×
سیاسی
شناسه خبر : 102528
تاریخ انتشار :

حماس: عملیات قدس واکنش طبیعی به اقدامات سرکوبگرانه تل‌آویو است

سخنگوی جنبش حماس عملیات قهرمانانه قدس را واکنش طبیعی به عربده کشی نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست علیه فلسطینی‌ها برشمرد

نورنیوز - گروه بین‌الملل: جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به عملیات مقاومت بامداد یکشنبه در قدس اشغالی واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، «فوزی برهوم»، سخنگوی جنبش حماس عملیات قهرمانانه قدس را واکنش طبیعی به عربده کشی نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست علیه فلسطینی‌ها برشمرد.

برهوم تأکید کرد: عملیات شجاعانه و قهرمانانه قدس واکنش طبیعی به عربده کشی نظامیان اشغالگر و شهرک‌نشیان صهیونیست و جنایات روزانه آنها علیه ملت و سرزمین ما و مقدسات اسلامی مسیحی و تعرض مداوم آنان به مسجدالاقصی است.

او افزود: این عملیات قهرمانانه و منحصربفرد نشان می‌دهد که اقدامات مقاومتی در قدس ادامه دارد و ملت ما خوب می‌داند که مقاومت تنها راه حفاظت از سرزمین و مقدسات است و قادر است هزینه‌های اشغالگران را افزایش داده و ناکام نماید.

برهوم تصریح کرد: اقدامات سرکوبگرانه تل‌آویو علیه اهالی قدس عزم و اراده آنها را تضعیف نخواهد کرد بلکه انگیزه بزرگی برای رزمندگان جهت تشدید مقاومت خواهد بود.

«طارق عزالدین»، سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در کرانه باختری هم با تبریک این عملیات مقاومتی، گفت: ما در جهاد اسلامی عملیات قهرمانانه قدس را تبریک می‌گوییم و تأکید می‌کنیم که این عملیات در راستای ادامه مقاومت در مقابل رژیم اشغالگر صورت می‌گیرد.

او تأکید کرد: عملیات قدس نشان می‌دهد که اشغالگران جایی در سرزمین ما ندارند و تا زمانی که مقاومت ادامه دارد احساس امنیت نخواهند کرد. رژیم اشغالگر هر روز دست به کشتار ملت ما می‌زند و باید بهای جنایات مداوم خود علیه ملت ما از غزه تا جنین و نابلس را بپردازد.

عزالدین تصریح کرد: محل این عملیات قهرمانانه در قلب شهر قدس اشغالی دلیل بزرگی است که نشان می‌دهد این شهر اسلامی، عربی و فلسطینی باقی خواهد ماند و تمام تلاش‌ها برای یهودی‌سازی و جنایات رژیم صهیونیستی در حقیقت تعلق آن به فلسطینی‌ها تغییری ایجاد نخواهد کرد.

سخنگوی جهاد اسلامی در کرانه باختری ادامه داد: این عملیات در زمان و مکان مناسب و پس از تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به غزه روی داد و واکنش اولیه ملت ما در کرانه باختری و قدس در چارچوب معادله «وحدت جبهه‌ها و میادین» به‌شمار می‌رود.

عزالدین همچنین تداوم عملیات شهادت طلبانه را نشانگر پویایی و آمادگی فلسطینی‌ها برای مقابله با اشغالگران و پاسخ به تجاوزات مداوم آنها در هر مکانی دانست.

این در حالی است که «محمد البریم»، رئیس دفتر رسانه‌ای کمیته‌های مقاومت هم با تبریک این عملیات قهرمانانه در قدس اشغالی، آن را واکنش مستقیم به جنایات دشمن صهیونیستی و جنایاتش در نوار غزه، نابلس، جنین و هر وجب از خاک فلسطین برشمرد. او همچنین این عملیات را ضربه به تشکیلات امنیتی نظامی رژیم صهیونیستی دانست.

سخنگوی کمیته‌های مقاومت همچنین تأکید کرد: عملیات قهرمانانه قدس پیامی به دشمن مبنی بر این است که ملت و مقاومت فلسطین در مسیر مبارزه کوتاه نخواهند آمد.


