×
سیاسی
شناسه خبر : 110498
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/09 ساعت 13:33
وحیدی: مردم ایران ضربه محکمی به دهان مزدوران گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب خواهد زد

وحیدی: مردم ایران ضربه محکمی به دهان مزدوران گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب خواهد زد

رئیس شورای امنیت کشور گفت: ایران اسلامی با اتکا به مردم و با نشاط و امید روز افزون به آینده، همه نقشه‌های دشمنان را نقش برآب می‌کند و چون همیشه بر دهان مزدوران گروه‌های تروریستی و تجزیه طلب ضربه محکمی می‌زند.

نورنیوز - گروه سیاست: «احمد وحیدی» روز گذشته در آیین گرامیداشت روز آتش نشان اظهار کرد: در چهار دهه گذشته، مردم همیشه با قدرت در میدان بوده‌اند و صحنه‌های باشکوهی از حضور همه جانبه مردم، جوانان و خانواده‌ها را در این مرز و بوم شاهد بوده ایم که نشان از امید به آینده‌ای بسیار پرافتخار، پر عزت و پرعظمت است.

وزیر کشور با قدردانی از بانوان آتش نشان، ادامه داد: زنان و دختران پر افتخار و عفیف ما، ضمن ارتباط با خدا، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع)، در همه عرصه‌های اجتماعی حضور فعالی دارند؛ همه عالم باید نسبت به این مسأله آگاه شوند که بانوان ایرانی در عرصه آتش نشانی و در سایر عرصه‌ها حضور دارند و افتخار آفرینند.

او روحیه آتش نشانان عزیز کشور را شجاعت، رشادت، فداکاری و ایثارگری برشمرد و اظهار کرد: در طول یک سال گذشته در بلایای مختلف از نزدیک در جریان فداکاری‌های همکاران آتش نشانی بودم.

وحیدی اضافه کرد: اگر بخواهیم از قهرمانان اسم ببریم یکی از نزدیک‌ترین حوزه‌های قهرمانی، آتش نشانان عزیز کشور هستند و آنهایی که جانشان را برای رفاه، آسایش و سلامت مردم خود به خطر می‌اندازند.

آتش‌نشانان چشمان بیدار جامعه در حوادث گوناگون

او آتش نشانان را قهرمانان بی‌ادعا توصیف کرد و گفت: در تبیین فعالیت آتش نشانان باید توجه داشت که در چه شرایط سخت، با چه فشار و مشکلات، کار کنند و در عین حال با تسلط بر روح و روان خود، دیگران را آرامش می‌بخشند و با نگاهی ژرف اندیش به حل مسأله‌ای که می‌تواند با جان انسان‌ها سر و کار داشته باشد، می‌پردازند.

وزیر کشور با اشاره به اینکه آتش نشانان دارای شخصیت بارز و ممتاز مردمی هستند؛ افزود: همه بدانند که قهرمانان کسانی هستند که به هنگام نیاز مردم، سر از پا نشناخته و در خدمت مردم باشد، نه کسانی که به جای اینکه در خدمت مردم باشند، طلبکار هستند و به دنبال منافع خود باشند.

وحیدی اظهار کرد: قهرمانان کسانی هستند که با رویکرد عملی و ارائه جان که مهم ترین سرمایه است در خدمت باشند و برای همین بایستی به وجود آتش نشانان پر افتخار کشور ببالیم و از آنها تکریم کنیم.

او با اشاره به حوادثی چون سیل تابستان امسال در منطقه امام زاده داوود(ع) تهران، یادآور شد: در این حادثه آتش نشانان تهران با تمام توان و ظرفیت وارد عمل شدند و امروز آتش نشانان تهران آنچنان قوی هستند که علاوه بر شهر تهران، آمادگی اجرای ماموریت در سایر نقاط کشور را هم دارند.

وزیر کشور ادامه داد: در حال حاضر در ۱۱۰ شهر کشور و در هزار و ۸۵ ایستگاه با بیش از ۲۳ هزار نفر آماده فعالیت و خدمت هستند و سالانه بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار عملیات دارند که نشان از تلاش شبانه روزی و جهادی این عزیزان است.

رئیس شورای امنیت کشور با اشاره به رشادت‌های آتش نشانان کشور، گفت: آن موقع که مردم خواب هستند، چشم عزیزان برای حفاظت از مردم در برابر حوادث مختلف بیدار است و آماده کمک و امدادرسانی هستند.

