×
سیاسی
شناسه خبر : 112673
تاریخ انتشار : جمعه 1401/08/06 ساعت 10:27
اسامی مسئولین ارشدی که در حال فرار از ایران هستند را منتشر کنید!

نورنیوز بررسی کرد؛

اسامی مسئولین ارشدی که در حال فرار از ایران هستند را منتشر کنید!

جعل اخبار خروج از کشور و پناهندگی برخی مسئولین و خانواده‌های آنها از سوی رسانه‌های معاند و تفسیر مدارای حافظان امنیت با معترضان به افزایش جسارت و شجاعت انقلابیون! در برخورد با نیروهای امنیتی، همگی تلاشی نافرجام برای ایجاد دو قطبی در جامعه و تضعیف روحیه ملی است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: رسانه‌های سه‌قلوی لندنی با توهم به‌دست گرفتن نقش فرماندهی و هدایت اعتراضات خیابانی، بر روی فراگیر کردن کلیدواژه‌هایی متمرکز شده‌اند که به روشنی از اهداف آنان برای سوریه‌سازی ایران خبر می‌دهد.

در حالی که طی سال‌های گذشته این رسانه‌ها همواره بر نفی تفکر انقلابی و پایان یافتن آن در کنش‌های سیاسی در نقاط مختلف جهان تاکید داشتند و حتی بهره‌گیری از روش‌های نرم و مخملین را برای تغییر نظام‌های سیاسی توصیه می‌کردند، اکنون به صورت کامل تغییر رویه داده‌اند.

نگاهی گذرا به ادبیاتی که این روزها از سوی این رسانه‌ها و حساب‌‌های مجازی رسمی و غیر رسمی آنها برای بیان ماهیت اعتراض‌ها در ایران به کار می‌رود از تواتر واژه انقلاب و استفاده از عنوان انقلابیون برای معترضان خبر می‌دهد.

بر همین اساس و برای تکمیل این سناریو مرتبا توصیه می‌شود که باید تجمعات تبدیل به راهپیمایی شود تا تسخیر خیابان و مراکز حکومتی میسر شود.

تصاویری که این روزها با بهره‌گیری از تروکاژهای ناشیانه از سوی این رسانه‌ها منتشر می‌شود عمدتا بر القاء همین معانی دلالت دارد که با چاشنی دروغ‌پردازی در مورد سقوط فلان فرمانداری یا مرکز حکومتی و... به دست مردم تقویت می‌شود.

در حالی که با وجود برخی تجمعات محدود در تعدادی از شهرهای کشور، زندگی عادی در تمامی نقاط کشور برقرار است، تلاش وافر و البته مضحکی از سوی این رسانه‌ها برای ارایه شواهدی از فروپاشی جمهوری اسلامی ایران در حال انجام است!

جعل اخباری چون خروج برخی مسئولین و خانواده‌های آنها از کشور و تلاش آنها برای پناهنده شدن به سایر کشورها و تفسیر مدارای حافظان امنیت با معترضان به افزایش جسارت و شجاعت انقلابیون در برخورد با نیروهای امنیتی، همگی تلاشی نافرجام برای ایجاد دو قطبی در جامعه و تضعیف روحیه ملی است.

در پیگیری این روند، همه پروتکل‌های قانونی و اخلاقی که رسانه‌های مدعی رفتار حرفه‌ای، سال‌ها از آن دم می‌زدند اکنون زیر پا گذاشته شده و انتشار تصاویر اخبار و آموزش‌های مستقیم و غیر مستقیم ترویج کننده خشونت که مصداق تروریسم رسانه‌ای است به محور اصلی فعالیت آنها تبدیل شده است.

بسیار روشن است که با تسلط کامل نیروهای حافظ امنیت بر اوضاع داخلی کشور، امکان تحقق رویاهای ضد ایران و ایرانی اغتشاشگران فراهم نخواهد شد اما تلاش رسانه‌های معاند که ابزار بلافصل سرویس‌های جاسوسی بیگانه برای ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در کشور هستند به غیر از دمیدن بر آتش خشونت‌افزایی با هدف سوریه‌سازی ایران چه چیز دیگری می‌تواند باشد؟!


