است.
چرایی مشارکت بالای افراطیون مذهبی در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
یکشنبه 1401/08/15 ساعت 16:23
نورنیوز بررسی کرد؛
چرایی مشارکت بالای افراطیون مذهبی در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
نتایج انتخابات اخیر در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که تمایل به افراط‌گرایی مذهبی به عنوان یکی از عوامل اصلی در شکل‌گیری بی‌ثباتی، ناامنی و حتی سقوط در میان صهیونیست‌ها به‌شدت در حال افزایش است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صرفه جویی 50 درصدی در مصرف آب و انرژی با دوش هوشمند
مواد غذایی کپک زده حاوی قوی ترین سموم بیماری زا
زباله‌های سمی به‌جامانده از ارتش آمریکا بلای جان آب و خاک افغانستان
مدیرعامل پیشین استقلال درگذشت
مدارس نوبت صبح کدام شهرهای خوزستان فردا غیر حضوری شد؟/تاخیر فعالیت ادارات
اولین مدال دختران وزنه‌برداری ایران/ صدیقی برنزی شد
لاریجانی: از امضای توافق راهبردی پاکستان و عربستان استقبال می‌کنیم
جدول رده‌بندی توزیع مدال‌ها در پایان روز ششم بازی های آسیایی جوانان
انجام فاز نخست فرآیند گزیر بانک سابق آینده
تردد در آزادراه کرج – قزوین ممنوع می‌شود
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 6 آبان 1404
حملات سنگین به غزه
چراغپور : هاشمیان، خودش را قربانی کرد
گزارشگر سازمان ملل: آتش‌بس مانع حملات مرگبار اسرائیل به غزه نشده است
زمین لرزه اندونزی را لرزاند
پیام تبریک وزیر امور خارجه در پی قهرمانی تیم هندبال دختران
اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی
آخرین جزییات از سفر پژمان جمشیدی به ترکیه
روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد
القسام تحویل جسد نظامی صهیونیست را به تعویق انداخت
کشورهای نوردیک برای مصادره اموال روسیه توافق کردند
آزادکار ایران طلا گرفت
دستور نتانیاهو برای حملات شدید و فوری به نوار غزه
درآمدهای میلیارد دلاری خانواده ترامپ از محل رمزارزها
اسب ایرانی در مسابقه جایزه بزرگ فرانسه اول شد
کشته شدن یک نظامی اسرائیلی در جنوب غزه
آخرین وضعیت انتقال بانک آینده از زبان مدیرعامل بانک ملی
تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری تهران رأی نیاورد
حماس اعلام کرد: اسرائیل مانع اصلی برای یافتن اجساد در غزه
عقب‌نشینی رئیس جمهور لبنان از خلع سلاح حزب‌الله
سازمان بنادر و دریانوردی تحقیق و تفحص می شود
انحصار حق پخش زنده مسابقات ورزشی در هاله ای از ابهام
روسیه و هند برای تولید سوخوسوپر جت توافق کردند
الهی به مدال نقره کشتی آزاد رسید
چرا سایت روزنامه هم‌میهن از دسترس خارج شد؟
فوتسال پسران به فینال رسید
عون بر ضرورت توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد
آمریکا به 4 شناور دیگر را در کارائیب حمله کرد
125 بار نقض آتش‌بس در غزه از سوی رژیم اسرائیل
افزایش پروازهای عتبات از امروز
رایزنی وزیر کشور پاکستان با لاریجانی درباره گسترش همکاری‌های راهبردی
ترامپ: ژاپنی‌ها دوست آمریکا هستند/ پیروز هر جنگی خواهیم‌بود
جولانی وارد عربستان شد/دیدار و گفت‌وگوی جولانی با بن فرحان در ریاض
قلعه‌نویی: می‌دانم مشکلات زیادی داریم + فیلم
نتانیاهو در محاصره واقعیت و رسوایی
جان باختن 2 غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا–دمشق
صدها نویسنده «نیویورک تایمز» را تحریم کردند
شعام: ورود به بخش مدیریتی فوتبال در حوزۀ وظایف ما نیست
ارز کالاهای اساسی و اقلام دارویی تامین شد
دختران هندبال ایران قهرمان شدند
X
آگهی تبلیغاتی