وزیر کشور با اشاره به مطالبه آتش‌نشانان که توسط مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مطرح شد، خاطرنشان کرد: افزایش حقوق و مزایای رفاهی فعالان آتش نشانی هم به صورت جدی دنبال می‌شود و موضوع عنوان پرافتخار شهادت برای فعالان این عرصه در دستور کار است.

تهیه ۱۰۰ دستگاه خودروهای آتش نشانی با نرده‌بان بلند، از دیگر محورهای مورد اشاره وزیر کشور بود که گفت: روند تقویت تجهیزات و لجستیک آتش نشانان با جدیت تمام انجام می‌شود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
بازار باید مستمرا پایش شود
سازمان ثبت احوال: مردم برای دریافت کارت ملی‌ خود به ثبت احوال مراجعه کنند
هزینه احداث نیروگاه خورشیدی 400 دلار به ازای هر کیلووات
40 درصد تخت‌های بیمارستانی در اختیار سالمندان
ترامپ: دستیابی به گرینلند اولویت امنیت ملی آمریکاست
پاسخ وزیر دفاع بلژیک برای اعزام نیرو به گرینلند
حضور ایگور سرگیف در تمرینات پرسپولیس
ممنوعیت استفاده از واژه ربوده شدن برای مادورو!
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد تهران اعلام شد
نوری: مابه‌التفاوت افزایش قیمت‌ها را دولت می‌پردازد
اعزام نیرو به اوکراین در انگلستان به رای گذاشته می‌شود
خداحافظی کاغذ با ارز ترجیحی
اردوغان: تبدیل به لقمه‌ای برای تجزیه نخواهیم شد
وزیر جنگ آمریکا: نفت ونزوئلا در هرکجای جهان توقیف می‌شود
تلاش اسلام آباد برای فروش جنگنده به بنگلادش
اعلام شرایط دریافت وام 200 میلیون تومانی کامیونداران+ نحوه دریافت
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از آمریکا در سرقت نفتکش‌ بلا 1
عکس های منتخب جهان،7 ژانویه 2026
3 استقلالی درخواست جدایی دادند/ ساپینتو موافقت کرد
نورنما | پاک‌سازی پنل‌های خورشیدی با استفاده از پهپاد
ترامپ دلیل دیگری برای حمله آمریکا به ونزوئلا اعلام کرد
انتقاد تاج از تیم فوتسال گیتی‌پسند؛ رفتارتان پذیرفتنی نیست
چقدر نقره در بازار بورس معامله شد؟
چین نفت ایران را جایگزین نفت ونزوئلا می کند
درگیری در سوریه 31 کشته و زخمی برجای گذاشت
فتاح به استقلال برگشت
تجمع آرام صنفی بازاریان رشت در میدان شهرداری پایان یافت
اطلاعیه فوری وزارت رفاه درباره جزئیات طرح جدید کالابرگ+ اعلام فروشگاه‌ها
پزشکیان به زودی با مردم سخن می‌گوید
جایزه 600 میلیونی جلال نصیب چه کسی شد؟
واکنش روسیه به توقیف نفتکش مارینرا
وقوع زلزله در ساری/ مازندران به حالت آماده‌باش درآمد
دستور ویژه پزشکیان به دستگاه‌های اجرایی
کودتا علیه رئیس‌جمهور بورکینافاسو خنثی شد
ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون 1404 آغاز شد
افزایش تعداد یوزهای ایران
فرصت دوباره پلیس به نوجوانان شیرازی
آخرین اخبار از درگیری‌های لردگان؛ 2 نفر شهید و 30 نفر مجروح شدند
استاندار: در تهران کشته نداشتیم
ترامپ: من میلیون‌ها نفر را نجات دادم! ولی نروژ جایزه نوبل را به من نداد!
نورنما | ویدیوئی دیدنی از عکاسی حیات وحش
وقوع زلزله مهیب در فیلیپین
وزیر فرهنگ: ایران سرزمین سوژه برای مستندنگاری است
پیشنهاد پزشکیان برای ایجاد سرعت در اجرای پروژه‌ها
قیمت داروی «سیستاگون» به نرخ قبل بازگشت
صفحه اینستاگرام یک بلاگر بسته شد
توقیف نفتکش مارینرای ونزوئلا توسط آمریکا
باقری: مردمی‌ترین مواجهه با اعتراضات را در دولت پزشکیان می‌بینیم
آخرین اخبار از بازار طلا و سکه؛ ریزش شدید سکه امامی
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور