×
اقتصادی
شناسه خبر : 340157
تاریخ انتشار : جمعه 1405/05/30 ساعت 15:38
برنامه قطعی برق لرستان امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد/ جدول خاموشی شهرستان‌ها

برنامه قطعی برق لرستان امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد/ جدول خاموشی شهرستان‌ها

شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان برنامه قطعی برق امروز جمعه 30 مرداد ماه را برای شهرهای مختلف از جمله خرم‌آباد، بروجرد، دورود، ازنا و سایر شهرستان‌ها به‌روزرسانی و اعلام کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: برنامه قطعی برق استان لرستان برای امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ توسط شرکت توزیع نیروی برق استان به‌روزرسانی شد و جدول ساعات خاموشی در مناطق مختلف شهری و روستایی منتشر گردید.

بر اساس این برنامه، خاموشی‌های امروز در چندین نوبت از ساعت ۹ صبح تا ۲۴ اجرا می‌شود که هر نوبت به مدت دو ساعت در مناطق مشخصی از شهرستان‌های لرستان اعمال خواهد شد. شهرستان‌های مشمول این برنامه عبارتند از خرم‌آباد، بروجرد، دورود، ازنا، الیگودرز، کوهدشت، نورآباد، پلدختر، رومشکان، الشتر و سایر نقاط استان.

در شهرستان ازنا، برنامه خاموشی شامل فیدرهای مختلف از جمله کوه سفید، دولت‌آباد، سیلوها، شهیدصادقی، مرزیان، طازران، یادگار، صلواتی، بازار، آزادی، امام‌زاده قاسم، چاپلق، آشورآباد، بیمارستان، چالسبار و پاچه‌لک می‌شود که هر کدام در بازه‌های زمانی جداگانه‌ای از ۹ صبح تا ۲۴ قطع خواهند شد .

در شهرستان بروجرد نیز خاموشی در فیدرهای نیاوران (۱۰ تا ۱۲)، شهرآرا (۱۲ تا ۱۴)، هوایی (۱۴ تا ۱۶)، بهشتی و شهید بروجردی (۱۶ تا ۱۸) اعمال می‌شود که محدوده‌هایی مانند شهرک نیاوران، شهرک اندیشه، بلوار ارتش، بلوار گلستان، میدان یادبود و روستاهای مسیر شهید بروجردی را دربر می‌گیرد .

در شهرستان کوهدشت، فیدرهای اتفاقات، باهنر، چهارقلعه، رشیدآباد و باغزال از ساعت ۱۴ تا ۱۶ قطع خواهند بود و بخش‌های مرکزی شهر شامل خیابان‌های امام، تختی، رهبری، شهرک باهنر، بازار و همچنین روستاهای آبباریکی، خوشناموند، چهارقلعه و رشیدآباد را شامل می‌شود. 

در مرکز استان، خرم‌آباد، خاموشی‌های امروز در فیدرهای دارایی (۱۰ تا ۱۲)، گریت، سپیددشت، تیپ ۵۷، شهرک دام و چمسنگر (۱۲ تا ۱۴)، پل بابا و کشور (۱۴ تا ۱۶) و چمشک، سراب یاس و بام (۱۶ تا ۱۸) اجرا خواهد شد. این برنامه مناطق مختلفی از جمله روستاهای پل بابا، سراب یاس، گریت، کشور، چمشک، سپیددشت، ورده، سراب چنگایی، سرخه‌لیزه، دارایی، شهرک سنگ، پایانه مرکزی، بخشی از بهرامی، تلوری علیا، قاضی‌آباد، بلوار شریعتی و منطقه بام را در بر می‌گیرد. 

شهروندان ساکن در خرم‌آباد می‌توانند برای اطلاع دقیق از زمان خاموشی محدوده خود، به جدول کامل منتشرشده در وب‌سایت رسمی شرکت توزیع برق لرستان و کانال‌های اطلاع‌رسانی آن مراجعه کنند.

شرکت توزیع برق استان تأکید کرده است که برنامه اعلام‌شده احتمالی بوده و ممکن است با توجه به شرایط لحظه‌ای شبکه، میزان مصرف و وضعیت تولید در کشور تغییر کند. به‌همین دلیل، از مشترکان خواسته شده است برای دریافت آخرین تغییرات، از طریق سامانه پیامکی ۱۲۱، اپلیکیشن برق من و کانال‌های رسمی شرکت توزیع برق لرستان در پیام‌رسان‌های ایتا و بله، وضعیت را پیگیری کنند. 

با توجه به گرمای شدید هوا و افزایش مصرف برق در روزهای پایانی مرداد، مدیریت مصرف توسط مشترکان خانگی و صنعتی می‌تواند به کاهش مدت زمان خاموشی‌ها کمک کند. توصیه شده است که شهروندان تنظیم دمای کولرهای گازی روی ۲۵ درجه سانتی‌گراد، استفاده نکردن همزمان از وسایل پرمصرف در ساعات اوج مصرف (۱۲ تا ۱۷ و ۱۹ تا ۲۳) و انتقال مصارف غیرضروری به ساعات کم‌باری را در دستور کار خود قرار دهند .

هم‌استانی‌های لرستانی توجه داشته باشند که برنامه امروز جمعه مختص این روز است و با برنامه روزهای دیگر هفته تفاوت دارد. همچنین در صورت وقوع حوادث ناگهانی در شبکه، اولویت با رفع عیب و برقراری مجدد برق خواهد بود که زمان آن خارج از جدول اعلامی خواهد بود.

