×
سیاسی
شناسه خبر : 109241
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/02 ساعت 16:36
نقض حاکمیت ایران قطعا بدون پاسخ نخواهد ماند

اختصاصی نورنیوز؛

نقض حاکمیت ایران قطعا بدون پاسخ نخواهد ماند

صرف نظر از پیچیدگی‌های فنی حاکم بر اجرای پروژه فعال‌سازی اینترنت ماهواره‌ای برای کاربران ایرانی که در جای خود باید به آن پرداخته شود، ورود آمریکا به این سطح از مداخله در امور داخلی ایران، موضوعی نیست که قابل اغماض باشد و به طور قطع با پاسخ لازم از سوی کشورمان همراه خواهد شد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: طی روزهای اخیر و با توجه به رخدادهای جاری در کشور، اقدامات پیدا و پنهانی از سوی کشورهای غربی به‌ویژه آمریکا و چند کشور اروپایی در راستای ایجاد و توسعه اغتشاش در کشور انجام شده که عمدتا تحت رصد و اشراف نهادهای ذیربط در کشور است و در جای خود به آن پاسخ مناسب ارائه خواهد شد.

هدایت فعال اغتشاش‌گران از سوی رسانه‌های غربی، تلاش برای فعال‌سازی شبکه ارتباطی برای حوزه سرزمینی ایران به صورتی که خارج از مدیریت حاکمیت باشد، اقدامات خارج از قواعد دیپلماتیک توسط برخی کارکنان سیاسی سفارت‌خانه‌ها، حملات سایبری به سامانه‌های مختلف و برخی از اقدامات دیگری که در وقت مناسب بیان خواهد شد، نشان‌دهنده عزم کشورهای معاند برای ضربه زدن به کیان جمهوری اسلامی ایران است.

اخبار رسیده به «نورنیوز» حاکیست که برخی تحرکات از سوی کشورهای غربی برای استفاده از ابزارهای تجاری به منظور تحت فشار قرار دادن ایران نیز در دستور کار است که البته هنوز در مرحله بررسی است.

در این میان تصمیم آمریکا برای صدور گواهی عمومی D-2 در زمینه رفع تحریم از پاره‌ای خدمات اینترنتی و فناوری‌محور برای ایران که به درخواست شرکت اسپیس ایکس برای ارائه اینترنت ماهواره‌ای به کاربران ایرانی انجام شد در نوع خود موضوعی است که از ابعاد مختلف جای توجه و بررسی دارد.

عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات در واکنش به این اقدام گفت: اگر بخواهند خدمات به ایران بدهند باید ضوابط کشورمان را رعایت کنند. بعید می‌دانم به این زودی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران فعال شود.

صرف نظر از پیچیدگی‌های فنی حاکم بر اجرای پروژه فعال‌سازی اینترنت ماهواره‌ای برای کاربران ایرانی و عواقب حقوقی که این اقدام می‌تواند برای شرکت ارائه‌دهنده این خدمات به‌دنبال داشته باشد، ورود آمریکا به این سطح از مداخله در امور داخلی ایران، موضوعی نیست که قابل اغماض باشد و به طور قطع با پاسخ لازم از سوی کشورمان همراه خواهد شد.

به نظر می‌رسد، غربی‌ها مجددا با دریافت مشاوره‌های جهت‌دار و غیر واقعی در مورد محیط داخلی ایران، دچار اشتباه محاسباتی شده و بر اساس آن در پی ایفای نقش فعال برای بر هم زدن امنیت، ثبات و آرامش کشور هستند.

جای تعجب است که سوابق گذشته که طی آن برخی جریانات معاند با تصویر‌سازی‌های متوهمانه، کشورهای غربی را نسبت به تحولات داخلی ایران دچار انحراف جدی در تصمیم‌گیری کرده بودند، درس عبرتی برای آنها نشده و هنوز به ظرفیت‌های مردمی کم‌نظیر جمهوری اسلامی که بخشی از آن طی روزهای اخیر بروز و ظهور پیدا کرد واقف نشده‌ و اسیر ذوق‌زدگی‌های بچه‌گانه در مورد وقوع احتمالات غریب در ایران هستند.

