×
اجتماعی
شناسه خبر : 334325
تاریخ انتشار : جمعه 1405/05/09 ساعت 10:19
تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور

تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور

مسئول قرارگاه حمل‌ونقل مرزی اربعین کشور گفت: تاکنون تردد بالغ بر 2 میلیون و 900 هزار زائر و ثبت 81 هزار سرویس توسط ناوگان حمل‌ونقل گزارش شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مسعود کاظمی از هماهنگی مستمر با استانداران و مسئولان استانی، دستگاه‌های اجرایی و انتظامی، اجرای طرح سوخت‌رسانی اعتباری ویژه ناوگان، فعال‌سازی سامانه پاسخگویی و پایش تصویری و همچنین ضرورت تقویت زیرساخت‌های قرارگاهی در مرزهای هدف خبر داد و درباره روند خدمت‌رسانی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در اربعین ۱۴۰۵ اظهار کرد: عملیات حمل‌ونقل اربعین به‌ صورت منسجم و مرحله‌ای در حال انجام است.

ثبت تردد ۲.۹ میلیون زائر از مرزهای کشور

به گفته وی، تا این لحظه، با تردد بالغ بر ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر زائر، ۸۱ هزار سرویس توسط ناوگان سازماندهی‌ شده برای جابه‌جایی زائران ثبت و عملیاتی شده است.

اختصاص ۱۹۴۶ دستگاه اتوبوس برای جابجایی زائران اربعین

مسئول قرارگاه حمل‌ونقل مرزی اربعین کشور با اشاره به اینکه در مجموع ۱۹۴۶ دستگاه اتوبوس در قالب آرایش عملیاتی قرارگاه به‌کارگیری شده است، افزود: بخشی از این ظرفیت در مرزهای ۸ گانه خروجی به خاک عراق شامل مهران، خسروی، شلمچه، چذابه، باشماق، تمرچین، ریمدان و میرجاوه مستقر است و بخشی دیگر نیز برای پشتیبانی تردد زائران در دو محور زرباطیه و منذریه در داخل خاک عراق به کار گرفته شده تا جریان سفر، پیوسته و بدون وقفه مدیریت شود.

کاظمی درباره مدیریت میدانی و هماهنگی‌های استانی تصریح کرد: از ابتدای آماده‌سازی عملیات، جلسات هماهنگی و بازدیدهای میدانی با محوریت قرارگاه و با همراهی و حمایت استانداران، معاونین استانداری‌ها و مدیران کل دستگاه‌های مرتبط در استان‌های مرزی برگزار شده و تقسیم کار عملیاتی، انتصاب مسئولان اجرایی و پشتیبانی و هم‌افزایی ظرفیت‌ها در سطح استان‌ها به‌ صورت منظم دنبال شده است.

وی ادامه داد: در کنار مدیریت استانی، هماهنگی نزدیک با دستگاه‌های ملی و اجرایی از جمله پلیس راهور، فرماندهی انتظامی، سپاه پاسداران، سفارت جمهوری اسلامی ایران در عراق، ستاد عتبات عالیات، گمرک و وزارت راه و شهرسازی برقرار است تا زنجیره خدمت‌رسانی از مبادی خروجی تا نقاط مقصد در داخل عراق با کمترین گلوگاه انجام شود.

اجرای طرح سوخت‌رسانی اعتباری ویژه ناوگان اربعین

مسئول قرارگاه حمل‌ونقل مرزی اربعین کشور درباره سوخت‌رسانی به ناوگان نیز گفت: برای کاهش توقف ناوگان و افزایش شفافیت و سرعت خدمت‌رسانی، با همکاری شرکت پخش و پالایش، طرح سوخت‌رسانی اعتباری ویژه ناوگان اربعین اجرا شده است؛ به این ترتیب، اعتبار سوخت به‌ صورت شارژ بر روی کارت بانکی رانندگان تخصیص می‌یابد تا فرآیند سوخت‌گیری روان‌تر انجام شود و ناوگان در مسیر خدمت‌رسانی با کمترین وقفه به فعالیت خود ادامه دهد.

