×
اجتماعی
شناسه خبر : 334349
تاریخ انتشار : جمعه 1405/05/09 ساعت 11:17
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین

برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین

با آغاز موج تردد زائران اربعین حسینی، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با تشدید نظارت‌های سراسری بر پایانه‌های مسافری کشور، مقابله با گران‌فروشی، عرضه خارج از ضابطه بلیت و هرگونه تخلف در فرآیند فروش را در دستور کار قرار داده و بر برخورد قاطع با متخلفان تأکید کرده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمد ابراهیم امینیان - مدیرکل حوزه مدیرعامل و هماهنگی امور استان‌های سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان - از اجرای طرح ویژه نظارت سراسری بر فرآیند حمل‌ونقل و بلیت‌فروشی در تمامی استان‌ها و پایانه‌های کشور خبر داد و بر عزم این سازمان برای صیانت از حقوق زائران در ایام رفت و بازگشت تأکید کرد.

وی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل‌های نظارتی به ادارات کل صنعت، معدن و تجارت (صمت) سراسر کشور اظهار کرد: با توجه به بسیج امکانات برای خدمات‌رسانی به زائران، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی، تمامی پایانه‌های مسافربری، به‌ویژه پایانه‌های منتهی به مرزهای چهارگانه (مهران، شلمچه، چذابه و خسروی) را تحت رصد دقیق قرار داده است.

مدیرکل حوزه مدیرعامل سازمان حمایت افزود: با هدف یکپارچگی در نظارت‌ها، هماهنگی‌های لازم با سازمان راهداری و ادارات کل صمت استان‌ها صورت گرفته است تا ضمن پایش مستمر روند اعزام زائران، گلوگاه‌های احتمالی در استان‌های مرزی شناسایی و موانع موجود برای روان‌سازی ترددها برطرف شود. بازرسان ما در نقاط مرزی حضور فعال دارند تا از هرگونه نابسامانی در عرضه بلیت، نرخ‌گذاری‌های سلیقه‌ای و یا ناهماهنگی در ارائه خدمات اتوبوسی جلوگیری کنند.

بنا بر اعلام سازمان حمایت امینیان با تأکید بر اینکه خدمت‌رسانی به زائران در مسیر بازگشت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: تیم‌های بازرسی صرفاً معطوف به موج رفت نیستند؛ برنامه‌ریزی‌های لازم جهت نظارت بر ناوگان حمل‌ونقل عمومی و مدیریت عرضه بلیت در مسیرهای بازگشت به استان‌ها نیز صورت گرفته است. سازمان در تمام مدتِ حضور زائران در عراق و ایام بازگشت، با همکاری دستگاه‌های مرتبط، برای جلوگیری از هرگونه تخلف احتمالی آمادگی کامل دارد.

مدیرکل حوزه مدیرعامل سازمان حمایت با اشاره به قاطعیت در برخورد با تخلفات صنفی عنوان کرد: هرگونه گران‌فروشی، عرضه خارج از شبکه، اجبار زائران به خرید خدمات جانبی و یا عدم ارائه سرویس مطابق با تعهدات شرکت‌های مسافربری، مستقیماً با حقوق مردم در تضاد است. در صورت احراز تخلف در هر یک از استان‌ها یا پایانه‌های مرزی، بازرسان ما بدون هیچ‌گونه اغماض نسبت به تشکیل پرونده و ارجاع فوری به تعزیرات حکومتی جهت صدور احکام بازدارنده اقدام خواهند کرد.

وی در پایان از زائران خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا ارائه خدمات نامطلوب، مراتب را از طریق سامانه‌ 124 اعلام کنند تا در کوتاه‌ترین زمان، رسیدگی مقتضی صورت پذیرد. سازمان حمایت تا پایان مأموریت اربعین، در کنار زائران خواهد بود تا سفرها با کمترین چالش و بیشترین رضایتمندی انجام شود.


اخبار مرتبط
3 آژانس بلیت فروشی متخلف مسدود شدند
شنبه 1405/05/10 ساعت 18:20
3 آژانس بلیت فروشی متخلف مسدود شدند
دادستان تهران با حضور در ترمینال سلام فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، از بخش‌های مختلف این ترمینال بازدید و روند ارائه خدمات به زائران، نحوه تردد مسافران، رعایت ضوابط و آمادگی دستگاه‌های مسئول برای خدمت‌رسانی مطلوب را مورد ارزیابی قرار داد.
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
جمعه 1405/05/09 ساعت 14:49
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
رییس پلیس راه فراجا از کشته شدن 10 نفر و مصدومیت 123 نفر در تصادفات اربعین خبر داد.
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
جمعه 1405/05/09 ساعت 13:22
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری (EOC) سازمان امداد و نجات اعلام کرد که تاکنون بیش از 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین ارائه شده است.
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
جمعه 1405/05/09 ساعت 13:02
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
ثبت نام اینترنتی تسهیلات قرض‌الحسنه سفر اربعین ویژه بازنشستگان و وظیفه‌بگیران صندوق بازنشستگی کشوری آغاز شد.
توصیه به زائران؛ بازگشت را به روزهای پایانی موکول نکنید
جمعه 1405/05/09 ساعت 12:57
توصیه به زائران؛ بازگشت را به روزهای پایانی موکول نکنید
رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به حضور حدود 1.7 میلیون زائر ایرانی در عراق، از زائران خواست برای جلوگیری از ازدحام در مرزها، کمبود ناوگان حمل‌ونقل و همچنین کاهش خطر تصادفات جاده ای، بازگشت خود از این سفر معنوی را به روزهای پایانی مراسم اربعین موکول نکنند.
تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور
جمعه 1405/05/09 ساعت 10:19
تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور
مسئول قرارگاه حمل‌ونقل مرزی اربعین کشور گفت: تاکنون تردد بالغ بر 2 میلیون و 900 هزار زائر و ثبت 81 هزار سرویس توسط ناوگان حمل‌ونقل گزارش شده است.
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
جمعه 1405/05/09 ساعت 08:33
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
استاندار کردستان گفت: مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین به صورت رایگان پیش‌بینی شده و پارکینگ خودروها نیز امسال با مشارکت بخش خصوصی، رایگان در اختیار زوار قرار می‌گیرد.
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
جمعه 1405/05/09 ساعت 08:13
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
همزمان با اوج‌گیری سفرهای اربعینی، گذرگاه مرزی مهران همچنان پرترددترین مسیر زمینی کشور است و در شبانه‌روز گذشته، رفت و آمد افزون بر 257 هزار زائر در این پایانه مرزی ثبت شد.
نظرات