این در حالی است که آنها باید به این واقعیت واقف شده باشند که توانمندی ایران در حوزه‌های مختلف به ویژه در مقابله موثر با هر شرارتی از سوی دشمنان، اثبات شده و آنها نباید فضا را به گونه‌‌ای به پیش ببرند که یک‌بار دیگر خود را در شرایط بازنده قرار دهند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
قالیباف: در وقایع اخیر اولین مسأله چرایی جان باختن خانم امینی است/ هر اقدامی که باعث شود مردم در مقابل مردم قرار بگیرند در جهت خواست دشمن است
یکشنبه 1401/07/10 ساعت 11:21
قالیباف: در وقایع اخیر اولین مسأله چرایی جان باختن خانم امینی است/ هر اقدامی که باعث شود مردم در مقابل مردم قرار بگیرند در جهت خواست دشمن است
رئیس مجلس شورای ضمن تأکید بر اینکه در وقایع و اتفاقات تلخ اخیر اولین مسأله، چرایی و چگونگی جان باختن خانم مهسا امینی است، تأکید کرد: هر اقدامی با هر روشی و با هر انگیزه‌ای که باعث شود مردم در مقابل مردم قرار بگیرند، تضعیف انسجام اجتماعی و در جهت خواست دشمن است و باید از آن پرهیز شود.
تأکید روسای سه قوه بر ضرورت نقش‌آفرینی هوشمندانه دستگاه‌ها برای آرامش‌بخشی به کشور
شنبه 1401/07/09 ساعت 23:01
سران قوا از ملت با بصیرت ایران قدردانی کردند؛
تأکید روسای سه قوه بر ضرورت نقش‌آفرینی هوشمندانه دستگاه‌ها برای آرامش‌بخشی به کشور
سران قوا با قدردانی از مردم با بصیرت ایران، نقش‌آفرینی هوشمندانه و جدی دستگاه‌های مسئول را در راستای آرامش‌بخشی به کشور، مقابله با آشوبگری و صیانت از نظم و امنیت عمومی خواستار شدند.
نقض حاکمیت ایران قطعاً بدون پاسخ نخواهد ماند
جمعه 1401/07/08 ساعت 00:15
نور ویدئو؛
نقض حاکمیت ایران قطعاً بدون پاسخ نخواهد ماند
صرف نظر از پیچیدگی‌های فنی حاکم بر اجرای پروژه فعال‌سازی اینترنت ماهواره‌ای برای کاربران ایرانی که در جای خود باید به آن پرداخته شود، ورود آمریکا به این سطح از مداخله در امور داخلی ایران، موضوعی نیست که قابل اغماض باشد و به طور قطع با پاسخ لازم از سوی کشورمان همراه خواهد شد.
هشدار پلیس فتا درباره تبلیغ واگذاری اینترنت ماهواره‌ای استارلینک
یکشنبه 1401/07/03 ساعت 21:50
هشدار پلیس فتا درباره تبلیغ واگذاری اینترنت ماهواره‌ای استارلینک
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا درباره ترفند کلاهبرداران سایبری مبنی بر ثبت نام واگذاری اینترنت ماهواره‌ای موسوم به استارلینک هشدار داد.
450 آشوبگر بازداشت شدند؛ دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران
یکشنبه 1401/07/03 ساعت 11:46
دادستان ساری:
450 آشوبگر بازداشت شدند؛ دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران
دادستان عمومی و انقلاب ساری از دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران خبر داد و گفت: با دستگیری این افراد و لیدرهای اغتشاشگران، کیفرخواست آنان صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است.
کنعانی: تلاش‌ها برای نقض حاکمیت ایران بی‌پاسخ نمی‌ماند
شنبه 1401/07/02 ساعت 22:10
کنعانی: تلاش‌ها برای نقض حاکمیت ایران بی‌پاسخ نمی‌ماند
سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان این‌که آمریکا همواره در پی تضعیف امنیت و ثبات ایران بوده و البته ناکام مانده، تصریح کرد: تلاش‌ها برای نقض حاکمیت ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند.
نظرات