کاظمی با اشاره به موضوع زیرساخت‌های پشتیبانی افزود: یکی از نیازهای مهم و مبرم در مدیریت عملیات اربعین، تقویت و توسعه زیرساخت‌های قرارگاهی در مرزهای اربعینی است. تجربه سال‌های اخیر نشان داده است که برای پشتیبانی مؤثر از ناوگان، ساماندهی بهتر استقرار خودروها، افزایش سرعت خدمات‌رسانی، ارتقای هماهنگی بین دستگاهی و مدیریت شرایط اوج تردد، ایجاد و تکمیل فضاهای قرارگاهی، پشتیبانی و لجستیکی یک ضرورت جدی است. این زیرساخت‌ها می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای کیفیت خدمات، کاهش زمان توقف ناوگان و افزایش آمادگی عملیاتی در مرزها ایفا کند.

وی در پایان با اشاره به نظارت و پاسخگویی به زائران، خاطرنشان کرد: برای ارتقای کیفیت خدمات و رسیدگی سریع به مطالبات زائران، سامانه ثبت شکایات و پاسخگویی فعال شده و همزمان پایش تصویری ناوگان با دوربین‌های نظارتی برای رصد میدانی، مدیریت نقاط پرتراکم و تصمیم‌گیری سریع به کار گرفته شده است.