شبکه خبری الجزیره
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بقائی: زمان و مکان دور بعدی گفتگوها توسط هماهنگ‌کننده عمانی اعلام خواهد شد
دو جان باخته در حادثه هواپیمایی وارش+ جزئیات
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی یک پیکر دیگر از جانباختگان حادثه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (29)«اقلید»
بارسلونا (4) - رئال مادرید(2)؛ بارسا خطرناک تر از همیشه + فیلم گل ها
یک مقام آمریکایی: از نتایج مذاکرات دور چهارم دلگرم شدیم
آتش‌بس در غزه؛ درخواست پاپ از جامعه جهانی
مدار دیپلماسی | دیپلماسی منطقه ای ، پشتوانه امنیت پایدار
سلطنت در باتلاق مشروعیت؛ وقتی تاج، بار گناه می‌شود
نزاع اراذل و اوباش در شرق تهران+فیلم
فرارهای میلیاردی ارز زیر نقاب صادرات قانونی!
پوستر اینتر با تصویر طارمی؛ فینالیست لیگ قهرمانان، در نبرد قهرمانی سری‌آ
همسرکشی،این بار در گلستان
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت طلا 18 عیار+ جدول
صنایع لبنی از قطع برق معاف شدند؛ اخطار به شرکت برق تهران!
آغاز داغ فولاد سیرجان برابر تایلند در والیبال لیگ قهرمانان آسیا
زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد
دیجیتالی شدن آموزش عالی کلید خورد؛ دانشگاه آزاد پیشتاز شد
مرحله سوم شارژ کالابرگ الکترونیکی چه زمانی آغاز می‌شود؟
افزایش 37 درصدی انهدام باندهای اقتصادی؛ 433 باند قاچاق در دام پلیس + ویدیو
شلیک مرگبار در زاهدان
قیمت خودرو امروز 21 اردیبهشت 1404+ جدول
آخرین توقف سرویس مدرسه
ساخت 200 هزار خانه برای فرهنگیان در دستور کار؛ وزیر راه جزئیات را اعلام کرد
آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش؛ دفترچه فردا منتشر می‌شود
مرحله سوم کالابرگ هنوز در بلاتکلیفی!
چالوس در تعمیر؛فقط مردم محلی اجازه عبور دارند!
آتش زیر پوست هتل
وضعیت آب و هوا امروز 21 اردیبهشت +وضعیت استانها
خبر خوش برای فرهنگیان بازنشسته؛ معوقات از ماه آینده پرداخت می‌شود
زمان به نفع ما نیست
مربع دیپلماسی اقتصادی
ساختمان‌سازی یا فاجعه‌سازی؟/ آینده لرزان شهرهای بتنی
ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ
سخنی پیرامون نظریه امنیت راهبردی رژیم صهیونیستی
برنامه مسابقات امروز 21 اردیبهشت +پخش زنده
پاکستان، هند را به بی‌توجهی به آتش‌بس متهم کرد
وداع با گوشت وارداتی؛ دولت به تولید داخل چشم دوخته است
بالاخره لحظه طلایی فرا رسید؛ هری کین جام را بالا برد!
پیش‌فروش بلیت قطار برای تعطیلات؛ بدون دغدغه سفر کنید
پاسخ ایران به رویترز: دست از اتهام‌زنی بردارید!
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (28)«اصلاندوز»
توماس مولر و پایان باشکوه یک افسانه
شیرینی قهرمانی در شب خداحافظی و لحظه بدرقه مولر + خلاصه بازی
تساوی دراماتیک در المپیکو؛ لاتزیو و یوونتوس امتیازات را تقسیم کردند + ویدیو گل ها
نورنما | دوستی غیر منتظره ای که وایرال شد
پاسخ قاطع هند به توهین فرد هندی به عراقچی؛ این اظهارات موضع ما نیست
هشدار صریح عراقچی: حقوق هسته‌ای ایران قابل معامله نیست + ویدیو
پایان هزینه‌های درمانی کودکان؛ هدیه طلایی دولت چهاردهم به خانواده‌ها
عکس های منتخب ایران، شنبه 20 اردیبهشت
X
آگهی تبلیغاتی