آخرین اخبار
عمان ترانزیت برخی کالاها به مقصد اسرائیل را متوقف کرده است
قطعی برق تهران فردا سه شنبه 3 شهریور + لینک
اظهارات جنجالی جی‌دی ونس: کانادا یک ایالت است
واکنش وزیر اقتصاد ایران به اسکات بسنت: منتظر پاسخ ما باشید
پزشکیان: تکیه آمریکا بر زورگویی و قلدری، تنها فرایندهای اجرایی را پیچیده می‌کند
تعرفه‌های ترامپ علیه چین دوباره افزایش می‌یابد
عراق و روسیه بر تقویت همکاری‌های امنیتی و نظامی تأکید کردند
وزیر دادگستری: تراکم قوانین متعارض باعث صدور آرای متفاوت می‌شود
در آستانه هفته وحدت؛ ادارات کردستان فردا 2 ساعت زودتر تعطیل می‌شوند
فرانسه و عربستان خواستار بازگشت کشتیرانی در تنگه هرمز به وضعیت عادی شدند
زاخارووا: رژیم زلنسکی در حمله به روسیه کودکان را هدف قرار می‌دهد
ساعت قطعی برق کرمانشاه فردا سه شنبه 3 شهریور اعلام شد + جدول خاموشی
مجلس ادعای ترامپ درباره قالیباف را تکذیب کرد
نورنما | فرار زن 92 ساله از آسایشگاه سالمندان
کاظمی: همه چیز برای آغاز سال تحصیلی آرام و حضوری آماده است
تراکتور 1 پرسپولیس 0؛ رستگاری تبریزی‌ها در دقیقه 90
بازگشایی تنگه هرمز حتی با دریافت عوارض توسط ایران کم‌خطرترین گزینه است
رضایی به عاصم منیر: به آمریکا بی‌اعتمادیم و باید رفتارش را تغییر دهد
قالیباف: کسی گُنده‌لافی‌های آمریکایی‌ها را باور نمی‌کند
آمریکا60 نهاد، شخص و کشتی مرتبط با ایران را تحریم کرد
گزارش تصویری | دیدار عاصم منیر با دکتر قالیباف
مخبر: در صورت تداوم محاسبات غلط دشمن، پاسخ ما قاطع‌تر از قبل خواهد بود
مرزداران سیستان و بلوچستان محموله سلاح قاچاق را کشف کردند
یکهزار و سیصدوبیست کارخانه کشور در جنگ آسیب دیدند
اروپا برای جشن استقلال آمد یا تمدید جنگ اوکراین
پوتین بر گسترش روابط روسیه و هند تأکید کرد
دبیرکل سازمان ملل: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز تقریبا متوقف شده است
قالیباف به عاصم منیر: آمریکا با بدعهدی مانع ثبات منطقه شد
سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران یعنی ضربات به منافع آمریکا
رایزنی اردوغان و داسیلوا درباره توسعه روابط ترکیه و برزیل
پیشنهاد شهرداری تهران برای شناورسازی ساعات اداری در مهر 1405
پروفسور آمریکایی: تحریم‌های اقتصادی به‌تنهایی در جنگ‌های بزرگ به پیروزی منجر نشده‌اند
آنتونیو کوستا: اتحادیه اروپا تحریم‌های روسیه را تشدید می‌کند
ترامپ: تعرفه واردات خودرو و فولاد از کانادا از 2027 به 50 درصد می‌رسد
حماس: جنایات شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری نتیجه‌ای نخواهد داشت
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه 3 شهریور
برنامه‌های جدید بنیاد ملی نخبگان برای جذب و نگهداشت نخبگان
فرسایش توان ارتش اسرائیل در پی افزایش درگیری‌ها در کرانه باختری
بهروزآذر: برخورد سلبی با زنان راه‌حل مسائل فرهنگی نیست
حمله موشکی یمن به نفتکش سعودی
تحریم ایران از سوی کشورهای خلیج فارس به هر دو طرف آسیب می‌زند
جوزف عون: وحدت ملی لبنان قدرتمندترین سپر در برابر تجاوزات است
عارف: رئیس مجلس قول داده طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان در کشور» از دستور کار خارج شود
بازگشت سبز بورس تهران؛ صعود شاخص‌ها در پی افزایش انتظارات تورمی
جنگ اقتصادی میدان نبرد اصلی؛ اعلام آمادگی سپاه برای همکاری راهبردی با دولت
اصلاح آیین‌نامه اسقاط خودرو؛ گام مهم مجلس برای مقابله با آلودگی هوا
نایب‌قهرمانی تیم والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
همزمان با هفته دولت؛ بهره برداری چهار هزار و 198 واحد نهضت ملی مسکن در قم
پیش بینی بورس فردا سه شنبه 3 شهریور
نتایج نظرسنجی انتخابات اسرائیل اعلام شد؛ پیشتازی رقیب نتانیاهو