ایسنا
اخبار مرتبط
تردد زائر اربعین از مرز خوزستان از 1.7 میلیون گذشت
دوشنبه 1405/05/12 ساعت 12:50
تردد زائر اربعین از مرز خوزستان از 1.7 میلیون گذشت
مدیرکل راهداری خوزستان از عبور بیش از یک میلیون و 728 هزار زائر ایرانی و خارجی از دو پایانه مرزی استان از آغاز عملیات اربعین تا پایان 11 مرداد خبر داد.
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
جمعه 1405/05/09 ساعت 13:02
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
ثبت نام اینترنتی تسهیلات قرض‌الحسنه سفر اربعین ویژه بازنشستگان و وظیفه‌بگیران صندوق بازنشستگی کشوری آغاز شد.
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
جمعه 1405/05/09 ساعت 11:17
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
با آغاز موج تردد زائران اربعین حسینی، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با تشدید نظارت‌های سراسری بر پایانه‌های مسافری کشور، مقابله با گران‌فروشی، عرضه خارج از ضابطه بلیت و هرگونه تخلف در فرآیند فروش را در دستور کار قرار داده و بر برخورد قاطع با متخلفان تأکید کرده است.
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
جمعه 1405/05/09 ساعت 08:33
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
استاندار کردستان گفت: مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین به صورت رایگان پیش‌بینی شده و پارکینگ خودروها نیز امسال با مشارکت بخش خصوصی، رایگان در اختیار زوار قرار می‌گیرد.
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
جمعه 1405/05/09 ساعت 08:13
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
همزمان با اوج‌گیری سفرهای اربعینی، گذرگاه مرزی مهران همچنان پرترددترین مسیر زمینی کشور است و در شبانه‌روز گذشته، رفت و آمد افزون بر 257 هزار زائر در این پایانه مرزی ثبت شد.
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات ناآرامی‌های عین‌العرب سوریه؛ بیشتر بازداشت‌شدگان خردسال بودند
کاهش شدید ذخایر موشکی آمریکا؛ استفاده از 1500 پاتریوت در درگیری با ایران
انتقال پیام نخست‌وزیر و فرمانده ارتش پاکستان به پزشکیان
ارتش یمن مراکز و انبارهای تسلیحاتی مزدوران سعودی را درهم کوبید
نیویورک تایمز: ایران به خلبان اف-15 آمریکا نیم ثانیه فرصت داد
نماینده روسیه در شورای امنیت: کرانه باختری به «نقطه بی‌بازگشت» نزدیک می‌شود
عراق اقدام کلمبیا در به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را محکوم کرد
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و احتمال طوفان در ارتفاعات
دروغ‌پراکنی ترامپ درباره تنگه هرمز؛ اداره اطلاعات انرژی خلاف آن را اعلام کرد
از تولید تا توزیع؛ چرایی عقب‌ماندگی تولید برق کشور نسبت به سال گذشته
ترامپ آزادی تفنگدار سابق آمریکایی زندانی در روسیه را تایید کرد
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ اجرای سیاست «زمین سوخته» توسط ارتش اسرائیل
ترامپ: سلاح و جنگنده به اروپا می‌فروشیم و آنها در ارسال به اوکراین آزادند
همکاری با هند برای تأمین دارو ادامه دارد
ابراز همدردی ایران با کلمبیا
آخرین اخبار زلزله کلمبیا؛ فرو ریختن بیمارستان و کلیسای تاریخی در پی لرزه‌های شدید
یمن یک کشتی سعودی را در باب المندب هدف قرار داد
هشدار سازمان ملل؛ کرانه باختری در آستانه فروپاشی کامل است
رقابت آسیایی برای اورانیوم قزاقستان
جنگ رمضان؛ آمریکا در کمتر از 20 روز به استیصال رسید
آغاز بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی مدارس تهران
ضرب و شتم مدیر برق عسلویه حین جمع‌آوری دستگاه‌های استخراج رمزارز
بقائی؛ نظام بین الملل در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
پزشکیان: بر تعمیق روابط با پاکستان در همه زمینه‌ها تأکید داریم
خدمت‌رسانی هلال احمر در اربعین 1405 به 5.8 میلیون زائر
روایت اشک‌های شمخانی از عنایت ائمه(س) به یک هنرمند ارمنی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 21 مرداد ماه اعلام شد+جدول
برنامه قطعی برق مازندران فردا 21 مرداد ماه + لینک
بمب نقل‌وانتقالات تراکتور؛ جانشین بیرانوند قرمز پوشید
وزارت رفاه: خبر «نقص اطلاعات فراجا» درباره قطع کالابرگ صحت ندارد
ارکستر سمفونیک تهران با «خسوف» به تالار وحدت می‌آید
فرمانده کل ارتش: امید است شاهد تحکیم هرچه بیشتر اقتدار دفاعی و بازدارندگی باشیم
زمانبندی قطعی برق قم فردا 21 مرداد + لینک
تغییر استراتژی کشتیرانی ترکیه؛ از مسیرهای دریایی به سمت حمل‌ونقل ریلی
وزیر کشور پاکستان با عراقچی دیدار کرد
عراقچی و طالبانی بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی تاکید کردند
قیمت نفت به 90 دلار رسید
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 21 مرداد /دلار سقوط آزاد می کند؟
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به فرماندهان جدیدالانتصاب
برنامه کامل مسابقات کشتی قهرمانی جوانان جهان (براتیسلاوا 2026)
نقشه راه وزیر صمت برای توسعه صادرات؛ همسایگان، محور اصلی دیپلماسی اقتصادی
غرب آسیا، نه حیاط خلوت غرب است و نه میدان نفوذ هیچ قدرت دیگر
محسن رضایی: آمریکا جنگ را تمام کند و پول‌های مسدودی ایران را بپردازد
ذخایر سدهای تهران 200 میلیون مترمکعب کمتر از میانگین؛ خشکسالی پایتخت تداوم دارد
راز نفوذ محمد(ص) در دل تاریخ چه بود؟
نورویدئو | صلحی که بوی اشغال می دهد
«همتی» برای شرکت در اجلاس بریکس عازم هند شد
فرافکنی ترامپ؛ بایدن مقصر کمبود مهمات آمریکا
قیمت نقره امروز سه شنبه 20 مرداد 1405 + جدول قیمتها
نورنما | 28 صفر سالروز رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) تسلیت باد