نورنیوز
اخبار مرتبط
تروریست‌های رسانه‌ای و تکرار «دروغ بزرگ» بدون ارائه سند
سه‌شنبه 1401/09/22 ساعت 13:44
نور ویدئو؛
تروریست‌های رسانه‌ای و تکرار «دروغ بزرگ» بدون ارائه سند
پیاده‌نظام رسانه‌ایِ جنگ شناختیِ امپراتوری دروغ علیه ملت ایران، در مکتب اربابان خود آموخته‌اند که دروغ را اولا باید بزرگ گفت و ثانیا باید مدام تکرار کرد تا اثرگذار شود و همگان حتی بدون اقامه سند و مدرک آن را بپذیرند.
تروریست‌های رسانه‌ای و تکرار «دروغ بزرگ» بدون ارائه سند
شنبه 1401/09/19 ساعت 19:20
نورنیوز بررسی کرد؛
تروریست‌های رسانه‌ای و تکرار «دروغ بزرگ» بدون ارائه سند
پیاده‌نظام رسانه‌ایِ جنگ شناختیِ امپراتوری دروغ علیه ملت ایران، در مکتب اربابان خود آموخته‌اند که دروغ را اولا باید بزرگ گفت و ثانیا باید مدام تکرار کرد تا اثرگذار شود و همگان حتی بدون اقامه سند و مدرک آن را بپذیرند.
وزیر امور خارجه: انتشار اخبار جعلی در فضای مجازی علیه ملت‌ها مغایر حقوق بین‌الملل است
شنبه 1401/08/14 ساعت 11:28
وزیر امور خارجه: انتشار اخبار جعلی در فضای مجازی علیه ملت‌ها مغایر حقوق بین‌الملل است
حسین امیرعبداللهیان گفت: تولید و انتشار محتواهای جعلی در فضای مجازی علیه ملت‌ها و دولت‌ها در مغایرت کامل با منشور حقوق بشر است که یکپارچگی کشورهای مستقل را هدف قرار داده و بی‌ثبات‌سازی و خشونت در کشورها را تشویق می‌کند.
جعل فاحش نامه سپاه پاسداران توسط گروه هکری انانیموس
چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 19:12
فارس پلاس در روایت روز نوشت؛
جعل فاحش نامه سپاه پاسداران توسط گروه هکری انانیموس
گروه به ظاهر هکری انانیموس نامه‌ای را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جعل کرده که در آن بدیهیات نامه نگاری اداری رعایت نشده است.
پروازهای‌خیالی برای فرار مسئولان/ هیچ پرواز اختصاصی از فرودگاه امام انجام نشده است
چهارشنبه 1401/08/11 ساعت 14:07
درباره یک دروغ بزرگ که در هفته‌های گذشته هر روز تکرار شد؛
پروازهای‌خیالی برای فرار مسئولان/ هیچ پرواز اختصاصی از فرودگاه امام انجام نشده است
در طول هفته‌های اخیر و همزمان با بروز ناآرامی‌های پراکنده در کشور، گزارش‌های مختلفی در رسانه‌های خارجی مبنی بر تلاش مقامات جمهوری اسلامی برای دریافت گذرنامه کشورهای غربی و اختصاص بخشی از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تهران برای خروج مقامات و بستگانشان منتشر شده است.
گاف احمقانه تروریست-خبرنگار اینترنشنال
سه‌شنبه 1401/08/10 ساعت 22:10
گاف احمقانه تروریست-خبرنگار اینترنشنال
یکی از تروریست-خبرنگاران سعودی-اینترنشنال در ادامه دروغ‌پردازی‌های خود در خصوص تحولات ایران، ویدئوی تبلیغ یک فیلم عراقی با موضوع مجاهدت‌های الحشد‌الشعبی‌ و مبارزه با داعش که قرار است به زودی اکران شود را به اسم هجوم‌ الحشد‌الشعبی‌ به معترضین جا‌ زده است!
جنگ جهانی رسانه‌ای؛ از ادعا تا واقعیت
سه‌شنبه 1401/08/10 ساعت 15:29
نورنیوز بررسی کرد؛
جنگ جهانی رسانه‌ای؛ از ادعا تا واقعیت
بدون شک؛ جنگ رسانه‌ای طی 50 روز گذشته علیه مردم ایران تاکنون از نقطه نظر طراحی همه‌جانبه، شدت، فراگیری و پیچیدگی بی‌سابقه است و باید آن را حاصل تجمیع تجربیات و دانش چندین ساله غرب در استفاده از ابزار رسانه‌ در جنگ‌های مختلف قلمداد کرد.
دروغ بزرگی که رکورد بلاهت را شکست!
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 21:09
نورنیوز بررسی کرد؛
دروغ بزرگی که رکورد بلاهت را شکست!
رسانه‌های تروریستی پس از یک سکوت چندین ساعته در قبال جنایت شیراز، برای از دست نرفتن ثمره تلاش‌های چند هفته‌ای خود کوشیدند با استدلال‌های مضحک و ابلهانه به مخاطبین فریب‌خورده خود این‌گونه القاء کنند که جنایت شب گذشته کار نظام جمهوری اسلامی بوده است!
نظرات