برای مشاهده جدول کامل قطعی برق امروز لرستان به تفکیک شهرستان، منطقه و ساعت شروع و پایان خاموشی، به انتهای همین گزارش مراجعه کنید. همچنین نسخه پی‌دی‌اف این جدول از طریق وب‌سایت رسمی شرکت توزیع برق استان به نشانی www.ledc.ir قابل دانلود است .

برق
 


نظرات

آخرین اخبار
کمالوندی: صنعت هسته‌ای ایران با حمله نظامی، خرابکاری و ترور از بین نمی‌رود
مخبر: 200 شب است که پاسداران کیان ایران زیر باران بمب و گلوله ایستاده‌اند
هشدار دستیار پوتین به لهستان؛ ورشو در صورت جنگ با روسیه نابود می‌شود
سخنگوی قوه قضاییه خبر داد: شناسایی و انسداد 214 گلوگاه فسادزا در دستگاه‌های دولتی
سردار ابن‌الرضا: بهینه‌سازی انرژی، بخشی از دفاع از ایران در جنگ است
نرخ سود صندوق‌های ارزی اعلام شد+ نحوه پرداخت سود
نورویدئو | وین ؛ جایی که قانون پشت درِ سیاست ماند
رژیم صهیونیستی از دریای سرخ حذف شد
حملات هوایی عربستان به شمال و غرب مأرب در یمن
گزارش تصویری | خسارات و تلفات وارد شده به عربستان سعودی در پی درگیری های اخیر با یمن
قیمت نفت ایران از 105 دلار عبور کرد؛ نفت برنت به 107 دلار رسید
گل‌گهر 0 - الجزیره 0 ؛ نخستین امتیاز گل‌گهر در آسیا با تساوی برابر الجزیره
دادگاه مصر عضویت اخوان‌المسلمین در فهرست گروههای تروریست را تمدید کرد
رکورد تاریخی کرایه نفتکش‌ها در پی تنش‌های تنگه هرمز
حقیقت روشن شد؛ حالا نوبت عدالت است
آتش‌سوزی در مجتمع تجاری در حال ساخت مشهد مهار شد
مانور سیلاب تهران آغاز شد؛ آموزش مهارت‌های بقا در شرایط سخت
وزیر کشور ایران به آنکارا رفت؛ رایزنی درباره امنیت مرزها و مبارزه با تروریسم
معرفی دستاوردهای ایران در حوزه پلاسمای پزشکی و رادیوداروها
هشدار قضایی درباره رانندگی نوجوانان؛ اجازه موتورسواری بدون گواهینامه را ندهید
محسنی اژه‌ای: مردم ایران 200 شب پاسدار عزت و شرافت خود بودند
برنامه خاموشی کهگیلویه و بویراحمد برای فردا چهارشنبه 25 شهریور
وزارت ارشاد: هیچ خواننده خارج‌نشینی برای کنسرت در ایران درخواست نداده است
پاداش 100 هزار دلاری استقلال با پیروزی مقابل السد
زمان واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد + جزئیات نحوه واریز
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 25 شهریور 1405 ؛ احتمال ادامه ریزش قیمت سکه و طلا
برنامه خاموشی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 25 شهریور + جدول قطع برق مناطق
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکادر روزشصت‌وششم؛کاهش عبورکشتی‌ها،افزایش قیمت نفت وهشدار ایران
ایران - امارات؛ آغاز کار تیم فوتبال امید با هزار امید و آرزو در ناگویا ؛ ساعت بازی ایران
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 24 شهریور؛ ریزش سکه و طلا آغاز شد
افزایش تورم و قیمت سوخت؛ ترامپ تنها راه نجات در انتخابات کنگره را از دست داد
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 25 شهریور 1405؛ نوسان دلار بین دو مرز حساس
خرید حمایتی مرغ با قیمت 335 هزار تومان؛ دولت به کمک مرغداران آمد
درخواست سازمان ملل برای ورود بازرسان بین‌المللی به غزه
پایان فرار عامل حمله با کوکتل مولوتوف در پونک؛ دستگیری متهم با بازبینی دوربین مداربسته
جشن پرسپولیس با بلیت 2 میلیونی؛ چرا بازیکنان در مراسم هواداران غایب بودند؟
دیدار عراقچی و طالبانی در تهران؛ تأکید بر امنیت مرزهای ایران و عراق
آمار هولناک سیل نپال؛ 1400 کشته و هزاران مفقود
سازمان ملل خواستار دسترسی بازرسان بین‌المللی برای مستندسازی جنایات غزه شد
رئیس‌جمهور پیگیر تأمین دارو از هند؛ واکسن اروپایی آنفلوآنزا وارد نمی‌شود
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شدند
نیویورک تایمز: بی‌میلی ترامپ به جنگ در یمن، عربستان را سرخورده کرد
ثبت سفارش واردات برنج از امروز آغاز شد
صدای انفجار در بهمئی؛ مهمات به‌جامانده از جنگ منهدم می‌شود
روسیه با استقرار تسلیحات در فضا مخالفت کرد
اکران آنلاین «ماهور» با بازی زنده‌یاد همایون ارشادی
فراخوان حزب عهد ایران برای انسجام و همبستگی ملی حداکثری در شرایط محاصره و دفاع میهنی
نورنما | یک لحظه حواس‌پرتی، یک سقوط تلخ!
رئیس اتحادیه نانوایان: یارانه نان باید به مردم یا زنجیره نهایی پرداخت شود
تمام آمبولانس‌های کشور تا پایان سال هوشمند می‌شوند