آخرین اخبار
جورج کلونی: آمریکا در دوره‌ای تأسف‌بار است
فرود اضطراری هواپیمای مقام آمریکایی
شکایت رسمی پرسپولیس از استقلال به‌خاطر حضور آسانی در دربی
تارتار: پرسپولیس کمی بهتر از استقلال بود؛ یک غفلت برد را گرفت
بختیاری‌زاده: داور پنالتی استقلال را ندید
اصلاحات دفترچه انتخاب رشته ارشد 1405 منتشر شد
اقدام نروژ علیه روسیه؛ کشتی روسی توقیف شد
گزارش تصویری | لیگ برتر فوتبال - پرسپولیس و استقلال (دربی 107)
صنعت نفت آبادان 0-0 سپاهان اصفهان/ شالوده سپاهان با فشار نفت از هم نپاشید
آیین تشییع شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه برگزار می‌شود
تاجرنیا: استقلال شایسته برد بود؛ حق‌مان سه امتیاز بود
فهرست شناورهای متخلف خلیج فارس به‌روزرسانی شد
بسکتبال ایران در رده 28 جهان؛ حفظ جایگاه چهارم آسیا
محکومیت 26 ماهه در آمریکا برای صادرات غیرمجاز کالا به روسیه
پایان مأموریت سفیر ترکیه در تهران
تیراندازی در مدرسه‌ای در ویرجینیا
گنج 1100 ساله در حیاط خانه
اروپا چگونه از «بازی شکست‌خورده» آمریکا حمایت می‌کند؟
مصطفی طرفی سرکنسول جدید ایران در بصره شد
تهدید تازه روبیو علیه ایران
مخالفت بلژیک با مصادره دارایی‌های روسیه؛ تبعات شدیدی خواهد داشت
مجلس: انگلیس 120 سال در پی تضعیف و کنترل ایران بوده است
هشدار دبیرکل نجبا به آمریکا
تودیع وثیقه از یک ماه به چند دقیقه رسید
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را تکذیب کرد
استقلال 1-1 پرسپولیس/ تساوی در نصف جهان، نمایش قابل قبول سرخابی ها در دربی 107+ فیلم‌گل ها
واکنش سازمان ملل به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ایران
خرابکاری‌های منتسب به روسیه به «هنجار جدید» در اروپا تبدیل شده است
عملیات انفجار کنترل‌شده در بوشهر
بازگشت حمید نعمت‌الله به سینما پس از 10 سال + تصویر
امتحانات جبرانی نهایی دوازدهم از 14 شهریور+ جدول زمانبندی
محمد ملاحی، هنرمند سیریکی، در حمله آمریکا زخمی شد
سناتور سندرز: باید همین حالا به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
هنوز حکمی برای احسان خدادادی صادر نشده است
درخشش ایران در بازی‌های جهانی عشایر؛ 4 مدال در روز دوم
انتقال زندان‌ها به خارج از شهر در دستور کار است
مخبر: حقوق بشر غربی در میناب، لامرد و سیریک دفن شد
وزیر صمت: حفظ تولید نیازمند تقویت تاب‌آوری صنعت و رفع موانع است
میدل ایست آی: تونی بلر خواستار حذف نام «فلسطین» از کتب درسی شد
مصر و قطر خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
خیبر خرم‌آباد 2-0 فولاد خوزستان/ خیبر، فولاد را خم کرد
هلند طلاهای خود را از آمریکا و کانادا خارج کرد
اروپا به حمایت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیوست
آمریکا کاردار جدید خود در بغداد را معرفی کرد
نیو ریپابلیک: جنگ با ایران آمریکا را تضعیف کرده؛ ایران قوی‌تر شده است
کارت آزمون کاردانی 1405 منتشر شد؛ جزئیات دریافت و رفع نقص
ذوب‌آهن 1-0 پیکان تهران/ موتور پیکان در فولادشهر خاموش شد
ملوان انزلی 0-1 نساجی مازندران/ شکست خانگی ملوانان
تغییر در فرماندهی ارتش اردن؛ رئیس جدید ارتش منصوب شد
نسخه رئیس جمهور برای حوزه سلامت