آخرین اخبار
هشدار وزارت اطلاعات به ارسال‌کنندگان محتوا به رسانه‌های معاند
مایه تاسف است که کشورهای اسلامی در محکوم کردن ظلم آشکار، کوتاهی می‌کنند
لندن پیامدهای این انتخاب پرریسک را سنجیده؟
نظم آنگلوساکسونی، کانون اضطراب ژئوپلیتیکی تاریخی ایران (قسمت دوم)
پاسخ قالیباف به وزیر خزانه‌داری آمریکا: هرچی بوده فروختیم!
تاکید عراقچی بر ضرورت اعمال فشار کشورهای مستقل بر متجاوزان
ایندیپندنت: ترامپ خود را در دامی گیر انداخته که قادر به فرار از آن نیست
پرده‌برداری سی‌ان‌ان از دروغ وزیر جنگ آمریکا
تیم ملی فوتبال عازم ترکیه شد
مرندی : افزایش تماس‌ها با ایران برای پذیرش قواعد جدید ادارهٔ تنگهٔ هرمز
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم برای استمرار حضور در میادین شهرهای سراسر کشور
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: داشتن حق وتو برای ایران در سازمان ملل، یکی از شروط پایان جنگ است
پیام تبریک عراقچی به مناسبت اعیاد فطر و نوروز
هدیه دولت به ملت؛ ثبت‌نام اینترنت رایگان+ لینک ثبت‌نام
آغاز موج 72 علیه اهدافی در شمال و قلب سرزمینهای اشغالی/ رهایتان نمیکنیم؛ بیچاره خواهید شد
امروز هر دلار آمریکا چند شد؟
لاوروف: اقدامات آمریکا و اسرائیل در منطقه پیامدهای سنگین و بلندمدت خواهد داشت
دستگیری 25 نفر از عوامل وطن فروش در آذربایجان غربی
صدراعظم سابق آلمان: آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران پیروز نخواهند شد
پیکر سردار شهید نائینی در حرم حضرت معصومه(س) تشییع شد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به وضعیت بیمارستان اندیمشک
السیسی وارد عربستان شد
مسکو: حمله به تأسیسات نطنز ایران نقض آشکار حقوق بین‌الملل است
جابجایی اسباب و اثاثیه منزل تا 15 فروردین ممنوع شد
آمریکا: برای خرید نفت ایران مجوز صادر شد/ ایران: نفت مازاد برای فروش نداریم
ازسرگیری تدریجی صادرات گاز ایران به عراق
آغاز انتقال خدمات دولت به پیام‌رسان‌های داخلی با محوریت «بله»
دستگیری 5 جاسوس رژیم صهیونیستی در خراسان شمالی
دستگیری 4 نفر از عوامل مرتبط با اینترنشنال
وقوع بدترین سیل 20 سال اخیر در هاوایی
پزشکیان: اسرائیل عامل ناآرامی و تشنج در منطقه است نه ایران
اروپاییان بزدل هستند؛ قبلا از نسل‌کشی یهودیان حمایت می‌کردند امروز از ایران
روز جهانی جنگل؛ روایت زخم‌های جنگ بر پیکر بلوط‌های زاگرس
به شایعات درباره استعفای رئیس‌جمهوری توجه نکنید
اعطای مرخصی گسترده به زندانیان واجد شرایط
علمای جامو و کشمیر: حمایت از ایران وظیفه دینی و تاریخی امت اسلامی
کارشناس اقتصادی: جهان باید حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را بپذیرد
اخراج مگوایر، برد را از منچستریونایتد گرفت
سردارشهید نائینی سخنگوی عشق و ایثار
107 کامیون کمک‌های بشردوستانه تاجیکستان وارد ایران شد
تحلیلگر نظامی: ایران قادر به حفظ کنترل تنگه هرمز است
سیاست‌های دولت ترامپ متناقض است
تغییر کاربری‌های غیرمجاز اراضی کشاورزی گیلان را اطلاع دهید
بازگشت باتجربه‌های فوتبال و خداحافظی با جوانان
موج 71 حمله سپاه پاسداران در وعده صادق 4/آغاز موج جدید موشک‌باران به سرزمین‌های اشغالی
آخرین تحولات شهرهای درگیر در جنگ را رصد و پایش می‌کنیم
آمریکا بازنده محض جنگ با ایران است
تمدید اعتبار کالابرگ دی، بهمن و اسفند تا فروردین 1405
پیام پزشکیان به کشورهای مسلمان همزمان با عید سعید فطر
عدم میزبانی موزه‌ها و اماکن آسیب دیده جنگی از مسافران نوروزی